NRK > Nyheter

Saturday, 22 February, 19:25

NRK - 17 Sep 19 kl. 07:38

Oljeprisen fortsetter å stige

Oljeprisen fortsetter å stige etter at den gikk opp med nesten 15 prosent i går. Sist lørdag ble noen av de største anleggene for oljeproduksjon i Saudi-Arabia angrepet med droner. Angrepet slo ut drøyt halvparten av Saudi-Arabias oljeproduksjon..
Les mer på NRK


Les mer om:
Saudi-Arabia, Saudi-Arabias

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oljeprisen, fortsetterå , stige
P4 - 06 Jan 20 kl. 07:16

Oljeprisen fortsetter opp

Uroen i Midtøsten gjør at oljeprisen fortsetter å stige. Et fat nordsjøolje handles nå på det høyeste nivået siden mai i fjor - i overkant av 70 dollar. Analytikere tror nå oljeprisen skal videre oppover i 2020, fordi det er svært lite trolig at sanksjonene mot Iran fjernes med det første..

P4 - 09 Feb 20 kl. 06:54

Dødstallene fortsetter å stige

Dødstallet som følge av koronaviruset fortsetter å stige. I dag meldes det om 89 nye dødsfall, dermed er tallet på personer som har mistet livet steget til 813. Mer enn 2600 har blitt smittet av lungeviruset det siste døgnet.

Hegnar.no - 14 Jun 19 kl. 10:50

- Da kan oljeprisen stige til 140 dollar

Hva skjer når oljeeksporten fra Iran går mot null. Øker sannsyligheten for at Iran stenger Hormuz-stredet? Og hva vil oljeprisen kunne bli da?.

Hegnar.no - 26 Jun 19 kl. 12:50

- Oljeprisen kan falle til 30 dollar og stige til 100 dollar

Råvarestrateg Ole Hansen, Saxo Bank, tror oljeprisen har kommet seg opp på et platå, men at det fremdeles er risiko både på oppsiden og nedsiden..

NRK - 15 Sep 19 kl. 15:20

Oljeprisen kan stige etter angrep

Prisen på olje kan stige kraftig etter at droneangrep tvang Saudi-Arabia til å stanse halvparten av sin oljeproduksjon. Angrepene natt til lørdag rammet et oljefelt og et prosesseringsanlegg i Buqyaq, som er det største i sitt slag i verden..

E24 - 13 Nov 19 kl. 01:00

Ferske IEA-anslag frem til 2040: Venter fortsatt høyere oljeforbruk

Oljeforbruket ligger an til å stige med nær ti prosent til 2040, og oljeprisen kan stige til over 100 dollar fatet i samme periode, anslår IEA i en fersk rapport. Skal klimamålene nås, må derimot forbruket falle kraftig..

Hegnar.no - 02 Jun 19 kl. 09:27

- Vil få oljeprisen til å stige til over 100 dollar fatet

Iran advarer USA mot bruk av militærmakt..

E24 - 30 Jan 20 kl. 05:50

Oljeprisfallet fortsetter etter nye virusdødsfall

Torsdag morgen faller oljeprisen igjen under 60 dollar fatet samtidig som coronaviruset fortsetter å sette sitt preg på markedene..

Dagbladet - 26 Aug 19 kl. 16:42

Meglerhus forventer lavere oljepriser i tiden fremover

De langsiktige oljeprisestimatene kuttes med fem dollar, men Pareto Securities tror samtidig at en rekke faktorer ligger til rette for at oljeprisen kan stige de neste månedene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Berre to vegar mellom aust og vest

Skal du over fjellet i Sør Noreg er E16 over Filefjell og riksveg 52 over Hemsedalsfjellet dei einaste to alternativa. Her er det kolonnekøyring. Riksveg 7 er stengt på to stader, og Eidfjord i Hardanger er isolert i alle fall til i morgon..

NRK - 15 minutter siden

Vet ikke når flyplassen åpner

Det er usikkert når flyplassen på Gran Canaria åpnes for trafikk igjen. Fem fly på vei dit har landet på andre øyer, får NRK opplyst. Ansatte sier flyplassen aldri før har vært stengt på grunn av sandstorm, men at dette er den sterkeste på mange år..

NRK - 30 minutter siden

- Kommer seg ikke hjem i kveld

Norwegian arbeider for å finne løsninger for passasjerene som rammes når flyplassen på Gran Canaria er stengt. – Passasjerene kommer ikke til å komme seg hjem i kveld, sier presseansvarlig Andreas Hjørnholm i Norwegian..

NRK - 45 minutter siden

Nordmenn sandfaste på Kanariøyene

Flyplassen ved Las Palmas på Kanariøyene er stengt på grunn av sandstorm. Tre passasjerfly som skulle til Oslo er forsinket. Varm vind, en såkalt calima, har ført med seg så mye sand at sikten er for dårlig til å lande og lette..

NRK - 1 time siden

E39 delvis åpnet ved rassted

Europavei 39 gjennom Votedalen i Gloppen er åpnet i ett felt. Veien har vært stengt i over ett døgn etter et snøskred..

NRK - 1 time siden

Snøskredfare i Trollheimen

NVE har sendt ut varsel om betydelig snøskredfare i Trollheimen. Ustabile fokksnøflak kan ligge på glatt skare i leområder. I disse områdene er det lett å løse ut skred.

NRK - 1 time siden

Trafikkuhell stanset togtrafikken

Politi har fjernet en bil som sto på jernbanelinjen etter et trafikkuhell ved Skjeberg i Østfold. Togtrafikken ble stanset, og fylkesvei 118 stengt. Sjåføren er tatt hånd om av ambulansepersonell..

NRK - 1 time siden

Vannkrise på Vega i Nordland

Alle husstander på Vega er uten vann etter en stor lekkasje i ettermiddag. Første melding om vannmangel kom etter klokka 14, og kommunen jobber fortsatt med å finne lekkasjen..

NRK - 1 time siden

Brann i blokk i Holmestrand

Det brenner i en leilighet i en boligblokk i Holmestrand. Alle skal være ute av blokken, melder politiet. Nødetatene er på stedet..

NRK - 1 time siden

Stadig flere får strømmen tilbake

Vel 1 200 husstander er fortsatt uten strøm i Innlandet etter den kraftige vinden. De kundene bor i Kongsvinger, Grue, Eidskog og på Helgøya. Her er oversikten over hvor det er strømstans hos Elvia sine kunder..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt