NRK > Nyheter

Sunday, 16 February, 19:44

NRK - Igår: 06:07

Nytt virustilfelle i Thailand

Det er oppdaget ett nytt tilfelle av koronavirus i Thailand. Viruset er påvist hos en 35 år gammel kvinne som jobber på et sykehus. Kvinnen skal ha blitt smittet av en pasient. Totalt er det avdekket 34 virustilfeller i landet, skriver Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Thailand, Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nytt, virustilfellei , Thailand
NRK - 23 Jan 20 kl. 14:16

Første virustilfelle i Singapore

Singapore bekrefter at en person der er smittet av coronaviruset. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Virusutbruddet startet i den kinesiske millionbyen Wuhan..

P4 - 06 Nov 19 kl. 05:48

15 drept i angrep i Thailand

15 personer er drept og to skadd i et angrep sør i Thailand. Et ukjent antall angripere skjøt mot sikkerhetskontroller Ifølge en talsmann for militæret var det trolig muslimske opprørere som sto bak det som er det dødeligste angrepet på mange år i Thailand..

P4 - 24 Jan 20 kl. 23:22

Nok et virustilfelle i Frankrike

Nok en person har fått påvist corona-viruset i Frankrike. Det skjer bare timer etter at franske helsemyndigheter opplyste at to personer, en i Bordeaux og en i Paris har testet positivt. Tilfellene er de første i Europa, og det niende landet som har påvist smitte.

Aftenposten - 27 Nov 19 kl. 10:21

Norwegian legger ned mange Thailand- og USA-ruter

Selskapet slutter med langdistanseflyvninger fra København og Stockholm til Thailand og USA..

Aftenposten - 11 Feb 20 kl. 09:44

Håndballjentene møter Thailand i OL-kvalifisering

Thailand har bekreftet at de overtar plassen til Hongkong i OL-kvalifiseringen i håndball for kvinner..

Klartale - 10 Feb 20 kl. 08:46

Mintes de døde etter skyting i Thailand

Flere hundre tente lys og ba bønner i byen Korat i Thailand. De mintes 29 personer som ble drept i en masseskyting..

NRK - 08 Feb 20 kl. 07:05

Syv nye smittet i Thailand

Helsedepartementet i Thailand har meldt om syv nye tilfeller av koronaviruset lørdag. Tre thailendere og fire kinesere. Totalt er det 32 som er smittet av lungeviruset, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 28 Dec 19 kl. 06:48

Døde etter grottedrama Thailand

En av dykkerne som hjalp til å redde tolv gutter som satt fast i en grotte i Thailand i fjor, døde av en blodforgiftning han fikk under redningsaksjonen. Dykkeren har ifølge moren vært inn og ut av sykehuset helt siden aksjonen..

NRK - 06 Nov 19 kl. 03:58

15 drept sør i Thailand

Minst 15 mennesker er drept i et angrep sør i Thailand. De 15 skal ha vært frivillige som forsøkte å beskytte en landsby mot militante opprørere i Yala-provinsen, melder Reuters som siterer lokale myndigheter..

NRK - 08 Feb 20 kl. 17:21

Dødstallene stiger i Thailand

Minst 20 personer er drept i en masseskyting i Thailand. Ifølge myndighetene er flere hundre personer er reddet ut fra kjøpesenteret, men det er uvisst hvor mange personer som fortsatt befinner seg inne..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

40 amerikanarar smitta

40 av amerikanarane på cruiseskipet Diamond Princess er smitta av det nye koronaviruset. Det melder AFP. Dei vert evakuerte frå skipet, men må vere på eit sjukehus i Japan..

NRK - 30 minutter siden

Må innstille avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er innstilte i morgon. Avgangane er innstilte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 30 minutter siden

– Løsningen var ikke bra nok

Charlo Halvorsen, underholdningsredaktør i NRK, innrømmer at back up løsningen under MGP-finalen ikke var bra nok. – Dette var ikke planen vår, det var en kriseløsning, forteller han..

NRK - 45 minutter siden

Ein person knivstukken i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at dei har arrestert to personar ettar at ein person vart knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person i 20-åra skal vere kritisk skada..

NRK - 30 minutter siden

Må kansellere avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er kansellerte i morgon. Avgangane er kansellerte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 45 minutter siden

Fleire knivstukke i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at fleire personar er knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person er kritisk skada, og politiet ber folk om å halde seg unna området..

NRK - 1 time siden

Gult farevarsel for høy vannstand

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for høy vannstand i Østfold, Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold. Vannet kan bli 90-115 cm høyere enn normalt fra mandag morgen. Vannstanden er ventet å være på det høyeste omkring klokka 10-12..

NRK - 1 time siden

Norsk selskap bidreg til ISS

Kongsberg Gruppen skal bidra med breibandstilkobling til Den internasjonale romstasjonen (ISS), som vil forbetre kommunikasjonen mellom astronautar og jorda. Det skriv NTB..

NRK - 1 time siden

Norwegian satsar på langdistanse

Fleire flygingar til Nord-Amerika og nye ruter til Asia og Europa skal vere ein del av løysinga på krisa i Norwegian, seier selskapets nye sjef Jacob Schram til TT. Norwegian hadde eit underskot på 1,7 milliardar kroner i 2019..

NRK - 1 time siden

Semje om fangeutveksling i Jemen

Utsendingar frå styresmaktene i Jemen og Houthi-militsen er samde om ein plan for å utveksle fangar, i fylgje FN sin Jemen-utsending. Det skriv NTB. Dei to partane i krigen i Jemen skal etter planen utveksle om lag 16.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt