P4 > Nyheter

Lørdag, 19 September, 17:25

P4 - 21 jan. 20 kl. 22:46

Omfattende trusler mot skoler og bedrifter

Politiet har startet full etterforsking etter at ti skoler og bedrifter er utsatt for terrortrusler.
Truslene er fremsatt på Instagram og i chattekanaler, og skal stamme fra IP-adresser via servere i utlandet.
Det er snakk om skoler og foretak i Vestfold, Drammens-områder og Hallingdal, melder TV2.
Politiet sier de ser svært alvorlig på saken, og forsøker å finne ut hvem som står bak..
Les mer på P4


Les mer om:
Instagram, IP, Vestfold, Hallingdal, TV2

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Omfattende, truslermot , skolerog , bedrifter
NRK - 22 jan. 20 kl. 00:06

Trusler mot flere skoler

Det har kommet trusler på sosiale medier rettet mot skoler, bedrifter og enkeltpersoner over hele landet tirsdag kveld, opplyser politiet. Sørøst politidistrikt sier de ser truslene som uspesifikke. De oppfordrer skoler og bedrifter til normal drift..

P4 - 07 jan. 20 kl. 08:10

Nye trusler mot skoler i Drammen

Flere skoler i Drammen er igjen utsatt for trusler. I går ble kjent at det var kommet flere trusler mot Danvik Folkehøgskole, og flere andre skoler i Drammen, på nett. Ifølge TV2 ble det i går publisert nye trusler på et nettforum.

VG - 22 jan. 20 kl. 00:49

Flere trusler mot skoler og bedrifter i hele landet

Det har kommet trusler på sosiale medier rettet mot skoler, bedrifter og enkeltpersoner over hele landet tirsdag kveld, opplyser politiet..

Aftenposten - 22 jan. 20 kl. 05:57

Flere trusler mot skoler og bedrifter i hele landet

Det har kommet trusler på sosiale medier rettet mot skoler, bedrifter og enkeltpersoner over hele landet tirsdag kveld, opplyser politiet..

P4 - 08 jan. 20 kl. 17:34

Får ukentlige trusler mot skoler

Det skjer skoler nesten ukentlig at det kommer trusler rettet mot skoler. Det sier Geir Oustorp, seksjonsleder ved Forebyggende avdeling på politistasjonen Drammen til Dagbladet. Han anslår at 99 prosent av sakene ikke er reelle trusler, og nesten ingen av sakene blir anmeldt..

Aftenposten - 14 jan. 20 kl. 10:05

Trusler mot skoler flere steder de siste dagene

Politiet stilte bevæpnet ved fem skoler i Innlandet tirsdag morgen etter trusler. De siste dagene har det også kommet trusler mot skoler i Vestfold og Telemark..

NRK - 22 jan. 20 kl. 14:12

Trusler mot skoler

Det er fremmet trusler mot flere skoler i Trøndelag. Politiet vurderer ikke truslene som mer alvorlig enn at de ber alle skolene fortsette som vanlig. Politiet vurderer saken fortløpende.

P4 - 07 jan. 20 kl. 11:22

Trusler mot videregående skoler

Politiet gjør det de kan for å roe ned elever, ansatte og foresatte, etter at det har kommet flere trusler om skoleskyting mot flere videregående skoler i gamle Buskerud fylke. Før helgen ble det fremsatt trusler på nett om skoleskyting på en folkehøyskole i Drammen, og politiet væpnet seg. Og leder for politiets forebyggende seksjon i Drammen, Geir Oustorp, sier det natt til i dag kom nye trusler..

Dagbladet - 14 jan. 20 kl. 10:07

Trusler mot flere skoler i Sør-Norge

I natt ble det framsatt trusler mot fem skoler i Innlandet, samt flere skoler i Vestfold og Telemark..

NRK - 14 jan. 20 kl. 10:15

Trusler mot fem skoler

Natt til 14. januar ble det fremsatt trusler om at noen ville komme til ulike skoler i Innlandet med våpen. Truslene ble fremsatt mot fem skoler i Innlandet, opplyser politiet i en pressemelding..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Sesongarbeidere enig med bonde

25 sesongarbeidere fra Bangladesh har kommet til enighet med en bonde om at de skal få mer lønn. De har forhandlet etter at VG avslørte at jordbærplukkerne jobbet for 63 kroner i timen på en gård i Lier i sommer. Timelønnen de fikk av et portugisisk firma var på omtrent halvparten av den lovpålagte minimumslønnen på 123 kroner i norsk jordbruk.

P4 - 1 time siden

Vil lette på leilighetsforbud

Høyre i Oslo foreslår å lette på forbudet mot å bygge små leiligheter sentralt i hovedstaden. I dag er det ikke lov å bygge leiligheter som er mindre enn 35 kvadratmeter i sentrum, noe bransjen mener er med på å drive opp prisene. Høyre mener det må bli lov, slik at flere kan komme seg inn på boligmarkedet, melder TV 2.

P4 - 1 time siden

Politiet får en halv milliard ekstra

Politiet får en halv milliard kroner til ekstra stillinger. Det er nå klart at regjeringen vil gi de ekstra midlene for at politiet kan beholde de 400 stillingene som ble midlertidig opprettet på grunn av koronapandemien. Det opplyser Ingunn Foss fra Høyre til Fædrelandsvennen.

P4 - 1 time siden

Ruud til semifinale

Casper Ruud imponerte stort, og tok seg i ettermiddag til semifinalen i storrturneringen ATP 1000 i Roma. I kvartfinalen i dag slo han nummer åtte på verdensrankingen, Matteo Berrettini. Den norske tennisstjernen kan møte Novak Djokovic i semifinalen, om han tar seg videre..

P4 - 2 timer siden

Smittevernmotstand bekymrer Høie

Helseminister Bent Høie er forberedt på at det også i Norge kan bli demonstrasjoner mot koronatiltakene. I flere storbyer i Europa har det vært større protester i gatene, blant annet tok nesten 40.000 personer til gatene i Berlin i august.

P4 - 2 timer siden

Knivstikking i Hønefoss

En person er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang etter å ha blitt knivstukket i Hønefoss nå i ettermiddag. Det melder politiet. Så langt er ingen pågrepet, og politiet jobber med å finne ut av hva som har skjedd..

P4 - 2 timer siden

29 smittet i Bergen

Det er registrert 29 nye koronasmittede i Bergen det siste døgnet. Det opplyser kommunen nå i ettermiddag. Dermed øker tallene igjen, etter at det har vært 25 tilfeller til sammen de siste to dagene.

P4 - 3 timer siden

- Kjente ikke igjen folk

Den russiske opposisjonslederen Aleksej Navalnyj sier han ikke forsto hvordan han skulle snakke, da han våknet opp igjen på sykehus i Berlin. Det er snart to uker siden han våknet fra koma, etter at han skal ha blitt forgiftet på reise i Sibir i august. Navalnyj sier han fortsatt ikke er i stand til å bruke mobiltelefonen eller skjenke seg et glass vann.

P4 - 3 timer siden

Rekordmye smitte i Danmark

Aldri før har så mange fått påvist koronasmitte på ett døgn i Danmark som det siste døgnet. 589 personer er bekreftet smittet av viruset siden i går. Noe av årsaken er at det er langt flere som blir testet nå, enn i vår.

P4 - 3 timer siden

Oslo: Ingen nye tiltak nå

Det innføres ikke nye smitteverntiltak i Oslo nå. Smittetallene i hovedstaden har steget jevnt de siste ukene, og Espen Nakstad i Helsedirekoratet var i går ut og advarte om utviklingen. Helsebyråd Robert Steen sier til NRK at meteren som skal være mellom folk har blitt for kort gjennom sommeren.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt