VG > Økonomi

Søndag, 12 Juli, 18:57

VG - 12 nov. 19 kl. 13:23

Nyvalg uten svar

Fire parlamentsvalg i løpet av fire år er tydelige tegn på Spanias politiske krise. Men stadige nyvalg er ingen kur mot handlingslammelse. Plagene blir bare større..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Spanias

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nyvalg, uten, svar
P4 - 29 okt. 19 kl. 21:25

Godkjenner Johnsons forslag om nyvalg

Det blir nyvalg i Storbritannia 12. desember. Et overveldende flertall i Underhuset stemte i kveld for statsminister Boris Johnsons forslag.

NRK - 24 okt. 19 kl. 18:07

Johnsen ber om nyvalg

Statsministeren i Storbritannia, Boris Johnsen, ber parlamentet om nyvalg 12. desember. Sist han ba om nyvalg ble dette stemt ned..

NRK - 24 okt. 19 kl. 18:07

Johnson ber om nyvalg

Statsministeren i Storbritannia, Boris Johnson, ber parlamentet om nyvalg 12. desember. Sist han ba om nyvalg ble dette stemt ned..

NRK - 28 okt. 19 kl. 20:23

Krever garanti mot hard brexit

Labour-leder Jeremy Corbyn sier han vil ha garanti for at brexit uten avtale er utelukket, før hans parti kan støtte statsminister Boris Johnsons forslag om nyvalg. Underhuset får tirsdag et nytt forslag om nyvalg 12. desember..

NRK - 29 okt. 19 kl. 11:56

Labour støtter nyvalg

Labour-leder Jeremy Cobyn opplyser at de vil støtte et nyvalg i Storbritannia, slik statsminister Boris Johnson har tatt til orde for flere ganger. Underhuset får i dag et nytt forslag om nyvalg 12. desember..

NRK - 28 okt. 19 kl. 16:49

Underhuset avgjør om det blir nyval

Det britiske underhuset skal i ettermiddag avgjøre om statsminister Boris Johnson skal få medhold i sitt ønske om nyvalg 12. desember. Underhuset har to ganger tidligere i høst sagt nei til nyvalg, fordi flertallet frykter brexit uten avtale..

NRK - 28 okt. 19 kl. 20:07

Ny runde om nyvalg tirsdag

Tirsdag vil statsminister Boris Johnson legge fram et nytt lovforslag om nyvalg i Storbritannia 12. desember. Et slikt forslag vil bare kreve alminnelig flertall i Underhuset.

P4 - 29 okt. 19 kl. 11:59

Labour sier ja til nyvalg

Labour-leder Jeremy Corbyn sier partiet vil støtte et nyvalg i Storbritannia, slik statsminister Boris Johnson har tatt til orde for flere ganger. Underhuset får i dag et nytt forslag om nyvalg 12. desember..

P4 - 04 sep. 19 kl. 22:47

Avviser nyvalg

Det blir ikke noe nyvalg i Storbritannia slik statsminister Boris Johnson ba om i kveld. Dermed har han gått på totalt nederlag i Underhuset i kveld. Han ba om nyvalg da det ble klart at Underhuset vil tvinge regjeringen til å be om en brexit-utsettelse, noe han er sterkt imot..

NRK - 28 okt. 19 kl. 20:01

Nei til nyvalg i Storbritannia

Det britiske underhuset har i kveld stemt over statsminister Boris Johnsons forslag om nyvalg 12. desember. 299 stemte ja, 70 stemte nei, men flertallet var ikke stort nok.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Molde-leiren om gullkampen: – Vi har en fordel

HAUGESUND (VG) Inne i den syvende serierunden er det Molde og Bodø/Glimt som kniver om å ligge øverst på tabellen. I Molde-leiren er det likevel ingen tvil om hvem som kommer til å stikke av med tittelen..

VG - 1 time siden

Hege (26) satt fast på fjellhylle: – Ble bekymret for at jeg ikke skulle klare å holde meg rolig

På vei opp Bitihorn ble Hege Davidsen (26) sittende fast på en fjellhylle i over to timer. Mens hun ventet på hjelp filmet hun seg selv med mobilen for å holde seg rolig..

VG - 3 timer siden

Ferrari-fadese i Østerrike: Leclerc og Vettel krasjet i hverandre i andre sving

Allerede på den første runden gikk det galt for Ferrari-førerne Charles Leclerc og Sebastian Vettel på søndagens Østerrike Grand Prix..

VG - 5 timer siden

Vikaren avviser eget kandidatur: – Hvem skal ta over hvis jeg blir sparka?

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg-Strømsgodset 3-0) Samtidig som trenerjakten i Rosenborg pågår for fullt, er det midlertidige trenerteamet bestående av Trond Henriksen og «manager» Mikael Dorsin, ubeseiret..

VG - 7 timer siden

Meek-overmann Usman etter kamp på «Fight Island»: – Måtte endre meg mentalt

Petr Yan (27) er ny bantamvektmester, mens Kamaru Usman (33) forsvarte weltervekt-tittelen mot Jorge Masvidal (35), og Alexander Volkanovski (31) slo Max Holloway (28) igjen i kampen om fjærvektsbeltet..

VG - 9 timer siden

«Hele» Bollywood-slekten innlagt med corona

Den indiske skuespillerlegenden Amitabh Bachchan (77), sønnen Abishek Bachchan (44) og svigerdatteren Aishwarya Rai (46) er alle smittet..

VG - 8 timer siden

Fire år med stein på stein: Slik ble Bodø/Glimt et ekte «superlag»

BODØ (VG) Det sies at ingen trær vokser inn i himmelen, men med en tydelig plan, god spillerlogistikk, hardt arbeid og en drivende dyktig trener, er Bodø/Glimt i ferd med å sprenge grenser i Eliteserien..

VG - 9 timer siden

Våre forfengelige hemmeligheter

Små ting. Store ting. De aller fleste av oss – om ikke alle – gjør noe for å føle at vi ser litt bedre ut.

VG - 11 timer siden

Min sommerby – Anita Krohn Traaseths Sandefjord

Hun hopper lett fra stein til stein på glattskurte svaberg når hun viser veien til sin ungdoms badeparadis i Sandefjord..

VG - 14 timer siden

Countrygruppe saksøker svart artist over navnestrid

Bandnavnet ble endret på grunn av assosiasjoner til slaveri. Nå går bandet til sak mot bluessanger Anita White for retten til å bruke sitt nye navn..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt