NRK > Nyheter

Søndag, 07 Mars, 21:59

NRK - 02 jan. 21 kl. 11:07

Nytt dødsfall på sykehjem i Drammen

Enda en beboer ved Fjell bo- og servicesenter i Drammen som var smittet av koronaviruset, er død. Det er det tiende koronadødsfallet ved sykehjemmet. Beboeren var en kvinne i 80-årene som døde fredag, skriver Drammen kommune i en pressemelding..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fjell, Drammen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nytt, dødsfall, sykehjemi , Drammen
NRK - 10 feb. 21 kl. 11:17

Nytt koronadødsfall i Bærum

Bærum kommune melder om et nytt dødsfall på Stabæktunet sykehjem. Det er nå ni dødsfall med påvist covid-19 ved dette sykehjemmet. Det siste døgnet er det registrert 16 nye smittetilfeller i kommunen..

NRK - 03 jan. 21 kl. 12:09

Nok et dødsfall på Moen sykehjem

Det har vært et nytt dødsfall i forbindelse med smitteutbruddet av korona på Moen sykehjem. Én pasient døde med covid-19 lørdag 2. januar, melder kommunen i en pressemelding..

NRK - 04 feb. 21 kl. 17:36

Nye koronadødsfall på Oslo-sykehjem

Til sammen fem beboere ved tre ulike sykehjem og to andre institusjoner i Oslo har dødd av covid-19 den seneste uken. Totalt er det nå 75 beboere som har dødd ved sykehjem, helsehus eller Oslo kommunes behandlingsenhet for korona siden mars..

Klartale - 08 jan. 21 kl. 10:32

Fire nye døde på sykehjem i Drammen

Fire nye personer har dødd ved et sykehjem i Drammen det siste døgnet. Dermed har 15 beboere dødd med korona-viruset i kroppen..

NRK - 03 mars 21 kl. 15:42

Ni nye koronadødsfall registrert

Det totale tallet på koronarelaterte dødsfall i Norge er nå 632, etter at FHI har registrert ni nye dødsfall siden forrige oppdatering. Flest nye dødsfall er registrert blant kvinner i alderen 80–89 år, med tre. Ett dødsfall er registrert blant menn i alderen 50–59 år.

NRK - 08 jan. 21 kl. 09:06

Fire dødsfall på sykehjem i Drammen

Fire beboere som har vært smittet av koronaviruset ved Fjell bo- og servicesenter i Drammen, har gått bort i løpet av det siste døgnet. Til sammen er det 15 beboere ved sykehjemmet som har gått bort i forbindelse med smitteutbruddet..

NRK - 18 jan. 21 kl. 16:25

Nytt koronadødsfall i Fredrikstad

En koronasmittet beboer ved Glemmen sykehjem i Fredrikstad døde søndag kveld. Kvinnen, som var over 90 år, er den sjette beboeren ved sykehjemmet som er død. Totalt er 35 personer ved Glemmen sykehjem rammet av utbruddet som startet i romjulen..

NRK - 02 feb. 21 kl. 11:42

Nytt koronadødsfall på Stabæktunet

Nok en beboer ved Stabæktunet sykehjem er død etter å ha vært koronasyk. Det melder Bærum kommune. Dette er det fjerde koronarelaterte dødsfallet ved sykehjemmet.

NRK - 10 jan. 21 kl. 10:17

Enda et dødsfall på sykehjem

Det er meldt om ytterligere ett dødsfall ved Fjell bo- og servicesenter i Drammen. Det er en kvinne i 90-årene som har gått bort etter å ha fått påvist koronasmitte. Totalt har 16 beboere gått bort den siste måneden på grunn av koronaviruset..

NRK - 04 jan. 21 kl. 05:38

62 smittede på dansk sykehjem

41 ansatte og 21 beboere er koronasmittet på et sykehjem for demente i Aarhus. Tina Grove i kommunen sier til dansk TV2 at de mangler faglært personale som kan ivareta pleie av pasientene på forsvarlig vis. Minst 116 danske sykehjem er rammet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Fant død person etter leteaksjon

Det er gjort funn av en død person i Grimstad etter at det søndag kveld ble iverksatt en leteaksjon etter en savnet mann i 20-årene. De pårørende er varslet, opplyser Agder politidistrikt på Twitter.

NRK - 15 minutter siden

Frykter mer smitte i Bergen

Medisinske fagsjefen i Bergen, Trond Egil Hansen, mener det er mer sannsynlig at det blir en økning i smittetallene etter vinterferien enn at det ikke blir det, melder Bergensavisen. Hansen håper likevel at byen unngår unødvendige strenge tiltak..

NRK - 2 timer siden

Arrestert for tyveri i skredområde

Tre menn fra Litauen er pågrepet for å ha brutt seg inn i et evakuert hus på Ask i Gjerdrum. Øst politidistrikt opplyser at de har funnet tyvegods hos de tre, som lørdag ble kontrollert etter å ha vært inne i det avsperrede område etter leirskredet..

NRK - 1 time siden

Politihelikopter inn i søket

Politihelikopter settes inn i søket etter en mann som er meldt savna etter en fest i Reddal i Grimstad natt til søndag. Festen har vært ute i terrenget, og det er ulendt og utfordrende å søke, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Flere hundre skadd på militærbase

Minst 20 personer er døde og over 400 er skadet etter at flere kraftige eksplosjoner søndag rammet en militærbase i ved byen Bata i det afrikanske landet Ekvatorial-Guinea, melder AFP. Det mistenkes at eksplosjonene har funnet sted på basens våpenlager..

NRK - 1 time siden

Vurderer helikopter

Det er foreløpig ikke sendt ut redningshelikopter fra Hovedredningssentralen til leteaksjonen i Grimstad. – Vi gjør hele tiden en løpende vurdering, og det kan fort bli aktuelt, sier redningsleder Kjetil Hagen. Helikopterne er nå på andre oppdrag..

NRK - 1 time siden

Mutert virus ved Nav i Skien

Åtte personer tilknyttet Nav i Skien har fått påvist koronavirus med britisk mutasjon, opplyser Skien kommune i en pressemelding. De jobber nå hardt med testing og smittesporing, og flere nærkontakter blir satt i karantene..

NRK - 2 timer siden

Lærdalstunnelen stengt

Vegtrafikksentalen meder at Lærdalstunnelen i Vestland er stengt søndag kveld etter at en kabel har falt ned i veibanen. Det er uklart når tunnelen kan åpne igjen..

NRK - 2 timer siden

Leteaksjon i Grimstad

Politiet har iverksatt leteaksjon etter en mann i 20-årene som er savnet fra en fest nord for Reddal i Grimstad. Politihunder og frivillige er kalt ut for å søke. Mannen ble meldt savnet 18.

NRK - 2 timer siden

Fransk milliardær død i ulykke

Den franske politikeren og mangemilliardæren Olivier Dassault døde søndag i en helikopterulykke. Det melder AFP. Olivier Dassault hadde en rekke roller innen Dassault-gruppen, et konglomerat grunnlagt av hans bestefar Marcel Dassault..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt