NRK > Nyheter

Sunday, 23 February, 23:57

NRK - 10 Oct 19 kl. 09:58

Offentliggjør navn etter dødsfall

Mannen som ble funnet død på Vengsøya i Tromsø er Roger Brian Hart. En 55 år gammel mann fra Storbritannia. – Hart var fisker og oppholdt seg på Vengsøya i forbindelse med arbeid, opplyser politiet. Navnet offentliggjøres i samråd med pårørende..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vengsøya, Tromsø, Roger Brian Hart, Storbritannia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Offentliggjør, navn, etter, dødsfall
Dagbladet - 10 Oct 19 kl. 10:06

Offentliggjør navn på død i Vengsøya-saken

Ei uke etter at mannen ble funnet død, offentliggjør politiet navnet på vedkommende..

Dagbladet - 10 Oct 19 kl. 10:06

Offentliggjør navn på død mann i Vengsøya-saken

Ei uke etter at mannen ble funnet død, offentliggjør politiet navnet på vedkommende..

NRK - 28 Jan 20 kl. 11:27

Offentliggjør navn etter dødsulykke

Det var den 19 år gamle Bård-Endré Hansen fra Balsfjord som døde i trafikkulykken på E8 nord for Vollan i Balsfjord kommune mandag. Navnet offentliggjøres i samråd med de pårørende. Ulykken etterforskes ved Midt-Troms lensmannsdistrikt..

NRK - 10 Oct 19 kl. 09:58

Offentliggjør navn på omkommet

Mannen som ble funnet død på Vengsøya i Tromsø er Roger Brian Hart. En 55 år gammel mann fra Storbritannia. – Hart var fisker og oppholdt seg på Vengsøya i forbindelse med arbeid, opplyser politiet.

NRK - 08 Nov 19 kl. 06:21

Offentliggjør rapport

Før jul vil Statens havarikommisjon offentliggjøre rapporten etter at et russisk helikopter havarerte på Svalbard. For to år siden omkom åtte personer i ulykka. Ingen om bord brukte redningsdrakter..

NRK - 15 Feb 20 kl. 11:05

Første dødsfall i Europa

Frankrike melder om landets første dødsfall av det nye koronaviruset. Det er første gang det er meldt om et dødsfall etter covid-19-viruset utenfor Asia. Personen som er død skal være en kineser..

NRK - 01 Oct 19 kl. 13:54

Offentliggjør navn på den omkomne

Lensmann Asbjørn Sjølie opplyser at det var 27 år gamle Guro Aamlid som omkom i en fallulykke fra Offersøykammen i Vestvågøy mandag, skriver Lofotposten. Hun var bosatt i Vestfold..

Dagbladet - 24 Sep 19 kl. 20:57

Vil offentliggjøre «skandale»-samtalen

Etter å ha blitt presset fra alle kanter, vil Donald Trump offentliggjøre samtalen han hadde med Ukrainas president. Samtidig lurer faren for riksrett..

P4 - 01 Jul 19 kl. 13:48

Bompengepartiet får nytt navn

Folkeaksjonen nei til mer bompenger skal bytte navn etter valget til høsten. Partileder Frode Myrhol sier til NRK at de i flere år har følt at partiets navn har vært for langt og komplisert og vurderer nå å utlyse en navnekonkurranse. Bompengepartiet har gjort det svært godt på meningsmålinger den siste tiden..

NRK - 04 Dec 19 kl. 17:12

Mann pågrepet etter dødsfall

En mann i 20-årene er pågrepet i forbindelse med et dødsfall i Vest politidistrikt. Han er siktet for å ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand. Saken behandles som et mistenkelig dødsfall, skriver Bergensavisen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ny leder for Al-Qaida i Jemen

Al-Qaida i Jemen bekrefter at deres leder Qasim al-Raymi er død, flere uker etter at han ble drept i et droneangrep, og kunngjorde samtidig en ny leder, saudiarabiske Khaled Batarfi. Batarfi står på USAs terrorliste.

NRK - 1 time siden

Arbeidstilsynet: XXl bryter loven

Arbeidstilsynet har funnet flere alvorlige brudd på arbeidsmiljøloven hos sportskjeden XXL. Blant annet krever tilsynet svar på bruken av midlertidig ansatte, skriver E24..

NRK - 1 time siden

Hovland vant PGA-turnering

Golfspilleren Viktor Hovland vant en historisk seier etter dramatisk avslutning i PGA-turneringen Puerto Rico Open. Foran siste hull i turneringen lå Hovland an til å få til omspill, men et flott sisteslag sikret ham seieren..

NRK - 1 time siden

Israel bomber Gazastripen

Israelske fly bomber militære mål på Gazastripen etter at militante palestinere avfyrte rundt 20 raketter mot Israel, ifølge den israelske hæren. Minst 13 raketter ble stanset av det israelske rakettskjoldet, melder avisa Haaretz..

NRK - 1 time siden

Østerrike stanser tog fra Italia

Innenriksdepartementet i Østerrike har innstilt alle togruter til og fra Italia. Frykten for det nye koronaviruset har allerede gjort at ett tog fra Venezia ble stanset på den østerrikske grensen. 152 er bekreftet smittet i Italia, og tre er døde..

NRK - 2 timer siden

Passasjer prøvde å åpne flydør

En mann i 50-årene prøvde å åpne flydøra på en flyvning fra Bangkok til Oslo Lufthavn. Mannen var beruset og viste agressiv oppførsel mot en kabinansatt. Piloten kontaktet politiet og han blir anmeldt for ordensforstyrrelse, skriver Romerikes Blad..

NRK - 2 timer siden

Herman Dahl vant "Maestro"

Herman Dahl vant «Maestro» på NRK TV i kveld. I finalen gjentok 17-åringen bedriften med å få full pott av dommerne - tre x 10 poeng. Vidar Magnussen måtte se seg slått da stemmene fra seerne var talt opp..

NRK - 2 timer siden

Gigantunderskudd for The Sun

Den britiske tabloidavisa The Sun gikk 68 millioner pund, 820 millioner kroner, i underskudd i fjor. Hovedårsaken er ikke fallende salg, men flere forlik med kjente og ukjente briter som har fått mobiltelefonene sine hacket, skriver The Guardian..

NRK - 2 timer siden

Dansk barnefond brukte pengene selv

Organisasjonen Børns Velfærd i Danmark er satt under administrasjon, melder Danmarks Radio. Bare 4 % av de innsamlede pengene er gått til formålet. I stedet gikk nesten alt til husleie og provisjon for innsamlere ansatt i lederens eget firma..

NRK - 2 timer siden

Kritiserer Ap-vedtak om iskanten

Troms Aps vedtak om å flytte iskanten sørover uten å samtidig stoppe oljeboring i området, møter kritikk. Stortingsrepresentant Lars Haltbrekke (SV) kaller vedtaket meningsløst siden oljevirksomhet kan få store konsekvenser for natur og fiskerier..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt