P4 > Nyheter

Saturday, 07 December, 04:37

P4 - 13 Nov 19 kl. 20:15

Omfattende lovbrudd i fiskebransjen

Forholdene som er avdekket fiskeindustrien er trolig bare toppen av et isfjell.
Det frykter Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund.
I 19 av 20 kontrollerte fiskebruk i Lofoten og Vesterålen i vår ble det avdekket flere brudd på arbeidstidsbestemmelser og sosial dumping, melder NRK.
Forbundet etterspør strengere sanksjoner og hyppigere kontroller..
Les mer på P4


Les mer om:
Norsk Nærings, Nytelsesmiddelarbeiderforbund, Lofoten, Vesterålen, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Omfattende, lovbruddi , fiskebransjen
P4 - 23 Oct 19 kl. 12:13

Oppklarte færre lovbrudd

Politiet oppklarte 141.000 lovbrudd i fjor. Det er tre prosent færre enn året før og det laveste antallet oppklarte lovbrudd siden 1990-tallet, viser ferske tall fra Statistisk Sentralbyrå.

P4 - 09 Sep 19 kl. 06:50

Færrest lovbrudd i Sogn og Fjordane

Totalt ble det begått 155.000 lovbrudd i Norge i 2018..

P4 - 25 Oct 19 kl. 13:57

Bekrefter lovbrudd i Oslo-etat

En rapport fra PwC bekrefter flere lovbrudd i Oslo kommune. Rapporten, som ble lagt frem i ettermiddag, viser brudd på anskaffelsesregler og arbeidstidsbestemmelser, samtidig som de mangler dokumentasjon i mange ansettelser i Energigjenvinningsetaten. Etaten er gransket av det eksterne firmaet etter flere anonyme varsler om lovbrudd..

NRK - 22 timer siden

Antall lovbrudd sank kraftig

Energigjenvinningsetaten i Oslo hadde kun to brudd på arbeidsmiljøloven i oktober. Lovbruddene gjaldt kravet om hviletid for ansatte. Etaten har vært i hardt vær etter at NRK i høst har avdekket omfattende brudd på arbeidsmiljøloven gjennom flere år..

E24 - 19 Oct 19 kl. 14:28

Sandnes kommune klager på vindpark-konsesjon: Flere lovbrudd

I en klage til NVE lister rådmannen opp en rekke lovbrudd de mener er begått i saksbehandlingen..

NRK - 23 Oct 19 kl. 09:41

Færre lovbrudd blir oppklart

I alt 287.000 lovbrudd ble ferdig etterforsket i fjor, en nedgang på 0,4 prosent fra året før, ifølge Statistisk sentralbyrå. Tallet på oppklarte saker gikk ned i sju politidistrikter.

NRK - 08 Aug 19 kl. 07:37

Økning i kvinnelige knivlovbrudd

Lovbrudd for knivbesittelse blant kvinner i England har økt kraftig siden 2014, skriver BBC. I 2018 ble det registrert 1509 slike lovbrudd, og ifølge det engelske politiet var dette en økning på 73 prosent fra 2014..

VG - 30 Nov 19 kl. 20:39

Stålsetts lovbrudd

Spørsmålet er ikke om Gunnar Stålsetts lovbrudd skal påtales. Men om lovverket skal endres..

NRK - 11 Nov 19 kl. 13:07

Ba Oslo stanse lovbrudd

Arbeidstilsynet ga Oslo beskjed om å stanse lovbrudd i 2012. Sju år senere har Oslo kommune likevel nesten 250.000 brudd på arbeidsmiljøloven.

P4 - 18 Oct 19 kl. 15:06

65 000 lovbrudd ved sykehjem i Oslo

Det har vært 65 694 brudd på arbeidsmiljøloven ved Sykehjemsetaten i Oslo kommune siden 2013. Det viser en oversikt NRK har fått. Arbeidstilsynet har åpnet tilsyn med hele Oslo kommune etter avsløringer om 15 000 lovbrudd i flere etater.

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

Ericsson må betale millardbot

Svenske Ericsson må betale mer enn 9 milliarder kroner i bøter etter å ha inngått forlik med det amerikanske justisdepartementet i forbindelse med at de er etterforsket for korrupsjon. Det melder Sveriges Radio. Forholdene strekker seg til mange land, blant annet skal selskapet ha betalt 2,5 millioner kroner til den costarianske presidenten for å sikre seg en kontrakt i landet,.

P4 - 6 timer siden

Drapsforsøk med sparkesykkel

Et drapsforsøk med sparkesykkel skal opp for lagmanssretten neste uke. En 29 år gammel litauer er i Oslo tingrett dømt for drapsforsøk på en mann i begynnelsen av 40-årene i juli i fjor. Ifølge tiltalen ranet 29-åringen til seg fornærmedes sparkesykkel og slo han med den slik at han fikk livstruende skader, melder NTB.

P4 - 6 timer siden

UNE krever at 12-åring har inntekt

Utledningsnemda vil ikke la en alenemor få opphold i Norge fordi sønnen på 12 år ikke har inntekt. Mor og to barn har bodd i Norge i snart fire år. Brødrene er greske statsborgere, mens mor fortsatt har statsborgerskap fra Peru.

P4 - 5 timer siden

Taxi i grøfta etter at kunde dro i rattet

En taxi havnet i grøfta ved E18 i Bærum i kveld etter at passasjeren dro i rattet. Taxisjåføren mistet kontrollen og kjørte ut i grøfta forteller politiet. Passasjeren blir anmeldt.

P4 - 8 timer siden

Thunberg: - De hører oss, men handler ikke

-Vi kan ikke fortsette å skulke skolen, nå må politikerne høre på oss. Det sa Greta Thunberg da hun møtte pressen i kveld etter at hun kom frem til Madrid og FNs klimakonferanse Thunberg holdt pressekonferanse sammen med tre andre klimaaktivister og de etterlyste handling..

P4 - 7 timer siden

1730 personer har meldt seg til NAV

1730 personer har meldt seg til NAV med beskjed om at de kan være rammet av trygdeskandalen. Så langt har NAV funnet grunn til å gå inn i halvparten av de nye henvendelsene, skriver Aftenposten. Flere enn 2400 personer kan ha fått krav på feil grunnlag - så langt har NAV tilbakebetalt 3 millioner kroner ..

P4 - 6 timer siden

Trump ber høyesterett nekte innsyn i finansopplysninger

President Donald Trump og tre av hans barn ber høyesterett i Washington stanse utleveringen av finansopplysningene om dem. I USA er det lang tradisjon for at presidentkandidater offentligjør sine selvangivelser. Ifølge hans tidligere advokat skal Trump være redd for straffeskatt dersom opplysningene blir offentliggjort, melder NTB..

P4 - 6 timer siden

Bru vil bli Høyre-nestleder

Tine Bru ønsker å erstatte Bent Høie som 2. nestleder i Høyre. Det sier Høyre-profilen i et intervju med Aftenposten.

P4 - 6 timer siden

Kan bli flere pågripelser

Det kan bli flere pågripelser allerede i kveld eller natt, etter skytehendelsen i Trondheim i går kveld. Det sier politiet i Trøndelag til NTB. Så langt er to personer pågrepet og siktet for medvirknign til forsøk på drap.

P4 - 8 timer siden

15 personer drept i Irak

Minst femten personer er drept i et angrep mot demonstranter i Bagdad. Ukjente gjerningsmenn begynte å skyte mot demonstrantene, som hadde samlet seg på Khilaniplassen i byen melder NTB. Demonstrantene krever politiske refomer og slutt på korrupsjon..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt