NRK > Nyheter

Torsdag, 24 September, 08:59

NRK - 03 jan. 20 kl. 11:04

Oljeselskaper evakuerer ansatte

Utenlandske oljeselskaper evakuerer nå ansatte fra Irak, ifølge Reuters. De ansatte skal være på vei til flyplassen i byen Basra sør i landet. Irakiske myndigheter hevder dette ikke vil påvirke landets oljeproduksjon og eksport..
Les mer på NRK


Les mer om:
Irak, Reuters, Basra

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oljeselskaper, evakuerer, ansatte
P4 - 03 jan. 20 kl. 11:24

Evakuerer oljeansatte etter drap på general

Flere utenlandske oljeselskaper evakuerer ansatte ut av Irak etter det amerikanske attentatet på den Iranske generalen Qasem Soleimani i natt. Generalen, som omtales som den nest viktigste personer i Irans regime, ble drept i et droneangrep i Baghdad. Også myndighetene i New York øker sikkerheten på sentrale steder.

P4 - 08 jan. 20 kl. 11:32

- FN evakuerer i Bagdad

FN evakuerer nå sitt hovedkvarter i Iraks hovedstad Bagdad. Det ligger i samme område som den amerikanske ambassaden. Det er irakiske medier som melder at FN evakuerer på grunn av den spente sikkerhetssituasjonen som har oppstått etter at USA drepte den iranske generalen Qasem Soleimani i Bagdad..

E24 - 01 okt. 19 kl. 22:56

Finansdepartementet har bestemt seg for hvilke typer oljeselskaper Oljefondet skal kvitte seg med

I listen som er lagt til grunn inngår 95 oljeselskaper til en verdi av 54 milliarder kroner..

E24 - 01 okt. 19 kl. 22:56

Finansdepartementet har bestemt seg for hvilke typer oljeselskaper Oljefondet skal dumpe

I listen som er lagt til grunn inngår 95 oljeselskaper til en verdi av 54 milliarder kroner..

Dagbladet - 08 nov. 19 kl. 08:47

Oljeselskaper rullet i egen tjære

Framtida til verdens største oljeselskaper kan raskt bli langt dystrere dersom New York vinner fram med sitt historiske klimasøksmål..

Aftenposten - 14 jan. 20 kl. 14:17

Listhaug deler rundhåndet ut nye oljelisenser: 28 oljeselskaper deler 69 lisenser

Olje- og energiminister Sylvi Listhaug (Frp) delte ut 69 utvinningstillatelser til 28 oljeselskaper. Det er den tredje største lisensrunden på norsk sokkel..

Aftenposten - 14 jan. 20 kl. 14:17

Listhaug deler ut 69 nye lisenser til 28 oljeselskaper -miljøbevegelsen raser

Olje- og energiminister Sylvi Listhaug (Frp) delte ut 69 utvinningstillatelser til 28 oljeselskaper. Dette er den tredje største lisensrunden på norsk sokkel..

Aftenposten - 18 mai 20 kl. 12:37

SV vil gjøre det lettere å frata oljeselskaper letelisenser på norsk sokkel

Ny kunnskap om klima og miljøforhold må gjøre det mulig for staten å frata oljeselskaper lisenser for leting etter olje og gass, mener SV..

E24 - 22 aug. 20 kl. 12:04

Oljegiganter evakuerer i møte med sjelden dobbel-storm

BP, Shell og Chevron er blant selskapene som evakuerer ansatte i Mexico-gulfen av frykt for stormene Laura og Marco..

P4 - 10 okt. 19 kl. 20:55

Evakuerer flere hus etter brann

En enebolig brenner i Hvittingfoss i Buskerud i kveld. Det er fare for spredning og politiet evakuerer nå et nærliggende nabohus. Det er ikke kommet meldinger om at noen er skadd eller savnet etter brannen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

EU vil ikke anerkjenne Lukasjenko

EU vil ikke anerkjenne Aleksandr Lukasjenko som Hviterusslands president fordi valget og innsettelsen mangler legitimitet, sier EUs utenrikssjef Josep Borrell. Lukasjenko ble onsdag tatt i ed som president, halvannen måned etter valget. Tusenvis av hviterussere har demonstrert mot det offisielle valgresultatet der Lukasjenko vant med 80 prosent..

NRK - 1 time siden

53 nye smittede i Oslo

Det siste døgnet ble 53 nye personer registret med koronasmitte i Oslo. Det viser kommuens egne tall. Fremdeles er 14 av 15 bydeler røde og smitten er høyeste i bydel St.

NRK - 45 minutter siden

"Koronabuss" var innom Røros

Den mye omtalte bussen med pensjonister på rundtur, hvor 33 ble smittet av korona, hadde også en stopp på Røros den 18. september. Kommunen jobber nå med smittesporing, skriver de på sine nettsider..

NRK - 45 minutter siden

Ber domstol blokkere TikTok-forbud

Tiktok ber en føderal domstol i USA blokkere president Donald Trumps forbud mot appen, ettersom de mener forbudet ikke er basert på sikkerhetshensyn. Trump har truet med å forby den kinesiskeide appen om den ikke blir solgt til et amerikansk selskap..

NRK - 18 timer siden

Døde i fallulykke i Kristiansand

En person omkom etter en fallulykke i Vågsbygd i Kristiansand tidligere i dag. Vedkommende var en del av et turfølge og falt i en trapp på en sti. Personen ble erklært død på stedet, opplyser politiet.

NRK - 1 time siden

53 nye koronasmittede i Oslo

Det siste døgnet er det registrert 53 nye koronasmittede i Oslo, ifølge kommunens oversikt..

NRK - 1 time siden

Vil ikke love fredelig overtakelse

President Donald Trump nekter å forplikte seg til en fredelig maktovertakelse hvis offisielle resultater viser at han ikke blir gjenvalgt 3. november. – Vi vil se hva som skjer, sa Trump da han onsdag fikk spørsmålet fra en journalist..

NRK - 1 time siden

Stenger barer og restauranter

Alle barer og restauranter i de franske byene Marseille og Aix en Provence må stenge lørdag. I tillegg må alle utesteder i blant annet Paris stenge klokka 22.00 fra mandag.

NRK - 1 time siden

Hardt rammet av koronakrisen

Kapitals årlige liste over Norges rikeste viser at flere av landets største formuer har krympet på grunn av koronakrisen. John Fredriksen er Norges rikeste foran Odd Reitan og Johan Johannson. De to sistnevntes formuer har økt det siste året..

NRK - 1 time siden

Norsk mest vanlig i nyhetsfølging

Barn og ungdom bruker engelsk når de spiller eller ser filmer, men norsk når de følger nyheter. Nesten sju av ti barn mellom 9 og 18 år sier de leser, ser eller hører nyheter på norsk, viser undersøkelsen Barn og medier 2020 av Medietilsynet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt