NRK > Nyheter

Fredag, 23 April, 03:22

NRK - 05 feb. 21 kl. 08:44

Oljefunn ved Troll-feltet

Oljedirektoratet melder at Equinor har avsluttet boring 10 kilometer utenfor Troll-feltet og 130 kilometer nordvest for Bergen. «Begge brønnene påviste hydrokarboner», står det i pressemeldingen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Equinor, Troll, Bergen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oljefunn, ved, Troll-feltet
E24 - 10 mars 21 kl. 08:39

Oljefunn ved Johan Castberg-feltet

Equinor har gjort et oljefunn som beregnes å være på inntil 50 millioner fat utvinnbar olje..

NRK - Igår: 10:36

Nytt oljefunn i Norskehavet

Equinor har funne olje og gass i nærleiken av Tyrihans-feltet i Norskehavet. Funnet er på mellom 3- og 4.2 millionar kubikkmeter oljeekvivalentar.

E24 - 05 feb. 21 kl. 08:51

Årets første funn er klart: Equinor fant olje og gass ved Troll

Det er funnet olje og gass på leteprospektet «Røver Nord», like i nærheten av gigantfeltet Troll..

E24 - 24 mars 21 kl. 08:45

Equinor traff på Blasto: Årets hittil største oljefunn på norsk sokkel

Equinor er på oljejakt i nærheten av Fram- og Troll-feltene. Med det store funnet på Blasto har man truffet fire av fire ganger det siste halvannet året..

E24 - 16 feb. 21 kl. 15:15

Landet milliardavtale om å elektrifisere Troll B og C

Equinor har inngått en intensjonsavtale verdt opptil tre milliarder kroner med Aker Solutions om en jobb med å elektrifisere Troll B og C..

E24 - 10 feb. 21 kl. 06:44

Equinor selger Bakken-feltet i USA for 7,6 milliarder kroner

Bakken-feltet i USA har fått mye av skylden for Equinors tap på 200 milliarder kroner i landet. Nå har selskapet valgt å selge feltet..

Aftenposten - 24 mars 21 kl. 08:49

Årets hittil største oljefunn på norsk sokkel

Saken oppdateres. Funnet er gjort nær Fram-feltet i Nordsjøen. Det skriver Equinor i en pressemelding..

NRK - 15 feb. 21 kl. 09:38

Equinor: Streik kan stenge oljefelt

Flere av Equinors oljefelt, blant annet Johan Sverdrup og Troll, kan bli stengt dersom oljearbeidere går ut i streik, Om 12 arbeidere ved Mongstad legger ned arbeidet ved midnatt, kan det gi redusert råoljelager- og havnekapasitet ved terminalen..

E24 - 15 feb. 21 kl. 06:36

Mulig streik kan stenge ned Johan Sverdrup-feltet

I dag starter meklingen mellom fagforeningen SAFE og Norsk olje og gass. En mulig streik kan ramme aktiviteten ved terminalen på Mongstad - og stenge ned Johan Sverdrup-feltet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Børsen i Tokyo med nedgang

Børsen i Tokyo startet fredagen med nedgang etter nyheten om at Biden-administrasjonen i USA vil foreslå å øke skattene for de rikeste. Nikkei 225-indeksen falt fra starten etter at handelen åpnet i Japan fredag morgen. Indeksen falt med 1,12 prosent.

NRK - 30 minutter siden

USA sender ubåt-hjelp

Indonesia har bedt flere land om hjelp til å søke etter den savnede ubåten som har vært savnet siden onsdag. Torsdag meldte USA at de vil sende et luftfartøy som skal søke etter den savnede ubåten, skriver CNN..

NRK - 45 minutter siden

Tre bortførte på Haiti er løslatt

Tre av i alt sju prester og nonner som ble bortført på øya Haiti 11. april, ble løslatt torsdag. Blant disse var det to franske statsborgere, ingen av dem har blitt løslatt.

NRK - 1 time siden

Ambulanse i kollisjon i Trondheim

Det har vært en kollisjon mellom en ambulanse og personbil i prinsenkrysset i Trondheim. Det er ikke meldt om personskade. Politiet er i gang med å etterforske for å kartlegge årsaken til ulykken, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 1 time siden

Savnet gutter i Oslo funnet

Politiet i Oslo har kommet i kontakt med de to 11 år gamle guttene som var meldt savnet i Oslo rundt midnatt natt til fredag. De skal være i god behold, opplyser politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 1 time siden

Faithfull om koronasykdommen

Artisten Marianne Faithfull (74) sier til New York Times at hennes kamp mot covid-19 og langvarige ettervirkninger har vært den tøffeste kampen hun har hatt. Tidligere har hun bl.a.

NRK - 1 time siden

Færre digitale kulturopplevelser

Digital kulturbruk er nesten halvert i år, sammenlignet med i fjor. Det viser en undersøkelse fra Opinion som gjennom pandemien har spurt over 20.700 nordmenn om deltagelse på digitale kulturopplevelser, og i hvilke grad man betaler for disse.

NRK - 2 timer siden

Søker etter to 11-åringer i Oslo

Politiet søker etter to 11 år gamle gutter fra Frogner i Oslo som ikke har kommet hjem etter trening. De ble sist sett på Skøyen rundt klokken 22.00 torsdag kveld.

NRK - 2 timer siden

Canada forbyr enkelte flyginger

På grunn av høyt smittetrykk av koronaviruset, forbyr Canada alle passasjerfly fra India og Pakistan de neste 30 dagene. Forbudet, som ikke vil omfatte lastefly, trer i kraft fra klokken 5.30 fredag morgen norsk tid..

NRK - 2 timer siden

444 nye smittede i Norge siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 444 nye koronasmittede i Norge. Det er 56 færre enn gårsdagen, da tallet var 500. Samtidig er det 173 færre enn samme dag forrige uke, ifølge tall fra meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt