NRK > Nyheter

Wednesday, 19 February, 13:31

NRK - 03 Jan 20 kl. 11:04

Oljeselskaper evakuerer ansatte

Utenlandske oljeselskaper evakuerer nå ansatte fra Irak, ifølge Reuters. De ansatte skal være på vei til flyplassen i byen Basra sør i landet. Irakiske myndigheter hevder dette ikke vil påvirke landets oljeproduksjon og eksport..
Les mer på NRK


Les mer om:
Irak, Reuters, Basra

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oljeselskaper, evakuerer, ansatte
P4 - 03 Jan 20 kl. 11:24

Evakuerer oljeansatte etter drap på general

Flere utenlandske oljeselskaper evakuerer ansatte ut av Irak etter det amerikanske attentatet på den Iranske generalen Qasem Soleimani i natt. Generalen, som omtales som den nest viktigste personer i Irans regime, ble drept i et droneangrep i Baghdad. Også myndighetene i New York øker sikkerheten på sentrale steder.

Dagbladet - 08 Nov 19 kl. 08:47

Oljeselskaper rullet i egen tjære

Framtida til verdens største oljeselskaper kan raskt bli langt dystrere dersom New York vinner fram med sitt historiske klimasøksmål..

P4 - 08 Jan 20 kl. 11:32

- FN evakuerer i Bagdad

FN evakuerer nå sitt hovedkvarter i Iraks hovedstad Bagdad. Det ligger i samme område som den amerikanske ambassaden. Det er irakiske medier som melder at FN evakuerer på grunn av den spente sikkerhetssituasjonen som har oppstått etter at USA drepte den iranske generalen Qasem Soleimani i Bagdad..

E24 - 01 Oct 19 kl. 22:56

Finansdepartementet har bestemt seg for hvilke typer oljeselskaper Oljefondet skal dumpe

I listen som er lagt til grunn inngår 95 oljeselskaper til en verdi av 54 milliarder kroner..

E24 - 01 Oct 19 kl. 22:56

Finansdepartementet har bestemt seg for hvilke typer oljeselskaper Oljefondet skal kvitte seg med

I listen som er lagt til grunn inngår 95 oljeselskaper til en verdi av 54 milliarder kroner..

Aftenposten - 14 Jan 20 kl. 14:17

Listhaug deler ut 69 nye lisenser til 28 oljeselskaper -miljøbevegelsen raser

Olje- og energiminister Sylvi Listhaug (Frp) delte ut 69 utvinningstillatelser til 28 oljeselskaper. Dette er den tredje største lisensrunden på norsk sokkel..

Aftenposten - 14 Jan 20 kl. 14:17

Listhaug deler rundhåndet ut nye oljelisenser: 28 oljeselskaper deler 69 lisenser

Olje- og energiminister Sylvi Listhaug (Frp) delte ut 69 utvinningstillatelser til 28 oljeselskaper. Det er den tredje største lisensrunden på norsk sokkel..

NRK - 11 Oct 19 kl. 11:25

Evakuerer flyktningleir

Lokale kurdiske myndigheter sier de evakuerer flyktningleiren Mabrouka Nord i Syria, etter at den ble bombet. Det melder Reuters. Det er 7000 flyktninger i leiren..

Dagbladet - 16 Nov 19 kl. 09:23

Evakuerer deler av sentrum etter bibliotek-brann

Brannvesenet har ikke kontroll på brannen i Larvik bibliotek. Nå evakuerer politiet alle innenfor en radius på 100 meter..

NRK - 08 Jan 20 kl. 11:11

FN evakuerer i Bagdad

FN evakuerer sitt hovedkvarter i den grønne sonen i Bagdad, der også USAs ambassade ligger, melder irakisk nettavis. Ifølge nettavisen waid-iq begrunner FN evakueringen med den spente sikkerhetssituasjonen i landet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Ingen skade etter flom

Det er ingen tegn til skader etter oversvømmelsene på jernbanestasjonene i Drammen og Halden, får NRK opplyst av Bane Nor. Mandag førte stormflo til at begge stasjonene var stengt på grunn av oversvømmelse av togsporene..

NRK - 1 time siden

Store skader på Bergensbanen

Skadene på togskinnene og et overbygg på Bergensbanen etter raset mandag er mye større enn tidligere antatt, opplyser Bane Nor. Det går buss for tog mellom Myrdal og Ustaoset på grunn av raset. Det er ikke klart når togtrafikken kan starte igjen..

NRK - 1 time siden

VG: Utvalg gransker Manshaus-tips

Tipset som PST mottok om terrortiltalte Philip Manshaus ett år før moske-angrepet i Bærum, granskes nå av et ekspertutvalg, skriver VG. Lederen, Anja Dalgaard-Nielsen, sier at de vil finne ut om PSTs tipshåndtering er god nok..

NRK - 3 timer siden

Skiskyting på NRK og TV 2 til 2026

NRK og TV 2 har gjennom EBU sikret seg rettighetene til verdenscup og VM i skiskyting fram til 2026. Det er NRK som i dag har disse TV-rettighetene frem til vinteren 2021/2022. Den nye avtalen inneholder også en mulighet for forlengelse til 2030..

NRK - 2 timer siden

Kina utviser tre journalister

Kina utviser tre utenlandske journalister fra avisen The Wall Street Journal, bekrefter avisen selv. Årsaken er en kommentarartikkel avisen har skrevet om utbruddet av det nye koronaviruset i Kina. Kinesiske myndigheter kaller artikkelen rasistisk..

NRK - 3 timer siden

Bergensbanen fortsatt stengt

Bergensbanen er fortsatt stengt mellom Ustaoset og Myrdal grunnet snøras, og skadene som følge av raset er omfattende, melder Bane Nor. Det er for tidlig å anslå når strekningen kan åpnes for trafikk og Bane Nor kommer med ny oppdatering klokken 16..

NRK - 3 timer siden

To forvaringsdømt etter «Dark room»

To menn er dømt til 19 og 16 års forvaring etter å ha bestilt og instruert grove overgrep mot barn i utlandet. Dommene kommer etter ankeforhandlinger i Gulating lagmannsrett. Sakene er etterforsket som en del av «prosjekt Dark room»..

NRK - 3 timer siden

Skiskyting på NRK og TV2 til 2026

NRK og TV 2 har gjennom EBU sikret seg rettighetene til verdenscup og VM i skiskyting fram til 2026. Det er NRK som i dag har skiskytterrettighetene fram til vinteren 2021/2022. Den nye avtalen inneholder også en mulighet for forlengelse til 2030..

NRK - 3 timer siden

Ap sier nei til lakseskatt

Arbeiderpartiet går mot forslaget om grunnrenteskatt på oppdrett, slik et utvalg har foreslått. Partiet vil heller ha en arealavgift eller produksjonsavgift som sikrer inntekter direkte til vertskommunene for oppdrettsanleggene..

NRK - 7 timer siden

Dømt til seks måneders fengsel

En 36 år gammel mann fra Lister-regionen i Agder er dømt til seks måneders fengsel for å ha filmet at han hadde sex med 15 år yngre mann og truet med å spre filmene, skriver Lister24. Mannen må også betale den fornærmede 20.000 kroner i erstatning..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt