P4 > Nyheter

Wednesday, 19 February, 14:34

P4 - 21 Jan 20 kl. 22:46

Omfattende trusler mot skoler og bedrifter

Politiet har startet full etterforsking etter at ti skoler og bedrifter er utsatt for terrortrusler.
Truslene er fremsatt på Instagram og i chattekanaler, og skal stamme fra IP-adresser via servere i utlandet.
Det er snakk om skoler og foretak i Vestfold, Drammens-områder og Hallingdal, melder TV2.
Politiet sier de ser svært alvorlig på saken, og forsøker å finne ut hvem som står bak..
Les mer på P4


Les mer om:
Instagram, IP, Vestfold, Hallingdal, TV2

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Omfattende, truslermot , skolerog , bedrifter
NRK - 22 Jan 20 kl. 00:06

Trusler mot flere skoler

Det har kommet trusler på sosiale medier rettet mot skoler, bedrifter og enkeltpersoner over hele landet tirsdag kveld, opplyser politiet. Sørøst politidistrikt sier de ser truslene som uspesifikke. De oppfordrer skoler og bedrifter til normal drift..

VG - 22 Jan 20 kl. 00:49

Flere trusler mot skoler og bedrifter i hele landet

Det har kommet trusler på sosiale medier rettet mot skoler, bedrifter og enkeltpersoner over hele landet tirsdag kveld, opplyser politiet..

Aftenposten - 22 Jan 20 kl. 05:57

Flere trusler mot skoler og bedrifter i hele landet

Det har kommet trusler på sosiale medier rettet mot skoler, bedrifter og enkeltpersoner over hele landet tirsdag kveld, opplyser politiet..

P4 - 07 Jan 20 kl. 08:10

Nye trusler mot skoler i Drammen

Flere skoler i Drammen er igjen utsatt for trusler. I går ble kjent at det var kommet flere trusler mot Danvik Folkehøgskole, og flere andre skoler i Drammen, på nett. Ifølge TV2 ble det i går publisert nye trusler på et nettforum.

Aftenposten - 14 Jan 20 kl. 10:05

Trusler mot skoler flere steder de siste dagene

Politiet stilte bevæpnet ved fem skoler i Innlandet tirsdag morgen etter trusler. De siste dagene har det også kommet trusler mot skoler i Vestfold og Telemark..

NRK - 22 Jan 20 kl. 14:12

Trusler mot skoler

Det er fremmet trusler mot flere skoler i Trøndelag. Politiet vurderer ikke truslene som mer alvorlig enn at de ber alle skolene fortsette som vanlig. Politiet vurderer saken fortløpende.

P4 - 08 Jan 20 kl. 17:34

Får ukentlige trusler mot skoler

Det skjer skoler nesten ukentlig at det kommer trusler rettet mot skoler. Det sier Geir Oustorp, seksjonsleder ved Forebyggende avdeling på politistasjonen Drammen til Dagbladet. Han anslår at 99 prosent av sakene ikke er reelle trusler, og nesten ingen av sakene blir anmeldt..

Dagbladet - 14 Jan 20 kl. 10:07

Trusler mot flere skoler i Sør-Norge

I natt ble det framsatt trusler mot fem skoler i Innlandet, samt flere skoler i Vestfold og Telemark..

Aftenposten - 28 Jan 20 kl. 13:43

Politiet til stede på skoler etter nye trusler

Politiet var tirsdag på plass ved flere videregående skoler i Nordland. Bare siden 14. januar har det kommet 190 trusler mot norske skoler..

NRK - 14 Jan 20 kl. 10:15

Trusler mot fem skoler

Natt til 14. januar ble det fremsatt trusler om at noen ville komme til ulike skoler i Innlandet med våpen. Truslene ble fremsatt mot fem skoler i Innlandet, opplyser politiet i en pressemelding..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Bombegruppen til gjenvinningsanlegg

Politiets bombegruppe har rykket ut til Haraldrud gjenbruksstasjon i Oslo etter funn av mulige eksplosiver. Funnet er gjort i en container, melder politiet..

P4 - 15 minutter siden

Vil ha endringer i Beslutningsforum

Flere fagfolk vil at Beslutningsforum for nye metoder må endres. Beslutningsforum avgjør om nye medisiner og behandlingsmetoder kan brukes, og nå skal ordningen evalueres. Anne Kjersti Befring, jurist og førsteamanuensis ved ved Universitetet i Oslo, mener dagens ordning fører til at noen grupper ikke får nødvendig helsehjelp.

P4 - 45 minutter siden

Giske-varsler skal tale i Trondheim

En av kvinnene som varslet om Trond Giske skal være hovedtaler når kvinnedagen markeres i Giskes hjemby, Trondheim, 8. mars. Sunniva Andreassen sto tidlig frem som varsler, og fortalte om hendelser da hun var medlem av AUF.

P4 - 1 time siden

Dømt til fengsel for voldtekt

En mann i 20-årene er i Bergen tingrett dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt kjæresten sin. Ifølge dommen tok mannen kvelertak på kvinnen og forgrep seg på henne, etter at hun ga uttrykk for at hun ikke ønsket seksuell kontakt. Mannen er også dømt til å betale kvinnen 150.

P4 - 1 time siden

I fremtiden kan biff dyrket i laboritorier bli helt vanlig

Om 20 år kan hamburgeren du bestiller ha blitt dyrket frem på et laboratorium og tomatene du spiser ha blitt genmodifisert til å være enda sunnere enn i dag. Det spår flere eksperter på fremtidsmat, som i dag var samlet til et seminar om hva vi kommer til å spise i 2040. Spesialrådgiver i genteknologi, Sigrid Bratlie i Norsk Landbrukssamvirke sier genredigert mat vil bli mye mer vanlig..

P4 - 1 time siden

Gir bort "jævlig" troll

Nå skal det som en gang ble kåret til en av landets styggeste turistattraksjoner gis bort. I 1994 laget kunstner Ingebrigt Bøvra et troll, som i mange år sto plassert på E10 på Bjørnfjell i Nordland. Selv sier kunstneren til NRK at trollet er feil dimensjonert og så stygt at han skjemmes, og at det er, sitat, det jævligste han har laget.

P4 - 1 time siden

I retten etter avhør uten forsvarer

To politimann må møte i retten, etter at den 15 år gamle gutten som senere ble dømt for dobbeltdrap i Kristiansand i 2016, først ble avhørt uten forsvarer. 15-åringen ble avhørt som vitne, men statusen ble endret til siktet da politiet oppdaget at han hadde blod på jakken. I 40 minutter ble han avhørt uten forsvarer tilstede.

P4 - 1 time siden

Mer kraftig nedbør på vei

Et nytt lavtrykk treffer Vestlandet i morgen. Etter en kort pause fra regn og vind i dag, blir det en ny runde fra i morgen. Sør for Stad vil det blåse opp i liten storm enkelte steder de neste dagene og gjennom helgen.

P4 - 2 timer siden

Hevder kapteinen tok med seg passasjerer i døden

Australias tidligere statsminister Tony Abbott hevder kapteinen på Malaysia Arlines-flyet, som forsvant i 2014, tok med seg passasjerene i døden. Flyet med 239 personer skulle fra Kuala Lumpur til Beijing, mens forsvant sporløst. Det var Australia som koordinerte søket.

P4 - 2 timer siden

Ny skattemelding i år

Nesten tre millioner nordmenn får en helt ny skattemelding i år. 18. mars får mange vite om de får tilbake penger, eller om de betalte for lite skatt i 2019.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt