VG > Sport

Fredag, 07 August, 19:34

VG - 15 jan. 20 kl. 07:21

Offiser: Nær ved at soldater ble drept i Irans angrep

Det var et mirakel at ingen ble drept i Irans angrep på militærbasen Ain al-Asad, mener en amerikansk offiser. Rundt 70 nordmenn befant seg på basen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Irans, Ain, asad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Offiser, Nær, vedat , soldater, ble, drepti , Irans, angrep
NRK - 16 juni 20 kl. 19:15

20 indiske soldater drept

Sammenstøtene skjedde på grensa til Kina, ifølge den indiske hæren. – Tapet av liv på den indiske siden inkluderer en offiser og to soldater, sa en talsmann for den indiske hæren tirsdag. Kina anklager de indiske soldatene for å ha gått over grensen..

NRK - 30 sep. 19 kl. 18:17

Tidligere bosnisk offiser dømt

En tidligere bosnisk offiser er dømt til tolv års fengsel for å ha medvirket til et angrep i 1993 der 27 kroater mistet livet. 72 år gamle Enver Buza ble dømt for å ha beordret angrepet mot en landsby. Flere av ofrene var kvinner, barn og eldre..

NRK - 14 juli 20 kl. 01:50

10 soldater drept i Nigeria

Minst ti soldater er drept i to angrep nordøst i Nigeria, melder AFP. Væpnede menn skjøt og drepte åtte soldater nær Kumulla. Noen timer senere ble to soldater drept i skuddveksling etter at en patrulje traff en gruppe opprørere i landsbyen Kolore..

NRK - 19 juni 20 kl. 08:48

Trakk ut soldater fra Afhganistan

USA har trukket ut 3400 soldater fra Afghanistan, i tråd med avtalen med Taliban. – Vi ble enige om å gå ned til rundt 8.500 soldater i løpet av 135 dager, og vi er på det nivået nå, opplyser USAs øverstkommanderende for regionen, Kenneth McKenzie..

NRK - 23 juni 20 kl. 19:07

Ber Trump ikke trekke ut soldater

Seks republikanere i Kongressen i ber Donald Trump om ikke å trekke soldater ut av Tyskland. Trump har sagt at opptil 3.500 soldater skal trekkes ut.

Klartale - 22 jan. 20 kl. 10:21

Norge sender nye soldater til Irak

Iraks myndigheter har bedt utenlandske soldater om å dra. Norge vil likevel sende nye soldater til landet..

NRK - 14 juli 20 kl. 10:57

Soldater skadd etter veibombe

Soldater skal være skadet etter at en veibombe traff en patrulje med russiske og tyrkiske soldater i Syria. Russisk forsvarsdepartementet mener den ble plantet av syriske militanter, skriver Reuters. Tre russiske og flere tyrkiske soldater er skadd..

P4 - 11 jan. 20 kl. 16:29

To amerikanske soldater drept

To amerikanske soldater er drept av en veibombe sør i Afghanistan i dag. Ytterligere to soldater er skadet, opplyser det amerikanske militæret. Taliban har tatt på seg ansvaret for angrepet.

NRK - 31 juli 20 kl. 12:09

USA sender soldater til Polen

Polens forsvarsminister, Mariusz Blaszczak, bekrefter at USA plasserer minst 1.000 soldater i Polen. Formålet er å følge med på Natos østgrense.

Aftenposten - 31 juli 20 kl. 12:13

USA plasserer soldater på den polske grensa

Polens forsvarsminister bekrefter at USA vil utplassere minst 1.000 soldater ved den østlige grensa. USA trekker samtidig ut 11.

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Terminerte kontrakt etter 48 minutter på banen - klar for dansk toppklubb

Malin Sunde (20) fikk kontrakten med Sandviken terminert på onsdag. Nå er hun klar for den danske Champions League-klubben Brøndby..

VG - 3 timer siden

Benedictes ukjente Beirut-drama: - Blodet silte nedover ansiktet mitt

Det er tirsdag etter jobb. Benedicte Hafskjold står og ser ned mot havnen gjennom verandavinduet. Så bli hun blåst overende inne i leiligheten, og blir liggende i en haug av knust glass..

VG - 3 timer siden

TikTok-forbud: – Kan få voldsomme konsekvenser for norske brukere

Donald Trump forbyr amerikanere å gjennomføre transaksjoner med de kinesiske eierne av TikTok. Teknologi-journalist Ståle Grut i NRK Beta tror et TikTok-forbud kan få store konsekvenser for resten av det globale TikTok-nettverket..

VG - 7 timer siden

Høie bekrefter: Åpner ikke for kamper for breddeidretten fra 1. september

Regjeringen utsetter åpningen av breddekonkurransene..

VG - 6 timer siden

Album-anmeldelse Jaga Jazzist «Pyramid»: Egyptologisk metode

Jaga Jazzist er en anakronisme. Takk og lov for det..

VG - 7 timer siden

14 nye smittede i Indre Østfold: Avlyser arrangementer og begrenser utelivet

På en pressekonferanse fredag ble det klart at Indre Østfold vil stenge utesteder tidligere og avlyse flere arrangementer..

VG - 7 timer siden

Michelle Obama: Har hatt en mild depresjon

Den tidligere førstedamen åpner opp om egen psyke, og sier at hun som følge av de siste månedene har hatt en mild depresjon..

VG - 7 timer siden

NFF vil be regjeringen åpne for kontakttrening – ikke kamper

Norges Fotballforbund (NFF) mener breddeklubbene kan bidra til å holde befolkningen i smitteberedskap dersom seniorene får lov til å trene med kontakt igjen..

VG - 9 timer siden

Slik er Erdogans kamp mot sosiale medier

President Erdogan vil kneble kritikk ved å stenge sosiale medier. Her forteller aktivister fra Tyrkias digitale slagmark om hva de risikerer og hvorfor styresmaktene frykter det de kan fortelle..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt