P4 > Nyheter

Sunday, 21 July, 04:04

P4 - 20 Jun 19 kl. 17:23

Oljeprisen økte etter Trump-melding

Oljeprisen har økt med seks prosent etter at USAs president Donald Trump skrev på twitter i ettermiddag at Iran har gjort en alvorlig tabbe.
En amerikansk drone ble skutt ned av Iran i dag
Iran hevder dronen befant seg i iransk luftrom, mens Pentagon hevder nedskytingen skjedde i internasjonalt luftrom og var et uprovosert angrep..
Les mer på P4


Les mer om:
USAs, Donald Trump, Iran, Pentagon, Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oljeprisen, økte, etter, Trump-melding
Hegnar.no - 28 Mar 19 kl. 18:57

Oljeprisen henter seg inn etter Trump-tweet

Oljeprisen har hentet seg inn etter en kraftig tilbakegang i ettermiddag. Donald Trump vil at OPEC skal skru på oljekrana sporenstreks..

NRK - 25 Feb 19 kl. 14:30

Trump: Oljeprisen er for høy

Oljeprisen falt mandag etter at USAs president Donald Trump tvitret at prisen er i ferd med å bli for høy. Prisen på nordsjøolje falt fra 67,09 til 66,30 dollar fatet rett etter Trumps tvitring, skriver E24..

Hegnar.no - 28 Mar 19 kl. 14:10

Fall i oljeprisen etter Trump-tweet

Mener oljeprisen er for høy..

Hegnar.no - 01 Mar 19 kl. 09:16

- Oljeprisen hadde vært høyere hvis han hadde holdt kjeft

Mandag tvittret Donald Trump om at oljeprisen var for høy. Oljeprisen smalt ned, men hvor sterk påvirkning har Trump på oljeprisen? - Oljeprisen hadde vært høyere hvis han hadde holdt kjeft, sier Phil Verleger i PK Verleger..

Hegnar.no - 25 Feb 19 kl. 20:38

Det er én mann som styrer oljeprisen mandag

Donald Trumps melding på Twitter sender oljeprisen rett ned..

Hegnar.no - 21 Jun 19 kl. 10:59

Trump advarte om angrep

Iran mottok melding fra Trump med advarsel..

Hegnar.no - 12 Jul 19 kl. 12:40

Trump med kryptoadvarsel til Facebook

President Donald Trump har en klar melding til Facebook og Mark Zuckerbergs planer om å lansere sin egen kryptovaluta..

VG - 15 Jul 19 kl. 21:55

Trump forsvarer «rasistisk» tweet om kongressmedlemmer

Donald Trump har fått massiv kritikk etter en Twitter-melding som han imidlertid ikke ser ut til å angre stort over. Nå ber han kritikerne forlate landet..

NRK - 30 Mar 19 kl. 06:45

Dropper nye sanksjoner

Donald Trump bekrefter at han vil stoppe innføringen av nye sanksjoner mot Nord-Korea. Han mener landet har lidd nok. Fredag utdypet Trump budskapet han kom med i en Twitter-melding for en uke siden..

P4 - 12 Jul 19 kl. 05:46

Melding om skudd i Oslo

Politiet i Oslo rykket ut etter melding om skyting fredag morgen. Klokka 05.13 kom det melding om at en blodig person kom inn i en butikk i sentrum av hovedstaden og politiet fikk samtidig flere meldinger om at det er avfyrt skudd.

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 timer siden

Bilran i Eidsvoll

En par i 30-årene fra Litauen ble fraranet bilen sin av flere menn ved en bensinstasjon på Minnesund i Eidsvoll i kveld. Det skal ha blitt truet med våpen, opplyser politiet. Til sammen fem personer i to biler skal ha kommet til stedet, og to menn i 30-årene skal ha ranet til seg bilen.

P4 - 4 timer siden

Bilrain i Eidsvoll

En person med skytevåpen skal ha ranet tils eg en bil ved en bensinstasjon på Minnesund i Eidsvoll i kveld. Det opplyser politiet. Raneren statt av med en eldre hvit Volkswagen Transporter.

P4 - 4 timer siden

Påkjørt av t-banen

En person ble påkjørt av t-banen i tunnelen ved Storo t-banestasjon i Oslo sent i kveld. Alle nødetater er på stedet, og strømmen er tatt, opplyser brannvesenet. Skadeomfanget er ikke kjent..

P4 - 5 timer siden

Vy: - Vanlig med trusler

- Det er vanlig med trusler fra passasjerene når det er buss for tog. Det sier pressesjef i Vy, Åge-Christoffer Lundeby. I sommer det full togstans på flere av de mest trafikkerne strekningene på Østlandet, og det går utover de ansatte.

P4 - 5 timer siden

Vinproduksjon rammes av varme

Vinproduksjonen i Frankrike ligger an til å gå ned mellom seks og 13 prosent i år, sammenlignet med fjoråret. Det melder nyhetsbyrået AFP. Det skyldes først og fremst hetebølgen som rammet Frankrike i juni.

P4 - 5 timer siden

Ingebrigtsen klarte VM-krav

Henrik Ingebrigtsen satte i kveld personlig rekord på 5000-meter, og klarte VM-kravet med god margin. På et stevne i Belgia løp 28-åringen på 13.15,38, og det var hans nest siste mulighet til komme seg under VM-kravet.

P4 - 6 timer siden

Stort strømbrudd i Kristiansand

Et strømbrudd rammer store deler av Kristiansand i kveld. Ifølge Agder Energi er over 4500 kunder vest i byen nå uten strøm..

P4 - 6 timer siden

Vil flytte Jägermaister

Vinmonopolet vil nå endre plasseringen av Jägermeister i hyllene, etter 40 år. De mener det er feil at den er i kategorien bitter, og mener den heller bør være i likør-hylla. Begrunnelsen er blant annet EUs regler for kategorisering av brennevin, og at Systembolaget i Sverige kategoriserer den tyske drikken som likør, skriver Aftenposten.

P4 - 6 timer siden

Pilot stoppet i promillekontroll

En pilot på et SAS-fly som skulle fra Stavanger til Oslo blåste til over lovlig verdi på en promilletest i dag. Da piloten ble tatt med til politistasjonen for å blåse igjen, ga prøven ingen utslag, men piloten blir allikevel tatt ut av tjeneste, skriver Stavanger Aftenblad. 11.

P4 - 6 timer siden

Mange returnerer varer

Tre av ti nordmenn som handler på nett, returnerer varene tilbake til butikken. Det viser en undersøkelse Ipsos har gjort for Posten og Brung. Og det er klær som oftest blir returnert.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt