E24 > Økonomi

Fredag, 23 Oktober, 01:05

E24 - 22 sep. 20 kl. 12:47

Omdømmerisikoen for både Norge og Equinor bør tas opp til bred diskusjon

KRONIKK: Det kan synes overraskende at oljeselskapene, herunder Equinor, går med på slike ordninger siden det kan bidra til en svekkelse av institusjonene i landene de opererer i..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kronikk, Equinor, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Omdømmerisikoen, for, både, Norgeog , Equinor, bør, tas, opp, til bred diskusjon
Aftenposten - 09 okt. 20 kl. 09:29

Kinas sterke mann kunne glise ved årsskiftet. Så våknet verden til pandemien, truslene og overgrepene.

Kinas internasjonale omdømme har falt dramatisk det siste året. Tirsdag la Norge og 38 andre land inn en kraftig protest til FN mot Kinas oppførsel..

Aftenposten - 15 okt. 20 kl. 08:58

Han tapte pengene, omdømmet og friheten. Men erfaringen var gull verdt da han startet opp på nytt

ÅLESUND (Aftenposten/E24): Etter konkurs, skattedom og milliontap gikk Fredrik Friberg (48) i gang på nytt. – Slik erfaring kan bidra til å lykkes i andre forsøk, mener gründerekspert..

VG - Igår: 13:51

Kystens tapte stolthet

RØRVIK (VG) Hvis hurtigruten ikke lenger skal være kystens foretrukne hovedvei, er det langt mer enn et sønderknust omdømme som står på spill..

P4 - 11 okt. 20 kl. 18:22

Norge slo tilbake

Norge slo kraftig tilbake etter tapet i EM-playoffen mot Serbia - og knuste Romania med 4-0 hjemme på Ullevaal i kveld. Erling Braut Haaland scoret hattrick, mens spisspartner Alexander Sørloth scoret ett mål - i en kamp der Norge var klart best og skapte mange store målsjanser. Norge topper sin gruppe i Nations League med seks poeng etter tre kamper.

P4 - 15 okt. 20 kl. 15:35

Russland slår tilbake mot Norge

Russland slår tilbake mot Norge og kaller anklagene om at de står bak datainnbruddet på Stortinget som oppdiktet og uten bevis. Det sier en talsperson i det russiske utenriksdepartementet til NRK. Talspersonen sier Norge bruker destruktive metoder som skader det allerede anstrengte bilaterale forholdet.

Fler nyheter fra E24

E24 - 3 timer siden

Har færre misligholdte personlån enn før krisen

DNB var rustet for tapsbølge, men problemlånene hos personkunder har blitt færre under coronapandemien. I den kriserammede offshorenæringen taper imidlertid storbanken milliarder – og har gått inn som medeier av offshoreskip..

E24 - 4 timer siden

Utbygging av kraftlinjer går tregt: Frykter strømmangel i Stockholm

Sverige bruker lang tid på å forsterke kraftnettet sitt. Det kan gi strømmangel i Stockholm fra 2022, advarer Stockholms Handelskammare..

E24 - 5 timer siden

Ny analyse viser kraftig vekst i datasenternæringen

En ny analyse viser at norsk datasenternæring bidrar med nær 2.000 arbeidsplasser i dag, og at antallet vil øke kraftig fremover..

E24 - 5 timer siden

Nybø: Hurtigruten har seilt i grenseland av lovverket

Næringsminister Islein Nybø (V) mener Hurtigrutens cruisevirksomhet har seilt i grenseland av lovverket og varsler at hun vil se på lovverket..

E24 - 5 timer siden

Hotel Victoria tapte pengekrangel, må ut med over 10 millioner

Hotel Victoria tapte pengekrangelen med Faber Bygg etter oppussingen av hotellet i fjor. Nå må hotellet ut med over 10 millioner kroner til byggefirmaet..

E24 - 5 timer siden

SV anklager Wizz Air for menneskerettighetsbrudd

SV vil fremme et forslag som forbyr organisering av selskaper som bryter med menneskerettigheter. Målet er å gjøre det umulig for selskaper som Wizz Air å kunne etablere seg i Norge. – Falske anklager, sier Wizz Air-sjefen..

E24 - 6 timer siden

Trumps kompiskapitalisme

Etter fire år er omfanget av Donald Trumps skatteomgåelse og gjeldsbyrde endelig i ferd med å bli avdekket..

E24 - 6 timer siden

Enighet i tarifforhandlingene i sjømatindustrien

Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund (NNN) og Sjømat Norge er blitt enige om de nye punktene i tariffavtalen til fiskeindustribedrifter..

E24 - 7 timer siden

Kontroversielt børsskall er fortsatt i spill: Spetalens Saga tause om planene

Børsskallet Element er fortsatt på jakt etter noen som vil ta bakveien til Børsen. Øystein Stray Spetalen-dominerte Saga Tankers, som skal kvitte seg med investeringer, er stille om hvorvidt de vil selge seg ut..

E24 - 8 timer siden

Wizz Air med kartbommert: – Alle byene er plassert feil

Torsdag presenterte Wizz Air sine nye planer om innenriksruter i Norge. – De kommer til å fly passasjerer veldig feil, sier geolog..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt