NRK > Nyheter

Saturday, 21 September, 12:49

NRK - 27 Jul 19 kl. 08:20

Nytt oljefunn i Nordsjøen

Equinor og selskapets partnere har gjort et oljefunn i Utsirahøyden i Nordsjøen, men det er foreløpig usikkert om det er drivverdig, skriver NTB. Funnet omtales som «lite», og er estimert å inneholde mellom 5 og 25 millioner fat olje..
Les mer på NRK


Les mer om:
Utsirahøyden, Nordsjøen, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nytt, oljefunni , Nordsjøen
Hegnar.no - 23 Jul 19 kl. 08:46

Røkke-selskap med nytt oljefunn

Aker BP oppdaterer om Alvheim-feltet i Nordsjøen. .

Hegnar.no - 14 May 19 kl. 13:03

Eni med oljefunn

Eni har gjort nytt oljefunn offshore Angola..

E24 - 12 Jul 19 kl. 07:14

Aker BP med litt lavere resultater og nytt oljefunn

Det Kjell Inge Røkke-dominerte oljeselskapet Aker BP slapp både ferske resultater og nyheter om et nytt funn i Nordsjøen fredag..

NRK - 20 Aug 19 kl. 10:44

Nytt oljefunn i Barentshavet

Det er gjort oljefunn i Barentshavet. Equinor har sammen med partnerne OMV og Petoro, funnet olje i letebrønnen Sputnik. Det melder Oljedirektoratet i en pressemelding.

Hegnar.no - 27 Jul 19 kl. 08:48

Equinor med oljefunn

Lite oljefunn på Utsirahøyden..

Hegnar.no - 18 Apr 19 kl. 22:50

Gjør oljefunn på rekke og rad i gullområde

ExxonMobil og partnerne har gjort 13 oljefunn (!) på rad utenfor kysten av Guyana. Ressurspotensialet er så stort at det nå vurderes nok et boreskip..

NRK - 04 Jul 19 kl. 08:51

Equinor med oljefunn

Equinor melder at de har gjort et profitabelt oljefunn relatert til Oseberg Vestflanken. Funnet anslås å være på 22 millioner fat olje..

NRK - 13 Aug 19 kl. 23:22

Vil ut av Nordsjøen

ExxonMobil vil selge sine eiendeler på britisk sokkel i Nordsjøen, ifølge Reuters. Dermed kan selskapet være på vei bort fra Nordsjøen etter 50 års virksomhet..

Hegnar.no - 17 Jun 19 kl. 13:34

Mot nytt ratehopp?

Det er nesten helt utsolgt for ankerhåndteringsskip (AHTS) i Nordsjøen. Dermed kan det komme et nytt ratehopp..

Hegnar.no - 14 Aug 19 kl. 05:09

ExxonMobil vil ut av Nordsjøen

ExxonMobil vil selge sine eiendeler på britisk sokkel i Nordsjøen, ifølge Reuters. Dermed kan selskapet være på vei bort fra Nordsjøen etter 50 års virksomhet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Jordras tok garasje i Trøndelag

Eit jordras har tatt med seg ei garasje ved fylkesvei 7104 ved Kolvereid i Trøndelag, melder politiet. Eit bustadhus er også i nærleiken. Naudetatane er på veg..

NRK - 30 minutter siden

Fransk politi brukte tåregass

Opprørspoliti har brukt tåregass mot demonstrantar som protesterte mot president Emmanuel Macron sin økonomiske politikk. Protestbeveginga «dei gule vestane» står bak demonstrasjonane. (NTB).

NRK - 30 minutter siden

Flyet har landet

Flyet som måtte returnere til Oslo Lufthavn har landet, ifølge Avinor. Det var indikasjoner på at det var noe i veien med fuel filteret, og de 176 passasjerene som var på vei til Mallorca vil bli flydd ned i et annet fly..

NRK - 1 time siden

Fly må returnere til Gardermoen

Et Norwegian fly som var på vei til Mallorca må returnere tilbake til Oslo Lufthavn etter indikasjoner på at det er noe i veien med fuel filteret, skriver VG. De 176 passasjerene på flight DY 1736 vil bli fløyet ned med et annet fly..

NRK - 1 time siden

Ny leiar for danske Venstre

Jakob Ellemann-Jensen er den nye leiaren i Venstre, som er Danmark sitt største borgarlege parti, melder NTB. Han avløyser Lars Løkke Rasmussen, som trakk seg førre månad..

NRK - 1 time siden

Frakta til sjukehus etter fallskade

Mannen (69) som fall ned i eit steinbrot i Sokndal i føremiddag, er nå frakta med helikopter til sjukehus. Han fall ned om lag to meter, og det er ennå ukjent kor alvorleg skada han er..

NRK - 1 time siden

Stort reisebyrå kan gå konkurs

Det britiske reiseselskapet Thomas Cook har bede regjeringa om ein redningspakke på 2,4 milliardar kroner. Det skjer etter långjevarane til selskapet har trua med å trekke seg frå planen om korleis selskapet kan gå i pluss att, skriv Reuters..

NRK - 1 time siden

Tåregass mot demonstrantar

Politiet i Hongkong har starta å fyre tåregass mot demonstrantar, melder Reuters. Fleire tusen har samla seg i Tuen Mun laurdag. Det er no over fire månadar sidan demonstrasjonane starta..

NRK - 2 timer siden

Iran ikkje redde for å slå tilbake

– Iran vil angripe og øydelegge dei som angrip oss, seier sjefen for revolusjonsgarden ifølgje Reuters. Iran har nekta for å stå bak angrepet på eit oljeanlegg i Saudi-Arabia. USA skuldar Iran, men Houthi-militsen i Jemen har teke på seg skulda..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt