NRK > Nyheter

Friday, 17 August, 10:52

NRK - 12 Jan 18 kl. 13:44

Nytt overvåkingssamarbeid med EU

Norge samarbeider nå med EU for å få på plass et system med elektronisk overvåking av spesielt sårbare barn og unge i Norge, slik at de vil bli stoppet i passkontroll på grensen på vei ut av Schengen..
Les mer på NRK


Les mer om:
EU, Norge, Schengen

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nytt, overvåkingssamarbeidmed EU
NRK - 07 Aug 18 kl. 15:50

Har sikret seg overvåkningsbilder

Politiet har sikret seg overvåkningsbilder i drapssaken på Varhaug. – Vi kan bekrefte at vi har sikret overvåkningsvideoer, og det vil være interessant å se om i det er noe materiale der, sier etterforskningsleder Bjørn Kåre Dahl..

P4 - 04 May 18 kl. 05:49

– FBI overvåket telefonsamtaler

FBI skal ha overvåket Donald Trumps advokat Michael Cohens telefonsamtaler flere uker før de slo til mot kontoret og hjemmet hans. Det opplyser kilder til NBC News. Det er tidligere kjent at Cohen i hemmelighet skal ha blitt overvåket av politiet, men ikke hvor lenge eller hvor omfattende.

P4 - 08 Mar 18 kl. 15:09

Krever svar fra forsvarsministeren om overvåkningsbase

Kontroll- og konstitusjonskomiteen på Stortinget krever nå svar fra forsvarsminister Frank Bakke-Jensen om overvåkingsbasen utenfor Hønefoss. For en uke siden fortalte NRK om basen hvor Etterretningstjenesten siden 2005 har overvåket telefonsamtaler og internettrafikk i utlandet gjennom utvalgte satellitter i verdensrommet. Det første spørsmålet som Bakke-Jensen må svare på er om han kan garantere at det ikke foregår overvåkning av norske statsborgere i Norge i regi av E-tjenesten..

Aftenposten - 12 Jun 18 kl. 12:01

Krever svar på hvorfor amerikanske overvåkingsfly flyr fra Andøya

Amerikanske overvåkingsfly forbereder flyvninger fra Andøya, samtidig som Norge sliter med personellmangel og aldrende overvåkingsfly. Det vekker reaksjoner..

Dagbladet - 30 Jan 18 kl. 06:00

Grenser for overvåkning

Utvidelsen av statlig og privat overvåkingskapasitet er i ferd med å endre vilkårene for å være menneske..

Aftenposten - 23 Jun 18 kl. 07:00

Kan gi streng sensur og overvåking: Nytt EU-lovforslag skaper panikk

Et kontroversielt lovforslag fra EU får kritikerne til å frykte at internett skal dø..

P4 - 30 Nov 99 kl. 00:00

Tror mann overvåket tenåringsjenter

Politiet tror en mann i 20-årene fra Sunnmøre lurte jenter han var trener for til å installere et spionprogram på datamaskinene sine. Han skal så ha overvåket jentene uten at de visste om det, melder NRK. Mannen har i flere år vært trener i et idrettslag.

NRK - 07 Dec 17 kl. 04:25

Øker overvåkningen

Uværet i Sør-Norge har ført til at Meteorologisk institutt øker overvåkingen i store deler av landet, skriver NTB. Dersom data tilsier at situasjonen bør oppgraderes, blir det sendt ut ekstremvarsel, opplyser meteorologene..

NRK - 15 Dec 17 kl. 17:42

NASA øker overvåkning av ozohullet

NASA skjøt fredag opp nye instrumenter til den internasjonale romstasjonen som skal overvåke hvordan solen påvirker ozonhullet over Sydpolen..

NRK - 09 Apr 18 kl. 22:32

Overvåker høyreekstremt miljø

PST overvåker det høyreekstreme miljøet på Sørlandet i frykt for at det skal vokse. Natt til 9. april ble det hengt opp hakekors-bannere i Kristiansand, Oslo, Asker og Fredrikstad..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Flytedokk kantra med norsk båt

Ein flytedokk i Hirtshals i Danmark har gått rundt. Om bord var den norske fiskebåten Hardhaus, skriv Sysla. Båten frå Austevoll var inne for måling og klassearbeid.

NRK - 5 minutter siden

Færre sauer drept av rovvilt

En foreløpig oversikt viser at 825 sauer ble drept av ulv, bjørn, gaupe, jerv og kongeørn fram til 1. august. I fjor på samme tid var 850 sauer tatt av rovvilt, og dermed har man hatt en svak nedgang, skiver NTB..

NRK - 45 minutter siden

Krever ni års forvaring

20-åringen som knivstakk en jente 17 ganger, bør dømmes til ni års forvaring, med en minstetid på seks år, mener aktor i saken, statsadvokat Vibeke Gjøslien Martins. Hun la også ned påstand om at tiltalte ilegges kontaktforbud overfor fornærmede..

NRK - 45 minutter siden

Flytedokk kantra i Danmark

Ein flytedokk i Hirtshals i Danmark har gått rundt. Om bord var den norske fiskebåten Hardhaus, skriv Sysla. Båten frå Austevoll var inne for måling og klassearbeid.

NRK - 1 time siden

Alvorlig bussulykke i Tyskland

Flere personer er alvorlig skadd etter en bussulykke på motorveien A19 i Tyskland. Bussen med 60 personer om bord var på vei fra Stockholm til Berlin da den havnet utenfor veien 15 mil før bestemmelsesmålet, melder Aftonbladet..

NRK - 1 time siden

Benny Andersen er død

Dikter og forfatter Benny Andersen er død, 88 år gammel. Andersen er i Danmark en elsket nasjonalpoet. I Norge er han mest kjent for sitt samarbeid med sangeren Povl Dissing..

NRK - 2 timer siden

Sjelden rotte dukket opp i Peru

En svært sjelden ganger som kalles bambusrotta, har dukket opp igjen i Machu Picchu-ruinene etter å ha vært borte i ti år. Nå er den til overmål fotografert..

NRK - 3 timer siden

Mangler 1200 lærerårsverk

Ved inngangen til det nye skoleåret mangler det fortsatt rundt 1.200 lærerårsverk for å oppfylle den nye lærernormen, ifølge Utdanningsdirektoratet, skriver VG..

NRK - 3 timer siden

Fly sklei av rullebanen

Et kinesisk fly sklei av rullebanen og mistet en motor og et hjul da det forsøkte å avbryte landingen på flyplassen i Manila på Filippinene. Det var kraftig regn og dårlig sikt. Fire personer ble lettere skadd..

NRK - 3 timer siden

Google-ansatte med sensur-protest

Flere hundre Google-ansatte har skrevet under et opprop mot selskapets planer om å lansere en sensurert utgave av søkemotoren på det kinesiske markedet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt