NRK > Nyheter

Thursday, 22 August, 06:44

NRK - 14 Aug 19 kl. 15:30

Omkom i kollisjon

Føreren av en personbil døde etter en frontkollisjon mellom en personbil og en lastebil på riksvei 35 i Hokksund. Ulykken skjedde ved Kolbræk i Hokksund i Øvre Eiker kommune onsdag ettermiddag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hokksund, Kolbræk, Eiker

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Omkomi , kollisjon
NRK - 27 Apr 19 kl. 17:19

Motorsyklist omkom i kollisjon

Ein motorsyklist mista livet etter ein kollisjon med ein bil på fylkesveg 21 i Eidskog i Hedmark. Politiet seier vegen vil bli sperra i fleire timar, og at omkøyring blir skilta..

P4 - 24 May 19 kl. 18:26

Motorsyklist omkom i ulykke

En mannlig motorsyklist i 50-årene omkom i en kollisjon med en lastebil i Gildeskål i Nordland i ettermiddag. Politiet meldte om ulykken på Twitter i 12.30-tiden.

NRK - 24 May 19 kl. 17:24

MC-fører omkom i ulykke

En MC-fører omkom etter en kollisjon med en lastebil på Skaugvoll i Gildeskål kommune. Ulykken skjedde på fylkesvei 17. Den omkomne er en mann i 50-årene bosatt i Bodø..

VG - 12 Jul 19 kl. 20:11

Én omkom etter kollisjon

Én kvinne omkom etter en alvorlig trafikkulykke i Møre og Romsdal fredag. En annen er kritisk skadet..

NRK - 07 Jul 19 kl. 05:05

Sju omkom i trafikkulykke i USA

Sju personer omkom da flere biler kolliderte på motorveien Interstate 85 i den amerikanske delstaten Georgia lørdag. En bil kjørte over midtdeleren og over i motgående kjørefelt. Det førte til en kollisjon med varebil, som igjen traff en varebil..

VG - 12 Jul 19 kl. 20:11

Kvinne i 70-årene omkom etter kollisjon i Møre og Romsdal

Én kvinne omkom etter en alvorlig trafikkulykke i Møre og Romsdal fredag. En annen er skadet..

VG - 12 Jul 19 kl. 20:11

Kvinne omkom etter kollisjon i Møre og Romsdal

Én kvinne omkom etter en alvorlig trafikkulykke i Møre og Romsdal fredag. En annen er kritisk skadet..

NRK - 17 May 19 kl. 19:07

Kvinne omkom i MC-ulykke

Kvinnen som kjørte motorsykkelen som var i kollisjon med men bobil på E14 ved Flornes, døde som følge av trafikkulykken. Det skriver politiet i Trøndelag på Twitter. De opplyser også om at kvinnens pårørende blir nå ivaretatt..

Aftenposten - 21 May 19 kl. 09:06

Ung mopedfører mistet livet i Oppland

En tenåringsgutt på moped omkom i en kollisjon med en lastebil på riksvei 4 på Jaren i Gran i Oppland tirsdag morgen..

Dagbladet - 30 Jun 19 kl. 18:31

Tre fløyet til sykehus etter kollisjon

Fire biler involvert i kollisjon på E134..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Eminem saksøker Spotify

Rapartisten Eminems utgiver saksøker strømmetjenesten Spotify. Utgiveren mener den svenske strømmetjenesten forsettlig har brutt opphavsretten knyttet til å videreformidle musikken til Eminem, skriver Hollywood Reporter..

NRK - 15 minutter siden

Rådmenn usikre på små kommuner

Kun 4 av 67 rådmenn er helt sikre på at kommunen deres kommer til å eksistere om 10 år. Det kommer frem i en rundspørring NRK har gjort blant alle rådmenn i kommuner med færre enn 2000 innbyggere..

NRK - 30 minutter siden

Varsler demonstrasjoner mot Zarif

Eksiliranere og aktivister krever at Norge må konfrontere Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif. Det er varslet demonstrasjoner utenfor Stortinget når Zarif besøker Norge torsdag..

NRK - 1 time siden

Stresset øker på Ocean Viking

De 350 menneskene som er reddet av norske Ocean Viking i Middelhavet, blir stadig mer stresset, ifølge mannskapet. Også libyere på flukt fra krigen i hjemlandet er om bord. Folk lurer på når de kan gå i land, sier mannskapet til NTB..

NRK - 2 timer siden

Kontroll på brann på Gran Canaria

De aller fleste evakuerte innbyggerne fra flammene på ferieøya Gran Canaria har fått lov til å flytte hjem igjen etter at brannvesenet fikk kontroll på skogbrannene som har herjet i landet, ifølge NTB..

NRK - 2 timer siden

Russland vil samle sikkerhetsrådet

Både Russland og Kina vil at FNs sikkerhetsråd skal møtes i løpet av torsdag, melder Al Jazeera. Det de ønsker å snakke om er «trusler mot internasjonal fred og sikkerhet». Bakgrunnen er at USA testet sine nye mellomdistanseraketter på mandag..

NRK - 2 timer siden

Organisasjoner slår tilbake

Organisasjoner reagerer på Brasils president Jair Bolsonaro sitt utspill om at det er de som starter skogbrannene i Amazonas. – Det er en syk påstand, sier en talsperson for Greenpeace Brasil til Al Jazeera..

NRK - 2 timer siden

Omega-3-piller hjalp ikke pasienter

En ny studie viser at omega-3-piller ikke gir «noen fordeler» for pasienter med diabetes type 2. Forskerne begynte med å undersøke om pillene kunne være skadelige for pasienter med sykdommen, men fant ingen bevis for det heller, ifølge BBC..

NRK - 2 timer siden

Trekker seg som presidentkandidat

Guvernøren i Washington, Jay Inslee, trekker seg fra kampen om å bli Demokratenes presidentkandidat. Årsaken er at han ikke tror han kan vinne, melder TV-kanalen MSNBC..

NRK - 3 timer siden

Færre turister etter nye sanksjoner

Det kom 23,6 prosent færre turister til Cuba i juli i år sammenlignet med samme måned i fjor, ifølge tall fra myndighetene. President Donald Trump innførte flere sanksjoner mot landet i fjor, blant annet nektet han cruiseskip fra USA å legge til der..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt