E24 > Økonomi

Mandag, 06 Juli, 14:56

E24 - 18 nov. 19 kl. 17:29

Odd Kalsnes tiltalt for brudd på eiendomsmeglerloven

Odd Kalsnes, som fra før har mistet både advokatbevilling og retten til å være ansvarlig eiendomsmegler, er tiltalt for flere brudd på loven om eiendomsmegling..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kalsnes

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Odd, Kalsnes, tiltalt, for, brudd, eiendomsmeglerloven
NRK - 18 mai 20 kl. 12:16

Tiltalt for overgrep

En mann i 40-årene er tiltalt for en rekke overgrep mot barn, blant dem barna til en tidligere samboer. Barnas mor er tiltalt for å ha medvirket til overgrepene. Mannen er også tiltalt for å ha chattet om overgrep og ha hatt overgrepsbilder av barn..

NRK - 27 juni 20 kl. 07:56

Lege tiltalt for rus på jobb

En overlege ved et sykehus på Østlandet er tiltalt for å ha injisert seg selv med anestesimiddel mens han hadde beredskapsvakt, melder Budstikka. Hendelsen skjedde i 2018. I september må mannen i retten, tiltalt for to brudd på helsepersonelloven..

NRK - 11 mai 20 kl. 14:18

To svensker tiltalt for bombing

To svensker er tiltalt i forbindelse med sprengningen av Skattestyrelsens kontor i København i august 2019. De to er tiltalt for ulovlig besittelse og anvendelse av en bombe og for overtredelse av den danske straffelovens paragraf om terrorisme..

NRK - 13 feb. 20 kl. 06:31

Tiltalt for å ha filmet leietakere

Et utleier i Oslo er tiltalt for å ha skjult overvåkingsutstyr i leieboernes bad og soverom, skriver Dagbladet. Nå må mannen i 60-årene møte i retten, tiltalt for seksuelt krenkende atferd mot en kvinnelig leietaker og datetren hennes gjennom seks år..

NRK - 10 des. 19 kl. 10:46

Mann tiltalt for to valdtekter

Ein 32 år gammal mann frå Bergen er tiltalt for å ha valdteke to 15 år gamle jenter, skriv Bergensavisen. Forholda han er tiltalt for skal ha skjedd i 2016. Mannen er samstundes under etterforsking, mistenkt for ei tredje valdtekt..

NRK - 11 mai 20 kl. 11:18

Bestefar tiltalt for grove overgrep

En mann i 80-åra fra Nordland er tiltalt for overgrep mot to av sine barnebarn på 1980- og 90-tallet. Barna var ifølge tiltalen i 4–5-årsalderen. Mannen er tiltalt for seksuell omgang med barn under 14 år og incest.

P4 - 02 nov. 19 kl. 09:47

Tiltalt for mishandling

En mann er i Oslo tingrett tiltalt for å grov mishandling av sin kone og tre døtre i sju år. Mannen skal ifølge tiltalen blant annet ha slått, sparket og dyttet familiemedlemmene. Han er også tiltalt for å ha brutt et besøksforbud da han oppsøkte sin familie på en privatadresse..

P4 - 21 okt. 19 kl. 07:37

To tiltalt for millionbedrageri

To menn møter i dag i Oslo tingrett tiltalt for omfattende svindel av Nav. Den ene mannen fikk ifølge tiltalen utbetalt uførepensjon på 2,23 millioner kroner fra 2005 til 2012, selv om han var i jobb. Den andre mannen er tiltalt for å ha lagt til rette for bedrageriet..

Aftenposten - 24 jan. 20 kl. 18:26

Oslomann tiltalt for å ha mishandlet sin ufødte sønn

En mann fra 40-årene er tiltalt for å ha mishandlet kona mens hun var høygravid med parets sønn. Han er også tiltalt for mishandling av sønnen og datteren..

NRK - 03 juni 20 kl. 16:02

Tiltalt for overgrep gjennom 14 år

En mann i 50-årene er tiltalt for flere seksuelle overgrep mellom 2004 og 2018. I alt fem kvinner er fornærmet i saken, og den yngste var 12 da overgrepene fant sted. Han er også tiltalt for voldtekt av en kvinne som nå er voksen..

Fler nyheter fra E24

E24 - 45 minutter siden

Uber kjøper matleveringstjeneste for 25 mrd.

Etter flere år med diskusjoner har skysstjenesten omsider klart å få gjennom en avtale med Postmates..

E24 - 30 minutter siden

Arbeidsministeren bommer på mangfold

Mangfold må være mer enn bare agurknytt..

E24 - 2 timer siden

Fikk toppjobb i Oslo Børs-datterselskap som 26-åring

Hun var nervøs da hun skulle i møter med andre som kun så alderen hennes. Men Tine Charlotte Holm, daglig leder i Oslo Market Solutions, visste hun kunne klare jobben..

E24 - 8 timer siden

Shanghai-børsen steg 5,7 prosent etter oppslag i statlig avis

Mandag morgen er bildet på de asiatiske børsene svært ulikt. I Kina steg Shanghai-børsen nær seks prosent, mens Sydney-børsen i Australia falt nærmere én prosent..

E24 - 3 timer siden

Historisk lav strømpris: I natt fikk nordmenn betalt for strøm

I Norge har vi aldri før sett en negativ strømpris, men det fikk vi tidlig mandag morgen. Snø i fjellet, begrenset eksport og sommerferie er noen av grunnene..

E24 - 3 timer siden

Gjør narr av Tesla-shortere med røde satengshorts

Tesla-sjef Elon Musk har gjort alvor ut av løftet om å selge såkalte «short shorts», i det som kan se ut som et stikk mot investorer som har veddet mot Tesla-aksjen..

E24 - 3 timer siden

Nel kan få plass i europeisk hydrogenallianse

Et lekket dokument viser at Nel-sjef Jon André Løkke er tiltenkt styreplass i den nye hydrogenallliansen som EU-kommisjonen vil lansere..

E24 - 4 timer siden

I årevis har de solgt øl i denne butikken. Men da Arne rev en vegg, røk bevillingen.

Dagligvarekjeder får selge bensin, men bensinstasjonene nektes å selge øl. En fersk undersøkelse viser at tre av fire ordførere vil bestemme selv..

E24 - 5 timer siden

Børssmell for Røkke: Aker BioMarine faller i noteringen

Pilene peker for krillselskapet nedover etter ukens første børsnotering..

E24 - 6 timer siden

Skyhøy overtidsbruk ved FHI: – Horrible tall

I mars registrerte de ansatte ved Folkehelseinstituttet (FHI) 46 ganger så mange overtidstimer som de gjorde i samme måned i fjor..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt