VG > Sport

Fredag, 23 April, 03:31

VG - 02 mars 21 kl. 14:00

Nytt suverent Johaug-gull: – Therese kunne stilt i herreklassen

OBERSTDORF (VG) Therese Johaug (32) knuste svenske Frida Karlsson og Ebba Andersson på 10-kilometeren i VM – akkurat som på 15-kilometeren lørdag. De andre norske var langt bak..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Oberstdorf, Johaug, Frida Karlsson, Ebba Andersson, VM

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nytt, suverent, Johaug-gull, Therese, kunne, stilti , herreklassen
Aftenposten - 06 mars 21 kl. 13:55

Therese Johaug med suverent gull. Heidi Weng tok sølv etter spurt mot Frida Karlsson.

Oberstdorf: Therese Johaug var som en maskin på tremila. Venninnen Marit Bjørgen fulgte med fra Finland, og hadde bare….

NRK - 06 mars 21 kl. 13:55

Johaug og Weng fikk gull og sølv

Therese Johaug gikk inn til gull under tremila i VM i Oberstdorf, og tok da sitt fjortende VM-gull i løpet av karrieren. Heidi Weng tok sølvet. Johaug gikk inn til tiden 1:24:56.

VG - 27 feb. 21 kl. 12:23

Suverent Johaug-gull tross dramatisk fall med Karlsson

OBERSTDORF (VG) Therese Johaug (32) tok enkelt sitt ellevte VM-gull på 15 kilometer med skibytte - selv om hun ble kjørt ned av Frida Karlsson (21)..

Aftenposten - 27 feb. 21 kl. 12:23

Suverent Johaug-gull tross dramatisk fall med Karlsson

OBERSTDORF (VG) Therese Johaug (32) tok enkelt sitt ellevte VM-gull på 15 kilometer med skibytte - selv om hun ble kjørt….

VG - 02 mars 21 kl. 14:00

Nytt suverent Johaug-gull: – Hun har et helt annet driv

OBERSTDORF (VG) Therese Johaug (32) knuste svenske Frida Karlsson og Ebba Andersson på 10 kilometeren i VM - akkurat som på 15 kilometeren lørdag. De øvrige norske var ikke i nærheten av medalje..

VG - 02 mars 21 kl. 14:00

Nytt suverent Johaug-gull: – Det beste løpet mitt

OBERSTDORF (VG) Therese Johaug (32) knuste svenske Frida Karlsson og Ebba Andersson på 10 kilometeren i VM - akkurat som på 15 kilometeren lørdag. De øvrige norske var ikke i nærheten av medalje..

NRK - 06 mars 21 kl. 13:55

Johaug og Weng på pallen i ski-VM

Therese Johaug gikk inn til gull under tremila i VM i Oberstdorf, og tok da sitt fjortende VM-gull i løpet av karrieren. Heidi Weng tok sølvet, to minutter og 34 sekunder bak Johaug, som gikk inn til tiden 1:24:56.3.

NRK - 17 jan. 21 kl. 12:02

Johaug tok NM-gull

Therese Johaug blei noregsmeister på 15 kilometer med skibytte i dag. Ho leia frå start til mål, og var over eitt minutt føre Heidi Weng. Helene Marie Fossesholm vann bronse.

VG - 18 jan. 21 kl. 11:41

Suveren Johaug-seier i NM – men fortsatt langt bak Bjørgen

TRONDHEIM/OSLO (VG) Therese Johaug (32) tok sitt 16. NM-gull og tangerte ski-dronningen Bente Skari (48). Men Johaug er fortsatt langt bak Marit Bjørgen (40), som har 25 seiere i NM..

NRK - 27 feb. 21 kl. 12:23

VM-gull til Johaug

Therese Johaug var overlegen i lørdagens 15 kilometer i VM i Oberstdorf. Til tross for krasj og fall, tok 32-åringen gullet etter å ha sikret seg en luke etter skibytte. Johaug vant foran svenskene Frida Karlsson og Ebba Andersson..

Fler nyheter fra VG

VG - 5 minutter siden

Michigans tredje bølge: Alderen på pasienter har endret seg

LANSING (VG) Mens tallene gikk ned i store deler av USA, ble delstaten Michigan truffet av sin største bølge. De innlagte er yngre denne gangen..

VG - 1 time siden

Kamp mot klokken i søk etter savnet ubåt: Skal undersøke flytende objekt

Ubåten som er savnet utenfor Bali i Indonesia har vært borte i over 48 timer. Fredag morgen venter redningsmannskapene på et skip som skal undersøke et «uidentifiserbart» flytende objekt..

VG - 3 timer siden

Overgrepstiltalt idrettsprofil må i retten igjen

Idrettsprofilen fra Østlandet som var tiltalt for vold og voldtekter mot sin eks-kone ble i mars frifunnet. Nå skal anken behandles i lagmannsretten..

VG - 4 timer siden

Leicester legger press på storklubbene med ny seier

(Leicester – WBA 3–0) Jamie Vardy (34) og lagkameratene i Leicester er i førersetet i kampen om de ledige Champions League-plassene. Tre mål i løpet av 13 minutter var nok til å senke nedrykkstruede West Bromwich Albion..

VG - 4 timer siden

Nakstads råd til 17. mai-feiringen

For andre år på rad vil nasjonaldagen bli utenom det vanlige. Slik kan du feire dagen – så lenge tiltakene i kommunen din ikke er strengere enn de nasjonale..

VG - 5 timer siden

Vaksineforsker til VG etter nye AstraZeneca-funn: Som å vekke en sovende drage

En gammel immunrespons har blitt vekket til live hos pasientene med alvorlige vaksinebivirkninger, slår Andreas Greinacher fast etter nye undersøkelser..

VG - 5 timer siden

Slo seg helt til topps

Viktor Hovland og Kristoffer Ventura startet sånn passe bra, men avsluttet første runde av lagturneringen i New Orleans på nær fantastisk vis - og topper foreløpig resultattavlen etter 18 hull..

VG - 6 timer siden

Bidens grønne løfte

Joe Biden har store ambisjoner om et grønt skifte. Men klarer han å levere?.

VG - 6 timer siden

Stoltenberg i tale til klimatoppmøte: – Gjør verden mer farlig

NATO-sjef Jens Stoltenberg advarte om sikkerhetskonsekvensene av global oppvarming under Joe Bidens klimatoppmøte torsdag..

VG - 8 timer siden

Folk må i det minste få møtes ute

Nasjonaldagsfeiringen blir mer punktert enn i fjor. Men å feire litt utendørs, det bør gå greit..




Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt