NRK > Nyheter

Friday, 29 May, 20:56

NRK - 29 Aug 19 kl. 12:48

Oleg Sentsov kan bli løslatt

Den ukrainske filmregissøren Oleg Sentsov er fraktet til Moskva, og kan bli satt fri i en fangeutveksling mellom Russland og Ukraina. Sentsov har sittet fengslet siden 2014 for sin motstand mot den russiske annekteringen av Krimhalvøyen..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Oleg Sentsov, Moskva, Russland, Ukraina, Krimhalvøyen, Sentsov

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oleg, Sentsovkan bli , løslatt
NRK - 30 Aug 19 kl. 07:22

Oleg Sentsov meldes løslatt

Filmskaperen Oleg Sentsov (43) er løslatt i en fangeutveksling mellom Russland og Ukraina, ifølge ukrainske tjenestemenn.Ukrainas nye riksadvokat fredag et innlegg på Facebook der det heter at Sentsov og andre fanger er på vei til hjemlandet..

Aftenposten - 30 Aug 19 kl. 07:30

Sonet terrordom på 20 år i Sibir – ukrainsk filmregissør skal være løslatt

Filmskaperen Oleg Sentsov (43) er løslatt i en fangeutveksling mellom Russland og Ukraina, ifølge ukrainske tjenestemenn..

NRK - 29 Aug 19 kl. 12:48

Ukrainsk filmregissør snart fri?

Den ukrainske filmregissøren Oleg Sentsov er fraktet til Moskva, og kan bli satt fri i en fangeutveksling mellom Russland og Ukraina. Sentsov har sittet fengslet siden 2014 for sin motstand mot den russiske annekteringen av Krimhalvøyen..

Aftenposten - 30 Aug 19 kl. 07:30

Presidenten avviser rykter om løslatelse av ukrainsk filmregissør med 20 års terrordom

Ukrainas president avviser meldinger om at filmskaperen Oleg Sentsov (43) er løslatt i en fangeutveksling med Russland..

Aftenposten - 30 Aug 19 kl. 07:30

Ukraina avviser ryktene om løslatelse av ukrainsk filmregissør som soner terrordom i Sibir

Ukrainas president avviser meldinger om at filmskaperen Oleg Sentsov (43) er løslatt i en fangeutveksling med Russland..

NRK - 30 Aug 19 kl. 04:57

Fangeutveksling gjennomført

Russland og Ukraina har utlevert flere politiske fanger, deriblant den ukrainske filmskaperen Oleg Sentsov. Det opplyser den urkainske statsadvokaten, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 30 Aug 19 kl. 04:57

Fangeutveksling i gang

Russland og Ukraina er i gang med å utlevere flere politiske fanger, deriblant flere ukrainske sjømenn og filmskaperen Oleg Sentsov. Det opplyser den urkainske statsadvokaten, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 07 Sep 19 kl. 10:11

Venter å få 35 fanger til Ukraina

Ukraina kan få 35 fanger utlevert fra Russland, det sier advokaten til den ukrainske filmskaperen Sentsov som er fange i Russland. Sentsov og alle marinesoldatene som ble tatt av russisk kystvakt skal være blant dem, sier advokaten til Reuters..

VG - 17 May 19 kl. 20:26

IS-kriger Oleg Neganov var nynazist i Norge, nå sitter han fengslet i Syria

Han kom til Norge som 17-åring, og ble først nynazist og så ekstrem islamist. Etter flere år som kriger i terrorhæren IS, er Oleg Neganov (30) nå fengslet i Syria..

NRK - 18 Mar 20 kl. 19:24

Løslatt fra fengsel før tiden

Elleve innsatte er løslatt fra fengsler i Vest-Norge som et tiltak for å begrense smitte av koronaviruset, ifølge Bergens Tidende. Ni skal være løslatt mellom to og 30 dager før tiden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - nu

Bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon..

NRK - 5 minutter siden

Donald Trump møter pressen

NRK - 30 minutter siden

Pågrepet politimann sikta for drap

Derek Chauvin, politmannen som knelte på nakken til George Floyd under en pågripelse i Minneapolis, er arrestert og siktet for uaktsomt drap, melder Reuters. De tre andre politifolkene som deltok i pågripelsen er under etterforskning..

NRK - 1 time siden

Cuomo: New York i rute for åpning

Byen New York er i rute for å kunne starte første fase av gjenåpningen 8. juni. Det sa guvernør Andrew Cuomo fredag.

NRK - 1 time siden

52 nye koronadødsfall i Frankrike

Det er registrert 52 nye dødsfall som følge av covid-19 i Frankrike det siste døgnet, opplyser landets helsemyndigheter. Det er niende dag på rad at dødstallet er under 100, og totalt er det nå registrert 28.714 koronadødsfall, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Politimann arrestert i Minnesota

Politmannen Derek Chauvin, som knelte på nakken til George Floyd under en pågripelse, er pågrepet, opplyser lokale myndigheter i Minnesota..

NRK - 1 time siden

Ønsker mer «omvendt voldsalarm»

Justisminister Monica Mæland (H) ønsker å senke terskelen for å ilegge omvendt voldsalarm, og vil vurdere om politiet kan pålegge det uten dom. Omvendt voldsalarm betyr at voldsutøvere forbys å oppholde seg bestemte steder..

NRK - 1 time siden

Slått ned i sentrum

En person er slått ned etter et slagsmål mellom flere personer i Kristiansand sentrum. Ambulanse og politi er på stedet. Politiet leter etter gjerningspersonene..

NRK - 2 timer siden

110 millioner til forskningsskip

Regjeringen gir 110 millioner kroner til å bygge et nytt kyst-forskniningsfartøy, bekrefter Høyres Margunn Ebbesen. Fartøyet skal drive forskning og overvåking langs kysten, og skal brukes av Havforskningsinstituttet og Nord universitet..

NRK - 2 timer siden

Fedre er velkomne på sykehuset

Fra og med tirsdag 2. juni åpner Sørlandet sykehus for at fedre/partner kan være med på barsel i Kristiansand. De kan bli på sykehuset under hele barseloppholdet, men ikke være med på polikliniske kontroller, ultralydundersøkelser eller keisersnitt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt