VG > Økonomi

Lørdag, 24 Oktober, 23:07

VG - 18 sep. 20 kl. 23:59

Nytt vektregime skal gi OL-suksess: – Vi får et mye bedre liv

SOGNSVANN (VG) De har pint vekten ned i lange perioder for å vinne både VM-gull og EM-gull. Men foran OL skal Are Strandli (32) og Kristoffer Brun (32) lide mindre og spise mer. De håper at et nytt vektregime gir suksess i Tokyo..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sognsvann, VM, EM, OL, Are Strandli, Kristoffer Brun, Tokyo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nytt, vektregime, skalgi , OL-suksessVi får et , mye, bedre liv
P4 - 24 sep. 20 kl. 18:07

Norsk koronatest gjør suksess

En helt unik koronatest utviklet på NTNU, gjør nå suksess over hele verden. India og Danmark har kjøpt én million av disse covid-19-testene fra Trondheim. I følge TV2 tar land fra alle kontinenter nå kontakt med universitetet.

Aftenposten - 26 sep. 20 kl. 14:15

Stjernehistoriker mener janteloven er vår hemmelige nøkkel til suksess

Resten av verden ser på nordiske land som forbilder. Suksessforfatter Rutger Bregman tror hemmeligheten er vår velutviklede evne til å skjemmes – over suksess..

Aftenposten - 11 okt. 20 kl. 09:07

Den gamle smed-bedriften måtte tenke nytt. Det ga suksess.

Da de gode oljetidene var på vei nedover, innså brødrene Kristiansen at det var tid for å tenke nytt. / Hva kunne de lage for privatmarkedet? En hel del, viste det seg..

P4 - 16 sep. 20 kl. 16:08

Sørloth på vei til storklubb

Landslagsspiss Alexander Sørloth skal være svært nær en overgang til den tyske storklubben RB Leipzig. Ifølge VG er 24-åringen på vei til Tyskland, og det skal kun være formaliteter som gjenstår før overgangen er i boks. Sørloth var sist sesong på lån fra Crystal Palace til tyrkiske Trabzonspor, og var en stor suksess der..

Aftenposten - 09 okt. 20 kl. 15:16

Derfor er søndagens landskamp svært viktig: Slik er Norges vei til Qatar-VM i 2022

Norges EM-drøm er knust, og nå venter en enda tøffere vei til å kvalifisere seg til VM i 2022. For at Norge skal nå vertslandet Qatar om to år, kan Nations League-suksess nok en gang bli avgjørende..

Aftenposten - 11 okt. 20 kl. 16:01

Derfor er kveldens landskamp svært viktig: Slik er Norges vei til Qatar-VM i 2022

Norges EM-drøm er knust, og nå venter en enda tøffere vei til å kvalifisere seg til VM i 2022. For at Norge skal nå vertslandet Qatar om to år, kan Nations League-suksess nok en gang bli avgjørende..

NRK - 06 okt. 20 kl. 10:02

Starter nytt norsk flyselskap

Erik G. Braathen og et team med bakgrunn fra norsk luftfart starter nytt flyselskap. Planen er å starte med fem fly, som skal på lufta i løpet av første halvår 2021.

P4 - 06 okt. 20 kl. 10:09

Starter nytt norsk flyselskap

Samtidig som flytrafikken ligger nede, etableres et nytt norsk flyselskap som skal starte opp før neste sommer. Det er investor og flyarving Erik G. Braathen som står i spissen for et team med bakgrunn fra norsk luftfart.

Aftenposten - 07 okt. 20 kl. 20:37

Håper på nytt kunstgress i Sørlandshallen før nyttår

Etter en lang og kronglete prosess virker det som det nå endelig skal løsne for nytt kunstgress i Sørlandshallen. Men det begynner å haste om det skal være på plass før nyttår..

Klartale - 09 okt. 20 kl. 14:01

Bent Høie med siste nytt fra regjeringen

Helseminister Bent Høie skal møte pressen fredag. Han skal si hva som er siste nytt med korona i Norge. Du kan se møtet her fra 14.

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Brann uten seier på to måneder: - Skuffet

BERGEN (VG) (Brann – Stabæk 1–1) Krisen fortsetter for Brann og Kåre Ingebrigtsen (54). Rekken uten seier vil ingen ende ta. Nå er den oppe i syv kamper på rad..

VG - 1 time siden

Jerry Jeff Walker er død

Mannen bak «Mr. Bojangles» døde fredag etter lang tids sykdom..

VG - 2 timer siden

Vinterbro: Skal ha forsøkt å ta seg inn hos nabo før han forskanset seg

Mannen som fredag kveld ble pågrepet på Vinterbro skal ha stått på en stige mot naboens hus og plukket ned overvåkningskameraer før han forskanset seg i sitt eget hjem..

VG - 2 timer siden

Haaland om egen scoring i derbyet: – En nydelig chip

(Borussia Dortmund – Schalke 04 3–0) Revierderbyet er tysk fotballs største scene. Den scenen trives Erling Braut Haaland (20) svært godt på..

VG - 3 timer siden

Super-Singh sikret vital Sandefjord-seier

(Start - Sandefjord 0–1) Han har slitt med skader og mangel på arbeidsgiver. Men i den uhyre viktige bunnkampen mot Start ble Harmeet Singh helt for Sandefjord..

VG - 3 timer siden

Første gruppedans i «Skal vi danse»: – Svetten har sprutet

«Skal vi danse»-deltagerne sier det har vært en gøy utfordring å ta på seg en ekstra dans..

VG - 4 timer siden

Bompenge-Myrhol mener han er utsatt for et kuppforsøk

Frode Myrhol innrømmer at han risikerer å bli sparket som partileder i Folkeaksjonen nei til bompenger (FNB). – Det må jeg eventuelt akseptere, men det vil være dumt for partiet, sier han..

VG - 4 timer siden

Ajax med sjokksiffer: Vant Æresdivisjonen-kamp 13–0

(VVV-Venlo - Ajax 0–13) De fleste anså kampen som over da Ajax ledet 4–0 til pause. Men angrepsspillerne ga seg ikke der. De ga seg faktisk ikke før det sto hele 0–13..

VG - 5 timer siden

Ruvende Ramos sikret Real Madrid-seier i «El Clásico»

(FC Barcelona - Real Madrid 1–3) Etter to pinlige tap på en uke var Sergio Ramos endelig tilbake. Mer skulle ikke til for Real Madrid..

VG - 5 timer siden

Sørloth med heldig målgivende - taus om landslagsbråket

(RB Leipzig – Hertha Berlin 2–1) I sin første kamp fra start for RB Leipzig fikk Alexander Sørloth (24) sitt første målpoeng for klubben. Men den målgivende pasningen var av det heldige slaget..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt