NRK > Nyheter

Wednesday, 03 June, 18:23

NRK - 16 Sep 19 kl. 00:54

Oljeprisen stiger kraftig

På grunn av angrepet på to saudiarabiske oljeinstallasjoner natt til fredag har prisen på olje steget med 12 prosent de siste dagene. Et fat nordsjøolje koster natt til mandag i overkant av 67 dollar, opp 12 prosent fra fredag, melder NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oljeprisen, stiger, kraftig
P4 - 16 Sep 19 kl. 05:42

Oljeprisen stiger kraftig

Angrepet på det store oljefeltet og prosesseringsanlegget i Saudi-Arabia har ført til at oljeprisen stiger kraftig. Et fat nordsjøolje koster i natt i overkant av 67 dollar, opp 12 prosent fra fredag. Økningen var på det meste 19,5 prosent, før den falt noe tilbake..

Hegnar.no - 08 Aug 19 kl. 07:30

Slik går det med oljeprisen

Oljeprisen stiger torsdag morgen. Onsdag ettermiddag falt den kraftig..

Hegnar.no - 25 Jun 19 kl. 20:07

Oljeprisen stiger på forventning om lagertrekk

Oljeprisen stiger tirsdag kveld. En spørreundersøkelse gjennomført av Reuters viser at markedsaktører forventer trekk i de amerikanske råoljelagrene..

NRK - 11 Oct 19 kl. 09:11

Oljeprisen stiger

Oljeprisen stiger i etterkant av meldingen om brann i iransk oljetanker utenfor Jeddah, Saudi-Arabia, og er opp 0,34 prosent til 59,72 dollar fatet ved 07.30-tiden, melder E24..

Hegnar.no - 13 Aug 19 kl. 19:05

Oljeprisen stiger kraftig

Tollnyheter demper etterspørselsfrykt.

P4 - 20 Apr 20 kl. 16:09

Oljeprisen i USA kraftig ned

Oljeprisen faller kraftig i USA i dag. Amerikansk råolje blir nå omsatt for 11 dollar fatet. Det er en nedgang på nesten 40 prosent.

E24 - 10 Feb 20 kl. 21:14

Equinors belåning kan falle kraftig: – Det er jo en luksussituasjon

Hvis Coronaviruset slipper grepet og oljeprisen stiger vil Equinors gjeldsbelastning falle kraftig de neste årene. Det er en situasjon selskapets finansdirektør liker godt å være i..

Hegnar.no - 29 Jul 19 kl. 19:43

Renter, handelskrig og geopolitisk uro preger oljeprisen

Oljeprisen stiger mandag kveld..

Hegnar.no - 07 Aug 19 kl. 07:46

Oljeprisen snur opp

Oljeprisen stiger på en rekke nyheter onsdag morgen..

Hegnar.no - 05 Jul 19 kl. 20:48

Konflikten i Midtøsten eskalerer - oljeprisen stiger

En rekke faktorer påvirker oljeprisen på ukens siste handelsdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Fylkesutval ut mot regjeringa

Fylkesutvalet i Møre og Romsdal ber regjeringa stanse utbygginga av vindkraftanlegget på Haramsøya fram til varsla sak frå Motvind Noreg har vore avklart i rettsapparatet. Fleire peika på at konsesjonen som vart gitt i 2008/2009 ikkje bør gjelde no..

NRK - 30 minutter siden

Dagsnytt 18 direkte!

NRK - 30 minutter siden

PST-sjef får forelegg på 50.000 kr

Spesialenheten har ilagt PST-sjef Hans Sverre Sjøvold et forelegg på 50.000 kroner, subsidiært 50 dager fengsel, for brudd på våpenloven. Sjøvold oppbevarte tre skytevåpen uten å ha våpenkort, og uten å bruke godkjent sikkerhetsskap, melder VG..

NRK - 30 minutter siden

Pågrepet etter knivstikking i Bærum

En person ble slått ned og fikk stikkskader ved Røde Kors-huset i Sandvika i ettermiddag, og en person med kniv ble senere pågrepet. Offeret er kjørt til sykehus. Politiet kjenner ennå ikke til noe motiv..

NRK - 45 minutter siden

Hetebølgje i Sibir kan gje brannar

Sommaren i Sibir har starta med ei uvanleg kraftig hetebølgje. Det er målt lufttemperatur på meir enn 25 grader over snødekt tundra, der det vanlegvis er minusgrader i slutten av mai. Dette kan vere med på å auke talet på intense brannar i regionen..

NRK - 1 time siden

Hardt skadd i MC-ulykke

En MC-fører er hardt skadd etter en ulykke på Tørdalsveien i Drangedal. Luftambulanse er bestilt. Veien er stengt i begge retninger..

NRK - 1 time siden

Seks bygninger skylt på sjøen

Flere jordras har gått i Alta. Politiet evakuerer nå en bolig hvor det skal oppholde seg personer. Seks bygninger er skylt på sjøen.

NRK - 1 time siden

3.000 år gammel maya-bygning funnet

I Mexico har forskere oppdaget de største og eldste bygningsrestene etter maya-sivilisasjonen. Ved hjelp av fjernmålingsteknikken lidar er det funnet en kolossal, firkantet struktur nær grensen til Guatemala, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Oppgang på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs gikk opp 1,88 prosent onsdag. Hovedårsaken var at prisen på ett fat nordsjøolje steg over 40 dollar igjen, for første gang siden begynnelsen av mars. Både Equinor og Aker BP var blant oljeaksjene som steg i dag..

NRK - 1 time siden

Forsvarsministeren går mot Trump

USAs forsvarsminister Mark Esper sier han er motstander av å bruke en gammel lov for å tillate USAs væpnede styrker å slå ned sivile opptøyer i landet. President Donald Trump har truet med å sette inn hæren mot demonstranter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt