NRK > Nyheter

Tuesday, 15 October, 07:57

NRK - 22 Sep 19 kl. 02:27

Nytt jordskjelv i Albania

Like over midnatt til søndag ble det registrert et etterskjelv med styrke på 4,8 i Albania. Det er ikke blitt meldt ytterligere ødeleggelser. Det siste skjelvet kom sju minutter over midnatt. Episenteret var nær byen Shijak..
Les mer på NRK


Les mer om:
Albania, Shijak

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nytt, jordskjelvi , Albania
NRK - 21 Sep 19 kl. 16:30

Jordskjelv i Albania

Det har vært en jordskjelv med en styrke på 5,6 nær byen Tirana i Albania. Det melder det amerikanske jordskjelvsenteret USGS, skriver nyhetsbyrået Reuters..

VG - 21 Sep 19 kl. 20:07

Over 100 skadet i jordskjelv i Albania

Biler ble knust og innbyggerne flyktet ut i gatene da et jordskjelv rystet Albania. Minst 108 mennersker ble skadet..

VG - 21 Sep 19 kl. 20:07

Flere titalls skadet i jordskjelv i Albania

Biler ble knust og innbyggerne flyktet ut i gatene da et jordskjelv rystet Albania. 68 mennesker skal ha blitt skadet..

Aftenposten - 21 Sep 19 kl. 20:59

Flere skadet i kraftig jordskjelv i Albania

Flere titall mennesker er skadd etter at Albania ble rammet av et kraftig jordskjelv lørdag ettermiddag..

Aftenposten - 21 Sep 19 kl. 20:59

Over 100 skadet i kraftig jordskjelv i Albania

Minst 108 mennesker er skadet etter at Albania ble rammet av et kraftig jordskjelv lørdag ettermiddag, melder lokale medier..

Aftenposten - 21 Sep 19 kl. 20:59

Flere skadd i kraftig jordskjelv i Albania

Flere titall mennesker er skadd etter at Albania ble rammet av et kraftig jordskjelv lørdag ettermiddag..

NRK - 21 Sep 19 kl. 20:13

Minst 68 skadet etter jordskjelv

Minst 68 mennesker er skadet etter jordskjelvene i Albania, men ingen av dem har fått alvorlige skader. Det opplyser landets helseminister, melder nyhetsbyrået AP. Albania ble rammet av et jordskjelv og et etterskjelv nær hovedstaden Tirana lørdag..

NRK - 21 Sep 19 kl. 20:13

68 skadet i Albania, ingen alvorlig

Minst 68 mennesker er skadet etter jordskjelvene i Albania, men ingen av dem har fått alvorlige skader. Det opplyser landets helseministeren, melder nyhetsbyrået AP. Landet ble rammet av et jordskjelv og et etterskjelv nær hovedstaden Tirana lørdag..

P4 - 22 Sep 19 kl. 07:40

Over 100 skadd i kraftig jordskjelv

Minst 108 personer er skadd etter at Albania ble rammet av et kraftig jordskjelv i går. Det melder lokale medier. Skjelvet hadde en styrke på 5,8, og episenteret var under fire mil fra hovedstaden Tirana.

Dagbladet - 06 Jul 19 kl. 06:37

Nytt kraftig jordskjelv i California

Et kraftig jordskjelv målt til en styrke på 7,1 har rammet Los Angeles-området i USA fredag kveld. Brannvesenet har bedt beboere forberede seg på etterskjelv..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Flere metoo-saker i Forsvaret

Flere soldater og offiserer i Forsvaret blir refset for seksuelle krenkelser og trakassering. I fjor ble ni soldater og offiserer refset «seksuelle handlinger uten samtykke, skriver Aftenposten. Det er flere saker enn de tre siste årene til sammen..

NRK - 15 minutter siden

Valglokalene har åpnet i Mosambik

Valglokalene har åpnet i Mosambik. Stemningen er spent og den skjøre freden i det østafrikanske landet er satt på prøve. Landets mangeårige president Filipe Nyusi stemte da valglokalene åpnet.

NRK - 15 minutter siden

Se Politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Varsler flere kontroller av byråden

Kontrollutvalgslederen i Oslo kommune vil rette søkelyset mot hvordan byråd Lan Marie Berg (MDG) har styrt alle sine etater. Nå vil Arbeidstilsynet også undersøke bruddene i de andre etatene til byråd Berg, som nå teller over 15.000..

NRK - 1 time siden

Spiser mindre middag fra hermetikk

Salget av middagsmat på boks går ned. Siden 2008 har omsetningen av hermetiske middagsretter falt nesten 30 prosent, melder Godt.no.

NRK - 1 time siden

13 politifolk drept i Mexico

Minst 13 polititjenestemenn ble drept og ni ble skadd i et bakholdsangrep utført av kriminelle i delstaten Michoacán i Mexico mandag. Det melder nyhetsbyrået AP via NTB..

NRK - 2 timer siden

Tjuv klatret opp stillas

Politiet i Haugesund lette i natt etter en ung mann med kniv, som brøt seg inn i en leilighet og stjal kontanter, visakort og gjenstander. Mannen klatret opp et stillas og brøt seg inn i leiligheten i 4. etasje.

NRK - 2 timer siden

67 døde i Japan

Antallet døde etter tyfonen «Hagibis» fortsetter å øke. Ifølge den nasjonale kringkasteren NHK er 67 personer nå bekreftet omkommet..

NRK - 3 timer siden

Vurderer nytt krisemøte om brexit

EU vurderer å kalle inn til et nytt krisemøte om brexit. Det skriver BBC. Målet med møtet er å komme i havn med en avtale mellom EU og Storbritannia, innen britenes planlagte utgang av unionen den 31.

NRK - 4 timer siden

Stopper el-motorsykkel-produksjon

Motorsykkelprodusenten Harley-Davidson har stanset produksjonen av den elektriske modellen Livewire, melder WSJ. Selskapet sier til avisa at man ikke bør lade motorsykkelen hjemme, men går ikke nærmere inn på hvorfor de har stanset produksjonen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt