NRK > Nyheter

Onsdag, 23 September, 11:09

NRK - 15 feb. 20 kl. 06:07

Nytt virustilfelle i Thailand

Det er oppdaget ett nytt tilfelle av koronavirus i Thailand. Viruset er påvist hos en 35 år gammel kvinne som jobber på et sykehus. Kvinnen skal ha blitt smittet av en pasient. Totalt er det avdekket 34 virustilfeller i landet, skriver Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Thailand, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nytt, virustilfellei , Thailand
NRK - 23 jan. 20 kl. 14:16

Første virustilfelle i Singapore

Singapore bekrefter at en person der er smittet av coronaviruset. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Virusutbruddet startet i den kinesiske millionbyen Wuhan..

P4 - 24 jan. 20 kl. 23:22

Nok et virustilfelle i Frankrike

Nok en person har fått påvist corona-viruset i Frankrike. Det skjer bare timer etter at franske helsemyndigheter opplyste at to personer, en i Bordeaux og en i Paris har testet positivt. Tilfellene er de første i Europa, og det niende landet som har påvist smitte.

NRK - 01 juni 20 kl. 17:58

100.000 smitta i Chile

Chile har registrert over 100.000 virustilfelle, opplyser helseministeren i landet, ifølge nyheitsbyrået Reuters. Over 1100 personar er registrerte døde etter å ha blitt smitta av koronaviruset i Chile så langt..

Aftenposten - 10 sep. 20 kl. 22:38

Tour de France-arrangøren ryddet opp i virustest-usikkerhet

Tour de France-lagene som hadde et virustilfelle denne uken blir ikke automatisk kastet ut av rittet dersom enda en person i støtteapparatet tester positivt..

P4 - 06 nov. 19 kl. 05:48

15 drept i angrep i Thailand

15 personer er drept og to skadd i et angrep sør i Thailand. Et ukjent antall angripere skjøt mot sikkerhetskontroller Ifølge en talsmann for militæret var det trolig muslimske opprørere som sto bak det som er det dødeligste angrepet på mange år i Thailand..

P4 - 22 feb. 20 kl. 15:08

Flere dropper Thailand

Færre nordmenn vil på ferie til Thailand, og koronaviruset kan være en årsak. Ifølge reiseselskapet Tui har det den siste tiden blitt flere avbestillinger i siste liten til Sørøst-Asia, mens folk heller vil til Kanariøyene, skriver E24. Også Ving merker en liten nedgang.

NRK - 01 mars 20 kl. 06:45

Første korona-dødsfall i Thailand

En mann på 35 år er den første koronasmittede i Thailand som har mistet livet. Mannen led også av dengue-feber, opplyser thailandske myndigheter. Totalt er det registrert 42 tilfeller av koronasmitte i Thailand..

NRK - 24 mars 20 kl. 08:33

Thailand erklærer krisesituasjon

Thailand erklærer nasjonal krise for å kunne innføre strengere tiltak i bekjempelsen av koronavirusutbruddet. Thailand har over 800 smittetilfeller av viruset, og fire mennesker er bekreftet døde..

NRK - 24 mars 20 kl. 08:33

Thailand erklærer unntakstilstand

Thailand erklærer unntakstilstand for å kunne innføre strengere tiltak i bekjempelsen av koronavirusutbruddet. Thailand har over 800 smittetilfeller av viruset, og fire mennesker er bekreftet døde..

NRK - 22 mai 20 kl. 08:36

Null nye smitta og døde i Thailand

I Thailand er det ikkje meldt om nokon nye koronasmitta eller døde siste døgn. Det opplyser helsestyresmaktene i landet. Det er registrert drygt 3000 smitta og 56 dødsfall i Thailand..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 12 timer siden

Middelalderkirker er kostbare

Det haster å restaurere mange av landets 158 middelalderkirker i stein. 18 av dem har akutte behov. Kostnadene vil bli minst 2 milliarder kroner, viser ny utredning.

NRK - 12 timer siden

Kina vil bli karbonnøytralt

President Xi Jinping erklærte tirsdag at Kina vil slutte å øke sine klimautslipp innen 2030 og bli karbonnøytralt innen 2060. Kina har verdens største utslipp av klimagasser og står alene for rundt en firedel av verdens utslipp..

NRK - 15 minutter siden

Søksmål mot østerrikske regjeringen

Den østerrikske regjeringen har fått et sivilt søksmål mot seg etter koronautbruddet på skistedet Ischgl i mars. Gruppen som står bak søksmålet sier myndighetene reagerte for sent etter utbruddet..

NRK - 15 minutter siden

To skip kolliderte ved Øresundbrua

Eit svensk containerskip har kollidert med eit russisk krigsskip på den danske sida av Øresundbrua, det melder Aftonbladet. Det er uvisst kva som har skjedd, men det skal vere tjukk tåke i området..

NRK - 15 minutter siden

Lukasjenko teken i eid

Den kviterussiske presidenten Alexander Lukasjenko er teken i eid i ein uannonsert seremoni, melder Reuters. Seremonien, som normalt brukar å vere ei stor statleg hending, kom etter fleire veker med protestar og skuldingar om valjuks..

NRK - 30 minutter siden

Politiaksjon på Raufoss

Flere politipatruljer rykka ut til Raufoss sentrum etter meldinger om en mann som ble oppfatta som ustabil. Politiet fikk kontroll på mannen og han er kjørt i arrest. Ingen personer har kommet til skade..

NRK - 45 minutter siden

Støtte til barn og unge

I statsbudsjettet for 2021 setter regjeringen av 100 millioner kroner til unge med funksjonshemning, bekrefter Nikolai Astrup (H) overfor TV 2. Pengene skal brukes til å gi et tilbud for rehabilitering og avlastning for barn og unge funksjonshemmede..

NRK - 1 time siden

Real Madrid: Ødegaard ikkje smitta

Fotballklubben Real Madrid stadfestar at ingen spelarar er smitta av koronaviruset. Martin Ødegaard testa positivt tysdag, men den andre prøven nordmannen tok dagen etter var negativ. Han skal truleg ta nok ein test torsdag..

NRK - 1 time siden

Navalnyj kan bli heilt frisk

Den russiske opposisjonspolitikaren Aleksej Navalnyj kan bli heilt frisk, ifølgje sjukehuset i Berlin. Han vart skriven ut derfrå onsdag. Sjukehuset skriv også at det er for tidleg å vurdere eventuelle langsiktige konsekvensar av forgiftninga..

NRK - 1 time siden

Kommuneoverlege stenger barnehage

Kommuneoverlegen i Lier har besluttet å stenge Noahs Ark barnehage med umiddelbar virkning etter at ytterligere ett barn og tre ansatte har fått påvist koronasmitte. Samtlige barn og ansatte er satt i karantene. Det innebærer 82 barn og 32 ansatte..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt