NRK > Nyheter

Monday, 01 June, 06:58

NRK - 16 Oct 19 kl. 05:44

Ocasio-Cortez støtter Sanders

30 år gamle Alexandria Ocasio-Cortez kommer til å gå ut og støtte Bernie Sanders som Demokratenes presidentkandidat, ifølge Washington Post. Ocasio-Cortez representerer New York i kongressen, og er regnet som innflytelsesrik på venstresiden i USA..
Les mer på NRK


Les mer om:
Alexandria Ocasio-Cortez, Bernie Sanders, Demokratenes, Washington Post, cortez, New York, USA, Sanders

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ocasio-Cortez, støtter, Sanders
NRK - 20 Oct 19 kl. 02:21

Ocasio-Cortez støtter Sanders

Den demokratiske kongresskvinnen Alexandria Ocasio-Cortez annonserte lørdag at hun stiller seg bak presidentkandidat Bernie Sanders foran neste års presidentvalg. Sanders er en av partiets 19 kandidater..

NRK - 20 Oct 19 kl. 10:03

Ocasio-Cortez hyller Sanders

Demokratenes nye stjerneskudd, 30 år gamle Alexandria Ocasio-Cortez, hyller Bernie Sanders og mener han bør bli partiets presidentkandidat neste år. Lørdag deltok Ocasio-Cortez og Sanders på et valgkampmøte i New York.

VG - 20 Oct 19 kl. 10:01

Ocasio-Cortez støtter Bernie Sanders (78) for president

Demokratenes nye stjerneskudd Alexandria Ocasio-Cortez (30) hyller Bernie Sanders (78) og mener han bør bli partiets presidentkandidat neste år..

NRK - 16 Oct 19 kl. 10:55

Slutter opp om Sanders

De to demokratiske kongresskvinnene Alexandria Ocasio-Cortez og llhan Omar mener Bernie Sanders bør bli partiets presidentkandidat. At de to kvinnene nå slutter opp om Sanders, er kjærkommen drahjelp for 78-åringen som nylig fikk et hjerteinfarkt..

NRK - 12 Dec 19 kl. 18:48

Ocasio-Cortez støtter Labour

Aftenposten - 20 Oct 19 kl. 10:24

20.000 møtte opp da Bernie Sanders lokket med sitt hemmelige våpen

NEW YORK (Aftenposten): Bernie Sanders håper at Alexandria Ocasio-Cortez skal være en vitaminsprøyte for omstart av valgkampanjen..

VG - 18 Dec 19 kl. 18:39

Ocasio-Cortez til VG: – Presidenten er ikke konge

WASHINGTON, D.C. (VG) Demokratenes stjerneskudd Alexandria Ocasio-Cortez mener partiet ikke hadde annet valg enn å stille president Donald Trump for riksrett..

VG - 21 Jul 19 kl. 07:18

Ocasio-Cortez langer ut mot Trump

Kongressrepresentant Alexandria Ocasio-Cortez langet lørdag ut mot president Donald Trumps innvandringspolitikk..

Aftenposten - 17 Apr 20 kl. 07:38

Alexandria Ocasio-Cortez kan bli ny radikal fanebærer | Frank Rossavik

Bernie Sanders har vist at den radikale venstresiden i USA kan vinne frem i valg..

Aftenposten - 27 Jan 20 kl. 21:14

Mens Sanders sitter i riksretten, fyrer Alexandria Ocasio-Cortez opp velgerne hans

Senatorer som må følge riksrettssaken mot Donald Trump, sender i stedet familiemedlemmer, bikkjer og andre politikere ut i valgkampen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Datteren til borgermester pågrepet

Chiara de Blasio, dattera til New York-ordfører Bill de Blasio, var én av flere som ble pågrepet under en demonstrasjon i New York søndag. Hun ble pågrepet nær krysset 12th Street og Broadway sammen med om lag hundre andre..

NRK - 1 time siden

Moskva letter på restriksjonene

Restriksjonen i den russiske hovedstaden Moskva lempes mandag. President Vladimir Putin kunngjorde nylig at epidemien i landet har passert toppen. Det betyr at kjøpesentre og parker åpner etter å ha vært stengt siden 30.

NRK - 1 time siden

Russ skadd i slåsskamp i Sandefjord

En russ er kjørt til akuttmottaket og en annen til legevakt etter en slåsskamp på Fokserød i Sandefjord natt til mandag, melder Sør-Øst politidistrikt. Hendelsesforløpet er ukjent, ifølge politiet. De jobber med å finne ut hva som har skjedd..

NRK - 1 time siden

Mann til sykehus etter brann

En mann i 60-årene er fløyet til sykehus etter at det oppsto kraftig røykutvikling i en enebolig i Hønefoss natt til mandag. Politiet fikk melding om brannen klokka 04.08.

NRK - 1 time siden

Branner og tåregass i Washington

Politiet har skutt tåregass mot demonstranter som har samlet seg utenfor Det hvite hus i Washington. Det meldes også flere branner i området. Det er sjette kveld på rad med landsdekkende protester..

NRK - 1 time siden

Trump ble sendt til bomberommet

President Donald Trump ble ført til en underjordisk bunker, da hundrevis av demonstranter samlet seg utenfor Det hvite hus fredag. Hendelsen førte til at Det hvite hus ble satt i høyeste alarmberedskap. Det har ikke skjedd siden 11.

NRK - 2 timer siden

3 nye koronatilfeller i Norge

Det var ved midnatt registrert 8.440 koronasmittede i Norge, i følge tall fra Folkehelseinstituttet. Det er en økning på tre tilfeller siste døgn.

NRK - 2 timer siden

Over 4000 arrestert i USA

I USA er minst 4100 personer arrestert i demonstrasjonene opptøyene som fulgte etter at afroamerikaneren George Floyd døde etter en arrestasjon. Det viser en opptelling nyhetsbyrået AP har gjort..

NRK - 17 timer siden

Krafting økning av smittede i India

I India har det blitt påvist 8.000 nye smittetilfeller av koronavirus det siste døgnet. Til nå er over 182.

NRK - 2 timer siden

Pågrepet etter å ha ranet 17-åring

I Sandefjord er to menn arrestert etter å ha ranet en 17-åring med kniv. Politiet ble varslet om ranet ved 1.30-tiden i natt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt