NRK > Nyheter

Lørdag, 04 Juli, 00:46

NRK - 12 nov. 19 kl. 16:36

Også Norgesgruppen har fått besøk

Konkurransetilsynet har også reist til Norgesgruppen i dag for å hente inn informasjon, melder DN. Tidlegare i dag blei det kjent at tilsynet har hatt ein razzia mot Orkla-eigde Lilleborg AS..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Norgesgruppen, DN, Orkla, Lilleborg AS

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Også, Norgesgruppenhar , fått, besøk
P4 - 12 nov. 19 kl. 20:53

Tilsyn også hos Freia-eier

Konkurransetilsynet var på uanmeldt besøk også hos Freia-eier Mondelez i dag etter mistanke om brudd på konkurranseloven. Det bekrefter selskapet til E24. Fra før er det kjent at tilsynet hadde razzia hos både Orkla og Norgesgruppen i dag..

NRK - 12 nov. 19 kl. 20:34

Konkurranse-razzia hos Freia

Freia-eier Mondelēz bekrefter at selskapet fikk Konkurransetilsynet på uanmeldt besøk i dag. Også Norgesgruppen og Orkla-eide Lilleborg er i søkelyset for ulovlig prissamarbeid..

P4 - 29 mai 20 kl. 16:26

Får besøke sine nyfødte barn

Nå skal far eller medmor også få besøke sine nyfødte på Oslo universitetssykehus. Fre neste torsdag åpnes det for kontrollert besøk på Ullevål og Rikshospitalet. I tillegg vil de aller fleste som ønsker å besøke pasienter også få gjøre det på, forutsatt at det er lav koronasmitte, skriver sykehuset..

NRK - 29 mai 20 kl. 17:48

Åpner for besøk for far og medmor

Torsdag 4. juni åpner Oslo universitetssykehus for kontrollert besøk fra fedre og medmødre til nyfødte. Det åpnes også for mer besøk generelt.

NRK - 08 juni 20 kl. 22:58

Biden besøkte Floyds familie

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden besøkte mandag den drepte afroamerikaneren George Floyds familie i Houston. Besøket varte i over en time, skriver familiens advokat Benjamin Crump, som også har lagt ut et bilde av besøket på Twitter..

P4 - 29 mai 20 kl. 17:52

Letter på restriksjoner for far og medmor

Oslo universitetssykehus letter på flere besøkelsesrestriksjoner. Fra og med neste torsdag kan fedre og medmødre få komme på kontrollerte besøk til sine nyfødte. I tillegg vil de aller fleste som ønsker å besøke pasienter også få gjøre det, opplyser sykehuset..

P4 - 22 juni 20 kl. 06:43

Sykefraværet synker i dagligvarebutikkene

Sykefraværet i dagligvarebutikkene er rekordlavt. Det forteller alle de store kjedene som NRK har snakket med. Fraværet er lavere enn før koronapandemiene, og Kine Søyland som er kommunikasjonssjef i Norgesgruppen, tror det både handler om ekstra smittetiltak i butikkene.

E24 - 13 feb. 20 kl. 08:00

Rema taper markedsandeler til Norgesgruppen

Dagligvarefasiten for 2019 er klar. Norgesgruppen er den store vinneren, og Rema er taperen..

E24 - 12 nov. 19 kl. 14:06

Razzia hos Orkla og Norgesgruppen

Konkurransetilsynet gjennomførte tirsdag razzia hos såpeprodusenten Lilleborg og Norgesgruppen etter mistanke om brudd på konkurranseloven..

NRK - 13 mai 20 kl. 05:42

Handel har økt betydelig i Østfold

Salg av typiske grense-handelsvarer som øl, brus, snacks og bacon har økt med omtrent 50 prosent i Østfold-butikkene til Norgesgruppen etter at grensa til Sverige ble stengt. Norgesgruppen eier blant annet dagligvarekjedene Kiwi og Meny..

Fler nyheter fra NRK

NRK - Igår: 03:13

Minst 24 drept på rusklinikk

Væpnede menn har drept minst 24 mennesker på et behandlingssenter for rusavhengige i byen Irapuato i Mexico, melder flere medier. I tillegg skal sju personer være skadd i skyting i delstaten Guanajuato. I juni ble ti menn drept på rusklinikk der..

NRK - Igår: 03:14

Valg i Venezuela holdes 6. desember

Valgkommisjonen i Venezuela har fastsatt datoen for landets parlamentsvalg til 6. desember. Opposisjonen går allerede inn for boikott.

NRK - Igår: 03:20

Truet med kjøkkenkniver på bar

En mann i 20-årene truet ansatte med kniv på en bar ved Oslo Spektrum natt til torsdag. Mannen ble overmannet av ansatte og gjester på stedet, som holdt han under kontroll til politiet kom. Det ble funnet to kjøkkenkniver på mannen, ingen ble skadet..

NRK - Igår: 04:59

Økning på 15 nye smittetilfeller

Ved midnatt var det registrert 8.902 tilfeller av koronaviruset i Norge. Det viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet.

NRK - Igår: 05:06

Opptellingsfeil i Moskva

Valgkommisjonen i Moskvas Ramenki-distrikt har vurdert en video fra et valglokale og avslørt feil ved stemmegivningen og opptellingen. Kommisjonen har bestemt å erklære resultatene av avstemmingen fra valglokalet som ugyldige, melder Tass..

NRK - Igår: 05:41

Ankesaken mot Krekar starter fredag

Fredag starter ankesaken mot mulla Krekar i byen Bolzano i Nord-Italia etter at han ble dømt til 12 års fengsel for terrorplanlegging. Krekars norske forsvarsadvokat Brynjar Meling, sier til TV 2 at han ikke tror det blir en snarlig løsning..

NRK - Igår: 05:50

Trump-bok får likevel trykkes

En ankedomstol i New York har besluttet at forlaget får trykke og distribuere det som skal være en avslørende bok skrevet av Donald Trumps niese, Mary Trump. Boka har blitt forsøk stanset fordi den skal være en strid om en taushetsavtale i familien..

NRK - Igår: 05:56

Mener Lerøy utrydder marked

Fiskekjøpernes Forening mener Lerøy utrydder markedet og klager selskapet inn til Konkurransetilsynet, skriver Klassekampen. Foreningen viser til at Lerøys landanlegg har gått med underskudd siste 25 åra, utenom ett, mens trålerne har svære overskudd.

NRK - Igår: 06:39

Trump: – Eg er for masker

Donald Trump seier no at han er for å bruke maske mot koronasmitte, skriv Fox Business. Tidlegare har den amerikanske presidenten nekta å bruke maske. No seier han at han vil bruke maske viss det er nødvendig, og med maske ser han ut som Lone Ranger..

NRK - Igår: 06:45

Flere studieplasser i distriktene

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum lover å opprette flere studieplasser i distriktene dersom han kommer i regjering ved valget i 2021, skriver Klassekampen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt