VG > Sport

Tuesday, 21 January, 23:25

VG - 15 Jan 20 kl. 07:21

Offiser: Nær ved at soldater ble drept i Irans angrep

Det var et mirakel at ingen ble drept i Irans angrep på militærbasen Ain al-Asad, mener en amerikansk offiser. Rundt 70 nordmenn befant seg på basen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Irans, Ain, asad

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Offiser, Nær, vedat , soldater, ble, drepti , Irans, angrep
NRK - 30 Sep 19 kl. 18:17

Tidligere bosnisk offiser dømt

En tidligere bosnisk offiser er dømt til tolv års fengsel for å ha medvirket til et angrep i 1993 der 27 kroater mistet livet. 72 år gamle Enver Buza ble dømt for å ha beordret angrepet mot en landsby. Flere av ofrene var kvinner, barn og eldre..

P4 - 11 Jan 20 kl. 16:29

To amerikanske soldater drept

To amerikanske soldater er drept av en veibombe sør i Afghanistan i dag. Ytterligere to soldater er skadet, opplyser det amerikanske militæret. Taliban har tatt på seg ansvaret for angrepet.

Aftenposten - 12 Jan 20 kl. 17:27

Irakiske soldater såret i angrep mot flybase

Flere irakiske soldater ble såret da bombekastergranater rammet en flybase i Irak der amerikanske soldater er stasjonert, opplyser militære kilder..

NRK - 05 Dec 19 kl. 07:08

USAs soldater ut av nordøst-Syria

USA har trukket tilbake sine soldater fra nordøst-Syria, sier forsvarsminister Mark Esper. USA har nå rundt 600 soldater igjen i Syria, ifølge USA. Det skriver Reuters..

NRK - 03 Nov 19 kl. 14:35

To soldater drept i Mali

To soldater er drept i en eksplosjon. Seks andre er såret, ifølge militæret i Mali. Angrepet kommer bare to dager etter at 49 soldater ble drept i et angrep den islamistiske terrorgruppa IS har tatt på seg skylden for..

NRK - 09 Jan 20 kl. 15:47

Nato kan trene flere soldater

Trening av soldater er det mest sannsynlige Nato kan gjøre for styrke sin tilstedeværelse i Midtøsten. Stoltenberg vil ikke konkludere, men sier til NRK det er naturlig å se om de kan styrke opplæring av soldater i partnerland i regionen..

NRK - 09 Jan 20 kl. 21:43

Soldater drept i Niger

Minst 25 soldater og flere titalls militante ekstremister er drept i et angrep mot en militærleir nært Nigers grense til Mali, melder nyhetsbyrået AP. I desember ble over 70 soldater drept i et IS-angrep i samme område..

NRK - 01 Oct 19 kl. 23:37

25 soldater drept i Mali

Minst 25 soldater skal være drept i Mali. Det melder nyhetsbyrået AFP. I tillegg skal 60 soldater være savnet, etter det som omtales som et jihadist-angrep på to militærbaser midt i landet..

NRK - 11 Jan 20 kl. 15:31

Soldater drept i Afghanistan

To amerikanske soldater er drept av en bombe i sørlige Afghanistan, opplyser det amerikanske militæret til nyhetsbyrået AP. Bilen de satt i skal ha truffet en veibombe. To andre soldater er skadd..

NRK - 19 Nov 19 kl. 08:12

Soldater drept i Mali

24 soldater skal være drept i et ekstremistisk angrep i Sahel-regionen i Mali, opplyser militæret i landet ifølge AP. De siste ukene har det vært en rekke angrep og flere soldater har mistet livet. Det er ikke kjent hvem som kan ha stått bak..

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Riksrettssaken: Endret regler i siste øyeblikk

WASHINGTON D.C./OSLO (VG) Republikanerne føyde seg og ga begge parter mer tid til å føre saken sin.

VG - 1 time siden

Brennhet Agüero kom inn og reddet City fra nytt poengtap

(Sheffield United - Manchester City 0–1) Den argentinske spissen har nå seks scoringer på sine tre siste kamper..

VG - 1 time siden

Taktisk hodebry for Norge: Spillerne vil vinne alt - men Christian Berge er usikker

MALMÖ (VG) (Ungarn-Sverige 18–24) Norge kan komme til å påvirke sin semifinalemotstander - om det skal bli Spania eller Kroatia. Christian Berge er usikker på hva han skal gjøre. Mange av «Berge Boys» sier at de vil spille for å vinne.

VG - 2 timer siden

Une Bastholm om Frp-exit: – To gode seiere i ett

Une Bastholm i MDG hadde en rolle i å få den terrorsiktede kvinnen og hennes to barn til Norge. – Jeg ante jo ikke at det ville føre til at Frp kom til å gå ut av regjering..

VG - 3 timer siden

Smilende Berge: – Vi er i semifinalen

MALMÖ (VG) (Norge-Island 31–28) Norge fortsetter å surfe gjennom håndball-EM - og kan være semifinale-klare allerede senere tirsdag kveld..

VG - 3 timer siden

Folkebørsen: Skjøt 122 km/t fra stillestående

MALMÖ (VG) (Norge-Island 31–28) Trøndersk urkraft ble for mye for islandske vikinger. Sander Sagosen satte Island i sjakk matt fra start og bombet inn sin hardeste straffe i EM..

VG - 3 timer siden

Skremmende politisk drama

WASHINGTON DC (VG) Riksrett er satt. Det er dag en. Prosessen mot president Donald Trump er både fascinerende og skremmende..

VG - 3 timer siden

Norge vant og kan bli semifinaleklare senere tirsdag

MALMÖ (VG) (Norge-Island 31–28) Norge fortsetter å surfe gjennom håndball-EM - og kan være semifinale-klare allerede senere tirsdag kveld..

VG - 4 timer siden

Advarer Bø før comebacket

Den nybakte faren Johannes Thingnes Bø returnerer fra «pappaperm» til verdenscupens siste helg før VM i Anterselva, og vil møte en erkerival som virkelig har funnet formen i hans fravær..

VG - 4 timer siden

Riksrettssaken: Demokratene kjemper for endringer

Demokratene gjør sitt ytterste for å påvirke spillereglene, når Senatet trer sammen for riksrettssaken mot Donald Trump: – Men vi kommer ikke til å forhale saken, sier mindretallsleder Chuck Schumer..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt