NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 07:54

NRK - 06 Dec 19 kl. 16:52

OPEC og Russland enige om oljekutt

OPEC-landene og Russland er enige om å kutte oljeproduksjonen med ytterligere 500.000 fat per dag. Oljeprisen bykset opp etter nyheten. Det skriver NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
OPEC, Russland, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: OPECog , Russland, enigeom , oljekutt
P4 - 06 Dec 19 kl. 17:18

Enige om oljekutt

OPEC-landene og Russland er enige om å kutte oljeproduksjonen. Produksjonen skal kuttes med 500 000 fat per dag. Og prisen på nordsjøolje steg over to prosent da beslutningen ble presentert i dag, melder NTB.

E24 - 12 Apr 20 kl. 19:57

Opec+ enige om historisk oljekutt

Mexico får viljen sin i oljedramaet: Opec+ inngår avtale om å kutte oljeproduksjonen med 9,7 millioner fat per dag, ifølge Reuters..

Aftenposten - 09 Apr 20 kl. 23:34

Opec-landene og Russland enige om kutt i oljeproduksjonen

Opec og Russland ble i et videomøte torsdag enige om et kutt i oljeproduksjonen på 10 millioner fat per dag i mai og juni..

NRK - 06 Mar 20 kl. 19:19

OPEC ikke enige om produksjonskutt

OPEC og samarbeidspartner Russland klarte ikke å bli enige om en avtale om å kutte oljeproduksjonen fredag. En avtale mellom landene i organisasjonen og Russland kunne bidratt til å bremse oljeprisfallet i forbindelse med koronaviruset, skriver AP..

Aftenposten - 09 Apr 20 kl. 23:34

Opec-landene og Russland enige om å kutte oljeproduksjonen med 10 millioner fat daglig

Opec og Russland ble i et videomøte torsdag enige om et kutt i oljeproduksjonen på 10 millioner fat per dag i mai og juni..

Aftenposten - 12 Apr 20 kl. 20:31

Opec+ enige om historisk oljekutt

Mexico får viljen sin i oljedramaet: Opec+ inngår avtale om å kutte i oljeproduksjonen for å balansere et oljemarked i krise. – Svekker moralen i gruppa, sier analytiker, som mener kuttene «definitt er for lite, for sent»..

NRK - 09 Apr 20 kl. 17:55

– Nærmer seg enighet om oljekutt

Det skal ha vært gnisninger i forhandlingene som følge av uenighet mellom OPEC-leder Saudi-Arabia og Russland, som ikke er medlem av oljekartellet. Nå nærmer partene seg imidlertid enighet, opplyser russiske kilder og Opec-kilder til Reuters..

NRK - 06 Feb 20 kl. 21:10

Russland avviser oljekutt

Russland avviser Saudi-Arabia sitt forslag om å kutte oljeproduksjonen med 600.000 fat per dag, Forslaget vart diskutert i Opec tysdag. Målet med kutta er å få opp oljeprisen etter at den fall som følgje av koronavirusfrykt på verdsmarknaden..

E24 - 06 Dec 19 kl. 13:17

Delegat: Opec enige om produksjonskutt på 500.000 fat

Opec og samarbeidslandene (Opec+) er blitt enige om et ytterligere produksjonskvotekutt på 500.000 fat pr dag..

E24 - 06 Dec 19 kl. 13:17

Opec er enige om å øke produksjonskuttene med 500.000 fat daglig – oljeprisen hopper 1,6 prosent til over 64 dollar fatet

Opec og samarbeidslandene (Opec+) er blitt enige om et ytterligere produksjonskvotekutt på 500.000 fat pr dag. Det gjør at det totale produksjonskuttet blir opp til 1,7 millioner fat per dag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Seks millioner smittet i verden

Litt over 6.030.000 mennesker har fått påvist smitte av koronaviruset i verden til nå, viser tall fra Worldometer.

NRK - 5 minutter siden

Flere tidligere klager på betjenten

Politimannen som er pågrepet for drapet på George Floyd i Minneapolis har fått mange klager tidligere. Det opplyser politiet i Minneapolis, som sier han har mottatt 18 klager. Det er ikke kjent hva disse klagene gikk ut på, ifølge CNN..

NRK - 15 minutter siden

Ber hæren være klar til å gripe inn

Pentagon ber amerikansk militærpoliti være klar for å stasjonere enheter i Minneapolis i USA, hvor dødsfallet til George Floyd mandag kveld førte til demonstrasjoner, som siden har spredd seg til flere amerikanske byer. Det melder Associated Press..

NRK - 15 minutter siden

Militærpoliti til Minneapolis

Pentagon beordrer amerikansk militærpoliti til å stasjonere flere enheter i Minneapolis i USA, hvor dødsfallet til George Floyd mandag kveld førte til demonstrasjoner, som siden har spredd seg til flere amerikanske byer. Det melder Associated Press..

NRK - 30 minutter siden

Vil ha faste hjemmekontor-dager

Oslo Høyre vil videreføre ordningen med hjemmekontor for å få ned rushtrafikken i hovedstaden, melder NTB. Oslo Høyre ønsker og fleksibel kjernetid. De får støtte fra MDGs klima -og samferdselsbyrå Arild Hermstad, som kaller forslaget en god idé..

NRK - 30 minutter siden

Én drept i Detroit-demonstrasjon

Én person er drept etter at det ble skutt mot en samling av demonstranter i Detroit i USA. Det opplyser en talsmann for politiet, ifølge AP. NTB skriver at det ikke er kjent hvem offeret er, eller hvem som løsnet ett eller flere skudd mot samlingen..

NRK - 30 minutter siden

Viktig at stemming skjer samme sted

Valgoppslutningen ved kirkevalget 2019 var i snitt fem prosentpoeng høyere der valglokalene var samme sted som kommune- og fylkestingsvalget. 81 prosent av kirkevalgstemmerne mener det er viktig at stemmingen skjer samme sted, viser tall fra KIFO..

NRK - 45 minutter siden

Unntakstilstand i Georga

Delstaten Georgia i USA erklærer unntakstilstand på grunn av demonstrasjonene etter dødsfallet til George Floyd. Det melder Georgias guvernør, Brian Kemp, på Twitter..

NRK - 1 time siden

Frp vil ha ølsalg i kiosker

Fremskrittspartiet vil lette på norske alkoholregler og fremmer igjen forslag om ølsalg på bensinstasjoner og kiosker. Partiet vil også la matbutikkene selge alkohol gjennom hele åpningstiden. Stortinget skal behandle saken tirsdag, melder Vårt Land..

NRK - 1 time siden

Båtulykke i Tysvær

En mann er fløyet og en annen er kjørt til sykehus etter at en fritidsbåt traff en jernstake i Nedstrand i Rogaland natt til lørdag. Hovedredningssentralen ble varslet om ulykken av brannvesenet klokken 3.24..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt