P4 > Nyheter

Saturday, 14 December, 07:46

P4 - 15 Nov 19 kl. 06:10

Omfattende tiltalte mot dyrlege

I dag starter rettsaken mot en dyrlege som er tiltalt for blant annet dyreplageri, og omfattende økonomisk kriminalitet.
Påtalemyndigheten mener mannen står bak forsikringsbedrageri, skattesvik, underslag og for å ha operert en hund kun utifra estetiske grunner.
Dyrlegen nekter skyld for det aller meste av tiltalen.
Det er satt av fire uker til rettssaken i Kongsberg og Eiker tingrett..
Les mer på P4


Les mer om:
Kongsberg, Eiker

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Omfattende, tiltaltemot , dyrlege
NRK - 11 Sep 19 kl. 07:40

Tiltalt for grov vald

Fire menn er tiltalte etter at ein småbarnsfar blei funnen livstruande skada i Fyllingsdalen i Bergen i november i fjor, skriv BT. To av mennene er tiltalte for å ha slått og sparka 52-åringen, medan dei to andre er tiltalte for å ha medverka..

Dagbladet - 23 Sep 19 kl. 14:37

Fant katten med stikkskader: - Jeg ble kvalm og sint

- Tyder ikke på en ulykke, mener dyrlege..

Dagbladet - 30 Aug 19 kl. 14:40

Fant egen katt hodeløs - 60 meter fra inngangsdøra

- Trolig gjort av noen som vet hva de driver med, mener dyrlege..

NRK - 09 Oct 19 kl. 14:48

Tiltalte gliste til fotografene

John Christian Elden sto i flere minutter rett opp og ned ved vitneboksen før vitnemålet. – Du står som om du var med i garden du, John Christian, bemerket tiltalte Jan Erik Iversen. På et tidspunkt kom tiltalte bort til ham og smilte til fotografene..

NRK - 06 Aug 19 kl. 01:01

Fjøs brant ned

Et fjøs og et uthus har brent ned i Melhus i Trøndelag. Det var fare for spredning til et bolighus, men dette er nå reddet. Alle dyrene som var i fjøset er sjekket av dyrlege, og har det bra.

Aftenposten - 13 Sep 19 kl. 21:12

Koht fikk ikke sagt farvel til hunden Pipp: – At hjertet mitt brister, er prisen vi betaler for å elske noen

Jeg vet at Pernille og dyrlege Bente strakte seg så langt de kunne for at jeg skulle få tatt farvel..

NRK - 24 Sep 19 kl. 12:44

Åtte tiltalte nektet straffskyld

Åtte av de ni tiltalte i den store svindelsaken mot Nav i Bergen nektet straffskyld på første rettsdag i tingretten tirsdag. Den niende var ikke til stede i retten..

P4 - 13 Oct 19 kl. 08:12

Omfattende overgrepssak for retten

En mann i 40-årene møter i morgen i Trøndelag tingrett tiltalt flere voldtekter av mindreårige jenter, samt seksuelle overgrep av barn på nett. I alt er det snakk om 49 ofre, og påtalemyndigheten sier saken er enestående i omfang i Trøndelag. Mannen har erkjent de fleste forholdene.

VG - 22 Aug 19 kl. 17:33

Frifinner Sult-tiltalte etter ulovlig politiprovokasjon

Flere av de tiltalte i den såkalte Sult-saken er frifunnet for narkotikakriminalitet, ettersom retten mener de ble utsatt for ulovlig politiprovokasjon..

P4 - 24 Sep 19 kl. 08:09

Stor trygdesvindelsak for retten

En av de største trygdesvindelsakene noen sinne i Norge kommer opp for retten i dag. Tre brødre, deres koner, en datter, en revisor og hennes tidligere samboer sitter på tiltalebenken når saken starter i Bergen tingrett klokken ni. Påtalemyndigheten mener å kunne bevise at de tiltalte totalt har lurt Nav for 4,1 millioner kroner.

Fler nyheter fra P4

P4 - 7 timer siden

Tiltalt for forfølgelse av vindkraftarbeider

En mann i Trøndelag er tiltalt for å ha skremt og forfulgt vindkraftarbeider. Trønderenergi, som har ansvaret for vindkraft-utbyggingen på Frøya, har ifølge Adressa levert minst ni anmeldelser til politiet. Tiltaltes forsvarer sier at det er for tidlig å kommentere saken nå..

P4 - 7 timer siden

Mann påkjørt i Oslo

En mann skal være hardt skadet etter å ha blitt påkjørt av en drosje i Dronning Eufemias gate i Oslo. Det melder politiet på Twitter. Området er sperret for trafikk og politiet avhører vitner på stedet for å få oversikt over hva som har skjedd, skriver VG..

P4 - 8 timer siden

Steinras over E18

Det har gått et steinras over E18 ved Bommestad i Larvik og sørgående retning er stengt. Det melder politiet i Sør-Øst. Nødetatene er på vei til stedet, men det er ikke meldt om at noen skal være tatt av raset..

P4 - 10 timer siden

Bandidos-topp siktet for vold

Den tidligere Bandidos-toppen Lars Harnes er varetektsfengslet i fire uker, siktet for kroppsskade. Det skriver Dagbladet. Natt til onsdag skal Harnes og en annen mann ha utsatt en person for vold i Sandefjord.

P4 - 9 timer siden

Reagerer på Johnson-utspill

Skottlands førsteminister reagerer kraftig på at britenes statsminister Boris Johnson ikke vil la skottene holde en ny folkeavstemning om selvstendighet. Det skotske nasjonalistpartiet fikk solid oppslutning i gårsdagens valg og kan sende 48 representanter til Underhuset, noe som er 13 flere enn det de har hatt. Samtidig mistet det konservative partiet i Skottland flere av sine mandater..

P4 - 9 timer siden

19 drept etter bortføring i Nigeria

14 soldater og en politimann er drept etter å ha blitt bortført av jihadister i Nigeria. Det melder AFP. Krigere fra en gruppe som har sverget troskap til IS skal ha gått til angrep på en sikkerhetspost i landsbyen Mamuri, og fått overtaket da den sivile militsgruppen der gikk tom for ammunisjon.

P4 - 11 timer siden

Sykehjem sperret demente inne

Ansatte ved et sykehjem i Kristiansand skal ha sperret eldre mennesker med demens inne på et lite rom hvis de utagerte. Fylkesmannen i Agder oppdaget lovbruddet under et tilsyn, melder NRK. Rommet har ingen møbler og heller ingen ringesnor pasientene kunne bruke til å varsle de ansatte.

P4 - 11 timer siden

Rekordmange kvinner i Underhuset

Rekordmange av de nyvalgte medlemmene til det britiske Parlamentet er kvinner. Det viser en opptelling nyhetsbyrået Press Association har gjort. 220 av de 650 nyvalgte medlemmene er kvinner, mot 208 i den utgående forsamlingen.

P4 - 10 timer siden

Skyting i Sverige

Det har vært skyting flere steder i Sverige i kveld, melder svenske medier. To personer er skadet og sendt til sykehus i Västerås. I Sollentuna rykket politiet ut til melding om skyting og fant en mann med stikkskader da de kom til stedet.

P4 - 12 timer siden

Trump er ikke imot en lang riksrettssak

USAs President Donald Trump sier han ikke har noe imot at en riksrettssak mot ham i Senatet blir langvarig. Det skal ha vært en CIA-analytiker som først varslet om den nå mye omtalte telefonsamtalen Trump hadde med Ukrainas president i sommer. På en pressekonferanse i dag sa Trump at han håper varslerens identitet blir kjent..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt