NRK > Nyheter

Wednesday, 03 June, 23:19

NRK - 13 Jun 19 kl. 06:00

Nytt likfunn på Kypros

Politiet på Kypros har funnet enda et lik i søket etter ofre for en seriedrapsmann på øya. Kroppen til det som trolig var en jente, ble funnet i en koffert. Antall drepte i saken er nå oppe i sju. Kypros har aldri hatt en lignende drapssak..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kypros

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nytt, likfunn, Kypros
Dagbladet - 05 Jun 19 kl. 16:59

Nytt makabert likfunn på Kypros: - Aldri sett slik brutalitet

Et tredje lik er funnet i en koffert i den giftige innsjøen Kokkini Limni på Kypros..

VG - 05 May 19 kl. 22:47

Kypros: Nytt grotesk likfunn etter en mistenkt seriemorder

Politiet fant søndag et femte lik de tror stammer fra en mistenkt seriemorder. Mannen skal ha jaktet ned kvinner av utenlandsk opprinnelse i tre år uten å bli oppdaget..

NRK - 20 Jun 19 kl. 15:14

Trosser EUs trusler om sanksjoner

Tyrkia har sendt et nytt prøveboringsskip til Kypros, tross trusler fra EU om å innføre «passende tiltak» mot det unionen mener er ulovlig oljeleting. Tyrkerne leter etter olje og gass 60 kilometer utenfor kysten av Kypros..

VG - 12 Sep 19 kl. 22:02

Likfunn kan stamme fra gammel forsvin­ningssak

Politiet undersøker nå om et likfunn i Mandal kan ha sammenheng med en forsvinning som skjedde for 64 år siden..

NRK - 23 Dec 19 kl. 03:52

Båt med syrere reddet ved Kypros

En båt med 34 syriske båtflyktninger er reddet ved Kypros, skriver den norske avisa Alanyapopsten. Flyktningene skal ha blitt sendt til et mottak på Nord-Kypros..

NRK - 21 Mar 20 kl. 22:53

Kypros med første korona-dødsfall

Kypros har registrert det første korona-dødsfallet i landet. Personen som døde hadde underliggende sykdom, opplyser helsemyndighetene. Så langt har Kypros 84 bekreftede smittetilfeller..

P4 - 12 Sep 19 kl. 17:08

Sjekker likfunn mot 64 år gammel sak

Politiet undersøker om et likfunn i Mandal kan ha sammenheng med en 64 år gammel forsvinningssak. Tre krimteknikkere er i dag på stedet for å undersøke beinrestene som er funnet, melder Lindesnes Avis. De lurer på om det kan være 18 år gamle Arne odd Torgersen som forsvant i 1955..

P4 - 09 Aug 19 kl. 15:45

Partene på Kypros vil møte FN

Partene som står på hver sin side av konflikten på Kypros ønsker å møte FNs generalsekretær neste måned. De ønsker å forberede et rammeverk for strukturerte samtaler som etter planen skal føre til en fredsavtale. Kypros har vært delt i to siden 1974..

VG - 25 Jan 20 kl. 13:13

Politiet undersøker mulig likfunn i Landskrona

Et mulig likfunn er gjort sør for Landskrona i Sverige, der norske Eirin Mikkelsen (43) forsvant julaften i fjor..

P4 - 01 Jul 19 kl. 11:41

Kraftig eksplosjon på Kypros

En kraftig eksplosjon rammet et fjellområde nord på Kypros i natt. Eksplosjonen kunne høres over omtrent hele Kypros. Årsaken er uklar, men myndighetene mistenker at det var en drone som kan ha kommet fra Syria som krasjet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 timer siden

Tysk fange i fokus i Madeleine-sak

En 43 år gammel tysk mann er nå hovedmistenkt i Madeleine McCann-saken. Forsvinningen til den tre år gamle britiske jenta i Portugal for 13 år siden etterforskes fortsatt. Mannen skal ha vært i området med campingbil da jenta forsvant, melder BBC..

NRK - 1 time siden

Svensk politi brukte pepperspray

Politiet i Stockholm grep inn og løste opp en anti-rasisme-demonstrasjon på Sergels Torg i sentrum av Sveriges hovedstad. Senere har det vært sammenstøt både ved Slottet og ved Stockholms største T-banestasjon...

NRK - 45 minutter siden

Ber politi i Minneapolis skåne barn

Innbyggere i MInneapolis sier til NRK at det er mange tilfeller der politiet utøver vold mot barn. I svarte bydeler er storparten av politifolkene hvite, og det gir ikke trygghet, sier flere. De ber politiet holde seg unna skolebarn..

NRK - 6 timer siden

Forsvarsminister uenig med Trump

USAs forsvarsminister Mark Esper sier han er motstander av å bruke en gammel lov for å tillate USAs væpnede styrker å slå ned sivile opptøyer i landet. President Donald Trump har truet med å sette inn hæren mot demonstranter..

NRK - 1 time siden

Brannbomber mot ambassade i Aten

Demonstranter kastet brannbomber mot USAs ambassade i Hellas under en demonstrasjon mot politivold og rasisme. 3000 mennesker demonstrerte i Aten som en følge av George Floyds død i Minneapolis, melder Reuters. Politiet tok i bruk tåregass mot dem..

NRK - 1 time siden

Floyds familie takker for siktelser

George Floyds familie er takknemlige for at alle de fire politifolkene som pågrep ham er siktet for drap eller medvirkning til drap. - Et bittersøtt øyeblikk, sier familien i en uttalelse, som også oppfordrer til fredelige forandringer i samfunnet..

NRK - 1 time siden

Brannbomber mot ambassade i Athen

Demonstranter kastet brannbomber mot USAs ambassade i Hellas under en demonstrasjon mot politivold og rasisme. 3000 mennesker demonstrerte i Athen som en følge av George Floyds død i Minneapolis, melder Reuters. Politiet tok i bruk tåregass mot dem..

NRK - 1 time siden

Facebook-veteraner ut mot sjefen

Over 30 Facebook-ansatte med lang historie i selskapet kritiserer Mark Zuckerberg og toppledelsen for ikke å reagere på Donald Trumps oppdateringer, melder New York Times. USAs president anklages for løgn og for å fyre opp under konfliktene i USA..

NRK - 1 time siden

Svensk politi fjernet demonstranter

Politiet i Stockholm grep inn og løste opp en anti-rasisme-demonstrasjon på Sergels Torg i sentrum av Sveriges hovedstad. Senere har det vært sammenstøt både ved Slottet og ved Stockholms største T-banestasjon, skriver Expressen..

NRK - 2 timer siden

Flere båtbranner hittil i år

I mai var det nesten dobbelt så mange båtbranner som samme måned i fjor, ifølge tall fra Direktoratet fra samfunnssikkerhet og beredskap (DSB). Brannvesenet råder båtfolket til å sjekke elektriske anlegg og motor..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt