NRK > Nyheter

Tuesday, 15 October, 08:27

NRK - 10 Oct 19 kl. 09:58

Offentliggjør navn etter dødsfall

Mannen som ble funnet død på Vengsøya i Tromsø er Roger Brian Hart. En 55 år gammel mann fra Storbritannia. – Hart var fisker og oppholdt seg på Vengsøya i forbindelse med arbeid, opplyser politiet. Navnet offentliggjøres i samråd med pårørende..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vengsøya, Tromsø, Roger Brian Hart, Storbritannia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Offentliggjør, navn, etter, dødsfall
Dagbladet - 10 Oct 19 kl. 10:06

Offentliggjør navn på død i Vengsøya-saken

Ei uke etter at mannen ble funnet død, offentliggjør politiet navnet på vedkommende..

Dagbladet - 10 Oct 19 kl. 10:06

Offentliggjør navn på død mann i Vengsøya-saken

Ei uke etter at mannen ble funnet død, offentliggjør politiet navnet på vedkommende..

NRK - 10 Oct 19 kl. 09:58

Offentliggjør navn på omkommet

Mannen som ble funnet død på Vengsøya i Tromsø er Roger Brian Hart. En 55 år gammel mann fra Storbritannia. – Hart var fisker og oppholdt seg på Vengsøya i forbindelse med arbeid, opplyser politiet.

NRK - 01 Oct 19 kl. 13:54

Offentliggjør navn på den omkomne

Lensmann Asbjørn Sjølie opplyser at det var 27 år gamle Guro Aamlid som omkom i en fallulykke fra Offersøykammen i Vestvågøy mandag, skriver Lofotposten. Hun var bosatt i Vestfold..

P4 - 01 Jul 19 kl. 13:48

Bompengepartiet får nytt navn

Folkeaksjonen nei til mer bompenger skal bytte navn etter valget til høsten. Partileder Frode Myrhol sier til NRK at de i flere år har følt at partiets navn har vært for langt og komplisert og vurderer nå å utlyse en navnekonkurranse. Bompengepartiet har gjort det svært godt på meningsmålinger den siste tiden..

Dagbladet - 24 Sep 19 kl. 20:57

Vil offentliggjøre «skandale»-samtalen

Etter å ha blitt presset fra alle kanter, vil Donald Trump offentliggjøre samtalen han hadde med Ukrainas president. Samtidig lurer faren for riksrett..

NRK - 26 Sep 19 kl. 14:45

Offentliggjør Trump-varsling

Kongresskomité offentliggjør sladdet versjon av varslerrapporten mot Donald Trump. Varselet kom etter en samtale Trump hadde med Ukrainas president i sommer..

Hegnar.no - 03 Jul 19 kl. 10:38

EnscoRowan skifter navn

Etter en omfattende prosess har det nyfusjonerte riggselskapet landet på sitt nye navn som på latin betyr styrke og mot..

NRK - 12 Jul 19 kl. 14:37

Dødsfall etter kantret båt stiger

Dødsfallet etter den kantrede flyktningbåten, fortsetter å stige i Tunisia. Ifølge Reuters har nå dødsfallet steget til 72. I går meldte Den røde halvmånebevegelse om ytterligere 38 dødsfall etter tragedien..

Dagbladet - 24 Aug 19 kl. 03:06

Slår alarm etter dødsfall

Amerikanske helsemyndigheter slår alarm om bruken av e-sigaretter etter landets første registrerte dødsfall som kan knyttes til damping..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Oppkjøpsfond forsøker å kjøpe Ving

Oppkjøpsfondet Triton gjør et nytt forsøk på å kjøpe den nordiske reiseoperatøren Ving etter at eier Thomas Cook gikk konkurs, ifølge Sky News' kilder. – Vi har ingen kommentarer til hvem som vil kjøpe Ving ennå, opplyser Ving til nyhetsbyrået TT..

NRK - 15 minutter siden

Får økt støtte for frivillig retur

Fram til nyttår vil regjeringen gi marokkanere som reiser frivillig tilbake til Marokko få 2.000 euro – rundt 21.000 kroner i ekstra støtte.

NRK - 30 minutter siden

Mener fergeselskapene bryter loven

Forbrukertilsynet mener fergeselskapene bryter Markedsføringsloven når passasjerene ikke får kvittering med pris på fergeturen når de bruker Autopass. Tilsynet opplyser at de er i dialog med flere av fergeselskapene om saken..

NRK - 45 minutter siden

Flere metoo-saker i Forsvaret

Flere soldater og offiserer i Forsvaret blir refset for seksuelle krenkelser og trakassering. I fjor ble ni soldater og offiserer refset «seksuelle handlinger uten samtykke, skriver Aftenposten. Det er flere saker enn de tre siste årene til sammen..

NRK - 45 minutter siden

Valglokalene har åpnet i Mosambik

Valglokalene har åpnet i Mosambik. Stemningen er spent og den skjøre freden i det østafrikanske landet er satt på prøve. Landets mangeårige president Filipe Nyusi stemte da valglokalene åpnet.

NRK - 45 minutter siden

Se Politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Varsler flere kontroller av byråden

Kontrollutvalgslederen i Oslo kommune vil rette søkelyset mot hvordan byråd Lan Marie Berg (MDG) har styrt alle sine etater. Nå vil Arbeidstilsynet også undersøke bruddene i de andre etatene til byråd Berg, som nå teller over 15.000..

NRK - 1 time siden

Spiser mindre middag fra hermetikk

Salget av middagsmat på boks går ned. Siden 2008 har omsetningen av hermetiske middagsretter falt nesten 30 prosent, melder Godt.no.

NRK - 2 timer siden

13 politifolk drept i Mexico

Minst 13 polititjenestemenn ble drept og ni ble skadd i et bakholdsangrep utført av kriminelle i delstaten Michoacán i Mexico mandag. Det melder nyhetsbyrået AP via NTB..

NRK - 3 timer siden

Tjuv klatret opp stillas

Politiet i Haugesund lette i natt etter en ung mann med kniv, som brøt seg inn i en leilighet og stjal kontanter, visakort og gjenstander. Mannen klatret opp et stillas og brøt seg inn i leiligheten i 4. etasje.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt