NRK > Nyheter

Fredag, 14 August, 10:28

NRK - 01 aug. 19 kl. 10:32

Nytt forsøk fredag

Det vil bli gjort eit nytt forsøk fredag 2. august, for å hente ut dei to omkomne fjellklatrarane i Trollveggen, det melder politiet. Fleire forsøk har vore gjort for å hente dei ut, men svært krevjande forhold gjer arbeidet vanskeleg..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Trollveggen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nytt, forsøk, fredag
P4 - 02 aug. 19 kl. 13:17

Nytt forsøk på å hente omkomne i Trollveggen

Politi og redningsmannskaper gjør i dag et nytt forsøk på å få hentet ut de to omkomne i Trollveggen. To tsjekkiske klatrere ble funnet livløse nedenfor Trollveggen mandag ettermiddag etter at de ble meldt savnet tidligere på dagen. De ligger svært vanskelig til, men så snart det er gunstig vær vil mannskapene gjøre et nytt forsøk på å få de ut, opplyser politiet.

NRK - 26 juni 20 kl. 06:25

Båt trukket av grunn

I natt ble det gjort et nytt forsøk forsøk på å trekke den russiske tråleren Kokshaysk av land. Like før klokken halv seks fredag var aksjonen vellykket, opplyser vaktleder i Kystvakten, Kjetil Aasebø. Tråleren skal ta seg for egen maskin til Tromsø..

P4 - 01 aug. 19 kl. 10:38

Nytt forsøk på å hente ut omkomne i morgen

Politiet vil gjøre et nytt forsøk på å hente ut de to omkomne fjellklatrerne i Trollveggen i morgen. Det har blitt gjort flere forsøk på å få de ut, men svært krevende forhold gjør arbeidet vanskelig. Det var tirsdag at to tsjekkiske klatrere ble funnet etter at de har vært savnet siden lørdag og det ble iverksatt redningsaksjon..

Hegnar.no - 15 mai 19 kl. 06:38

Vil gjøre et nytt forsøk på å overtale Parlamentet

Statsminister Theresa May gjør i neste måned et nytt forsøk på å få Parlamentet til å stemme for en utmeldingsavtale med EU..

VG - 05 aug. 19 kl. 10:34

Derby gjør nytt forsøk på opprykk

Derby har kommet topp 6 i fire av de seks siste sesongene - men ikke klart å rykke opp til Premier League. Nå er det nytt forsøk etter at Frank Lampard forsvant og ble erstattet av nederlandske Phillip Cocu..

Aftenposten - 28 juni 20 kl. 07:54

Trump-familien gjør nytt forsøk på å stanse bok

Trump-familien gjør et nytt forsøk på å stanse boken til presidentens niese Mary, som omtaler Donald Trump som verdens farligste mann..

Aftenposten - 23 jan. 20 kl. 18:00

Nå legges den nye regjeringskabalen. Kan være klar fredag.

DIREKTEBLOGG: Alt tyder på at Erna Solberg vil presentere nytt mannskap fredag. Noen nye kommer inn, noen får trolig nytt departement, og syv Frp-statsråder forlater regjeringen. Følg siste utvikling her:.

Aftenposten - 23 jan. 20 kl. 17:32

Nå legges den nye regjeringskabalen. Kan være klar fredag.

DIREKTEBLOGG: Alt tyder på at Erna Solberg vil presentere nytt mannskap fredag. Noen nye kommer inn, noen får trolig nytt departement, og syv Frp-statsråder forlater regjeringen. Følg siste utvikling her:.

P4 - 02 okt. 19 kl. 19:29

Vil suspendere Parlamentet på nytt

Storbritannias statsminister Boris Johnson gjør et nytt forsøk på å suspendere parlamentet fra 8. til 14. oktober.

NRK - 01 des. 19 kl. 17:30

Gjør et nytt redningsforsøk

Dårlig vær gjør at redningsmannskaper ikke har klart å hente mannen på Skjervøyskjæret. En endring i været er ventet ved 20-tiden søndag kveld og det gjør at redningshelikopteret vil gjøre et nytt forsøk da, opplyser Hovedredningssentralen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - nu

Flere på arbeidsavklaringspenger

118 400 personer mottok arbeidsavklaringspenger ved utgangen av juni 2020, viser tall fra Nav. Det er 3,5 prosent av de mellom 18 og 66 år. Antallet har økt med rundt 300 personer siden utgangen av mars.

NRK - 15 minutter siden

Anbefaler bruk av munnbind

Norske myndigheter vil i dag presenterer nye råd om bruk av munnbind, opplyser Helsedirektoratet. Direktoratet anbefaler allerede bruk munnbind eller tøymunnbind i enkelte situasjoner, geografiske områder og for en begrenset periode..

NRK - 15 minutter siden

Vil anbefale bruk av munnbind

Norske myndigheter vil i dag anbefale munnbind i enkelte situasjoner - også munnbind laget av tøy, melder VG. Anbefaling vil gjelde enkelte situasjoner, geografiske områder og for en begrenset periode, opplyser Helsedirektoratet i en pressemelding..

NRK - 15 minutter siden

12 nye smitta i Bergen denne veka

Det er avlagt 12 positive covid-19 testar denne veka i Bergen. Kommunen gjennomførte 2422 testar frå måndag til fredag. – Dette er me uroa for, seier helsebyråd Beate Husa (KrF)..

NRK - 15 minutter siden

Forbyr store private sammenkomster

Bergen kommune innfører forbud mot private sammenkomster med mer enn 20 personer. Det vedtar Bergen kommune bestemt i en ny forskrift. – Det betyr at det som er et nasjonal råd i blir et påbud i Bergen, sier byrådsleder Roger Valhammer (Ap)..

NRK - 15 minutter siden

– Tøymunnbind godt alternativ

Helsedirektoratet sier at tøymunnbind er et godt alternativ til kirurgiske munnbind, skriver VG..

NRK - 30 minutter siden

Færre timer på mange skoler i vår

Smitteverntiltakene førte til at seks av ti grunnskoler hadde færre timer i enkelte fag, opplyser Kunnskapsdepartementet. Ny statistikk viser at dette gjelder de største skolene i større grad. 64 prosent av skolene oppgir også økte kostnader..

NRK - 30 minutter siden

Bergen kommune om korona

NRK - 30 minutter siden

Frykter munnbind med mangler

Helseminister Bent Høie har varselt at nye råd om munnbind kan komme fredag. Tolletaten frykter nye råd vil gjøre at flere munnbind med alvorlige avvik og mangler kommer inn på markedet. Under pandemien er 2,5 millioner munnbind destruert på grensa..

NRK - 1 time siden

Brann-spiller smittet av korona

Brann-spiller Gilli Rolantsson har fått påvist covid-19, opplyser klubben. Han informerte klubben for halvannen uke siden om at han hadde vært i nærkontakt med en person som var smittet, og gikk ifølge klubben umiddelbart i karantene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt