NRK > Nyheter

Tuesday, 10 December, 02:53

NRK - 12 Nov 19 kl. 16:36

Også Norgesgruppen har fått besøk

Konkurransetilsynet har også reist til Norgesgruppen i dag for å hente inn informasjon, melder DN. Tidlegare i dag blei det kjent at tilsynet har hatt ein razzia mot Orkla-eigde Lilleborg AS..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Norgesgruppen, DN, Orkla, Lilleborg AS

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Også, Norgesgruppenhar , fått, besøk
P4 - 12 Nov 19 kl. 20:53

Tilsyn også hos Freia-eier

Konkurransetilsynet var på uanmeldt besøk også hos Freia-eier Mondelez i dag etter mistanke om brudd på konkurranseloven. Det bekrefter selskapet til E24. Fra før er det kjent at tilsynet hadde razzia hos både Orkla og Norgesgruppen i dag..

NRK - 12 Nov 19 kl. 20:34

Konkurranse-razzia hos Freia

Freia-eier Mondelēz bekrefter at selskapet fikk Konkurransetilsynet på uanmeldt besøk i dag. Også Norgesgruppen og Orkla-eide Lilleborg er i søkelyset for ulovlig prissamarbeid..

E24 - 12 Nov 19 kl. 14:06

Razzia hos Orkla og Norgesgruppen

Konkurransetilsynet gjennomførte tirsdag razzia hos såpeprodusenten Lilleborg og Norgesgruppen etter mistanke om brudd på konkurranseloven..

E24 - 13 Nov 19 kl. 11:00

– Norgesgruppen får nesten alltid bedre betingelser

Konkurransetilsynet er overrasket over hvor mye mer Rema og Coop må betale for varene sine, sammenlignet med Norgesgruppen, og mener det kan skade konkurransen i dagligvarebransjen..

NRK - 21 Oct 19 kl. 04:24

Pelosi på Afghanistan-besøk

Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, kom søndag på overraskelsesbesøk til Afghanistan. Der møtte hun president Ashraf Ghani og USAs forsvarssjef Mark Esper, ifølge Reuters. Pelosi besøkte også Jordan i helgen..

NRK - 22 Aug 19 kl. 16:56

Kronprinsen besøkte moskéen i Bærum

Torsdag besøkte kronprins Haakon Al-Noor Islamic Center i Bærum etter angrepet mot moskéen. Han ble tatt i mot av medlemmer i moskéen og ledelsen. – Det gjør veldig inntrykk å være her.

NRK - 03 Aug 19 kl. 02:53

Besøksrekord for flere DNT-hytter

Flere DNT-hytter har hatt like bra eller bedre besøk enn i fjor. Totalt har de betjente hyttene hatt 65.000 overnattinger i juli.

P4 - 22 Nov 19 kl. 05:53

Terningkast kan ha rammet sauekjøttet

Dårlige anmeldelser, med lave terningkast, kan være grunnen til at det er lite sau å få i butikkene. Det mener Norgesgruppen, som står bak dagligvarekjedene Kiwi, Meny, Spar og Joker. For selv om det ligger tonnevis med sauekjøtt på lager, er det lite pinnekjøtt av sau å få i butikkhyllene, skriver nationen.

P4 - 31 Jul 19 kl. 22:07

Trump skal besøke Danmark

USAs president Donald Trump skal besøke Danmark i høst. Det bekrefter Det hvite hus i en pressemelding på sin hjemmeside i kveld. Besøket vil finne sted mellom 2.

P4 - 20 Oct 19 kl. 18:53

Politikere vil granske matgiganter

Stortingspolitikere vil at Helsedirektoratet skal granske fordelsprogrammene til Coop og Norgesgruppen som gir bonuspoeng på kjøp av øl. – Helsedirektoratet bør se på ordningene og klargjøre hvordan regelverket skal forstås og gjøre noe med gråsonene de opererer innenfor. Det sier Geir Jørgen Bekkevold, leder i Stortingets helse- og omsorgskomité til Vårt Land.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Norsk kvinne løslates i dag

Den norske kvinnen som sitter fengslet i Japan blir løslatt i dag, opplyser forsvareren hennes Farid Bouras til NRK. Kvinnen har vært varetektsfengslet siden 20. november, mistenkt for narkotikakriminalitet..

NRK - 15 minutter siden

Sanksjoner mot Venezuela-topper

USA innførte mandag sanksjoner mot to tjenestemenn i Venezuela som er anklaget for å ta imot bestikkelser for å utstede pass, opplyser finansdepartementet..

NRK - 1 time siden

Småbrukarlaget ber om ulve-DNA

Leder i rovviltutvalget i Småbrukarlaget, Ståle Støen, har bedt Miljøverndepartementet om DNA-materiale fra 12–13 ulver felt eller funnet i Norge. Hensikten er ifølge Nationen å finne ut hvor ulven i Skandinavia egentlig kommer fra..

NRK - 2 timer siden

Enige om våpenhvile

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj og Russlands president Vladimir Putin har blitt enige om å inngå en våpenhvile i Øst-Ukraina før året er omme. Det kommer fram i en felles uttalelse etter toppmøtet i Paris mandag..

NRK - 2 timer siden

Enige om nytt toppmøte

Frankrikes president Emmanuel Macron, Tysklands forbundskansler Angela Merkel, Russlands president Vladimir Putin og Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj er enige om å møtes til ett nytt toppmøte om fire måneder, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 3 timer siden

Blokkerer FN-møte om Nord-Korea

USA har blokkert et planlagt møte i FNs sikkerhetsråd der medlemmene skulle diskutere brudd på menneskerettighetene i Nord-Korea, ifølge kilder. Tyskland og Storbritannia er blant flere medlemslandene som ville ha i stand et slikt møte tirsdag..

NRK - 4 timer siden

Venter økt budsjettunderskudd

Budsjettunderskuddet i Saudi-Arabia ligger an til å vokse til 50 milliarder dollar neste år, opplyser myndighetene i kongedømmet. Budsjettunderskuddet for inneværende år er på rundt 320 milliarder kroner..

NRK - 4 timer siden

Kvinne funnet død i Hammerfest

En kvinne i førtiårene er funnet død i en privatbolig i Hammerfest. Politiet melder på twitter at de er på stedet, og sier de vil komme med ytterligere informasjon når de har det..

NRK - 4 timer siden

Russland vil ha norsk beklagelse

Det parlamentariske samarbeidet med Norge er frosset, sier den russiske ambassaden til Dagbladet. Bakgrunnen er den henlagte spionsaken mot Mikhail Botsjkarev, som fortsetter å skape bølger mellom Norge og Russland..

NRK - 5 timer siden

Ferieloven bryter med EØS-avtalen

Mange nyutdannede har ikke råd til ferie grunnet manglende opptjening. Det bryter med EØS-avtalen, ifølge jusseksperter. Departementet åpner nå for endringer.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt