NRK > Nyheter

Sunday, 19 January, 06:01

NRK - 01 Aug 19 kl. 10:32

Nytt forsøk fredag

Det vil bli gjort eit nytt forsøk fredag 2. august, for å hente ut dei to omkomne fjellklatrarane i Trollveggen, det melder politiet. Fleire forsøk har vore gjort for å hente dei ut, men svært krevjande forhold gjer arbeidet vanskeleg..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Trollveggen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nytt, forsøk, fredag
P4 - 02 Aug 19 kl. 13:17

Nytt forsøk på å hente omkomne i Trollveggen

Politi og redningsmannskaper gjør i dag et nytt forsøk på å få hentet ut de to omkomne i Trollveggen. To tsjekkiske klatrere ble funnet livløse nedenfor Trollveggen mandag ettermiddag etter at de ble meldt savnet tidligere på dagen. De ligger svært vanskelig til, men så snart det er gunstig vær vil mannskapene gjøre et nytt forsøk på å få de ut, opplyser politiet.

P4 - 01 Aug 19 kl. 10:38

Nytt forsøk på å hente ut omkomne i morgen

Politiet vil gjøre et nytt forsøk på å hente ut de to omkomne fjellklatrerne i Trollveggen i morgen. Det har blitt gjort flere forsøk på å få de ut, men svært krevende forhold gjør arbeidet vanskelig. Det var tirsdag at to tsjekkiske klatrere ble funnet etter at de har vært savnet siden lørdag og det ble iverksatt redningsaksjon..

Hegnar.no - 15 May 19 kl. 06:38

Vil gjøre et nytt forsøk på å overtale Parlamentet

Statsminister Theresa May gjør i neste måned et nytt forsøk på å få Parlamentet til å stemme for en utmeldingsavtale med EU..

VG - 05 Aug 19 kl. 10:34

Derby gjør nytt forsøk på opprykk

Derby har kommet topp 6 i fire av de seks siste sesongene - men ikke klart å rykke opp til Premier League. Nå er det nytt forsøk etter at Frank Lampard forsvant og ble erstattet av nederlandske Phillip Cocu..

P4 - 02 Oct 19 kl. 19:29

Vil suspendere Parlamentet på nytt

Storbritannias statsminister Boris Johnson gjør et nytt forsøk på å suspendere parlamentet fra 8. til 14. oktober.

NRK - 01 Dec 19 kl. 17:30

Gjør et nytt redningsforsøk

Dårlig vær gjør at redningsmannskaper ikke har klart å hente mannen på Skjervøyskjæret. En endring i været er ventet ved 20-tiden søndag kveld og det gjør at redningshelikopteret vil gjøre et nytt forsøk da, opplyser Hovedredningssentralen..

P4 - 15 Oct 19 kl. 08:20

Oppkjøpsfond med nytt forsøk på å kjøpe Ving

Oppkjøpsfondet Triton skal nå gjøre et nytt forsøk på å kjøpe den nordiske reiseoperatøren Ving. Det melder Sky News, etter at morselskapet Thomas Cook gikk konkurs. Verken Ving eller Triton kommenterer opplysningene.

NRK - 14 Jun 19 kl. 13:38

EU: – Russland påvirket valg

EU beskylder russiske kilder for å ha forsøkt å påvirke valget til nytt EU-parlament ved hjelp av sofistikerte desinformasjonskampanjer. I en ny rapport skriver EU-kommisjonen at det ble observert forsøk på å påvirke stemmegivningen i EU-valget..

NRK - 09 Aug 19 kl. 16:21

Åpen for nytt møte med Nord-Korea

Den amerikanske presidenten, Donald Trump, sa fredag at han kan ha et nytt møte med den nordkoreanske lederen Kim-Jong Un, melder Reuters. Presidenten skal ikke ha sagt noe om når et eventuelt møte vil finne sted..

NRK - 15 Oct 19 kl. 08:13

Oppkjøpsfond forsøker å kjøpe Ving

Oppkjøpsfondet Triton gjør et nytt forsøk på å kjøpe den nordiske reiseoperatøren Ving etter at eier Thomas Cook gikk konkurs, ifølge Sky News' kilder. – Vi har ingen kommentarer til hvem som vil kjøpe Ving ennå, opplyser Ving til nyhetsbyrået TT..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Voldsomme opptøyer i Beirut

Flere tusen mennesker har i natt demonstert i Libanons hovedstad Beirut mot landets politiske elite og politikken de fører. Politiet brukte vannkanoner og tåregass mot demonstrantene..

NRK - 15 minutter siden

Tiltalt for tre drapsforsøk i Oslo

En 32 år gammel mann møter torsdag i Oslo tingrett tiltalt for tre drapsforsøk på et utested i Møllergata i 2012. To menn ble skutt og en tredje ble knivstukket på utestedet Crystal Club. Alle tre overlevde.

NRK - 30 minutter siden

Knivstukket i Brugata i Oslo

En person er sendt til Ullevål sykehus med skader i magen etter å ha blitt knivstukket i Brugata i Oslo ved femtida søndag morgen, melder Oslo-politiet. Politiet leter etter gjerningsmannen..

NRK - 30 minutter siden

Fv50 Hol–Aurland er stengt

Fylkesveg 50 Hol–Aurland er stengt på grunn av uvêr, melder Vegtrafikksentralen Vest..

NRK - 45 minutter siden

Arbeider omkom i ulykke i Sirdal

En arbeider mistet sent lørdag kveld livet i en fallulykke på Vindmølleparken på Tonstad i Sirdal i Vest-Agder. Politiet fikk melding om arbeidsulykken klokken 23.45.

NRK - 45 minutter siden

Bolighus i brann på Hadeland

En beboer kom seg trygt ut da det begynte å brenne i et bolighus på Roa på Hadeland ved firetida i morges. En beboer i et nabohus er evakuert på grunn av fare for at brannen skal spre seg..

NRK - 1 time siden

To uthus overtent i Nordland

Et fjøs og en låve står i full brann i Røsvikveien ved Fauske, melder politiet i Nordland. Det skal ikke være dyr eller folk inne. Begge bygningene er fullt overtent.

NRK - 1 time siden

To hus overtent i Nordland

Et fjøs og en låve står i full brann i Røsvikveien ved Fauske, melde rpolitiet i Nordland. Det skal ikke være dyr eller folk inne. Begge bygningene er fullt overtent..

NRK - 2 timer siden

Libysk opprørsleder til Berlin

Den libyske opprørsgeneralen Khalifa Haftar, en av de viktigste partene i konflikten i Libya, har kommet til Berlin før søndagens fredsmøte. Haftar ankom lørdag, ifølge den libyske TV-kanalen al-hadath, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 2 timer siden

Bil brant ved Mo i Rana

Føreren reddet seg ut da det begynte å brenne i en bil på Grønnfjelldalsvegen ved Mo i Rana. Bilen ble fullstendig utbrent. Politiet i Nordland mistenker at fører var beruset..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt