P4 > Nyheter

Wednesday, 22 January, 07:14

P4 - 15 Nov 19 kl. 06:10

Omfattende tiltalte mot dyrlege

I dag starter rettsaken mot en dyrlege som er tiltalt for blant annet dyreplageri, og omfattende økonomisk kriminalitet.
Påtalemyndigheten mener mannen står bak forsikringsbedrageri, skattesvik, underslag og for å ha operert en hund kun utifra estetiske grunner.
Dyrlegen nekter skyld for det aller meste av tiltalen.
Det er satt av fire uker til rettssaken i Kongsberg og Eiker tingrett..
Les mer på P4


Les mer om:
Kongsberg, Eiker

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Omfattende, tiltaltemot , dyrlege
NRK - 11 Sep 19 kl. 07:40

Tiltalt for grov vald

Fire menn er tiltalte etter at ein småbarnsfar blei funnen livstruande skada i Fyllingsdalen i Bergen i november i fjor, skriv BT. To av mennene er tiltalte for å ha slått og sparka 52-åringen, medan dei to andre er tiltalte for å ha medverka..

Dagbladet - 23 Sep 19 kl. 14:37

Fant katten med stikkskader: - Jeg ble kvalm og sint

- Tyder ikke på en ulykke, mener dyrlege..

Dagbladet - 30 Aug 19 kl. 14:40

Fant egen katt hodeløs - 60 meter fra inngangsdøra

- Trolig gjort av noen som vet hva de driver med, mener dyrlege..

NRK - 09 Oct 19 kl. 14:48

Tiltalte gliste til fotografene

John Christian Elden sto i flere minutter rett opp og ned ved vitneboksen før vitnemålet. – Du står som om du var med i garden du, John Christian, bemerket tiltalte Jan Erik Iversen. På et tidspunkt kom tiltalte bort til ham og smilte til fotografene..

NRK - 06 Aug 19 kl. 01:01

Fjøs brant ned

Et fjøs og et uthus har brent ned i Melhus i Trøndelag. Det var fare for spredning til et bolighus, men dette er nå reddet. Alle dyrene som var i fjøset er sjekket av dyrlege, og har det bra.

Aftenposten - 13 Sep 19 kl. 21:12

Koht fikk ikke sagt farvel til hunden Pipp: – At hjertet mitt brister, er prisen vi betaler for å elske noen

Jeg vet at Pernille og dyrlege Bente strakte seg så langt de kunne for at jeg skulle få tatt farvel..

NRK - 24 Sep 19 kl. 12:44

Åtte tiltalte nektet straffskyld

Åtte av de ni tiltalte i den store svindelsaken mot Nav i Bergen nektet straffskyld på første rettsdag i tingretten tirsdag. Den niende var ikke til stede i retten..

P4 - 13 Oct 19 kl. 08:12

Omfattende overgrepssak for retten

En mann i 40-årene møter i morgen i Trøndelag tingrett tiltalt flere voldtekter av mindreårige jenter, samt seksuelle overgrep av barn på nett. I alt er det snakk om 49 ofre, og påtalemyndigheten sier saken er enestående i omfang i Trøndelag. Mannen har erkjent de fleste forholdene.

Aftenposten - 14 Jan 20 kl. 15:44

Tiltalte: Ble provosert da Mohammed sa «jeg elsker henne»

Mohammed Altai (16), som døde etter en voldsepisode på Holmlia i 2017, skal ha gått på hjertemedisiner da ugjerningen mot ham skjedde. Den tiltalte 21-åringen nekter å forklare seg for retten..

VG - 22 Aug 19 kl. 17:33

Frifinner Sult-tiltalte etter ulovlig politiprovokasjon

Flere av de tiltalte i den såkalte Sult-saken er frifunnet for narkotikakriminalitet, ettersom retten mener de ble utsatt for ulovlig politiprovokasjon..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Flere fjelloverganger stengt

P4 - 1 time siden

Senatet avviste flere forslag

Senatet i USA har i natt avvist en rekke forslag fra Demokratene i riksrettssaken mot president Donald Trump. Blant annet ble tre ulike forslag om utlevering av e-poster og andre dokumenter fra Det hvite hus nedstemt av det republikanske flertallet i Senatet. Så langt har det kommet sju forslag fra Demokratene i saken - alle er nedstemt..

P4 - 45 minutter siden

Solberg får ikke velgernes støtte

Erna Solberg har ikke støtte blant flertallet av sine egne velgere i vedtaket om å hente hjem en IS-siktede kvinnen fra Syria. Solberg har kalt det et moralsk riktig valg, men 6 av 10 Høyrevelgere mener valget var galt. Det viser en måling Kantar har gjort for TV 2.

P4 - 30 minutter siden

Pårørende bruker 94.000 årsverk

Pårørende i Norge bruker til sammen 94.000 årsverk på å gi stell til sine nære og kjære. Det viser en undersøkelse Opinion har gjort for Norske Kvinners Sanitetsforening, NKS.

P4 - 1 time siden

Rekordmange drap i Mexico

Mexico har lenge vært på drapstoppen - i fjor var tallet rekordhøyt; 35.588 mennesker ble drept landet i 2019. Antallet drap økte med 2,7 prosent fra året før.

P4 - 1 time siden

Gjort rede for etter brann i Rogaland

Personen som var savnet etter brannen i en enebolig på Klepp i Rogaland i i morgentimene er nå gjort rede for. Fem personer fra naboboligen ble evakuert på grunn av mye røyk. De får nå komme hjem igjen.

P4 - 1 time siden

Frp kan velte Viken

Det ferske storfylket Viken kan bli historie allerede før året er omme nå som Fremskrittspartiet er tilbake i Stortinget. Med partiets utgang av regjeringen denne uka, kan det allerede nå bli flertall i Stortinget for å oppløse fylket, hvis et slikt initiativ kommer fra fylkeskommunen. Frps Jon Helgheim sier til Klassekampen at han ikke vil avvise at de kan komme til å reversere Viken hvis de fylkesvalgte går inn for det..

P4 - 1 time siden

Husbrann på Klepp - én savnet

En person er savnet etter brann i et bolighus på Klepp i Rogaland. Røykdykkere søker nå gjennom huset. Det var naboer som varslet om brannen, sier operasjonsleder Jøran Solheim..

P4 - 1 time siden

Vedum frykter ikke Frp

Frps regjerings-exit skremmer ikke Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum. Hans parti har klatret og klatret på målingene, og har i januar et snitt på 17,4 prosent oppslutning. Nå Har Frp varslet at de vil bli tydeligere i sine politiske saker, og flere mener de kan utfordre Senterpartiet i flere av deres viktigste saker.

P4 - 1 time siden

Dollarmilliardærer diskuterer formuesskatt

Over 100 dollarmilliardærer er akkurat nå samlet på Verdens økonomiske forum, WEF, i Davos. Og der kan en rapport som langt på vei foreslår formuesskatt bli et sentralt tema. For i en ny rapport skriver WEF varmt om en slik skatt, som skal kunne gi likere muligheter til alle, og mindre mulighet til å planlegge seg ut av reglene for inntektsskatt, skriver Aftenposten.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt