VG > Innenriks

Mandag, 23 November, 22:32

VG - 29 okt. 20 kl. 21:56

Nytt smittetilfelle i militærleir

En ny ansatt i militærleiren Setermoen har testet positivt for corona. Tre personer er nå bekreftet smittet, og Forsvaret er forberedt på at det kan komme flere smittetilfeller..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Setermoen, Forsvaret

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nytt, smittetilfellei , militærleir
P4 - 29 okt. 20 kl. 10:24

Koronautbrudd på militærleir

To ansatte ved Setermoen militærleir i Bardu er bekreftet smittet av koronaviruset. Fordi de smittede ikke har kjent smittevei behandles tilfellene som et pågående utbrudd, opplyser Bardu kommune. Leiren har rundt 1200 ansatte og 1000 vernepliktige, i tillegg til 400 soldater fra den amerikanske marine..

NRK - 29 okt. 20 kl. 11:04

Utbrudd i Setermoen militærleir

Koronasmitten i Setermoen militærleir betraktes som et utbrudd. Onsdag ble det kjent at to personer ved leiren har fått påvist covid-19. Smitten karakteriseres som et utbrudd.

Aftenposten - 04 nov. 20 kl. 09:59

Etiopia erklærer unntakstilstand etter angrep på militærleir

Etiopias statsminister Abiy Ahmed erklærer unntakstilstand i seks måneder framover etter angrep mot en militærleir i den urolige Tigray-regionen..

NRK - 30 okt. 20 kl. 07:13

137 nye smitta i Oslo

Fredag morgon er det meldt om 137 nye smittetilfelle i Oslo på eitt døgn. Dette er opp frå 102 som blei meldt torsdag. I løpet av dei siste 14 dagane er det registrert i alt 944 smittetilfelle, syner tal frå Oslo kommune..

NRK - 03 nov. 20 kl. 05:33

Mange nye koronasmitta elevar

Det er oppdaga 16 nye smittetilfelle av korona i Stavanger siste døgn. For fire kjem smitten frå reiser. Dei andre 12 er knytt til andre kjente smittetilfelle.

NRK - 08 nov. 20 kl. 07:13

90 nye smitta i Oslo

Oslo kommune melder at det har vorte registrert 90 nye smittetilfelle av koronaviruset det siste døgnet. Det er ein nedgang frå døgnet før, då det vart registrert 155 nye smittetilfelle..

NRK - 04 nov. 20 kl. 09:57

Unntakstilstand i Etiopia

Etiopias statsminister erklærer unntakstilstand i seks måneder etter angrep mot en militærleir. Han sier også at det vil komme en militær reaksjon mot de lokale myndighetene i Tigray-regionen, hvor angrepet fant sted..

NRK - 02 nov. 20 kl. 09:45

Belgia nedstengt på nytt

Måndag morgon vakna belgiarane til eit land som på nytt er nedstengt. Samtidig er berre 106 av 2000 intensivplassar i landet ledige, melder Brussels Times. I gjennomsnitt blir det meldt kring 16.

P4 - 29 okt. 20 kl. 16:46

Smittede var på fest med 200 deltakere

De to personene som er bekreftet smittet av koronaviruset ved Setermoen militærleir var på en fest med nærmere 200 deltakere lørdag. Det opplyser forsvarets Forum. Deltakerne var inndelt i kohorter.

NRK - 31 okt. 20 kl. 18:35

50 i karantene i militærleir

50 personer er i karantene i Skjold leir i Målselv etter smittetilfellene i Setermoen leir i nabokommunen Bardu. Hæren har satt flere i karantene enn det retningslinjene tilsier for å være på den sikre siden, ifølge talsmann Eirik Skomedal..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Ordfører ut mot Helsedirektoratet: – Provoserende

Nordre-Frons ordfører Rune Støstad reagerer sterkt på at Helsedirektoratet uttalte seg om lovbrudd i forbindelse med smitteutbruddet på asylmottaket..

VG - 6 timer siden

Fire politibetjenter satt i karantene etter basketak med coronasmittet

En coronasmittet 18-åring forsøkte å løpe fra politiet, men ble innhentet. Nå blir politibetjentene satt i karantene..

VG - 6 timer siden

Spilte bridge og ble truet med coronabot – nå snur politiet

Da politiet troppet opp hos bridgeklubben i Askim, ble deltagerne truet med anmeldelse for brudd på smittevernreglene. Nå har politiet endret oppfatning – kun arrangør anmeldes..

VG - 8 timer siden

Bergen ser starten på en nedgang i smitte: – På rett vei

Bergen forlenger likevel tiltakene i to uker til og myker opp regelen om fem personer..

VG - 8 timer siden

Bergen forlenger tiltak – myker opp regelen om fem personer

Bergen ser starten på en nedgang i smitte, men forlenger tiltakene i to uker til..

VG - 8 timer siden

FHI slår alarm om utviklingen i sykehjemssmitte

En økning i antall smitteutbrudd på sykehjem i Norge den siste uken bekymrer FHI. – Vi er bekymret for at dette kan gi flere smittede med alvorlig forløp fremover, sier medievakten i FHI..

VG - 10 timer siden

Kommuner kan få tilsendt vaksiner i 70 minusgrader: – Krevende

Mye skal klaffe når en coronavaksine skal settes i folk i din kommune. I alle fall hvis vaksinen må lagres og fraktes i mangfoldige minus..

VG - 13 timer siden

Sara (26) og barna er flyttet fra mottak til høyfjellshotell: – Jeg er glad

VINSTRA (VG) Sara Tadese og de to barna hennes er blant de ikke-smittede beboerne som er flyttet fra asylmottaket på Vinstra til et hotell. Hun er lettet over å komme seg bort fra mottaket..

VG - 14 timer siden

Hør Krimpoddens julespesial - hver smule skal snus

Hva skjedde egentlig da pepperkakebyen i Bergen ble rasert? Krimpodden ser nærmere på dusøren, klappjakten og politiets etterforskning av julemysteriet..

VG - 16 timer siden

Flere bekymringsmeldinger fra privatpersoner

Selv om barnevernet fikk færre bekymringsmeldinger da Norge stengte ned, økte antall meldinger fra privatpersoner over store deler av landet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt