NRK > Nyheter

Torsdag, 21 Januar, 02:13

NRK - 26 nov. 20 kl. 09:54

Nytt koronadødsfall ved Ahus  

Ahus bekrefter at en pasient ved sykehuset døde av korona i går, skriver rb.no. Det er så langt usikkert om dødsfallet er knyttet til smitteutbruddet på sykehjemmet Villa Skaar Valstad i Eidsvoll..
Les mer på NRK


Les mer om:
Villa Skaar Valstad, Eidsvoll, Ahus

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nytt, koronadødsfall, ved, Ahus
NRK - 25 des. 20 kl. 12:15

Minst sju koronadødsfall julaften

Det ble registrert minst sju koronadødsfall i Norge på julaften. To i Drammen, to i Bærum og to i Oslo. Oslo universitetssykehus opplyser på sine nettsider at de to pasientene døde på julaften.

NRK - 27 nov. 20 kl. 10:22

Koronadødsfall på Ahus

En person er død som følge av korona på Ahus. Dødsfallet skjedde på torsdag, skriver RB. Dette er det 29.

NRK - 07 jan. 21 kl. 11:04

Nytt koronadødsfall i Telemark

Sykehuset Telemark melder om et nytt koronadødsfall. Dette er det ellevte dødsfallet knyttet til korona ved sykehuset, og det tredje koronadødsfallet denne uken. Sykehusets oversikt viser også at det er lagt inn en ny pasient med covid-19..

NRK - 28 nov. 20 kl. 10:16

To nye koronadødsfall på Ahus

To covid-19-pasienter ved Ahus i Lørenskog har dødd det siste døgnet, opplyser sykehuset til Romerikes Blad. Ledelsen ønsker ikke opplyse om alder, bosted eller kjønn på de avdøde. Totalt er det registrert 31 koronarelaterte dødsfall ved sykehuset..

NRK - 09 des. 20 kl. 10:17

590 nye koronadødsfall i Tyskland

Det er regsitrert 590 koronadødsfall i Tyskland det siste døgnet, melder AP. Det er det høyeste på et døgn under pandemien. Tyskland har nå 24 koronadødsfall per 100.

NRK - 12 des. 20 kl. 14:28

USA: 3309 koronadødsfall siste døgn

I USA har 3309 personer dødd av koronaviruset det siste døgnet. Det er det høyeste antall koronadødsfall i landet i løpet av ett døgn så langt under pandemien, viser tall fra Johns Hopkins universitetet. USA nærmer seg nå 300.

NRK - Igår: 09:45

To koronadødsfall på Ahus

I går var det to koronarelaterte dødsfall på Ahus, opplyser kommunikasjonssjef Geir Boye Lindhjem til Romerikes Blad. Sykehuset opplyser ikke om kjønn, alder eller bosted på de avdøde..

NRK - 14 jan. 21 kl. 10:53

Nytt koronadødsfall ved Ahus

En pasient på Ahus døde av covid-19 i går, opplyser sykehuset til Romerikes Blad. Dette er den 36. pasienten som har mistet livet av koronaviruset på sykehuset.

NRK - 01 des. 20 kl. 09:03

569 dødsfall i Russland

Russland har registrert 569 nye koronadødsfall det siste døgnet, som er 201 flere dødsfall enn i går, ifølge Reuters. Landet har nå over 40.000 koronadødsfall under pandemien.

NRK - 03 des. 20 kl. 16:26

Over to koronadødsfall i minuttet

USA har registrert 3.157 koronarelaterte dødsfall det siste døgnet. Det er det høyeste døgntallet siden april, melder AP.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Drapssikta også sikta for voldtekt

En mann i 30-åra som er sikta for drap på ei 69-årig kvinne på Ålgård i Rogaland, er også sikta for voldtekt. Ifølge Stavanger Aftenblad ble han onsdag varetektsfengsla i fire nye uker i Jæren tingrett. Han har forklart at de to hadde frivillig sex..

NRK - 30 minutter siden

Ikke streik blant dyrepleiere

Etter mekling på overtid er det enighet i oppgjøret for dyrepleiere og klinikkassistenter. Drøyt 40 ansatte ved seks klinikker i Oslo og Bergen kunne ha blitt tatt ut i streik. NHO Mat og Drikke meldte om enighet klokka 01.

NRK - 30 minutter siden

Trudeau skuffet over Keystone-stopp

Canadas statsminister Justin Trudeau er skuffet over at president Joe Biden stanser byggingen av oljerørledning Keystone XL fra Canada til Texas. Trudeau roste beslutningen om å ta USA tilbake inn i Parisavtalen..

NRK - 30 minutter siden

NSA-sjef Haines godkjent i Senatet

Avril Haines, som er president Joe Bidens etterretningssjef, er den første av hans statsråder som er godkjent av Senatet. Haines blir sjef for National Security Agency, som samordner alle USAs etterretningstjenester, inkludert CIA..

NRK - 1 time siden

Første pressebrif fra Det hvite hus

Pressesekretær Jen Psaki holdt den første pressebrifen i Det hvite hus i Washington i natt. President Joe Biden har signalisert at han vil gjenoppta tradisjonen med pressemøter som ble avsluttet under presient Trump..

NRK - 1 time siden

Biden innsatte flere medarbeidere

I en virtuell seremoni innsatte USAs ferske president Joe Biden en rekke nye medarbeidere onsdag..

NRK - 1 time siden

Biden opphevet innreiseforbud

President Joe Biden har undertegnet en presidentordre som opphever det omstridte innreiseforbudet for reisende fra seks muslimske land. Trump innførte innreiseforbudet som en av sine første tiltak for fire år siden..

NRK - 1 time siden

Biden opphevet muslim-forbud

President Joe Biden har undertegnet en presidentordre som opphever det omstridte forbudet mot innvandring fra noen muslimske land. Trump innførte forbudet som en av sine første tiltak for fire år siden..

NRK - 1 time siden

Biden holder pressebrif

USAs president Joe Biden holder sin første pressebrif fra Det hvite hus..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt