NRK > Nyheter

Tuesday, 25 February, 12:21

NRK - 27 Jul 19 kl. 08:20

Nytt oljefunn i Nordsjøen

Equinor og selskapets partnere har gjort et oljefunn i Utsirahøyden i Nordsjøen, men det er foreløpig usikkert om det er drivverdig, skriver NTB. Funnet omtales som «lite», og er estimert å inneholde mellom 5 og 25 millioner fat olje..
Les mer på NRK


Les mer om:
Utsirahøyden, Nordsjøen, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nytt, oljefunni , Nordsjøen
Hegnar.no - 23 Jul 19 kl. 08:46

Røkke-selskap med nytt oljefunn

Aker BP oppdaterer om Alvheim-feltet i Nordsjøen. .

Hegnar.no - 14 May 19 kl. 13:03

Eni med oljefunn

Eni har gjort nytt oljefunn offshore Angola..

E24 - 12 Jul 19 kl. 07:14

Aker BP med litt lavere resultater og nytt oljefunn

Det Kjell Inge Røkke-dominerte oljeselskapet Aker BP slapp både ferske resultater og nyheter om et nytt funn i Nordsjøen fredag..

P4 - 06 Nov 19 kl. 07:56

Stort oljefunn

Equinor melder om et av årets største oljefunn. De har sammen med partnerne funnet både olje og gass i undersøkelsesbrønnen Echino Sør ved Fram-feltet i Nordsjøen. Det anslås at det funnet kan tilsvare opptil 100 millioner fat.

Dagbladet - 06 Nov 19 kl. 08:06

Stort oljefunn i Nordsjøen

Kan ha funnet opp mot 100 millioner fat..

NRK - 20 Aug 19 kl. 10:44

Nytt oljefunn i Barentshavet

Det er gjort oljefunn i Barentshavet. Equinor har sammen med partnerne OMV og Petoro, funnet olje i letebrønnen Sputnik. Det melder Oljedirektoratet i en pressemelding.

Hegnar.no - 27 Jul 19 kl. 08:48

Equinor med oljefunn

Lite oljefunn på Utsirahøyden..

Hegnar.no - 18 Apr 19 kl. 22:50

Gjør oljefunn på rekke og rad i gullområde

ExxonMobil og partnerne har gjort 13 oljefunn (!) på rad utenfor kysten av Guyana. Ressurspotensialet er så stort at det nå vurderes nok et boreskip..

NRK - 04 Jul 19 kl. 08:51

Equinor med oljefunn

Equinor melder at de har gjort et profitabelt oljefunn relatert til Oseberg Vestflanken. Funnet anslås å være på 22 millioner fat olje..

Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 08:16

Nytt olje- og gassfunn i Nordsjøen

– Vi har gjort et av årets største funn, opplyser Equinor, som sammen med tre partnere har funnet mellom 38 og 100 millioner fat oljeekvivalenter i Nordsjøen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Død person funnet på Ranheim

En død person er funnet på Ranheim i Trondheim. Politiet er på stedet og undersøker hva som har skjedd..

NRK - 5 timer siden

Nekter skyld for to drap på Rv15

En 55-årig mann som er tiltalt for å ha kjørt ihjel to kvinner som gikk tur på en gangvei langs riksveg 15 i Kjølsdalen i Nordfjord i jula 2018, nekter straffskyld. Mannen kjørte i amfetaminrus og mistet kontrollen over bilen..

NRK - 1 time siden

Frifant mann i barnebrud-sak

Ein 29 år gamal irakisk mann er frifunnen i lagmannsretten for å ha forsøkt å gifte seg med ei 14 år gamal jente på Sunnmøre. Mannen var også tiltalt for seksuell omgang. Fleirtalet i retten meiner jentas alder er så usikker at mannen må frifinnast..

NRK - 1 time siden

Smelteverk får bot etter ulykke

Metallco Aluminum AS ilegges et forelegg på 2.500.000 kroner for brudd på arbeidsmiljøloven, og pålegges også å betale 653.

NRK - 1 time siden

To arrestert i skatterazzia

I en samordnet aksjon mellom politiet og Skatteetaten har flere regnskapskontorer i Oslo og omegn blitt oppsøkt tirsdag. To personer er pågrepet og siktet. Det er foretatt omfattende beslag på flere kontorer, skriver VG..

NRK - 1 time siden

Sier nei til lege-utdanning i UiS

Universitetet i Stavanger vil etablere sin egen utdanning i medisin, men det er et klart flertall av de andre universitetene sterkt kritiske til, skriver Khrono. I dag tar halvparten av alle norske medisinstudenter utdanningen sin i utlandet..

NRK - 1 time siden

Fulle fly fra Gran Canaria

Et fly fra Gran Canaria lander på Torp Sandefjord lufthavn i ettermiddag. Norwegians fly fra Torp til Las Palmas senere i dag er også fullt. Natt til i dag landet de første flyene fra Kanariøyene etter at sandstorm har hindret flyene i flere dager..

NRK - 1 time siden

Vogntog sperrar riksveg 7

På riksveg 7 øvst i Måbødalen har eit vogntog fått problem. Den sperrar no vegen både austover og vestover, og det har byrja å danne seg køar på begge sider. Politiet er på staden..

NRK - 1 time siden

Flyvertinne testet positivt

Et besetningsmedlem fra Korean Air har testet positivt for koronaviruset, melder Reuters. Flyselskapet har stengt sitt kontor på Incheon Internasjonal Airport som r den største flyplassen i Sør-Korea. 10 koreanere er døde og rundt 1000 smittet.

NRK - 1 time siden

Frp vil endre ulvepolitikken

Frp vil ikke støtte Senterpartiets forslag om å felle to ulveflokker i revirene Rømskog og Mangen. Frp utfordrer i stedet regjeringen med egne forslag om endring i Naturmangfoldsloven, sier Jon Georg Dale som er partiets miljøtalsmann..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt