E24 > Økonomi

Torsdag, 22 April, 04:26

E24 - 28 feb. 21 kl. 10:32

Oljefondet økte med nye 100 milliarder på Cayman Islands i fjor

– Det å være hjemmehørende på Cayman Islands er ikke et problem i seg selv, sier Oljefondets ansvarlige for eierskap. Fondet eier nå aksjer for 282 milliarder kroner der..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Cayman Islands, Oljefondets

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oljefondet, øktemed , nye, 100, milliarder, Cayman, Islands, i fjor
E24 - 08 april 21 kl. 22:40

Tangen varsler nye grep, men lover: – Oljefondet skal ikke bli et hedgefond

Oljefondet vil i større grad velge bort aksjer det mener ikke vil tjene penger, men avviser at det vil bli et mye mer aktivt fond enn før. – Oljefondet skal ikke bli et hedgefond, sier fondets sjef Nicolai Tangen..

NRK - 17 timer siden

Stor avkastning for oljefondet

Statens pensjonsfond utland, kjent som Oljefondet, fekk ei avkastning på 382 milliardar kroner i første kvartal. Det var aksjeinvesteringane som førte til det meste av avkastninga. Verdien av oljefondet er på over 11.

E24 - 6 timer siden

Oljefondet om noteringsbølgen i USA: – Vi deltar litt selektivt

Det er en bølge av børsnoteringer i USA, og Oljefondet ser det som et tegn på stor optimisme i markedet. – Vi deltar, men vi deltar litt selektivt, sier nestleder Trond Grande i Oljefondet..

Dagbladet - 28 mars 21 kl. 06:38

462 nye smittede i Norge - 125 nye i Oslo

Det siste døgnet er det registrert 462 coronasmittede i Norge. I Oslo er det registrert 125 nye coronasmittede siste døgn..

Dagbladet - 05 feb. 21 kl. 09:46

Over 100 smittet

109 smittetilfeller kan nå knyttes til smitteutbruddet i Halden ishall. Det siste døgnet er det registrert ti nye coronasmittede i kommunen..

Dagbladet - 07 feb. 21 kl. 09:06

Nye funn om alvorlig barnesyndrom

I USA er 1659 barn og unge rammet, i Sverige rundt 100. I Norge har barnesyndromet MIS-C til nå rammet få, men også her blir det rapportert om tilfeller fra områder med mye coronasmitte..

Dagbladet - 09 jan. 21 kl. 20:29

Tatt på fersken: - Tøyer grensene

En reisende inn til Norge forsøkte å lure teststasjonen på Torp lufthavn med coronadokumentasjon som ikke tilhørte ham. Politiet melder at flere reisende har framvist falske eller mangelfulle covid-19-tester..

Dagbladet - 04 feb. 21 kl. 12:38

- Kan være grunnen til økt dødelighet

Amerikanske helsemyndigheter mener den britiske coronavarianten kan være mer dødelig. Espen Nakstad tror den økte dødeligheten i Storbritannia kan være knyttet til presset på helsevesenet..

Dagbladet - 05 feb. 21 kl. 04:32

- Et viktig steg i riktig retning

Onsdag besøkte WHO-eksperter et kinesisk laboratorium som Donald Trump tidligere har utpekt som stedet der pandemien kan ha lekket ut ved et uhell. WHO-ekspert Peter Ben Embarak sier at de har hatt «veldig oppriktige» diskusjoner om pandemiens opprinnelse..

Dagbladet - 11 mars 21 kl. 04:17

Nytt telefonopptak: Presset etterforsker

USAs forrige president, Donald Trump, er allerede under kriminaletterforskning i Georgia anklaget for å ha forsøkt å påvirke valget. Et nytt telefonopptak viser hvordan han forsøkte å presse delstatens fremste etterforsker..

Fler nyheter fra E24

E24 - 8 timer siden

Flere sentrale Norwegian-profiler slutter

Flere nøkkelpersoner har sluttet i Norwegian de siste årene. Nå skriver også Astrid Mannion-Gibson, Tomas Hesthammer, Tonje Næss og Tore Østby seg opp på listen, men Østby har ikke forlatt Norwegian-kontoret på Fornebu for siste gang..

E24 - 5 timer siden

Walmart skroter fem meter høyt selvplukk-tårn

Den enorme og hjelpsomme roboten mister jobben i den amerikanske varehuskjempen, ifølge WSJ..

E24 - 6 timer siden

Oljefondet om noteringsbølgen i USA: – Vi deltar litt selektivt

Det er en bølge av børsnoteringer i USA, og Oljefondet ser det som et tegn på stor optimisme i markedet. – Vi deltar, men vi deltar litt selektivt, sier nestleder Trond Grande i Oljefondet..

E24 - 7 timer siden

Solberg vil ikke verne Bergen Engines. Ap åpner for delvis statlig eierskap.

Staten kan ikke ha et spesielt ansvar hver gang sikkerheten må vurderes, sier statsminister Erna Solberg om fremtiden for motorfabrikken. Arbeiderpartiets Terje Aasland åpner for at staten kan bli eier..

E24 - 8 timer siden

Oslo kommune tapte kostbar kaffekamp

Oslo kommune er i Borgarting lagmannsrett dømt til å betale flere millioner i erstatning til Selecta etter at selskapet tapte en ugyldig anskaffelsesprosess..

E24 - 8 timer siden

Skal pusse opp 127 år gammelt hotell for en kvart milliard

Etter å ha stått tomt i ett år, skal Scandic-hotellet i Holmenkollen gjennom en omfattende renovering. Prislapp: 280 millioner. – Så dyrt har vi aldri bygget om noen gang, sier gårdeier Christian Ringnes..

E24 - 8 timer siden

Tre sentrale Norwegian-profiler slutter: Tore Østby fortsetter på oppdrag

Flere nøkkelpersoner har sluttet i Norwegian de siste årene. Nå skriver også Astrid Mannion-Gibson, Tomas Hesthammer og Tore Østby seg opp på listen, men Østby har ikke forlatt Norwegian-kontoret på Fornebu for siste gang..

E24 - 9 timer siden

Medier: Krever over 400 millioner av Apple etter hackerangrep

En russisk gruppe har tatt på seg skylden for et hackerangrep mot taiwanske Quanta. Nå vil gruppen ha penger fra Apple for å slutte og publisere stjålet informasjon..

E24 - 10 timer siden

Innrømmer regelbrudd i anbudsdrama på Romerike

Nedre Romerike Avløpsselskap innrømmer regelbrudd i avlyst biogassanbud, men avviser klage fra portugisisk selskap som ble disket i siste liten..

E24 - 11 timer siden

Del av firemannsbolig gikk mer enn tre mill. over prisantydning

Leiligheten ble kjøpt for 10,8 millioner i 2016. Megleren sier de aldri hadde forventet at resultatet skulle bli så høyt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt