P4 > Nyheter

Mandag, 26 Oktober, 10:14

P4 - 16 des. 19 kl. 11:36

Obama: - Kvinner er bedre enn menn

-Levestandarder og resultater ville vært mye bedre hvis kvinner styrte alle land i verden.
Det sa tidligere president i USA Barac Obama på et arrangement i Singapore i følge BBC.
I sin tale fastslo han at problemer i verden ofte skyldes gamle menn som ikke vil tre til side.
Den tidligere presidenten sa at kvinner ikke er perfekte, men at de er unektelig bedre enn menn..
Les mer på P4


Les mer om:
USA Barac Obama, Singapore, BBC

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Obama, Kvinnerer , bedre, enn, menn
P4 - 04 juli 20 kl. 20:23

Kvinner har styrket Forsvaret mener forsvarssjefen

Verneplikt for kvinner har styrket Forsvaret. Det sier avtroppende forsvarssjef Haakon Bruun-Hansen til NRK. Han peker på at kvinner som oftest er dyktigere på å gjøre flere ting på en gang, enn det menn er.

VG - 17 des. 19 kl. 11:34

Barack Obama: - Kvinner er bedre ledere enn menn

Tidligere president Barack Obama mener kvinner er bedre ledere enn menn og at mesteparten av verdens problemer skyldes gamle menn som ikke flytter på seg..

P4 - 05 mars 20 kl. 07:17

Kan oppdages senere hos kvinner med silikon

Brystkreft kan oppdages senere hos kvinner med silikon i brystene. Kreftformen er den vanligste bant norske kvinner, og samtidig har antall kvinner som har satt inn brystimplantant økt de siste tiårene. Norske forskere har funnet ut at kvinner med silikon hadde 30 prosent lavere forekomst av brystkreft.

P4 - 29 april 20 kl. 05:42

Krisen rammer kvinner hardest

Selv om flere menn enn kvinner dør av koronaviruset, vil langtidseffektene av krisen være større for kvinner enn menn. Det sier leder i organisasjonen Fokus, Gro Lindstad. Verden over rammes kvinner av mer hjemmevold, redusert tilbud om abort og tilgang på helsetjenester som ivaretar kvinners reproduktive rettigheter og kvinner vil rammes sterkt i forhold til menn når det kommer til økonomi internasjonalt, sier hun til Dagsavisen..

P4 - 06 nov. 19 kl. 08:07

Gutter gjør det litt bedre

Gutter i ungdomsskolen gjør det fortsatt bedre enn jentene i regning, mens jentene er bedre enn guttene i lesing. Det viser resultatet av de nasjonale prøvene - og det resultatet er som det alltid har vært ifølge disse prøvene. Men tross få store endringer, viser årets prøver en viss utvikling i retning av at jentene samlet sett gjør det noe svakere enn tidligere og guttene noe bedre..

NRK - 14 april 20 kl. 18:01

Obama lagde video til Biden

Tidlegare president i USA Barack Obama har lagt ut ein video på Twitter for å støtte Joe Biden som presidentkandidat. Obama og Biden er kjend som gode vener, sidan Joe Biden var visepresidenten til Obama da han var president..

NRK - 14 april 20 kl. 18:01

Obama erklærer støtte til Biden

Tidlegare president i USA Barack Obama erklærer støtte til Joe Biden sitt presidentkandidatur i ein video. Obama og Biden er kjend som gode vener, sidan Joe Biden var visepresidenten til Obama da han var president..

NRK - 21 okt. 20 kl. 07:17

Obama inn i valgkampen

Onsdag kaster tidligere president Barack Obama seg inn i valgkampen i USA for Demokratene. Obama er en politisk superstjerne og skal forsøke å vippe vippestaten Pennsylvania i Joe Bidens favør. Onsdag møter Obama velgere i Philadelphia..

NRK - 08 mars 20 kl. 06:27

Kvinner i Mexico protesterer

Kvinner i Mexico planlegger en dag uten kvinner mandag, i protest mot utstrakt vold mot kvinner. Etter ett år med opphetet debatt og protester har aktivister oppfordret kvinner i landet til å bli hjemme fra jobben, og la være å gjøre noe hjemme..

P4 - 02 sep. 19 kl. 05:22

Store lønnsgap mellom kvinner og menn

Menn tjener 50 prosent mer enn kvinner i 115 av landets kommuner. Det viser tall Dagens Næringsliv har hentet inn. Tallene viser også at det stort sett er lik lønn for likt arbeid.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Får ikke kjøre på fem år

En 18 år gammel mann er i Jæren tingrett fradømt retten til å kjøre bil i fem år etter å ha blitt tatt i 230 kilometer i timen i Ryfylketunnelen. 18-åringen hadde med seg en passasjer og filmet også råkjøringen, og delte en video av det på Snapchat, skriver Stavanger Aftenblad. Mannen er også dømt til fem måneders fengsel..

P4 - 30 minutter siden

Nedtur på Oslo børs

Oslo Børs startet dagen med nedgang. Hovedindeksen er ned rundt 1,2 prosent etter åpning klokken ni. Det skjer etter fall i oljeprisen, og også etter nedgang på børsene i Asia i dag.

P4 - 45 minutter siden

Regjeringen holder pressekonferanse

Regjeringen skal holde en pressekonferanse om koronasituasjonen klokken 16 i dag. Det melder NRK. Der er det ventet at nye innstramminger skal presenteres.

P4 - 45 minutter siden

Snart tomt for vaksine

Det er snart tomt for influensavaksinen. Folkehelseinsituttet melder nå i formiddag at de har igjen rundt 60.000 doser som skal rasjoneres ut til risikogrupper og helsepersonell.

P4 - 45 minutter siden

Bekymret for importsmitte

Byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen, er bekymret for smitten som kommer fra utlandet. Han er svært bekymret for den eksplosive økningen i smitte i Europa, og viser til at det hver dag kommer mange fly fra Polen, der smitten er svært høy. - Det er dårlig kontroll og bare frivillig testing på flyplassene, sier Johansen til NRK.

P4 - 1 time siden

Fauci: - Tror på vaksine i desember

Smittevernekspert i Det hvite Hus, Anthony Fauci, tror en koronavaksine vil være klar til bruk i USA i starten av desember. Men først langt ut i neste år vil vaksinen være tilgjengelig for mange, sier han til BBC..

P4 - 1 time siden

Nok et haiangrep i Australia

Nok en person har blitt angrepet av hai i Australia. En mann i 50-årene er kritisk skadet etter å ha blitt angrepet mens han snorklet nordøst i landet i går, melder lokale medier. Hittil i år har åtte personer mistet livet etter å ha blitt angrepet av hai i Australia, det er det høyeste antallet på 86 år..

P4 - 1 time siden

Undersøker effekt på røykere

Nå skal Folkehelseinsituttet undersøke om røyking kan beskytte mot koronaviruset. Bakgrunnen er studier som kom så tidlig som i mars og april, som viser at de som var innlagt på sykehus med korona røyket unormalt lite sammenlignet med gjennomsnittet. Per Magnus ved FHI sier til TV 2 at det ikke nødvendigvis er noen sammenheng, men at hypotesen om at røyking kan beskytte mot viruset allikevel må undersøkes..

P4 - 1 time siden

Vil ha fast jobb og økt skatt

Sikre faste stillinger og økt skatt for de rike. Det er de klare kravene 80.000 LO-medlemmer har gitt til ledelsen om hva de mener LO skal kreve av partiene for å redusere ulikheter.

P4 - 21 timer siden

Hagen blir Oppland Frps førstekandidat

Carl I. Hagen har fått fornyet tillit fra sine egne. 76-åringen som ledet FrP i 28 år blir Oppland FrPs førstekandidat til Stortinget i neste periode, etter å ha vunnet kampvoteringen mot Wenche Haug Almestrand.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt