P4 > Nyheter

Monday, 18 November, 16:49

P4 - 20 Jun 19 kl. 17:23

Oljeprisen økte etter Trump-melding

Oljeprisen har økt med seks prosent etter at USAs president Donald Trump skrev på twitter i ettermiddag at Iran har gjort en alvorlig tabbe.
En amerikansk drone ble skutt ned av Iran i dag
Iran hevder dronen befant seg i iransk luftrom, mens Pentagon hevder nedskytingen skjedde i internasjonalt luftrom og var et uprovosert angrep..
Les mer på P4


Les mer om:
USAs, Donald Trump, Iran, Pentagon, Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oljeprisen, økte, etter, Trump-melding
Hegnar.no - 28 Mar 19 kl. 18:57

Oljeprisen henter seg inn etter Trump-tweet

Oljeprisen har hentet seg inn etter en kraftig tilbakegang i ettermiddag. Donald Trump vil at OPEC skal skru på oljekrana sporenstreks..

NRK - 25 Feb 19 kl. 14:30

Trump: Oljeprisen er for høy

Oljeprisen falt mandag etter at USAs president Donald Trump tvitret at prisen er i ferd med å bli for høy. Prisen på nordsjøolje falt fra 67,09 til 66,30 dollar fatet rett etter Trumps tvitring, skriver E24..

NRK - 23 Aug 19 kl. 17:18

Oljeprisen faller etter Trump-tweet

Oljeprisen og de amerikanske børsene faller kraftig fredag etter at Donald Trump skrev på twitter at han beordrer amerikanske selskaper til å finne et alternativ til Kina. presidenten oppfordret også til å flytte produksjonen til USA:.

Hegnar.no - 28 Mar 19 kl. 14:10

Fall i oljeprisen etter Trump-tweet

Mener oljeprisen er for høy..

Hegnar.no - 01 Mar 19 kl. 09:16

- Oljeprisen hadde vært høyere hvis han hadde holdt kjeft

Mandag tvittret Donald Trump om at oljeprisen var for høy. Oljeprisen smalt ned, men hvor sterk påvirkning har Trump på oljeprisen? - Oljeprisen hadde vært høyere hvis han hadde holdt kjeft, sier Phil Verleger i PK Verleger..

Hegnar.no - 25 Feb 19 kl. 20:38

Det er én mann som styrer oljeprisen mandag

Donald Trumps melding på Twitter sender oljeprisen rett ned..

Hegnar.no - 04 Aug 19 kl. 08:20

Trump lover støtte etter masseskyting

USAs president Donald Trump lover i en Twitter-melding full støtte til Texas' guvernør etter skytingen i El Paso..

Dagbladet - 25 Sep 19 kl. 06:38

Uttaler seg om Trump-melding

I et intervju hos «Skavlan» på TV 2 reagerer klimaaktivist Greta Thunberg på Donald Trumps Twitter-melding om henne..

NRK - 20 Oct 19 kl. 05:09

Trump dropper G7-møte-planer

USAs president Donald Trump dropper planene om å holde det neste G7-toppmøtet på sin private golfklubb i Miami. I en Twitter-melding lørdag skriver presidenten at han vil se etter et annet møtested, etter kritikk mot møteplanene også fra eget parti..

Hegnar.no - 31 Aug 19 kl. 09:32

Trump beskyldes for å ha delt spionbilde fra Iran i Twitter-melding

USAs president Donald Trump får kritikk etter at han offentliggjorde et bilde som det hevdes kan være tatt av en amerikansk spionsatellitt over Iran..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

PST-sjefen avhørt om våpenoppbevaring

PST-sjef Hans Sverre Sjøvold har blitt avhørt etter avsløringene om at han oppbevarte minst to håndvåpen ulovlig i flere år. Det opplyser Spesialenheten for politisaker til VG. De ønsker så langt ikke å kommentere om Sjøvold er formelt siktet..

P4 - 45 minutter siden

Veireno-sak til Høyesterett

Norges strengeste dom for brudd på arbeidsmiljøloven skal nå behandles av Høyesterett. Det melder NRK. Sjefen for søppelselskapet VEireno, Jonny Enger, ble dømt til ni måneders ubetinget fengsel i Borgarting lagmansrett etter at de ansatte måtte jobbe altfor mye under søppelkrisen i Oslo 2017..

P4 - 15 minutter siden

Stor tro på mindre stress og press

Elevorganisasjonen har tro på mindre stress og press med de nye læreplanene. Det sier leder Alida de Lange D'Agostino. I dag la Regjeringen frem over 40 nye læreplaner for grunnskolen og videregående skole.

P4 - 15 minutter siden

Folk kaster mye rart i do

Kaster du våtservietter og Q-tips i do, kan de ende opp på en strand nær deg. Mye av søpla som plukkes fra strendene kommer fra nemlig fra toalettet. Folk kaster også blant annet snus, tamponger og kondomer i do.

P4 - 30 minutter siden

Ønsker rask opprydning i NAV-saken

Domstolene må ta sin del av ansvaret for NAV-skandalen. Det slo styret i domstoladminsitrasjonen fast i et styremøte i dag. Mellom 50 og 80 personer har blitt uskyldig dømt for trygdesvindel etter at NAV feiltolket EØS-reglene.

P4 - 45 minutter siden

Oppretter straffesak etter evakuering

Politiet oppretter straffesak etter at rundt 200 elever fikk pustebesvær ved Eidsberg Ungdomsskole i Østfold i ettermiddag. Hele skolen måtte evakueres, og politiet mistenker at noen har spredd CS-gass gjennom ventilasjonsanlegget..

P4 - 45 minutter siden

Mor til siktet som ble drept

Politiet bekrefter nå at kvinnen som ble funnet død i en leilighet i Oslo forrige uke er moren til kvinnen som er siktet for drap. Det melder VG. Den 36 år gamle kvinnen har knyttet seg til drapshandlingen.

P4 - 3 timer siden

19 års fengsel for drap

En 54 år gammel mann er dømt til 19 års fengsel for å ha drept eks-kona og forlatt sin ett år gamle datter alene med sin døde mor på Notodden i fjor. Det melder NRK. Straffen i Agder Lagmannsrett er den samme som han fikk i Aust-Telemark tingrett.

P4 - 2 timer siden

Ikke mistenkelig dødsfall

Politiet mistenker ikke at det har skjedd noe straffbart med den 36 år gamle mannen som ble funnet død i Vanassen i Stavanger lørdag. De opplyser i dag at de ser på det som en drukningsulykke..

P4 - 2 timer siden

Eksplosjon på skole i Sverige

En person er kjørt til sykehus etter en eksplosjon på en skole i Helsingborg i Sverige rundt klokken ett i dag. Personen skal ikke være alvorlig skadet, melder SVT. Politiets bombegruppe er på vei til stedet for å undersøke at det ikke er flere gjenstander som kan eksplodere.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt