NRK > Nyheter

Wednesday, 11 December, 11:55

NRK - 14 Aug 19 kl. 15:30

Omkom i kollisjon

Føreren av en personbil døde etter en frontkollisjon mellom en personbil og en lastebil på riksvei 35 i Hokksund. Ulykken skjedde ved Kolbræk i Hokksund i Øvre Eiker kommune onsdag ettermiddag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hokksund, Kolbræk, Eiker

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Omkomi , kollisjon
NRK - 27 Apr 19 kl. 17:19

Motorsyklist omkom i kollisjon

Ein motorsyklist mista livet etter ein kollisjon med ein bil på fylkesveg 21 i Eidskog i Hedmark. Politiet seier vegen vil bli sperra i fleire timar, og at omkøyring blir skilta..

P4 - 24 May 19 kl. 18:26

Motorsyklist omkom i ulykke

En mannlig motorsyklist i 50-årene omkom i en kollisjon med en lastebil i Gildeskål i Nordland i ettermiddag. Politiet meldte om ulykken på Twitter i 12.30-tiden.

NRK - 24 May 19 kl. 17:24

MC-fører omkom i ulykke

En MC-fører omkom etter en kollisjon med en lastebil på Skaugvoll i Gildeskål kommune. Ulykken skjedde på fylkesvei 17. Den omkomne er en mann i 50-årene bosatt i Bodø..

Aftenposten - 02 Sep 19 kl. 09:37

Syklist omkom etter kollisjon

En mannlig syklist døde etter en kollisjon i Vennesla tidlig mandag morgen..

VG - 12 Jul 19 kl. 20:11

Én omkom etter kollisjon

Én kvinne omkom etter en alvorlig trafikkulykke i Møre og Romsdal fredag. En annen er kritisk skadet..

NRK - 04 Dec 19 kl. 22:03

22-åring omkom etter kollisjon

En 22 år gammel mann omkom etter at en personbil og en trailer kolliderte i Korgfjelltunnelen i Nordland. Det melder Rana Blad..

NRK - 07 Jul 19 kl. 05:05

Sju omkom i trafikkulykke i USA

Sju personer omkom da flere biler kolliderte på motorveien Interstate 85 i den amerikanske delstaten Georgia lørdag. En bil kjørte over midtdeleren og over i motgående kjørefelt. Det førte til en kollisjon med varebil, som igjen traff en varebil..

NRK - 08 Oct 19 kl. 22:14

Mann omkom i trafikkulykke

Det var en mann i 20-årene som omkom i en kollisjon mellom en varebil og en lastebil i Nord-Aurdal kommune i Oppland tirsdag formiddag. Politiet fikk melding fra 110-sentralen om trafikkulykken på fylkesvei 51 ved Haugerud..

Aftenposten - 13 Sep 19 kl. 19:18

Kvinne omkom i kollisjon med buss på E39 i Hordaland

En kvinne fra Os mistet livet i en kollisjon mellom en buss og en personbil på E39 i Os i Hordaland fredag morgen..

Aftenposten - 08 Oct 19 kl. 22:53

Mann omkom i trafikkulykke i Oppland

En mann i 20-årene omkom i en kollisjon mellom en varebil og en lastebil i Nord-Aurdal kommune i Oppland tirsdag formiddag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Prøvde å ta bilen til avdøde

Politiet trur 44-åringen som blei funnen drepen måndag, døydde etter at dei tre sikta prøvde å ta bilen hans. Politiet meiner bilen blei dumpa i sjøen nær der den drepne blei funnen. Dei tre arresterte er sikta for drap og medverking til drap..

NRK - 1 time siden

Bilen til drapsoffer dumpa i sjøen

Bilen til 44-åringen som blei funnen død på Regestranda på Sola, skal ha blitt dumpa i sjøen, får NRK opplyst. Tre menn er sikta for drap eller medverknad til drap. Alle dei tre er i 20-åra og kjenningar av politiet..

NRK - 45 minutter siden

Ferje grunnstøtte i Fedje

Ei ferje har gått på grunn i Fedje i Nordhordland. Ingen skal vere skadd og ferja køyrer for eigen maskin, seier politiet. Ferja var på veg frå Sævrøy til Fedje, men har no snudd, skriv Bergens Tidende..

NRK - 1 time siden

Ungdommar storma klimatoppmøtet

Ei stor gruppe ungdom storma hovudscenen på klimatoppmøtet i Madrid i protest mot status på forhandlingane. Dei er ein del av Fridays for Future-rørsla som blei starta av Greta Thunberg..

NRK - 1 time siden

Thunberg refsar verdsleiarane

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg meiner verdsleiarane manglar innsikt om klima. I ein tale under klimatoppmøtet i Madrid onsdag etterlyste ho handling. – Vi har ikkje lenger tid til ikkje å lytte til vitskapen, sa ho..

NRK - 1 time siden

Pressekonferanse i Stavanger

Politiet orienterer pressa etter at tre menn er sikta for drap eller medverknad til drap. Måndag blei ein mann funnen død på Sola i Rogaland..

NRK - 1 time siden

Meiner folkemordsak er villeiande

Fredsprisvinnar Aung San Suu Kyi meiner saka der Myamar er skulda for brotsverk mot den muslimske rohingya-minoriteten er villeiande og ufullstendig. Det sa ho då ho møtte for Den internasjonale straffedomstolen i Haag onsdag..

NRK - 1 time siden

Tyrkia vurderer sanksjonar mot USA

Tyrkias utanriksminister Mevlüt Çavusoglu seier dei vurderer å hindre USA å bruke viktige flybasar i landet, ifølgje AP. Utspelet kjem etter at USA truga med sanksjonar etter at Tyrkia kjøpte eit russisk rakettsystem..

NRK - 2 timer siden

Verdas største oljeselskap på børs

Det statlege saudiarabiske selskapet Aramco er på børs. Selskapet er verdsett til 1,8 billionar dollar. Berre 1,5 prosent av aksjane er lagde ut for sal, og det er berre innbyggarar i golf-landa i Midtausten får kjøpe aksjar..

NRK - 2 timer siden

Etiopia ser til Norge

Etiopias statsminister Abiy Ahmed sier tildelingen av Nobels fredspris oppmuntrer til videre innsats, både i demokratiseringen og moderniseringen av hjemlandet og til å skape fred og velstand på Afrikas horn. Men det øker også presset..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt