NRK > Nyheter

Wednesday, 13 November, 23:21

NRK - 16 Oct 19 kl. 05:44

Ocasio-Cortez støtter Sanders

30 år gamle Alexandria Ocasio-Cortez kommer til å gå ut og støtte Bernie Sanders som Demokratenes presidentkandidat, ifølge Washington Post. Ocasio-Cortez representerer New York i kongressen, og er regnet som innflytelsesrik på venstresiden i USA..
Les mer på NRK


Les mer om:
Alexandria Ocasio-Cortez, Bernie Sanders, Demokratenes, Washington Post, cortez, New York, USA, Sanders

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ocasio-Cortez, støtter, Sanders
NRK - 20 Oct 19 kl. 02:21

Ocasio-Cortez støtter Sanders

Den demokratiske kongresskvinnen Alexandria Ocasio-Cortez annonserte lørdag at hun stiller seg bak presidentkandidat Bernie Sanders foran neste års presidentvalg. Sanders er en av partiets 19 kandidater..

NRK - 20 Oct 19 kl. 10:03

Ocasio-Cortez hyller Sanders

Demokratenes nye stjerneskudd, 30 år gamle Alexandria Ocasio-Cortez, hyller Bernie Sanders og mener han bør bli partiets presidentkandidat neste år. Lørdag deltok Ocasio-Cortez og Sanders på et valgkampmøte i New York.

VG - 20 Oct 19 kl. 10:01

Ocasio-Cortez støtter Bernie Sanders (78) for president

Demokratenes nye stjerneskudd Alexandria Ocasio-Cortez (30) hyller Bernie Sanders (78) og mener han bør bli partiets presidentkandidat neste år..

NRK - 16 Oct 19 kl. 10:55

Slutter opp om Sanders

De to demokratiske kongresskvinnene Alexandria Ocasio-Cortez og llhan Omar mener Bernie Sanders bør bli partiets presidentkandidat. At de to kvinnene nå slutter opp om Sanders, er kjærkommen drahjelp for 78-åringen som nylig fikk et hjerteinfarkt..

Aftenposten - 20 Oct 19 kl. 10:24

20.000 møtte opp da Bernie Sanders lokket med sitt hemmelige våpen

NEW YORK (Aftenposten): Bernie Sanders håper at Alexandria Ocasio-Cortez skal være en vitaminsprøyte for omstart av valgkampanjen..

VG - 21 Jul 19 kl. 07:18

Ocasio-Cortez langer ut mot Trump

Kongressrepresentant Alexandria Ocasio-Cortez langet lørdag ut mot president Donald Trumps innvandringspolitikk..

Hegnar.no - 21 Jul 19 kl. 09:09

Langer ut mot Trump

Kongressrepresentant Alexandria Ocasio-Cortez langet lørdag ut mot president Donald Trumps innvandringspolitikk..

Dagbladet - 23 Jul 19 kl. 22:50

- Hun fortjener en «real runde»

To amerikanske politibetjenter antydet at kongresskvinnen Alexandria Ocasio-Cortez burde skytes. Det kostet dem jobben..

Aftenposten - 15 Jul 19 kl. 18:15

Alexandria Ocasio-Cortez kan bli litt mye | Frank Rossavik

Identitetspolitikken ødelegger for demokratene i USA, men truer egentlig med å knekke hele landet..

Aftenposten - 11 Jul 19 kl. 11:13

USAs nye politiske stjerne ble satt på plass av partieliten. Svaret hennes viser en dyp splittelse.

Splid mellom veteranen Nancy Pelosi og nykomlingen Alexandria Ocasio-Cortez kan utvikle seg til en maktkamp i partiet om veivalget videre..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ikke livstruende skadet

En mann som onsdag kveld skal ha blitt utsatt for vold i området Kværnerdalen/Svartdalsparken i Oslo er ikke livstruende skadd. Mannen er kjørt til sykehus, melder Oslo-politiet. Ingen er så langt pågrepet i saken..

NRK - 1 time siden

En person utsatt for vold i Oslo

En person ble i kveld utsatt for vold i Oslo, muligens med et stikkvåpen. Dette skjedde i området Kværnerdalen/Svartdalsparken, og vedkommende er kjørt til legevakta. Politiet opplyser at de søker etter tre unge menn, cirka 15 år og mørke i huden.

NRK - 2 timer siden

Trump og Erdogan snakkar:

NRK - 2 timer siden

Oslo får ny vassforsyning i 2028

Bystyret vedtok onsdag at Holsfjorden i Lier blir Oslos reservevassforsyning. Løysinga skal erstatte Maridalsvatnet som vasskjelde i krisetilfelle. Mattilsynet ville gi kommunen éin million kroner i dagbøter frå 21.

NRK - 2 timer siden

Containerskip blir slept vekk

Containerskipet Concordia som gjekk på grunne på Laupsneset i Vartdalsfjorden, blir no slept vekk av slepebåten Polar Rex. Det skal ikkje vere alvorlege skadar på skipet..

NRK - 3 timer siden

Sletta milliardar Facebook-kontoar

Det sosiale mediumet Facebook har sletta 5,4 milliardar falske kontoar hittil i år. Mange av dei blei sletta rett etter dei blei oppretta..

NRK - 3 timer siden

Storkontroll viste flere lovbrudd

En storkontroll på 20 fiskebruk i Lofoten og Vesterålen avdekket flere brudd på arbeidstidsbestemmelser og sosial dumping. På 19 av de kontrollerte bedriftene ble det avdekket brudd. – Det er kriminell virksomhet, sier forbundsleder..

NRK - 3 timer siden

Morales vil tilbake til Bolivia

Den avgåtte bolivianske presidenten Evo Morales seier han er klar til å reise tilbake til landet. Han oppheld seg i eksil i Mexico no. Han seier han kan vende tilbake til Bolivia for å roe ned situasjonen i landet..

NRK - 3 timer siden

Drapssiktet jobbet innenfor helse

Mannen som nå er siktet for knivdrapet i Kinogarasjen på Bragernes jobbet inntil nylig i Øvre Eikers helsetjeneste. Det kan kommunalsjefen for tjenesten bekrefte overfor Drammens Tidende. Det til tross for at han er tidligere straffedømt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt