NRK > Nyheter

Saturday, 19 October, 11:12

NRK - 29 Aug 19 kl. 12:48

Oleg Sentsov kan bli løslatt

Den ukrainske filmregissøren Oleg Sentsov er fraktet til Moskva, og kan bli satt fri i en fangeutveksling mellom Russland og Ukraina. Sentsov har sittet fengslet siden 2014 for sin motstand mot den russiske annekteringen av Krimhalvøyen..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Oleg Sentsov, Moskva, Russland, Ukraina, Krimhalvøyen, Sentsov

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oleg, Sentsovkan bli , løslatt
NRK - 30 Aug 19 kl. 07:22

Oleg Sentsov meldes løslatt

Filmskaperen Oleg Sentsov (43) er løslatt i en fangeutveksling mellom Russland og Ukraina, ifølge ukrainske tjenestemenn.Ukrainas nye riksadvokat fredag et innlegg på Facebook der det heter at Sentsov og andre fanger er på vei til hjemlandet..

Aftenposten - 30 Aug 19 kl. 07:30

Sonet terrordom på 20 år i Sibir – ukrainsk filmregissør skal være løslatt

Filmskaperen Oleg Sentsov (43) er løslatt i en fangeutveksling mellom Russland og Ukraina, ifølge ukrainske tjenestemenn..

NRK - 29 Aug 19 kl. 12:48

Ukrainsk filmregissør snart fri?

Den ukrainske filmregissøren Oleg Sentsov er fraktet til Moskva, og kan bli satt fri i en fangeutveksling mellom Russland og Ukraina. Sentsov har sittet fengslet siden 2014 for sin motstand mot den russiske annekteringen av Krimhalvøyen..

Aftenposten - 30 Aug 19 kl. 07:30

Presidenten avviser rykter om løslatelse av ukrainsk filmregissør med 20 års terrordom

Ukrainas president avviser meldinger om at filmskaperen Oleg Sentsov (43) er løslatt i en fangeutveksling med Russland..

Aftenposten - 30 Aug 19 kl. 07:30

Ukraina avviser ryktene om løslatelse av ukrainsk filmregissør som soner terrordom i Sibir

Ukrainas president avviser meldinger om at filmskaperen Oleg Sentsov (43) er løslatt i en fangeutveksling med Russland..

NRK - 30 Aug 19 kl. 04:57

Fangeutveksling gjennomført

Russland og Ukraina har utlevert flere politiske fanger, deriblant den ukrainske filmskaperen Oleg Sentsov. Det opplyser den urkainske statsadvokaten, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 30 Aug 19 kl. 04:57

Fangeutveksling i gang

Russland og Ukraina er i gang med å utlevere flere politiske fanger, deriblant flere ukrainske sjømenn og filmskaperen Oleg Sentsov. Det opplyser den urkainske statsadvokaten, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 07 Sep 19 kl. 10:11

Venter å få 35 fanger til Ukraina

Ukraina kan få 35 fanger utlevert fra Russland, det sier advokaten til den ukrainske filmskaperen Sentsov som er fange i Russland. Sentsov og alle marinesoldatene som ble tatt av russisk kystvakt skal være blant dem, sier advokaten til Reuters..

VG - 17 May 19 kl. 20:26

IS-kriger Oleg Neganov var nynazist i Norge, nå sitter han fengslet i Syria

Han kom til Norge som 17-åring, og ble først nynazist og så ekstrem islamist. Etter flere år som kriger i terrorhæren IS, er Oleg Neganov (30) nå fengslet i Syria..

NRK - 09 Jun 19 kl. 06:23

Løslatt etter politikerdrap

Tysk politi sier de har løslatt en person som ble anholdt i forbindelse med drapet på Walter Luebcke, som var i Angela Merkels kristendemokratiske parti (CDU). – Han ble avhørt og løslatt, sier en polititalsmann søndag morgen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Skal stemme over utsettelsesforslag

Parlamentet skal få stemme over å utsette avstemning om statsminister Boris Johnsons brexit-avtale, sa parlamentsleder John Bercow da han åpnet sesjonen lørdag..

NRK - 15 minutter siden

Advarer mot utpressingsmail

Sørvest politidistrikt har mottatt flere telefoner fra folk som sier de har fått utpressingsmail. De som har kontaktet politiet, har fått mail der de blir bedt om å betale. Hvis ikke, vil det bli publisert bilder av dem..

NRK - 30 minutter siden

– Har kontroll over 195 IS-krigere

Tyrkiske myndigheter hevder de har kontroll over 195 IS-krigere, melder den tyrkiske TV-kanalen NTV. Ifølge myndighetene ble IS-krigerne sluppet ut av fengsel da den tyrkiske invasjonen i Syria startet..

NRK - 45 minutter siden

Skjebnedag for Johnssons planer

NRK - 45 minutter siden

Politiet søker etter tre personer

Ifølge politiet oppsøkte tre personer en leilighet på Ammerud i Oslo og utøvde vold mot to personer. En mann ble slått i hodet med en hammer, mens en kvinne ble påført kuttskader i en arm..

NRK - 1 time siden

USA skjerper sanksjonene mot Cuba

USA skjerper sanksjonene mot Cuba, forbyr leasing av fly til cubanske selskap og innfører restriksjoner på eksport av varer med amerikansk innhold til landet. Hvilke varer, og hvor mange fly som rammes av de nye restriksjonene, er ikke kjent..

NRK - 1 time siden

Haukland er ny leder i KrFU

KrFUs landsmøte valgte enstemmig inn 22 år gamle Edel-Marie Haukland fra Bodø som ny leder for ungdomspartiet. Det skriver avisa Dagen..

NRK - 1 time siden

DUP vurderer å støtte utsettelse

Det demokratiske unionistpartiet (DUP) vurderer å støtte en utsettelse av avstemningen om brexitavtalen statsminister Boris Johnsons har inngått med EU, melder Reuters..

NRK - 2 timer siden

Europris tilbakekaller tyggebein

Etter funn av emballasjebånd av plast i tyggebeinet MaxDog trekker Europris tilbake produktet. Emballasjebåndet har kommet med i produksjonen av tyggebeinet, og hunder kan få i seg plast, skriver Mattilsynet på sine nettsider..

NRK - 2 timer siden

– Oslo-regionen er overrepresentert

Statsminister Erna Solberg innrømmer at Oslo-regionen er overrepresentert i offentlige utvalg og i styrende organer i selskaper eid av staten. Innrømmelsen kommer i et skriftlig svar til stortingsrepresentant Emilie Enger Mehl, skriver Nationen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt