NRK > Nyheter

Fredag, 25 Juni, 07:58

NRK - 29 sep. 20 kl. 10:59

Oljelekkasje på Kokstad

110-sentralen melder om en akutt forurensning på ca. 1000 liter spillolje eller diesel som har gått ned i grunnen i Kokstaddalen i Bergen. Dette skal ha lekket fra en container. Det lukter sterkt i området og brannvesenet jobber med absorbering..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kokstaddalen, Bergen, Kokstad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oljelekkasje, Kokstad
NRK - 09 nov. 20 kl. 11:14

Karantenehotell på Kokstad

Bergen kommune etablerer fra i dag et karantenehotell på Scandic Kokstad. Regjeringen har innført krav om at personer som er pålagt innreisekarantene i 10 dager skal gjennomføre denne på hotell. Foreløpig opprettes det 50 plasser i Bergen..

Dagbladet - 10 jan. 21 kl. 20:01

- Jeg var livredd, skikkelig livredd

I løpet av fem minutter forlot Ann-Mari og datteren Bertine (11) huset og familiens fire katter på Kokstad i Gjerdrum. Nå har de fått flytte hjem igjen etter evakueringen..

NRK - 26 april 21 kl. 18:49

Kraftig brann i Bergen

Det brenner kraftig i et industribygg på Kokstad i Bergen, og brannvesenet omtaler det som en storbrann, ifølge Bergens Tidende. Politiet er på stedet, og har ikke funnet folk der. Røykutviklingen kommer fra taket på Nav-bygget, ifølge brannvesenet..

NRK - 09 juni 21 kl. 08:30

Brann i bygg på Kokstad

Det er meldt om brann i en bygning på Kokstadflaten i Bergen. Det skal brenne i ventilasjonsanlegget. Nødetatene er på vei til stedet..

E24 - 22 jan. 21 kl. 10:04

BW Offshore-sjefen om dødsulykke: – Tragisk

Børsnoterte BW Offshore etterforsker en oljelekkasje som krevde to menneskeliv om bord på et produksjonsskip. Sjefen for rederiet kaller ulykken «uakseptabel»..

NRK - 29 april 21 kl. 08:51

Stor oljelekkasje utenfor Kina

Rundt 400 tonn med olje har lekket ut i Gulehavet etter at et tankskip kolliderte med et annet skip utenfor Kinas nordøstlige kyst, tirsdag morgen. Ingen i mannskapene på de involverte skipene er meldt skadet. Arbeid med å rydde lekkasjen fortsetter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Portugal stanser gjenåpning

Et økende antall tilfeller av deltavarianten fører til at myndighetene i Portugal stanser planene om å lette på noen av koronarestriksjonene i landet. Landet registrerte totalt 1 556 koronatilfeller torsdag, det høyeste antallet siden februar, ifølge helsedepartementet..

NRK - 15 minutter siden

Politisk kvarter - Raudgrønn status

Politisk kvarter - Raudgrønn statusrapport.

NRK - 15 minutter siden

Minst tre døde etter tornado

Minst tre mennesker er døde, og flere titalls er skadd etter en tornado jevnet flere hus i Tsjekkia..

NRK - 45 minutter siden

Biden gir nødpakke til Florida

USAs president Joe Biden har godkjent å gi føderal hjelp til Florida etter en bygning kollapeset ved Miami, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Gibraltar vil ha abortlettelser

Innbyggerne i Gibraltar har i en folkeavstemning sagt ja til å lette på abortlovene, som er blant de strengeste i verden. 62 prosent stemte for å tillate abort når kvinnens fysiske eller psykiske helse står på spill, eller om fosteret har fysiske skader som gjør at det ikke vil overleve..

NRK - 1 time siden

11 smittede i Grimstad torsdag

Totalt 11 personer i Grimstad ble bekreftet koronasmittet torsdag. Seks av tilfellene har kjent smittevei og smittesporing pågår i forbindelse med resten av tilfellene. I dag blir det avgjort om det blir innført lokale tiltak i Grimstad kommune..

NRK - 1 time siden

18 døde i brann i Kina

18 personer døde og 16 personer ble skadd da en brann rammet en kampsportskole sentralt i Kina fredag morgen, ifølge myndighetene. Brannen ble slukket, og politiet har pågrepet personen som leder skolen..

NRK - 3 timer siden

Brann i en leilighet i Oslo slukket

Nødetatene rykket ut til maridalsveien i Oslo etter melding om en brann i en leilighet. Det meldte 110-sentralen i Oslo på Twitter. Flere beboere evakuerte seg selv.

NRK - 2 timer siden

21 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 21 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 14 færre enn samme dag i forrige uke. De siste to ukene har det i snitt blitt registrert 26 nye positive koronatester i hovedstaden per dag..

NRK - 4 timer siden

Søker etter kvinne på Tolga

Politiet fortsetter ​​leteaksjonen etter en kvinne i 70-årene som dro på fjelltur i Tolga onsdag formiddag. Frivillige, redningshunder og politihund deltar i søket natt til fredag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt