NRK > Nyheter

Tuesday, 15 October, 08:00

NRK - 17 Sep 19 kl. 07:38

Oljeprisen fortsetter å stige

Oljeprisen fortsetter å stige etter at den gikk opp med nesten 15 prosent i går. Sist lørdag ble noen av de største anleggene for oljeproduksjon i Saudi-Arabia angrepet med droner. Angrepet slo ut drøyt halvparten av Saudi-Arabias oljeproduksjon..
Les mer på NRK


Les mer om:
Saudi-Arabia, Saudi-Arabias

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oljeprisen, fortsetterå , stige
Hegnar.no - 14 Jun 19 kl. 10:50

- Da kan oljeprisen stige til 140 dollar

Hva skjer når oljeeksporten fra Iran går mot null. Øker sannsyligheten for at Iran stenger Hormuz-stredet? Og hva vil oljeprisen kunne bli da?.

Hegnar.no - 26 Jun 19 kl. 12:50

- Oljeprisen kan falle til 30 dollar og stige til 100 dollar

Råvarestrateg Ole Hansen, Saxo Bank, tror oljeprisen har kommet seg opp på et platå, men at det fremdeles er risiko både på oppsiden og nedsiden..

NRK - 15 Sep 19 kl. 15:20

Oljeprisen kan stige etter angrep

Prisen på olje kan stige kraftig etter at droneangrep tvang Saudi-Arabia til å stanse halvparten av sin oljeproduksjon. Angrepene natt til lørdag rammet et oljefelt og et prosesseringsanlegg i Buqyaq, som er det største i sitt slag i verden..

Hegnar.no - 02 Jun 19 kl. 09:27

- Vil få oljeprisen til å stige til over 100 dollar fatet

Iran advarer USA mot bruk av militærmakt..

Dagbladet - 26 Aug 19 kl. 16:42

Meglerhus forventer lavere oljepriser i tiden fremover

De langsiktige oljeprisestimatene kuttes med fem dollar, men Pareto Securities tror samtidig at en rekke faktorer ligger til rette for at oljeprisen kan stige de neste månedene..

Hegnar.no - 26 Aug 19 kl. 10:25

Pareto kutter i egne oljeprisestimater, men tror på sterk kortsiktig utvikling

De langsiktige oljeprisestimatene kuttes med fem dollar, men Pareto tror at en rekke faktorer ligger til rette for at oljeprisen kan stige de neste månedene..

NRK - 25 Sep 19 kl. 12:56

Minst 37 døde i Pakistan

Tallet på døde etter jordkjelvet i Pakistan tirsdag fortsetter å stige. Til nå er 37 personer bekreftet døde, opplyser lokale myndigheter, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 05 Oct 19 kl. 09:55

73 drepti demonstrasjoner i Irak

Dødstallet fortsetter å stige etter flere dager med sammenstøt mellom demonstranter og sikkerhetsstyrker i Irak. 73 er bekreftet drept, opplyser myndighetene..

NRK - 24 Jul 19 kl. 20:41

Flere norske strender kan forsvinne

Ifølge forskere kan overflaten på mange strender i Norge bli kraftig redusert det neste århundret om havet fortsetter å stige..

Fler nyheter fra NRK

NRK - nu

Mener fergeselskapene bryter loven

Forbrukertilsynet mener fergeselskapene bryter Markedsføringsloven når passasjerene ikke får kvittering med pris på fergeturen når de bruker Autopass. Tilsynet opplyser at de er i dialog med flere av fergeselskapene om saken..

NRK - 15 minutter siden

Flere metoo-saker i Forsvaret

Flere soldater og offiserer i Forsvaret blir refset for seksuelle krenkelser og trakassering. I fjor ble ni soldater og offiserer refset «seksuelle handlinger uten samtykke, skriver Aftenposten. Det er flere saker enn de tre siste årene til sammen..

NRK - 15 minutter siden

Valglokalene har åpnet i Mosambik

Valglokalene har åpnet i Mosambik. Stemningen er spent og den skjøre freden i det østafrikanske landet er satt på prøve. Landets mangeårige president Filipe Nyusi stemte da valglokalene åpnet.

NRK - 15 minutter siden

Se Politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Varsler flere kontroller av byråden

Kontrollutvalgslederen i Oslo kommune vil rette søkelyset mot hvordan byråd Lan Marie Berg (MDG) har styrt alle sine etater. Nå vil Arbeidstilsynet også undersøke bruddene i de andre etatene til byråd Berg, som nå teller over 15.000..

NRK - 1 time siden

Spiser mindre middag fra hermetikk

Salget av middagsmat på boks går ned. Siden 2008 har omsetningen av hermetiske middagsretter falt nesten 30 prosent, melder Godt.no.

NRK - 1 time siden

13 politifolk drept i Mexico

Minst 13 polititjenestemenn ble drept og ni ble skadd i et bakholdsangrep utført av kriminelle i delstaten Michoacán i Mexico mandag. Det melder nyhetsbyrået AP via NTB..

NRK - 2 timer siden

Tjuv klatret opp stillas

Politiet i Haugesund lette i natt etter en ung mann med kniv, som brøt seg inn i en leilighet og stjal kontanter, visakort og gjenstander. Mannen klatret opp et stillas og brøt seg inn i leiligheten i 4. etasje.

NRK - 2 timer siden

67 døde i Japan

Antallet døde etter tyfonen «Hagibis» fortsetter å øke. Ifølge den nasjonale kringkasteren NHK er 67 personer nå bekreftet omkommet..

NRK - 3 timer siden

Vurderer nytt krisemøte om brexit

EU vurderer å kalle inn til et nytt krisemøte om brexit. Det skriver BBC. Målet med møtet er å komme i havn med en avtale mellom EU og Storbritannia, innen britenes planlagte utgang av unionen den 31.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt