NRK > Nyheter

Tirsdag, 07 Juli, 17:30

NRK - 02 juni 20 kl. 00:25

Obama støtter fredelige protester

Tidligere president Barack Obama fordømmer bruk av vold under protestene mot politivold og rasisme i USA. Obama skriver på Medium.com at de voldelige er en liten minoritet som skader samfunnet. Han roser fredelige demonstranter som krever endring..
Les mer på NRK


Les mer om:
Barack Obama, USA, Medium

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Obama, støtter, fredelige, protester
NRK - 03 juni 20 kl. 07:18

200 arrestert i New York

200 mennesker ble arrestert for å bryte portforbudet og for å være med på protester i New York i natt. Tallet er ventet å øke. Ifølge CNN har likevel de fleste protestene i New York vært fredelige..

P4 - 02 juni 20 kl. 23:08

- Ba om å få fredelige demonstranter fjernet

USAs justisminister skal personlig ha bedt om at fredelige demonstranter skulle fjernes med makt i Washington D.C. i går.

NRK - 06 juni 20 kl. 03:18

NFL-beklager motstand mot kneling

Lederen for det amerikanske fotballforbundet, Roger Goodell, sier nå at det var galt å nekte spillere å delta i fredelige protester mot rasisme ved å knele under nasjonalsangen. I en video beklager Goodell at forbundet ikke lyttet til spillerne..

VG - 02 juni 20 kl. 06:31

Virginia-politi trekker seg ut av Washington D.C. etter protester

Fredelige demonstrasjoner ble ryddet av banen med tåregass og gummikuler før Donald Trump mandag kveld besøkte parken Lafayette overfor Det hvite hus..

VG - 02 juni 20 kl. 06:31

Virginia-politi trekker seg ut av Washington D.C. etter protester: – Satt i en kompromitterende situasjon

Fredelige demonstrasjoner ble ryddet av banen med tåregass og gummikuler før Donald Trump mandag kveld besøkte parken Lafayette overfor Det hvite hus..

NRK - 02 juni 20 kl. 23:42

Barr ba om at fredelige ble fjernet

det var USAs justisminister William Barr som personlig ba politiet rydde Lafayette Square for fredelige demonstranter like før president Donald Trump skulle posere for bilder foran St. John’s Episcopal Church. Det skriver Washington Post..

NRK - 29 feb. 20 kl. 16:25

Evakuerer 45 krøtter

En brann i hovedhuset på en gård i Snillfjord i Trøndelag sprer seg mot et fjøs med 45 krøtter. Politiet jobber nå med evakuering av krøtter, skriver de på Twitter..

NRK - 29 feb. 20 kl. 16:25

Brann i Trøndelag: Evakuerer krøtter

En brann i hovedhuset på en gård i Snillfjord i Trøndelag sprer seg mot et fjøs med 45 krøtter. Politiet jobber nå med evakuering av krøtter, skriver de på Twitter..

NRK - 14 april 20 kl. 18:01

Obama erklærer støtte til Biden

Tidlegare president i USA Barack Obama erklærer støtte til Joe Biden sitt presidentkandidatur i ein video. Obama og Biden er kjend som gode vener, sidan Joe Biden var visepresidenten til Obama da han var president..

P4 - 10 mai 20 kl. 15:32

Politiet slo ned på protester i Hongkong

Hundrevis av politifolk stanset i dag protester i Hongkong. Demonstrantene anklaget myndighetene for å misbruke reglene om sosial distansering for å begrense folks frihet. Minst elleve ble pågrepet, ifølge nyhetsbyrået AFP..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Brasils president koronasmittet

Brasils president, Jair Bolsonaro, forteller i et TV-intervju tirsdag at han har testet positivt for koronaviruset. Presidenten sier han føler seg bra etter første runde med behandling..

NRK - 5 minutter siden

AFP: Bolsonaro koronasmittet

Brasils president, Jair Bolsonaro, forteller at han har testet positivt for koronavirus, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 15 minutter siden

Menneskeleg svikt bak togkrasj

I fjor sommar kolliderte to tog på Flåmsbana etter dei kom inn på same spor. Havarikommisjonen konkluderer med at ulukka truleg skjedde som følgje av mangelfulle tryggleiksrutinar og menneskeleg svikt..

NRK - 15 minutter siden

Ber utestedene skjerpe seg

Helse- og omsorgsminister Bent Høie (H) gir kommunene beskjed om at kontrollen med utelivet må bli strengere. – Jeg er bekymret over at smittevernreglene ikke overholdes på utesteder og restauranter, sier Høie..

NRK - 15 minutter siden

Oslo Børs endte svakt ned

Hovedindeksen på Oslo Børs endte tirsdag på 808,92 poeng. Det var en nedgang på 0,13 prosent. Det var mye rødt på børsen tirsdag, blant annet sank energisektoren med 0,03 prosent, mens sjømat og shipping begge falt med 0,51 prosent..

NRK - 15 minutter siden

Mange saker knyttet til Kina

Nesten halvparten av rundt 5000 aktive FBI-saker som skal motvirke spionasje, er knyttet til Kina, sier en FBI-direktør til Reuters. Det betyr at FBI åpner en slik sak knyttet til Kina hver tiende time, ifølge nyhetsbyrået..

NRK - 45 minutter siden

Motorsyklist skadd

Ein motorsyklist er skadd i ei trafikkulukke påFyvei 661 Furland i Vestnes. Motorsyklisten har kollidert med ein bil, og blir frakta til sjukehuset i Ålesund, opplyser politiet. Skadeomfanget er ikkje kjend.

NRK - 45 minutter siden

To skadet etter utforkjøring

To personer er trolig alvorlig, men ikke kritisk skadet, etter at de kjørte ut i en kurve i veien, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Det skal, ifølge politiet, være snakk om en kvinne og en mann i 60-årene. Begge er tatt med til sykehus..

NRK - 45 minutter siden

En person skadd i trafikkulykke

En person skal være skadet etter en personbil og en firehjuling kolliderte på Skjervøy i Nord-Troms. Brannbil og ambulanse er på stedet ifølge Framtid i Nord. Rune Nilsen i Troms politidistrikt sier at politiet er på vei, men at de har punktert..

NRK - 1 time siden

Julemarkedet i Bergen avlyst

Årets julemarked på Festplassen i Bergen er avlyst. Det sier Steinar Kristoffersen og Thomas Ottesen i Bergen Julemarked AS til BA. Julemarkedet som i fjor hadde en halv million mennesker resulterte i en omsetning på 32 millioner kroner..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt