NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 19:05

NRK - 21 Sep 18 kl. 09:43

Nytt fylkesvåpen klart

Juryen har valgt reklamebyrået Ferskvanns forslag som nytt fylkesvåpen for Innlandet fylkeskommune. Fylkesvåpenet skal behandles politisk på fylkestingene i Hedmark og Oppland søndag..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Ferskvanns, Innlandet, Hedmark, Oppland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nytt, fylkesvåpenklart
NRK - 28 Nov 18 kl. 16:16

Norge har fått et nytt fylkesvåpen

Et nytt fylkesvåpen er født. Det nye fylket kalt Vestfold og Telemark skal trolig representeres av et vikingskip og rosemaling. Før fylkesvåpenet er formelt godkjent må det gjennom behandling i fylkestingene..

Hegnar.no - 14 Jan 19 kl. 16:08

Nytt på nytt ga organdonor-boom

25.000 nye personer opprettet digitalt donorkort i løpet av helgen – etter at nettopp organdonasjon var tema i Nytt på nytt på NRK fredag..

NRK - 14 Jan 19 kl. 16:43

25 000 donorar etter Nytt på nytt

Direktoratet for e-helse har registrert nesten 25 000 nye digitale organdonorkort etter at Nytt på nytt på fredag viste kor enkelt det var å verte donor. Nettsida til Stiftelsen organdonasjon vart overbelasta etter sendinga.

NRK - 30 Jan 19 kl. 13:47

Har funnet nytt ulverevir

Det er dokumentert både et nytt valpekull og et nytt ulverevir i kommunene Aurskog-Høland og Eidskog i ulvesonen. Det kommer fram i en statusrapport som Rovdata legger fram i neste uke..

NRK - 06 Aug 18 kl. 10:57

Nytt avhørsforsøk tirsdag

Politiet vil forsøke å avhøre siktede i drapssaken på Varhaug på nytt tirsdag formiddag. Det ble torsdag gjort forsøk på nytt avhør av siktede, men han har ikke ønsket å forklare seg på nytt, og står fast på sin første forklaring, melder Politiet..

P4 - 30 Apr 19 kl. 13:09

Godt nytt for pollenallergikere

At det nå blir kjøligere over hele landet er dårlig nytt for noen - og godt nytt for andre. De neste dagene vil temperaturen falle med opp til 15 grader i Sør-Norge. Meteorologisk institutt opplyser at det betyr mindre spredning av pollen - og dermed færre rennende neser og kraftige nys..

NRK - 03 Aug 18 kl. 15:37

VG: Vil avhøre drapssiktet på nytt

Oslo-politiet vil avhøre den siktede for Maridalsdrapet på nytt, skriver VG. Den siktede har kun blitt avhørt en gang, og det skjedde rett etter pågripelsen. Mannen har ikke ønsket å bli avhørt på nytt..

P4 - 10 timer siden

Spår nytt år for flyforsinkelser

2019 kan bli et nytt rekordår for flyforsinkelser. I 2018 var det 19 millioner forsinkelsesminutter for europeiske flyselskap, ifølge forsikringsselskapet Frende. Og hittil i år har det vært flere forsinkelser enn på samme tid i fjor.

NRK - 29 Oct 18 kl. 10:55

Vurderer nytt anlegg

Statsbygg skal vurdere nytt anlegg for radioaktivt avfall fordi anlegget for lagring av radioaktivt avfall i Himdalen i Aurskog-Høland fylles opp. Planleggingen av et nytt anlegg starter nå, og det bør stå klart i 2025..

NRK - 13 Dec 18 kl. 10:08

Trondheim får nytt forskningssenter

Sintef Energi ble tildelt oppdraget å opprette et nytt forskningssenter for petroleumsvirksomheten. Sintef og NTNU vant over Bergen og Christian Michelsen Research i kampen om 120 millioner til nytt forskningssenter. Senteret skal utvikle ny kunnskap og teknologi som kan bidra til betydelige reduksjoner i klimagassutslippene på norsk sokkel..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

– Kan ha vore medverkande årsak

– Undersøkingar syner at campylobacter-bakteriar kan ho vore medverkande årsak til at kvinna (72) på Askøy døydde, seier bistandsadvokat Kjetil Ottesen til VG. Kvinna døydde på sjukehus førre veke. Ho hadde frå før ein alvorleg sjukdom..

NRK - 15 minutter siden

Det blir ikke gratis skolemat

De fire regjeringspartiene satte mandag en stopper for opposisjonens forslag om gratis skolemat da saken ble sluttbehandlet i Stortinget. Partiene begrunnet avgjørelsen med at de heller vil prioritere videreutdanning av lærere og innholdet i skolen..

NRK - 1 time siden

Egypts ekspresident døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters. 67-åringen sonet i fengsel for å angivelig ha forfalsket søknaden om å stille som kandidat til valget i 2012..

NRK - 1 time siden

Tidligere president døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Birken åpner for elsykler

Birkebeinerrittet åpner for at du kan sykle både fra Rena til Lillehammer og Halvbirken med elsykkel 31. august. Elsyklistene kan imidlertid ikke kjempe om merker eller klasseseiere.

NRK - 1 time siden

Vy har mer fornøyde kunder enn SJ

Svenske SJ, som skal drifte blant annet Dovrebanen og Nordlandsbanen, kom klart dårligst ut i en stor nordisk undersøkelse, gjort av Svenskt Kvalitetsindex, som målte kundetilfredshet. SJ sier norske passasjerer ikke skal bekymre seg..

NRK - 1 time siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 1 time siden

Brann stopper Østfoldbanen

Det brenner kraftig i skogen ved Røysåsen i Moss. Toglinjene mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen er stengt som følge av brannen. Brannvesenet har per nå ikke kontroll på brannen.

NRK - 1 time siden

Horneland bekrefter Bendtner-exit

Nicklas Bendtner har spilt sin siste kamp i Rosenborg-trøya. Det bekrefter trener Eirik Horneland overfor Eurosport, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Åpner sak mot russiske utøvere

Det russiske antidopingbyrået RUSADA etterforsker 33 russiske utøvere fra flere ulike idretter for dopingbruk, melder nyhetsbyrået AP. 19 av dem skal være friidrettsutøvere, mens fem er syklister. Flere av dem er landslagsutøvere..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt