E24 > Økonomi

Sunday, 05 April, 17:26

E24 - 27 Feb 20 kl. 12:58

Oljefondet har is i magen etter virusfrykt: – Vi tar det rolig når det er urolig

Virusfrykt senker aksjemarkedene, men så langt ser ikke Oljefondets direktør Yngve Slyngstad på dette som en kjøpsmulighet. – Vi bare iakttar det som skjer, sier han..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Oljefondets, Yngve Slyngstad

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oljefondethar is i , magen, etter, virusfryktVi , tar, det rolig når det er urolig
E24 - 20 Feb 20 kl. 22:08

Høyeste gullpris på syv år etter virusfrykt

Gullprisen stiger til det høyeste nivået siden februar 2013, og ekspertene peker på virusfrykt og at investorene søker etter trygge havner..

E24 - 06 Mar 20 kl. 18:02

Oljefondet faller under 10.000 milliarder kroner

Oljefondets verdi falt fredag under 10.000 milliarder kroner for første gang siden det nådde milepælen i oktober. Årsaken er virusfrykt og investorers flukt bort fra aksjer og inn i trygge havner som gull og rentepapirer.

Aftenposten - 03 Mar 20 kl. 22:06

USAs sentralbank overrasket med rentekutt. Også norske banker setter ned renten på grunn av virusfrykt.

Virusfrykt utløste en uvanlig reaksjon i den amerikanske pengepolitikken. Økonomer mener situasjonen er en annen i Europa..

E24 - 27 Feb 20 kl. 17:59

Cruiseskip droppet å legge til kai i Tromsø på grunn av virusfrykt

På grunn av virusfrykt droppet cruiseskipet Saga Sappshire torsdag morgen å legge til kai i Tromsø havn. Skipet har nå isteden reist videre nordover..

NRK - 26 Mar 20 kl. 11:04

Oljefondet har tapt 1330 milliarder

Oljefondet har hatt en negativ avkastning på 16 prosent. Det opplyser Statens pensjonsfond utland (Oljefondet) på en pressekonferanse..

P4 - 27 Nov 19 kl. 18:18

Fant plast i dødt rådyr

Nok en gang er det funnet store mengder plast i magen på et dødt dyr. Denne gangen er det rådyr i en nasjonalpark i Thailand som hadde sju kilo plast i magen da det ble funnet dødt på bakken, melder Sky News. Det ble funnet et plast-tau, gummihansker, kaffe, plastposer og undertøy i magen på det ti år gamle dyret..

NRK - 27 Feb 20 kl. 10:00

Oljefondet med rekord

Statens pensjonsfond utland, eller oljefondet, fekk ein avkastning på 19,9 prosent i 2019 - det svarar til 1.692 milliardar kroner. Det er den høgaste kroneavkastningen i eit enkeltår i oljefondet si historie..

P4 - 25 Feb 20 kl. 13:35

Åtte menn vil bli sjef for Oljefondet

Ingen kvinner føler seg kallet til å styre Norges største pengebinge. Det er åtte menn som har søkt om å bli sjef for Oljefondet, etter Yngve Slyngstad, som ledet fondet i 12 år. Blant søkerne er Trond Grande, som flere har nevnt som forhåndsfavoritt.

NRK - 26 Mar 20 kl. 11:41

Nicolai Tangen ny leder Oljefondet

Nicolai Tangen blir ny sjef for Statens pensjonfond utland, også kjent som Oljefondet. Han tar over etter Yngve Slyngstad, som i fjor haust annonserte at han går av etter 12 år som leiar for fondet..

NRK - 26 Mar 20 kl. 11:41

Nicolai Tangen ny leiar Oljefondet

Nicolai Tangen blir ny sjef for Statens pensjonfond utland, også kjent som Oljefondet. Han tar over etter Yngve Slyngstad, som i fjor haust annonserte at han går av etter 12 år som leiar for fondet..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Uber varsler retur - taxinæringen vil utsette: Omkamp om omstridt frislipp

Delingsøkonomi-giganten Uber har blikket rettet mot det norske markedet, men taxinæringen øyner en mulighet til å få utsatt frislippet..

E24 - 1 time siden

Vi bruker milliarder på dem som stenger ned. Hva med dem som prøver å holde hjulene i gang?

UKESLUTT: Regjeringens mange tiltakspakker begynner å hjelpe for bedrifter som må stenge. Men de som prøver å drive videre under krisen, blir i verste fall straffet for det. .

E24 - 3 timer siden

Norges Bank, Finans Norge og Eiendomsmeglerforbundet slår alarm om hasteforslag fra regjeringen: «Kan få negative økonomiske konsekvenser for samfunnet»

Kommunal- og moderniseringsdepartementet (KMD) foreslår å la Kartverket stenge for tinglysing i to uker ved sykdom. – Et eksempel på arbeidsuhell, sier Carl O. Geving..

E24 - 4 timer siden

Gjeldsregisteret: Nordmenns gjeld faller under coronakrisen

– Coronakrisen har tydelig innvirkning på samlet usikret gjeld, sier Gjeldsregister-sjefen..

E24 - 5 timer siden

Oljenæringen ber om krisepakke med LO i ryggen: – Vi ber ikke om skattelette

Oljeselskapene, leverandørindustrien og fagbevegelsen frykter en ny og kraftig oljebrems. Nå ber de om en skatteendring som de mener skal bidra til å holde hjulene i gang – men noe skattekutt er det ikke, sier Equinor-sjefen..

E24 - 6 timer siden

Norwegian må restarte Dreamliner-flyene annenhver måned

Amerikanske luftfartsmyndigheter har gitt instruks om at Dreamliner-flyene må restartes hver 51. dag for å unngå at kritiske flysystemer svikter..

E24 - 7 timer siden

Professor tviler på at Trump og Opec kan redde oljeprisen: – Vi er i en annen verden nå

Oljeprisen har skutt i været etter håp om løsning på priskrigen. En avtale vil uansett bety lite i et oljemarked hvor etterspørselen har sviktet fullstendig, mener professor..

E24 - 8 timer siden

Trump truer med oljetoll

USAs president Donald Trump sier det kan bli aktuelt med med toll på import av råolje for å beskytte amerikansk oljeproduksjon..

E24 - 8 timer siden

Voi: – Ingen så dette komme

Voi har måttet si opp personale i Sverige, og etterlyser klarere retningslinjer fra svenske myndigheter. Likevel er elsparkesykkel-utleieren positiv til fremtiden..

E24 - 9 timer siden

LO-lederen: – Må slå hardt ned på dem som misbruker ordningene

LO-leder Hans-Christian Gabrielsen retter en advarende pekefinger mot dem som ønsker å utnytte permitteringsordningene. Han ber myndighetene sørge for at Nav har ressurser nok til å ettergå sakene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt