NRK > Nyheter

Saturday, 19 October, 12:07

NRK - 16 Sep 19 kl. 00:54

Oljeprisen stiger kraftig

På grunn av angrepet på to saudiarabiske oljeinstallasjoner natt til fredag har prisen på olje steget med 12 prosent de siste dagene. Et fat nordsjøolje koster natt til mandag i overkant av 67 dollar, opp 12 prosent fra fredag, melder NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oljeprisen, stiger, kraftig
P4 - 16 Sep 19 kl. 05:42

Oljeprisen stiger kraftig

Angrepet på det store oljefeltet og prosesseringsanlegget i Saudi-Arabia har ført til at oljeprisen stiger kraftig. Et fat nordsjøolje koster i natt i overkant av 67 dollar, opp 12 prosent fra fredag. Økningen var på det meste 19,5 prosent, før den falt noe tilbake..

Hegnar.no - 08 Aug 19 kl. 07:30

Slik går det med oljeprisen

Oljeprisen stiger torsdag morgen. Onsdag ettermiddag falt den kraftig..

NRK - 11 Oct 19 kl. 09:11

Oljeprisen stiger

Oljeprisen stiger i etterkant av meldingen om brann i iransk oljetanker utenfor Jeddah, Saudi-Arabia, og er opp 0,34 prosent til 59,72 dollar fatet ved 07.30-tiden, melder E24..

Hegnar.no - 25 Jun 19 kl. 20:07

Oljeprisen stiger på forventning om lagertrekk

Oljeprisen stiger tirsdag kveld. En spørreundersøkelse gjennomført av Reuters viser at markedsaktører forventer trekk i de amerikanske råoljelagrene..

Hegnar.no - 13 Aug 19 kl. 19:05

Oljeprisen stiger kraftig

Tollnyheter demper etterspørselsfrykt.

Hegnar.no - 29 Jul 19 kl. 19:43

Renter, handelskrig og geopolitisk uro preger oljeprisen

Oljeprisen stiger mandag kveld..

Hegnar.no - 07 Aug 19 kl. 07:46

Oljeprisen snur opp

Oljeprisen stiger på en rekke nyheter onsdag morgen..

Hegnar.no - 05 Jul 19 kl. 20:48

Konflikten i Midtøsten eskalerer - oljeprisen stiger

En rekke faktorer påvirker oljeprisen på ukens siste handelsdag..

Hegnar.no - 17 Jun 19 kl. 07:57

Slik går det med oljeprisen

Oljeprisen stiger mandag morgen..

Hegnar.no - 26 Aug 19 kl. 07:54

Slik går det med oljeprisen

Oljeprisen stiger mandag morgen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Har funnet en båt

Letemannskaper i Kragerø har funnet en havarert båt i nærheten av Teineskjær. Det er kommet inn melding om at det kan være en person i vannet, og søket fortsetter nå i dette området med helikopter, båter og dykkere..

NRK - 10 minutter siden

Ansatte ble bedt om å jobbe gratis

Ansatte i elektronikkjeden Power har gjentatte ganger jobbet i butikkene på helligdager uten å få betalt, ifølge E24. De ansatte sier de har blitt bedt om å komme på jobb på helligdager – helt uten å få betaling..

NRK - 30 minutter siden

KrF trekker seg fra forhandlinger

I en pressemelding skriver Bergen KrF at de etter flere uker nå trekker seg fra byrådsforhandlingene. Høyre inviterer til forhandlinger om et sentrum-høyre-samarbeid.

NRK - 30 minutter siden

Swinson sier nei til brexit-planer

Liberaldemokratene sier bastant nei til brexit-avtalen statsminister Boris Johnson har forhandlet fram med EU, sier partiets leder Jo Swinson. – Denne avtalen vil skade økonomien vår mer enn finanskrisen gjorde, sa Swinson..

NRK - 30 minutter siden

Søker etter person etter båthavari

Redningshelikoper med dykkere, redningsskøyte, brannbåt og politi er på vei. Brannbåten er på plass og i gang med søk, men det er fortsatt ingen spor etter det som skal være et båthavari..

NRK - 45 minutter siden

– Person i vannet etter havari

En båt har havarert ved Kirkeholmen i Kragerø. Politiet har fått melding om at det skal være en person i vannet. Nødetatene er på vei..

NRK - 1 time siden

Corbyn ut mot brexit-plan

Labour-leder Jeremy Corbyn går hardt ut mot statsminister Boris Johnsons brexit-plan i Underhuset og kaller den en katastrofe for britiske arbeidere. – Denne avtalen inneholder tomme løfter om arbeidernes rettigheter og miljøet, tordnet Corbyn..

NRK - 1 time siden

Skal stemme over utsettelsesforslag

Parlamentet skal få stemme over å utsette avstemning om statsminister Boris Johnsons brexit-avtale, sa parlamentsleder John Bercow da han åpnet sesjonen lørdag..

NRK - 1 time siden

Advarer mot utpressingsmail

Sørvest politidistrikt har mottatt flere telefoner fra folk som sier de har fått utpressingsmail. De som har kontaktet politiet, har fått mail der de blir bedt om å betale. Hvis ikke, vil det bli publisert bilder av dem..

NRK - 1 time siden

– Har kontroll over 195 IS-krigere

Tyrkiske myndigheter hevder de har kontroll over 195 IS-krigere, melder den tyrkiske TV-kanalen NTV. Ifølge myndighetene ble IS-krigerne sluppet ut av fengsel da den tyrkiske invasjonen i Syria startet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt