NRK > Nyheter

Friday, 16 November, 22:51

NRK - 12 Jan 18 kl. 13:44

Nytt overvåkingssamarbeid med EU

Norge samarbeider nå med EU for å få på plass et system med elektronisk overvåking av spesielt sårbare barn og unge i Norge, slik at de vil bli stoppet i passkontroll på grensen på vei ut av Schengen..
Les mer på NRK


Les mer om:
EU, Norge, Schengen

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nytt, overvåkingssamarbeidmed EU
NRK - 07 Aug 18 kl. 15:50

Har sikret seg overvåkningsbilder

Politiet har sikret seg overvåkningsbilder i drapssaken på Varhaug. – Vi kan bekrefte at vi har sikret overvåkningsvideoer, og det vil være interessant å se om i det er noe materiale der, sier etterforskningsleder Bjørn Kåre Dahl..

P4 - 04 May 18 kl. 05:49

– FBI overvåket telefonsamtaler

FBI skal ha overvåket Donald Trumps advokat Michael Cohens telefonsamtaler flere uker før de slo til mot kontoret og hjemmet hans. Det opplyser kilder til NBC News. Det er tidligere kjent at Cohen i hemmelighet skal ha blitt overvåket av politiet, men ikke hvor lenge eller hvor omfattende.

P4 - 08 Mar 18 kl. 15:09

Krever svar fra forsvarsministeren om overvåkningsbase

Kontroll- og konstitusjonskomiteen på Stortinget krever nå svar fra forsvarsminister Frank Bakke-Jensen om overvåkingsbasen utenfor Hønefoss. For en uke siden fortalte NRK om basen hvor Etterretningstjenesten siden 2005 har overvåket telefonsamtaler og internettrafikk i utlandet gjennom utvalgte satellitter i verdensrommet. Det første spørsmålet som Bakke-Jensen må svare på er om han kan garantere at det ikke foregår overvåkning av norske statsborgere i Norge i regi av E-tjenesten..

Aftenposten - 12 Jun 18 kl. 12:01

Krever svar på hvorfor amerikanske overvåkingsfly flyr fra Andøya

Amerikanske overvåkingsfly forbereder flyvninger fra Andøya, samtidig som Norge sliter med personellmangel og aldrende overvåkingsfly. Det vekker reaksjoner..

Dagbladet - 30 Jan 18 kl. 06:00

Grenser for overvåkning

Utvidelsen av statlig og privat overvåkingskapasitet er i ferd med å endre vilkårene for å være menneske..

NRK - 03 Sep 18 kl. 22:24

Deler av AfD under overvåkining

Myndighetene i Bremen og Niedersachsen har iverksatt overvåking av AfDs ungdomsfløyer i de to delstatene etter bekymring for koblinger til ekstremistgrupper..

Aftenposten - 23 Jun 18 kl. 07:00

Kan gi streng sensur og overvåking: Nytt EU-lovforslag skaper panikk

Et kontroversielt lovforslag fra EU får kritikerne til å frykte at internett skal dø..

NRK - 02 Sep 18 kl. 20:48

Nytt håp for fjellreven

Fjellreven i Norge ser ut til å gå mot sitt beste år siden den nasjonale overvåkingen startet for 15 år siden. Så langt i 2018 er det dokumentert 54 kull og minimum 269 valper her i landet..

P4 - 30 Nov 99 kl. 00:00

Tror mann overvåket tenåringsjenter

Politiet tror en mann i 20-årene fra Sunnmøre lurte jenter han var trener for til å installere et spionprogram på datamaskinene sine. Han skal så ha overvåket jentene uten at de visste om det, melder NRK. Mannen har i flere år vært trener i et idrettslag.

NRK - 07 Dec 17 kl. 04:25

Øker overvåkningen

Uværet i Sør-Norge har ført til at Meteorologisk institutt øker overvåkingen i store deler av landet, skriver NTB. Dersom data tilsier at situasjonen bør oppgraderes, blir det sendt ut ekstremvarsel, opplyser meteorologene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

USA stemte imot Golan-resolusjon

USA har for første gang stemt imot en årlig FN-resolusjon som fordømmer Israels okkupasjon av Golanhøydene. Tidligere har amerikanerne avstått fra å stemme. Israel okkuperte Golanhøydene fra Syria i 1967 og annekterte området i 1981..

NRK - 13 timer siden

42 omkom i ulykke i Zimbabwe

Politiet i Zimbabwe opplyser at rundt 40 personar omkom i ei bussulykke i går kveld, melder nyheitsbyrået Ap. Rundt 20 skal vere skadde. Ulykka skjedde i Gwanda-distriktet, rundt 550 kilometer sør for hovudstaden Harare..

NRK - 30 minutter siden

Eksporterer olje fra Kirkuk

Irak er i gang med å eksportere olje fra byen Kirkuk igjen. Regionen vil eksportere mellom 50.000 og 100.

NRK - 1 time siden

Hevder brexitavtale vil avslås

Storbritannias tidligere brexitminister, David Davis sier til TV-kanalen CNBC at statsminister Theresa Mays forslag til brexitavtale vil bli avslått av parlamentet, og at hun må «komme med et annet alternativ»..

NRK - 1 time siden

Lothepus fekk Dialektprisen 2018

Leif Einar «Lothepus» Lothe fekk Dialektprisen 2018 av Norsk Målungdom. Prisen blei overrekt på Det Norske Teatret fredag. – Ver stolt av språket ditt, og drit i kva andre seier, oppmoda Lothepus i takketala si..

NRK - 1 time siden

Vil avholde fredssamtaler i Sverige

FNs utsending for Jemen, Martin Griffiths vil arrangere fredssamtaler snarlig i et forsøk på å få slutt på krigen som har ført til en humanitær katastrofe i landet. Ifølge Griffiths vil både landets saudisk-støttede regjering og houthiene delta..

NRK - 1 time siden

Dømt etter angrep mot flyplass

En tyrkisk domstol har dømt seks antatte IS-tilknyttede personer til fengsel på livstid etter et angrep mot Istanbuls hovedflyplass i 2016, melder det tyrkiske nyhetsbyrået Anadolu. 45 personer ble drept i angrepet mot Atatürk-flyplassen..

NRK - 1 time siden

Amerikaner i Nord-Korea løslatt

En amerikansk statsborger som i oktober ble arrestert etter å ha krysset grensen fra Kina til Nord-Korea ulovlig, er løslatt. USAs utenriksminister Mike Pompeo takker Nord-Korea og Sverige for samarbeidet i løslatelsen av amerikaneren..

NRK - 2 timer siden

Samtaler mellom Erdogan og Trump

Tyrkias president Erdogan og USAs president Trump skal i en telefonsamtale i dag blant annet blitt enige om at alle aspekter ved drapet på den saudiske journalisten Jamal Khashoggi skal bli avdekket..

NRK - 2 timer siden

37 drept i sammenstøt

37 personer er funnet døde i byen Alindao i Den sentralafrikanske republikk etter kamper mellom væpnede grupper i området, opplyser FN til nyhetsbyrået AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt