P4 > Nyheter

Onsdag, 12 August, 03:27

P4 - 15 nov. 19 kl. 06:10

Omfattende tiltalte mot dyrlege

I dag starter rettsaken mot en dyrlege som er tiltalt for blant annet dyreplageri, og omfattende økonomisk kriminalitet.
Påtalemyndigheten mener mannen står bak forsikringsbedrageri, skattesvik, underslag og for å ha operert en hund kun utifra estetiske grunner.
Dyrlegen nekter skyld for det aller meste av tiltalen.
Det er satt av fire uker til rettssaken i Kongsberg og Eiker tingrett..
Les mer på P4


Les mer om:
Kongsberg, Eiker

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Omfattende, tiltaltemot , dyrlege
NRK - 11 sep. 19 kl. 07:40

Tiltalt for grov vald

Fire menn er tiltalte etter at ein småbarnsfar blei funnen livstruande skada i Fyllingsdalen i Bergen i november i fjor, skriv BT. To av mennene er tiltalte for å ha slått og sparka 52-åringen, medan dei to andre er tiltalte for å ha medverka..

Dagbladet - 23 sep. 19 kl. 14:37

Fant katten med stikkskader: - Jeg ble kvalm og sint

- Tyder ikke på en ulykke, mener dyrlege..

Dagbladet - 30 aug. 19 kl. 14:40

Fant egen katt hodeløs - 60 meter fra inngangsdøra

- Trolig gjort av noen som vet hva de driver med, mener dyrlege..

NRK - 09 okt. 19 kl. 14:48

Tiltalte gliste til fotografene

John Christian Elden sto i flere minutter rett opp og ned ved vitneboksen før vitnemålet. – Du står som om du var med i garden du, John Christian, bemerket tiltalte Jan Erik Iversen. På et tidspunkt kom tiltalte bort til ham og smilte til fotografene..

P4 - 16 timer siden

NRK identifiserte tiltalte

To av de tiltalte i en stor pågående narkotikasak ble i går filmet og identifisert under en lokalsending for NRK Nordnytt. Statskanalen viste først et bilde av den ene tiltalte i vitneboksen, mens den andre ble filmet i bakgrunnen under et intervju med aktor i saken. NRK beklager sterkt hendelsen og kaller det en stor glipp, og har nå redigert klippene som ligger ute på nett..

NRK - 06 aug. 19 kl. 01:01

Fjøs brant ned

Et fjøs og et uthus har brent ned i Melhus i Trøndelag. Det var fare for spredning til et bolighus, men dette er nå reddet. Alle dyrene som var i fjøset er sjekket av dyrlege, og har det bra.

P4 - 09 mars 20 kl. 12:19

Ber om 15 års fengsel for nabodrap

Aktor ber om 15 års fengsel for mannen i 30-årene som står tiltalt for å ha drept naboen sin på Vinstra i Oppland i august i fjor. Naboen, en 61 år gammel mann, ble utsatt for grov og omfattende vold. Politiet har ikke klart å finne et motiv for handlingen.

P4 - 28 mai 20 kl. 09:46

Familie dømt for NAV-svindel

Sju familiemedlemmer og en regnskapsfører er i Bergen tingrett dømt for grove Nav-bedragerier og hvitvasking. Den 44 år gamle hovedmannen er dømt til fire og et halvt års fengsel. De øvrige straffene ligger fra fire måneder til to år.

NRK - 24 sep. 19 kl. 12:44

Åtte tiltalte nektet straffskyld

Åtte av de ni tiltalte i den store svindelsaken mot Nav i Bergen nektet straffskyld på første rettsdag i tingretten tirsdag. Den niende var ikke til stede i retten..

Aftenposten - 13 sep. 19 kl. 21:12

Koht fikk ikke sagt farvel til hunden Pipp: – At hjertet mitt brister, er prisen vi betaler for å elske noen

Jeg vet at Pernille og dyrlege Bente strakte seg så langt de kunne for at jeg skulle få tatt farvel..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

Kamala Harris blir visepresidentkandidat

Amrikanske medier melder nå at Joe Biden har valgt sin visepresidentkandidat. Det er senatoren fra California, Kamala Harris, Biden har valgt. 55-åringen kan bli den første kvinnelige visepresidenten i historien..

P4 - 5 timer siden

Dømt for spionasje

To menn er dømt til ti års fengsel for spionasje i Iran. Den ene anklages for å ha jobbet for Israel og Tyskland, den andre for Storbritannia. Flere er stilt for retten i Iran anklaget for spionasje den siste tiden, det melder NTB..

P4 - 5 timer siden

Skal ha valgt visepresidentkandidat

Flere amerikanske medier melder nå at Joe Biden har bestemt seg for HVEM som blir hans visepresidentkandidat. Biden har ifølge CNN informert sine nærmeste rådgivere og kandidater..

P4 - 6 timer siden

Avlyser fadderarrangementer

Flere fadderarrangementer ved universiteter og høyskoler avlyses. I Tromsø vil ikke arrangørene åpne for fysisk oppmøte på noen av sine tilstelninger, kun streaming via nett. Også NTNU i Trondheim, Førde og flere andre høyskoler varsler nå at de gjør det samme på hele eller deler av oppstartsuka, som innebærer mye sosial omgang og alkohol, melder VG..

P4 - 6 timer siden

Flertall for Erna som statsminister

Til tross for at Arbeiderpartiet går mest frem og - og er landets største parti med oppslutning på 25,4 prosent på en meningsmåling, så tror bare 32 prosent at partiets leder Jonas Gahr Støre blir landets nye statsminister etter valget neste år. 62 prosent svarer at de tror Erna Solberg får fortsette å styre landet, det viser meningsmålingen Kantar har gjort for TV2..

P4 - 7 timer siden

Koronasmitte på SFO i Halden

I Halden har et barn testet positivt på korona. Det er det første tilfellet ved en skole i Halden. Åtte barn og sju ansatte ved Hjortsberg skole settes i karantene.

P4 - 7 timer siden

Karantenen over på "Roald Amundsen"

På Hurtigruteskipet "Roald Amundsen" er 65 personer nå ferdig med karantenen. 46 personer forlater skipet nå i kveld, mens 19 av dem gikk i land allerede i helgen og fortsatte karantenen i leiligheter, det melder NRK. Totalt 62 personene som har blitt smittet i utbruddet på Hurtigruten..

P4 - 8 timer siden

Kim Friele får egen skulptur

Kim Friele får egen skulptur i Bergen. Bergen kommunes prosjekt «Kvinner på sokkel» står bak nyvinningen. Tre benker som staver navnet KIM skal etter planen stå klar til 86-åringens bursdag i mai neste år.

P4 - 8 timer siden

Tegnell kritiserer reiserådene

Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell kritiserer hvordan de norske myndighetene endrer reiserådene. Folkehelseinstituttet har anbefalt at 6 regioner nå skal bli røde og at de reisende får karanteneplikt. Tegnell synes det blir forvirrende når man endrer reglene frem og tilbake og at det blir vanskelig for folk å forstå, det skriver den svenske avisen Dagens Nyheter..

P4 - 8 timer siden

Avventer russisk vaksine

Russlands president Vladimir Putin hevder de snart har en coronavaksine klar. Vaksinen skal være godkjent etter mindre enn to måneder med testing på mennesker. Assisterende helsedirektør Espen Nakstad sier til VG at den ikke er aktuell for bruk i Norge nå.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt