VG > Økonomi

Saturday, 14 December, 07:53

VG - 12 Nov 19 kl. 13:23

Nyvalg uten svar

Fire parlamentsvalg i løpet av fire år er tydelige tegn på Spanias politiske krise. Men stadige nyvalg er ingen kur mot handlingslammelse. Plagene blir bare større..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Spanias

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nyvalg, uten, svar
P4 - 29 Oct 19 kl. 21:25

Godkjenner Johnsons forslag om nyvalg

Det blir nyvalg i Storbritannia 12. desember. Et overveldende flertall i Underhuset stemte i kveld for statsminister Boris Johnsons forslag.

NRK - 24 Oct 19 kl. 18:07

Johnsen ber om nyvalg

Statsministeren i Storbritannia, Boris Johnsen, ber parlamentet om nyvalg 12. desember. Sist han ba om nyvalg ble dette stemt ned..

NRK - 24 Oct 19 kl. 18:07

Johnson ber om nyvalg

Statsministeren i Storbritannia, Boris Johnson, ber parlamentet om nyvalg 12. desember. Sist han ba om nyvalg ble dette stemt ned..

NRK - 28 Oct 19 kl. 20:23

Krever garanti mot hard brexit

Labour-leder Jeremy Corbyn sier han vil ha garanti for at brexit uten avtale er utelukket, før hans parti kan støtte statsminister Boris Johnsons forslag om nyvalg. Underhuset får tirsdag et nytt forslag om nyvalg 12. desember..

NRK - 29 Oct 19 kl. 11:56

Labour støtter nyvalg

Labour-leder Jeremy Cobyn opplyser at de vil støtte et nyvalg i Storbritannia, slik statsminister Boris Johnson har tatt til orde for flere ganger. Underhuset får i dag et nytt forslag om nyvalg 12. desember..

NRK - 28 Oct 19 kl. 16:49

Underhuset avgjør om det blir nyval

Det britiske underhuset skal i ettermiddag avgjøre om statsminister Boris Johnson skal få medhold i sitt ønske om nyvalg 12. desember. Underhuset har to ganger tidligere i høst sagt nei til nyvalg, fordi flertallet frykter brexit uten avtale..

NRK - 28 Oct 19 kl. 20:07

Ny runde om nyvalg tirsdag

Tirsdag vil statsminister Boris Johnson legge fram et nytt lovforslag om nyvalg i Storbritannia 12. desember. Et slikt forslag vil bare kreve alminnelig flertall i Underhuset.

P4 - 29 Oct 19 kl. 11:59

Labour sier ja til nyvalg

Labour-leder Jeremy Corbyn sier partiet vil støtte et nyvalg i Storbritannia, slik statsminister Boris Johnson har tatt til orde for flere ganger. Underhuset får i dag et nytt forslag om nyvalg 12. desember..

NRK - 28 Oct 19 kl. 20:01

Nei til nyvalg i Storbritannia

Det britiske underhuset har i kveld stemt over statsminister Boris Johnsons forslag om nyvalg 12. desember. 299 stemte ja, 70 stemte nei, men flertallet var ikke stort nok.

P4 - 04 Sep 19 kl. 22:47

Avviser nyvalg

Det blir ikke noe nyvalg i Storbritannia slik statsminister Boris Johnson ba om i kveld. Dermed har han gått på totalt nederlag i Underhuset i kveld. Han ba om nyvalg da det ble klart at Underhuset vil tvinge regjeringen til å be om en brexit-utsettelse, noe han er sterkt imot..

Fler nyheter fra VG

VG - 5 minutter siden

Norge frikjent for pappa-diskriminering i EFTA-domstolen

Norske regler for betalt foreldrepermisjon bryter ikke med EØS-reglene, fastslår EFTA-domstolen..

VG - 30 minutter siden

Staten vil stanse juleøl-kalendere på Facebook

Helsedirektoratet har sendt et skriftlig varsel til Gulating og vil stanse butikkjeden fra å reklamere for deres juleølkalender på Facebook..

VG - 4 timer siden

Voldtektsdømt ber om å slippe dødsstraff – mener han uansett vil dø av luftforurensning

«Livet kommer til å bli kort, så hvorfor dødsstraff?», spør den dødsdømte mannen i en forespørsel til Indias Høyesterett..

VG - 9 timer siden

Opplysninger til VG: Solskjær møtte Haaland-leiren i Salzburg fredag

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær (46) skal fredag ha dratt til østerrikske Salzburg, der Erling Braut Haaland (19) holder til. Det får VG opplyst..

VG - 9 timer siden

Amalie Skeide Sandvik (18) vant «Norske Talenter»

Fredag kveld gikk Amalie Skeide Sandvik fra Ålesund helt til topps i talentkonkurransen..

VG - 11 timer siden

Nynorsk-blemme frå departement med nynorsk-ansvar

Sett uttrykket hovudinsteling før? Neppe. No legg departementet med ansvar for norskopplæring seg langflate etter nynorsk-blemma..

VG - 11 timer siden

FIS-sjef advarer: Nasjoner må droppe verdenscuprenn

Det er tøffe tider for Norges konkurrenter i skisporet. Italia hadde ikke råd til å delta i verdenscupen på Lillehammer og flere nasjoner må trolig droppe verdenscuprenn av samme årsak denne vinteren..

VG - 12 timer siden

Gikk til pappa etter tapet: – Godt å gi trøst

KUMAMOTO (VG) Emilie Hegh Arntzen (25) slet tungt i semifinalen. Drømmen om VM-gull ble knust og mens spanjolene jublet for finaleplassen endte 25-åringen i armene på pappa..

VG - 13 timer siden

OL-kravene skjerpet: Henrik Ingebrigtsen må løpe fortere før Tokyo

TOPPIDRETTSSENTERET (VG) Henrik Ingebrigtsen (28) er blant flere norske deltagere i friidretts-VM i høst som siste sesong ikke har gode nok resultater for å innfri de nye og strengere kravene til OL-deltagelse i Tokyo..

VG - 13 timer siden

Brexit-valget

Boris Johnson returnerer til Westminster med solid majoritet i underhuset..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt