E24 > Økonomi

Monday, 09 December, 00:57

E24 - 18 Nov 19 kl. 17:29

Odd Kalsnes tiltalt for brudd på eiendomsmeglerloven

Odd Kalsnes, som fra før har mistet både advokatbevilling og retten til å være ansvarlig eiendomsmegler, er tiltalt for flere brudd på loven om eiendomsmegling..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kalsnes

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Odd, Kalsnes, tiltalt, for, brudd, eiendomsmeglerloven
NRK - 09 Nov 19 kl. 13:34

Tiltalt for overgrepsbilder

En mann i 50-årene må onsdag møte i Oslo tingrett tiltalt for besittelse av tusenvis av bilder som skildrer overgrep mot barn. I tillegg er mannen tiltalt for å ha skildret og delt seksuelle overgrep via chat. Det er satt av én dag til behandlingen av saken..

P4 - 21 Oct 19 kl. 07:37

To tiltalt for millionbedrageri

To menn møter i dag i Oslo tingrett tiltalt for omfattende svindel av Nav. Den ene mannen fikk ifølge tiltalen utbetalt uførepensjon på 2,23 millioner kroner fra 2005 til 2012, selv om han var i jobb. Den andre mannen er tiltalt for å ha lagt til rette for bedrageriet..

P4 - 02 Nov 19 kl. 09:47

Tiltalt for mishandling

En mann er i Oslo tingrett tiltalt for å grov mishandling av sin kone og tre døtre i sju år. Mannen skal ifølge tiltalen blant annet ha slått, sparket og dyttet familiemedlemmene. Han er også tiltalt for å ha brutt et besøksforbud da han oppsøkte sin familie på en privatadresse..

NRK - 23 Nov 19 kl. 09:15

VG: Fetter tiltalt for drap

En 22 år gammel mann er tiltalt for drapet på Said Bassam Chataya. Ifølge VG er det avdødes fetter som er tiltalt. Said Bassam Chatay ble knivstukket og drept på å Danmarks plass i Bergen i februar..

NRK - 09 Sep 19 kl. 13:11

Familiefar tiltalt for drapsforsøk

En mann i 40-åra møter tirsdag i Follo tingrett, tiltalt for drapsforsøk på datteren sin i 2017. Fire andre familiemedlemmer er også tiltalt. Kvinnen ble alvorlig skadd da hun ble slått og knivstukket utenfor familiens hjem på Greverud i Oppegård..

P4 - 27 Aug 19 kl. 16:39

Vanskelig å korrigere falske nyheter

Falske nyheter gjør at enkelte ikke vil lytte til korrekt fakta om enkeltsaker. Det sier forfatter Bente Kalsnes, som i dag har gitt ut en bok om hvordan falske nyheter preger den digitale offentligheten. Hun sier det er vanskelig å få frem sannheten når folk velger å lese det som bekrefter egen teori..

P4 - 15 Oct 19 kl. 05:57

Tenåring tiltalt for trusler og vold

En tenåring fra et ungdomsmiljø i Lillesand er tiltalt for flere tilfeller av trusler og vold mot tre jevnaldrende. Det er Agderposten som melder om opprullingen av det brutale ungdomsmiljøet. Han er blant annet tiltalt for å ha slått en gutt flere ganger i hodet før han presset vedkommende til å kysse skoene hans.

P4 - 30 Oct 19 kl. 12:51

Tre tiltalt for narkosmugling

Tre personer er nå tiltalt etter at et småfly ble stoppet med store mengder narkotika på Kjeller flyplass i Lillestrøm i fjor. Det melder VG. Flyet var blant annet lastet med 40,3 kilo hasj og 610 MDMA-tabletter.

P4 - 08 Oct 19 kl. 15:04

Mann tiltalt for mordbrann

En 46 år gammel mann er tiltalt for å ha tent på et hus i Skien i fjor hvor en kvinne i 20-årene sov. Han er tiltalt etter mordparagrafen, melder Telemarksavisa. Kvinnen kom seg ut av huset i tide.

NRK - 14 Aug 19 kl. 20:04

Mann fra Bergen tiltalt

En mann i 40-årene fra Bergen er tiltalt for å ha medvirket til at en annen mann forgrep seg på stedatteren sin. Han er i tillegg tiltalt for å ha delt seksualiserte bilder av mannens stedatter med flere på nettet, ifølge Bergens Tidende..

Fler nyheter fra E24

E24 - 2 timer siden

Småinvestorer mangedobler handelen i helseraketter på Børsen

Flere helseaksjer har skutt fart på Oslo Børs, og blant Nordnet-kundene øker handelsaktiviteten kraftig. Investeringsøkonom ser tegn til «biotekfeber»..

E24 - 3 timer siden

Remøy-rederi må forhandle med kreditorene

Olympic Subsea tjener mer, men har nesten tre milliarder kroner i netto rentebærende gjeld. Nå har selskapet kommet i en likviditetsskvis..

E24 - 4 timer siden

SAS rammes ikke av «kontantskvisen»: Gasser på med 20 nye fly i 2020

Samtidig som SAS-ledelsen ser at farten i de skandinaviske økonomiene avtar, skal selskapet ta imot en haug med nye fly og øke kapasiteten neste år. Utviklingen står i sterk kontrast til konkurrenten Norwegian..

E24 - 5 timer siden

Dagligvaregiganten Tesco vurderer Asia-exit

Verdens tredje største supermarkedkjede, britiske Tesco, hadde for ikke lenge siden store planer om å utvide i Asia. Nå gjennomgår selskapet de strategiske mulighetene for virksomheten i regionen, som kan resulterer i et salg av butikkene i Thailand og Malaysia..

E24 - 6 timer siden

Macrons regjering åpner for å utsette omstridt pensjonsreform

Den franske regjeringen sier den står fast ved den planlagte pensjonsreformen, men åpner for en gradvis innføring. Reformen har blitt møtt med stor motstand..

E24 - 6 timer siden

Luksusprosjekt i Holmenkollen utsolgt

Alle de seks nye leilighetene i et omdiskutert leilighetsprosjekt på «beste vestkant» i Oslo er solgt. Flere av dem gikk for over 40 millioner kroner..

E24 - 9 timer siden

143 skoler skal ta i bruk Visma-system i 2020: – Det blir en løpende risikovurdering

Det har vært flere oppstartsproblemer enn ventet i pilotfylket for Vismas datasystem for videregående skoler. I 2020 skal 143 nye skoler etter planen ta i bruk systemet..

E24 - 13 timer siden

EU og Norge ikke i mål med fiskeriavtale for 2020

Fiskeriavtalen mellom Norge og EU skulle ha vært ferdigforhandlet 6. desember, men er ennå ikke i havn. Fiskeriministeren er likevel positiv..

E24 - 13 timer siden

Julesesong løfter lakseprisen: Opp 50 prosent fra bunnen i september

Sterkere lakseetterspørsel før jul, svekket krone og lavere volumvekst sender prisene oppover, ifølge analytikere. På Oslo Børs skyter lakseaksjene fart..

E24 - 16 timer siden

Fylkesordfører krever at regjeringen tar grep i luftambulansesaken

Når halvparten av ambulanseflyene står på bakken med tekniske problemer, må regjeringen leie inn andre fly, krever fylkesordføreren i Troms og Finnmark.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt