VG > Økonomi

Monday, 06 April, 10:28

VG - 26 Mar 20 kl. 18:06

Om håndvask og menn

Vi vet ikke om det er noen sammenheng mellom håndvaskevaner og den økte risikoen blant menn for å blir smittet av viruset. Men vi vet at menn vasker hendene mindre. Kanskje det er riktig med en ekstra oppfordring til det sterke kjønn?.
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Om håndvaskog , menn
Aftenposten - 05 Mar 20 kl. 19:01

Håndvask for viderekomne: Slik vasker du hendene skikkelig

Spesielt tre ting slurver vi med når vi tar håndvasken..

Klartale - 13 Mar 20 kl. 16:21

Alt er helt uvirkelig

Avstand, håndvask, hjemmekontor og dugnad. Dette skal redde liv i Norge. Vi får håpe samfunnet tåler at hele Norge stenges ned..

P4 - 15 Jan 20 kl. 06:45

Menn med skjegg mer attraktive

Menn med skjegg er mer attraktiv enn menn uten. Det svarer kvinner i en amerikansk studie som nylig ble publisert i et vitenskapelig tidsskrift. Også menn med med bredt kjeveparti og markante øyenbryn kommer bedre ut i studien enn glattbarberte menn.

P4 - 14 Feb 20 kl. 10:30

Nesten alle rus-sjåfører er menn

Det er en voldsom overvekt av menn som anmeldes for ruskjøring. Av 9786 anmeldte i fjor, var hele 8523 menn, det utgjør 87 prosent, viser tall organisasjonen Rusfri Trafikk har hentet inn. De mener det handler om holdninger og at menn i større grad tar sjanser.

NRK - 04 Dec 19 kl. 07:25

Færre menn dør av lungekreft

Flere menn enn kvinner dør av kreft, men nedgangen i kreftdødsfall er større for menn enn kvinner, skriver NTB. Færre menn dør av lungekreft enn før. Folkehelseinstituttet mener det er fordi kvinner begynte å røyke senere enn menn..

Aftenposten - 06 Mar 20 kl. 08:18

Virusekspertens råd til foreldre: Ikke vær redd for å sende barna på cup

Lær barna håndvask og god nysehygiene, så går det helt fint å sende dem på cup og stevner, mener professor Elling Ulvestad ved Haukeland Universitetssykehus..

VG - 18 Mar 20 kl. 07:51

Milliarder kan ikke vaske hendene i rent vann

Håndvask med rent vann og såpe er det beste middelet i kampen mot coronavirus, men nesten halvparten av verdens befolkning har ikke tilgang til dette..

P4 - 07 Mar 20 kl. 16:47

Anklager helsemyndighetene for passivitet

Pasientombudet i Oslo og Akershus anklager helsemyndighetene for å være passive og bakpå i håndteringen av koronaviruset. Anne-Lise Kristensen sier til VG at hun etterlyser tydeligere retningslinjer fra Helsedirektoratet ut til fastleger og kommuner, fremfor at hver enkelt skal utforme sin praksis. Kristensen trekker frem at det burde være felles retningslinjer for hvordan smittetesting utføres, og for håndvask ved alle helseinstitusjoner..

P4 - 01 Mar 20 kl. 17:10

Smitteekspert: -Unngå å ta på disse stedene

Nå som koronaviruset sprer seg også i Norge er det enkelte forhåndsregler man kan ta for minke faren for å å bli smittet i følge epidemiologi-ekspert Jørn Klein. TIl Romerike Blad sier han det kan være lurt med en god håndvask etter at du har tatt på disse stedene. Dørhåndtak, heisknapper, rulletrapper, kortterminaler, penger, håndvasker, handlevogner og håndtak på kollektivtransport.

P4 - 26 Mar 20 kl. 05:37

Langt flere menn dør av koronaviruset

Det er langt flere menn som dør av koronaviruset enn kvinner. Det viser en spansk undersøkelse, melder NRK. En årsak kan være at menn har flere underliggenede sykdommer av den typen som er spesielt risikable for koronapasienter.

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Synnøve Solemdal legger opp

Skiskytter Synnøve Solemdal (30) legger opp. Det bekrefter hun selv til TV 2..

VG - 1 time siden

Duffy åpner opp: Dopet ned i fire uker, fraktet til utlandet og voldtatt

Den walisiske sangeren orket ikke stille til et varslede intervjuet i mars, men deler nå et blogginnlegg om overgrepene hun skal ha blitt utsatt for..

VG - 2 timer siden

Har idrettpsykologene på hurtigtast: – Det brenner litt på loftet

Birgit Skarstein (31) har i likhet med Norges øvrige gullhåp direktelinje til Olympiatoppens alle idrettpsykologer. Hun sier toppidrettsutøverne reagerer forskjellig på coronakrisen..

VG - 4 timer siden

Misnøye med regjeringens redningsplan: - Utsetter bare konkursene

Reisearrangører i krise må tilbakebetale reiser for flere hundre millioner kroner. Hovedorganisasjonen Virke mener regjeringens nye redningsforsøk bare utsetter konkursene..

VG - 6 timer siden

Ronaldo mot ny milepæl: Én milliard dollar

Cristiano Ronaldo (25) har gått med på et kraftig lønnskutt i corona-krisen – men er likevel på full fart mot en økonomisk milepæl innen sportens verden..

VG - 13 timer siden

Reims klubblege tok sitt eget liv - var smittet av coronaviruset

Ligue 1-klubben Stade de Reims er i sorg etter at klubbens lege Bernard Gonzalez (60) tok sitt eget liv. 60-åringen var smittet av coronaviruset..

VG - 16 timer siden

Mener Dagbladet framstilte Oslo-borgere feil i omdiskutert coronasak

Dagbladet publiserte bilder og video av store folkemengder på Grünerløkka. – De framstiller det som verre enn det var, sier Hans Kristian Thorbjørnsen (H), som var der selv..

VG - 17 timer siden

Stor strømmeguide for krimdokumentar: Påskekrim fra virkeligheten

Påske og krim hører sammen for nordmenn flest, og denne påsken vil trolig flere enn noensinne trenge spennende innhold å se på, for å døyve savnet etter puddersnø og after-ski på hytta. Derfor serverer vi deg nå en stor strømmeguide, med 25 dokumentarfilmer fra krim-kategorien som vil sjokkere, røre, underholde og provosere deg..

VG - 18 timer siden

Fotballstjerne beklager fest med eskortedamer under corona-krisen

Manchester City-stjernen Kyle Walker beklager at han har arrangert det som kalles et «sex-party» hjemme - midt under corona-krisen..

VG - 19 timer siden

Haavi møtte veggen: – Har vært en ensom kamp

BEKKESTUA (VG) Hun ødela kneet og måtte reise hjem til operasjon før VM kom skikkelig i gang i fjor sommer. I mer enn ni måneder har Emilie Haavi (27) kjempet en ensom kamp på sin lange vei tilbake til fotballbanen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt