NRK > Nyheter

Wednesday, 23 May, 11:20

NRK - 12 Jan 18 kl. 13:44

Nytt overvåkingssamarbeid med EU

Norge samarbeider nå med EU for å få på plass et system med elektronisk overvåking av spesielt sårbare barn og unge i Norge, slik at de vil bli stoppet i passkontroll på grensen på vei ut av Schengen..
Les mer på NRK


Les mer om:
EU, Norge, Schengen

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nytt, overvåkingssamarbeidmed EU
P4 - 04 May 18 kl. 05:49

– FBI overvåket telefonsamtaler

FBI skal ha overvåket Donald Trumps advokat Michael Cohens telefonsamtaler flere uker før de slo til mot kontoret og hjemmet hans. Det opplyser kilder til NBC News. Det er tidligere kjent at Cohen i hemmelighet skal ha blitt overvåket av politiet, men ikke hvor lenge eller hvor omfattende.

P4 - 08 Mar 18 kl. 15:09

Krever svar fra forsvarsministeren om overvåkningsbase

Kontroll- og konstitusjonskomiteen på Stortinget krever nå svar fra forsvarsminister Frank Bakke-Jensen om overvåkingsbasen utenfor Hønefoss. For en uke siden fortalte NRK om basen hvor Etterretningstjenesten siden 2005 har overvåket telefonsamtaler og internettrafikk i utlandet gjennom utvalgte satellitter i verdensrommet. Det første spørsmålet som Bakke-Jensen må svare på er om han kan garantere at det ikke foregår overvåkning av norske statsborgere i Norge i regi av E-tjenesten..

Dagbladet - 30 Jan 18 kl. 06:00

Grenser for overvåkning

Utvidelsen av statlig og privat overvåkingskapasitet er i ferd med å endre vilkårene for å være menneske..

NRK - 07 Dec 17 kl. 04:25

Øker overvåkningen

Uværet i Sør-Norge har ført til at Meteorologisk institutt øker overvåkingen i store deler av landet, skriver NTB. Dersom data tilsier at situasjonen bør oppgraderes, blir det sendt ut ekstremvarsel, opplyser meteorologene..

NRK - 15 Dec 17 kl. 17:42

NASA øker overvåkning av ozohullet

NASA skjøt fredag opp nye instrumenter til den internasjonale romstasjonen som skal overvåke hvordan solen påvirker ozonhullet over Sydpolen..

NRK - 09 Apr 18 kl. 22:32

Overvåker høyreekstremt miljø

PST overvåker det høyreekstreme miljøet på Sørlandet i frykt for at det skal vokse. Natt til 9. april ble det hengt opp hakekors-bannere i Kristiansand, Oslo, Asker og Fredrikstad..

NRK - 25 Sep 17 kl. 13:11

Island får kjeft for EØS-somling

Island strever med å få innført nytt EU-regelverk i tide. I en fersk rangering fra EFTAs overvåkingsorgan ESA får Island skarp kritikk for somlingen. «Dette er en urovekkende trend, og Island bes om umiddelbart å ta grep for å snu den», skriver ESA..

NRK - 20 Feb 18 kl. 02:18

Drapssiktet på overvåkingsvideo

43-åringen som er siktet for å ha drept sin 70 år gamle mor på Landås i Bergen, ble fanget opp av overvåkingskamera både før og etter det antatte drapstidspunktet, skriver BT. 43-åringen og moren skal ha bodd sammen i leiligheten i to år..

Aftenposten - 23 Mar 18 kl. 22:21

25-åringen ble overvåket i to år. Fredag drepte han tre og skadet 16.

Radouane Lakdim (25) er identifisert som gjerningsmannen bak angrepet i Sør-Frankrike fredag. I to år ble han overvåket av fransk etterretning..

Dagbladet - 04 May 18 kl. 00:27

NBC: - FBI overvåket telefonsamtalene til Trumps advokat

FBI skal ha overvåket Donald Trumps advokat Michael Cohens telefonsamtaler flere uker før de slo til mot kontoret og hjemmet hans, opplyser kilder til NBC News..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 May 18 kl. 13:00

Det er nå journaliststreik i NRK

1700 medlemmer av Norsk Journalistlag (NJ) i NRK er nå i streik fordi det er brudd i meklingen mellom NJ og arbeidsgiver Spekter/NRK. Det betyr at ingen NJ-medlemmer ansatt i NRK lager innhold for radio, tv eller nrk.no, så lenge streiken varer..

NRK - 15 May 18 kl. 12:09

-Uakseptabel svekkelse av beredskap

I revidert nasjonalbudsjett foreslår regjeringen å flytte 6 helikoptre til Rygge, og kun la 3 helikoptre stå igjen på Bardufoss.- Dette er en helt uakseptabel svekkelse av beredskapen, uttaler stortingsrepresentantene fra Arbeiderpartiet i Troms..

NRK - 15 May 18 kl. 12:37

Arbeidsulykke i Tvedestrand

Luftambulansen og nødetatene rykket ut etter at en mann havnet i klem i en arbeidsulykke i Tvedestrand. Personen skal være livstruende skadd. Arbeidsulykken skjedde på anleggsområdet til den nye E18 mellom Tvedestrand og Arendal, skriver Agderposten..

NRK - 15 May 18 kl. 12:38

Overfylte sykehus i Gaza

Røde Kors sier kapasiteten ved sentralsykehuset i Gaza er sprengt etter det som omtales som den dødeligste dagen siden 2014. Tirsdag er det varslet nye demonstrasjoner..

NRK - 15 May 18 kl. 11:55

Det blir streik i NRK

Det er brudd i meklingen mellom Norsk Journalistlag og NRK/Spekter. 1700 medlemmer i Norsk Journalistlag går ut i streik fra 13:01 tirsdag..

NRK - 15 May 18 kl. 11:44

Vil styrke nødhjelpen til Jemen

Nødhjelpen til krigsherjede Jemen og Kongo foreslås økt i revidert nasjonalbudsjett. – De humanitære behovene globalt er økende, fastslår regjeringen i forslaget. Budsjettposten «nødhjelp og humanitær bistand» skal derfor økes med 116,2 millioner..

NRK - 15 May 18 kl. 11:24

Fare for skogbrann

Lite regn og høye temperaturer gjør at det er stor skogbrannfare i store deler av landet. Noen steder et faren for skogbrann på rødt nivå..

NRK - 15 May 18 kl. 11:33

2,5 millionar kroner til Vikersund

Vikersund hoppsenter får 2,5 millionar kroner i revidert statsbudsjett, melder Bygdeposten. Aldri før har eit idrettsanlegg fått driftsmidlar over statsbudsjettet..

NRK - 15 May 18 kl. 11:41

– Dommen vil bli anket

Forsvarer Aasmund Olav Sandland kommenterer dommen mot Angelica som døde 13 år gammel..

NRK - 15 May 18 kl. 11:42

Nye uroligheter i Gaza

Nye uroligheter i Gaza.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt