NRK > Nyheter

Thursday, 22 February, 23:47

NRK - 12 Jan 18 kl. 13:44

Nytt overvåkingssamarbeid med EU

Norge samarbeider nå med EU for å få på plass et system med elektronisk overvåking av spesielt sårbare barn og unge i Norge, slik at de vil bli stoppet i passkontroll på grensen på vei ut av Schengen..
Les mer på NRK


Les mer om:
EU, Norge, Schengen

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nytt, overvåkingssamarbeidmed EU
Dagbladet - 30 Jan 18 kl. 06:00

Grenser for overvåkning

Utvidelsen av statlig og privat overvåkingskapasitet er i ferd med å endre vilkårene for å være menneske..

NRK - 07 Dec 17 kl. 04:25

Øker overvåkningen

Uværet i Sør-Norge har ført til at Meteorologisk institutt øker overvåkingen i store deler av landet, skriver NTB. Dersom data tilsier at situasjonen bør oppgraderes, blir det sendt ut ekstremvarsel, opplyser meteorologene..

NRK - 15 Dec 17 kl. 17:42

NASA øker overvåkning av ozohullet

NASA skjøt fredag opp nye instrumenter til den internasjonale romstasjonen som skal overvåke hvordan solen påvirker ozonhullet over Sydpolen..

NRK - 25 Sep 17 kl. 13:11

Island får kjeft for EØS-somling

Island strever med å få innført nytt EU-regelverk i tide. I en fersk rangering fra EFTAs overvåkingsorgan ESA får Island skarp kritikk for somlingen. «Dette er en urovekkende trend, og Island bes om umiddelbart å ta grep for å snu den», skriver ESA..

NRK - I førrgår: 02:18

Drapssiktet på overvåkingsvideo

43-åringen som er siktet for å ha drept sin 70 år gamle mor på Landås i Bergen, ble fanget opp av overvåkingskamera både før og etter det antatte drapstidspunktet, skriver BT. 43-åringen og moren skal ha bodd sammen i leiligheten i to år..

NRK - 16 Oct 17 kl. 13:34

Bot for overvåkningsbilder

Eieren av Vågsbygd Bilverksted, har fått en bot på 75-tusen kroner av Datatilsynet, etter å ha publisert overvåkningsbilder av antatte tyver på Facebook, skriver fvn.no. Datatilsynet kaller det selvtekt og mener personene på bildet kan identifiseres..

Dagbladet - 17 Dec 17 kl. 21:59

Hevder han ble overvåket av Putins agenter: - Filmet meg i senga

Luke Harding hevder at han selv ble trakassert og overvåket av russiske agenter da han bodde i Moskva. Han mener det kan gi svar på hvordan Putin skal ha fått Trump på kroken..

NRK - 14 Oct 17 kl. 08:57

Har sikret overvåkningsbilder

Mannen som er skadet etter en slåsskamp på Grønland ved syv-tiden i dag morges, bli nå operert på sykehuset. Politiet vet fortsatt ikke hva slags våpen som ble brukt. De jobber nå med å avhøre vitner og har sikret seg overvåkningsbilder fra stedet..

NRK - 04 Dec 17 kl. 14:12

Varsel om økt overvåkning

Nå går meteorologene ut med såkalt varsel om økt overvåkning, som er første fase før et mulig ekstremvær. Det er nå sendt ut varsel da det er ventet mellom 3–400 millimeter regn de neste dagene..

Aftenposten - 07 Dec 17 kl. 05:37

Meteorologisk institutt øker overvåkingen

Uværet i Sør-Norge har ført til at Meteorologisk institutt øker overvåkingen i store deler av landet og ber publikum følge med på nye værmeldinger..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kan få millionlønn på Stortinget

SSBs prognoser viser at alle Stortingets 169 representanter vil bikke én million i lønn denne stortingsperioden, skriver Dagsavisen torsdag. I løpet av siste stortingsperiode økte representantenes lønn fra 836.579 kroner til 928.

NRK - 45 minutter siden

Ingen enighet om våpenhvile i Syria

Russland er fortsatt ikke villig til å støtte et forslag i FN om våpenhvile i Syria, opplyser de torsdag etter et krisemøte i Sikkerhetsrådet. FN-diplomater håper nå på votering over forslaget fredag..

NRK - 14 timer siden

Se: Nyhetssending med siste fra OL

Se: Nyhetssending med siste fra OL.

NRK - 8 timer siden

Trump: 21 års aldergrense for våpen

USAs president sier han vil innføre omfattende bakgrunnskontroll med fokus på mental helse for våpenkjøpere. Han foreslår også å øke aldersgrensa til 21 år. Trump avviser samtidig at alle lærere bør få våpen, men at lærere med erfaring bør ha våpen..

NRK - 1 time siden

Gransker rådmann og sønn i Lenvik

En tidligere rådmann i Lenvik kommune i Troms kan ha sikret sønnen millioninntekt. Kommunen ga i 2013 en kontrakt til 14 millioner kroner til et firma som rådmannens sønn var involvert i. Kontrollutvalget ber nå kommunen anmelde saken, skriver Kommunal Rapport..

NRK - 1 time siden

Svarte og mentalt syke utsatt

Det er mer enn seks ganger så sannsynlig at en svart person dør av politiets bruk av elektrosjokkvåpen, som for en hvit. Det viser en undersøkelse som Reuters har gjort blant over 1000 slike dødsfall i USA. Mange av ofrene er mentalt syke..

NRK - 1 time siden

NSB sa opp mange, mangler folk

NSB har vært nødt til å innstille en rekke togavganger på Østlandet på grunn av mangel på personell. NSB-sjef Geir Isaksen innrømmer overfor Aftenposten at de har gått for langt i nedbemanningen, og har for lav bemanning til vanlig rutetrafikk..

NRK - 2 timer siden

1400 sveisesømmer må fikses

Alle sveisesømmene på det nye renseanlegget på Odderøya må gjøres på nytt. Det var konklusjonen da Kontrollutvalget besøkte renseanlegget torsdag. Rørene må kappes og hele arbeidet må gjøres om igjen av kvalifiserte fagfolk skriver Fædrelandsvennen..

NRK - 2 timer siden

Tre henrettelser planlagt i dag

I tre amerikanske delstater er det planlagt henrettelser torsdag. De dødsdømte er Doyle Lee Hamm i Alabama, Thomas “Bart” Whitaker i Texas og Eric Scott Branch i Florida. Så langt i år er tre personer henrettet i Texas..

NRK - 2 timer siden

Vurderer trikk på Ring 2 i Oslo

Bymiljøetaten har fått i oppdrag å utrede trikk på Ring 2. Et alternativ er å stenge deler av veien for biler, og la fotgjengere, sykler og trikk råde grunnen alene, skriver Aftenposten. Også enveiskjøring blir vurdert..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt