E24 > Økonomi

Lørdag, 15 August, 09:54

E24 - 09 des. 19 kl. 20:45

Oljenæringen nærmer seg millionlønn i snitt

Lønnsutviklingen for Tekna-medlemmer er den sterkeste på fem år, viser lønnsstatistikk for 2019. For oljenæringen ligger gjennomsnittslønna nær en million..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Tekna

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oljenæringen, nærmer, seg, millionlønni , snitt
Aftenposten - 30 april 20 kl. 10:35

Regjeringen går med på skattepakke for oljenæringen: Kan frigi 100 milliarder kroner

Oljenæringen, LO, NHO og KonKraft har bedt om en krisepakke i form av utsatt skatt for å møte den massive krisen oljenæringen står midt oppe i. Den pakken går regjeringen nå med på, med et lite unntak..

E24 - 30 april 20 kl. 10:34

Regjeringen går med på skattepakken for oljenæringen: Kan frigi 100 milliarder kroner

Oljenæringen, LO, NHO og Konkraft har bedt om en krisepakke i form at utsatt skatt for å møte den massive krisen oljenæringen står midt oppe i. Den pakken går regjeringen nå med på, med et lite unntak..

Aftenposten - 30 april 20 kl. 10:35

Regjeringen går med på skattepakken for oljenæringen: Kan frigi 100 milliarder kroner

Oljenæringen, LO, NHO og Konkraft har bedt om en krisepakke i form av utsatt skatt for å møte den massive krisen oljenæringen står midt oppe i. Den pakken går regjeringen nå med på, med et lite unntak..

E24 - 30 april 20 kl. 10:34

Regjeringen går med på skattepakke for oljenæringen: Kan frigi 100 milliarder kroner

Oljenæringen, LO, NHO og KonKraft har bedt om en krisepakke i form av utsatt skatt for å møte den massive krisen oljenæringen står midt oppe i. Den pakken går regjeringen nå med på, med et lite unntak..

P4 - 08 juni 20 kl. 17:50

Forventer oljenæringen sikrer arbeidsplasser

Når krisehjelpen til oljenæringen nå er på plass må næringen få opp aktiviteten og sikre arbeidsplasser langs hele kysten. Det er den klare forventingen fra Olje- og energiminister Tina Bru etter at det ble bredt flertall i Stortinget i dag for en avtale som gir rundt 8 milliarder i skattelettelser. Bru sier til NTB at næringen nå må skaffe oppdrag for norsk leverandørindustri..

Aftenposten - 02 juni 20 kl. 20:56

SV hopper av forhandlinger om krisehjelp til oljenæringen

SV valgte tirsdag å bryte forhandlingene med regjeringspartiene, Arbeiderpartiet, Senterpartiet og Fremskrittspartiet om krisepakken for oljenæringen..

NRK - 08 feb. 20 kl. 15:04

Setter sluttdato for oljenæringen

Et flertall i Trondheim Arbeiderparti går inn for å fase ut oljenæringen innen 2050. Vedtaket var et kompromiss med opphav i det lokale AUF-lagets forslag om å stanse norsk oljeproduksjon innen 2030, skriver Adressa..

NRK - 08 feb. 20 kl. 16:26

Oppgitt over sluttdatovedtak

Bransjeorganisasjonen Norsk olje og gass sier den beste løsningen ikke er å sette en sluttdato for oljenæringen i Norge hvis man er opptatt av Klima. Utspillet kommer etter at et flertall i Trondheim Ap fgikk inn for å fase ut oljenæringen innen 2050.

NRK - 08 feb. 20 kl. 18:42

Skyter ned Trondheim Aps vedtak

Arbeiderpartiets Energi- og miljøpolitisk talsperson, Espen Barth Eide, sier AP sentralt ikke stiller seg bak Trondheim Aps sluttdatovedtak for oljenæringen. Et flertall i Trondheim Arbeiderparti gikk i dag inn for å fase ut oljenæringen innen 2050..

NRK - 09 feb. 20 kl. 15:39

Vil fase ut oljenæringen

Trondheim Ap har sagt ja til å fase ut oljenæringen innen 2050 og nei til flere oljekonsesjoner. Det skriver Adresseavisen. Vedtaket skal ha vært et kompromiss med opphav i forslag fra det lokale AUF-laget om å stanse norsk oljeproduksjon innen 2030..

Fler nyheter fra E24

E24 - 2 timer siden

78 selskaper har gått konkurs tross mottatt kontantstøtte

31,1 millioner kontantstøttekroner har gått til selskaper som senere har gått dukken..

E24 - 2 timer siden

Kraftig omsetningsvekst for norske kjøpesentre i juli

Norgesferie og stengte grenser har ført til en kraftig vekst i omsetning for landets kjøpesentre..

E24 - 2 timer siden

Gir Tiktok-eier frist til å kvitte seg med brukerdata

President Donald Trump gir det kinesiske selskapet Bytedance 90 dager til å kvitte seg med data fra amerikanske brukere i den populære appen Tiktok..

E24 - 2 timer siden

Taiwan kjøper jagerfly fra USA verdt 550 milliarder kroner

Taiwan har undertegnet en avtale om kjøp av F-16 jagerfly fra den amerikanske produsenten Lockheed Martin verdt 62 milliarder dollar, tilsvarende 551 milliarder kroner..

E24 - 11 timer siden

Hedgefond-Halvorsen solgte seg ut av Facebook og Google

Store hedgefond kvittet seg med teknologiaksjer i andre kvartal. Ole Andreas Halvorsens fond dumpet alle aksjene i Facebook og Google-eier Alphabet..

E24 - 11 timer siden

Flere solgte hytta i andre kvartal

Hyttemarkedet opplevde en salgsøkning på nær ti prosent i årets andre kvartal. Spesielt sjøhytter i øvre prisklasse har hatt en markant vekst..

E24 - 13 timer siden

Viruskrisen senker inntektene til Nordens største utelivskonsern: Rekom Norge får statlig støtte på nær 14 millioner

Inntektene til Nordens største utelivskonsern har falt kraftig etter virusutbruddet. Nå har Rekom i Norge mottatt nesten 14 millioner i kontantstøtte fra staten..

E24 - 14 timer siden

FA: Jan Haudemann-Andersen skal ha kjøpt Oslo-herregård for 113 millioner kroner

Investor Jan Haudemann-Andersen skal ifølge Finansavisen ha betalt 113 millioner kroner til eiendomsmilliardær Trygve Bjerke for giganteiendommen Østre Holmen gård i Oslo..

E24 - 15 timer siden

Munnbind-rush for apotekene: Solgte 40.000 i timen

Helsemyndighetene gikk fredag ut med anbefalinger om munnbind-bruk. Det førte til en enorm økning i salget av munnbind..

E24 - 17 timer siden

To direktører og to forvaltere har forlatt Odin på under ett år

Både toppsjefen, investeringsdirektøren og to forvaltere har forsvunnet ut av Odin-fondene siden september i fjor. Den nye direktøren svarer at Odin er mindre personavhengige enn andre «tradingorienterte forvaltere»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt