P4 > Nyheter

Monday, 14 October, 00:24

P4 - 11 Jul 19 kl. 23:07

Nye tåkelys ved Flesland

Bergen Lufthavn Flesland har fått installert nye tåkelys til 40 millioner kroner.
Målet er at det skal redusere forsinkelser, skriver Bergens Tidende.
Det er nå 150 til 200 kanselleringer årlig på grunn av tåke, og det er forventet at det skal reduseres til mellom ti og 20..
Les mer på P4


Les mer om:
Lufthavn Flesland, Bergens Tidende, Flesland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nye, tåkelys, ved, Flesland
NRK - 11 Jul 19 kl. 22:31

Flesland får tåkelys til 40 mill.

Bergen Lufthavn Flesland har fått installert nye tåkelys til 40 millioner kroner for å redusere forsinkelser, ifølge Bergens Tidende..

Hegnar.no - 11 Jul 19 kl. 23:07

Tåkelys til 40 millioner på plass på Flesland

Flykanselleringene på Flesland i Bergen forventes å bli kraftig redusert etter at nye, sterke tåkelys til 40 millioner kroner er installert på flystripa..

NRK - 07 Apr 19 kl. 11:33

Tåke skaper problemer på Flesland

Ingen fly har foreløpig fått lande på Bergen lufthavn Flesland i morgentimene søndag på grunn av tett tåke. Flere fly har forsøkt å lande, men har måttet avbryte. Det er store forsinkelser, men Avinor oppfordrer folk til å møte opp til vanlig tid..

NRK - 08 May 19 kl. 14:21

Ber om bevæpning på Flesland

Vest politidistrikt har bedt om å få bære våpen på Bergen lufthavn Flesland. – Dette er et føre-var-tiltak. Reisende trenger ikke bekymre seg for sikkerheten, sier politimester Kaare Songstad.

P4 - 08 May 19 kl. 14:18

Vil bevæpne seg på Flesland

Politiet ber om å få bære våpen permanent på Flesland lufthavn i Bergen. I en pressemelding sier politiet at de må ta hensyn til dagens trusselbilde, og at de har internasjonale forpliktelser knyttet til sikkerhet ved lufthavner. Vest politidistrikt understreker at det ikke foreligger noen konkrete trusler mot lufthavnen, og det kun er et føre-var-tiltak.

Aftenposten - 08 May 19 kl. 14:40

Politiet ber om permanent bevæpning på Flesland

Politimester for Vest politidistrikt, Kaare Songstad anmoder om permanent bevæpning av politiet på Flesland..

Dagbladet - 11 Sep 19 kl. 23:18

«Mesterhjernens» mørke liv

Han kom i politiets søkelys i 1995, men mannen som er ansett som regissøren av 9/11-angrepene ble først tatt åtte år seinere. Slik var livet til Khalid Shaikh Mohammed..

Dagbladet - 17 Jul 19 kl. 21:12

Håper BBC-press kan hjelpe Frode Berg

- Når en tung internasjonal aktør som BBC setter søkelys på saken, betyr det at man også internasjonalt følger med, sier Berg-venn..

Aftenposten - 02 Oct 19 kl. 14:09

Over natten ble landet en sentral del av maktkampen i USA. Det er ikke tilfeldig.

Fire årsaker til at Ukraina havnet i Trumps søkelys..

Aftenposten - 29 Mar 19 kl. 11:17

Slik jobber journalister: – Medienes søkelys er «vanvittig tøft», mener Bård Hoksrud.

Som kilde hjelper det å vite hvordan mediene fungerer, mener mennesker som selv har stått i stormen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Trudeau trosser trusler

Canadas statsminister Justin Trudeau lover å fortsette valgkampen til tross for at det skal ha kommet trusler mot ham. Statsministeren måtte kle på seg skuddsikker vest under et valgkampmøte i går. Flere av hans politiske motstandere har tatt avstand fra trusler mot politiske ledere..

P4 - 45 minutter siden

- Lot verdifulle IS-fanger være igjen

Det amerikanske militæret fikk ikke overført rundt femti IS-fanger, som ble omtalt som verdifulle, ut av Syria. Det skriver New York Times. Planen var å overføre fangene fra fengsler drevet av kurdere før Pentagon bestemte seg for å trekke sine soldater ut av Nord-Syria, men det mislyktes.

P4 - 1 time siden

Rotte stengte restaurant i Tromsø

En pizza--restaurant i Tromsø sentrum ble stengt etter at en rotte kom løpende inn på restauranten i kveld. Ifølge iTromsø ble alle gjestene evakuert ut, hylende og redde. Rotta er fortsatt ikke funnet og restauranten holder stengt inntil videre..

P4 - 1 time siden

Norsk tenåring siktet for terrortrusler

En norsk tenåring er siktet for å kommet med trusler om skoleskyting mot en internasjonal skole i New York. Den norske gutten, som skal være elev ved skolen, ble pågrepet tirsdag og er siktet for terrortrusler, skriver Dagbladet. UD bekrefter at det er snakk om en norsk borger, men ønsker ikke å kommentere saken ytterligere..

P4 - 2 timer siden

AP ut mot statstøtte til Jehovas vitner

Arbeiderpartiet mener Jehovas vitner bryter menneskerettighetene og bør miste statsstøtten. NRK har snakket med flere personer som har brutt med trossamfunnet på bakgrunn av det de mener er «svært problematiske holdninger til blant annet homofili og kvinner». Anette Trettebergstuen i Ap mener mange barn og unge vokser opp i dette trossamfunnet, og i mange andre, og blir lært at de ikke kan være den de er..

P4 - 2 timer siden

Mot valgseier for høyrepopulistiser

Det høyrepopulistiske partiet PiS går nå mot valgseier i Polen. Partiet ser ut til å få 43,6 prosent av stemmene i valget på ny nasjonalforsamling, ifølge en valgdagsmåling fra Ipsos..

P4 - 2 timer siden

Avtale i Syria

Syriske myndigheter og den kurdiske SDF-militsen skal han inngått en avtale om utplassering av syriske soldater langs den tyrkiske grensen. Partene skal ha møttes på en russisk flybase i Syria, melder Reuters. Flere eksperter har advart mot at en allianse mellom syriske myndigheter og kurdere kan føre til store forandringer i Syrias maktforhold..

P4 - 3 timer siden

Avviser at IS-tilhengere har rømt

Tyrkias president Recep Erdogan avviser opplysningene om at nesten 800 IS-tilhengere har rømt fra en fangeleir i Nord-Syria. Kurdiske myndigheter meldte i dag at rundt 250 kvinner og flere hundre barn med familiebånd til ekstremistgruppen IS, hadde rømt fra en leir i forbindelse med den tyrkiske offensiven. Erdogan kaller det desinformasjon ment for å provosere Vesten, melder nyhetsbyrået Reuters..

P4 - 3 timer siden

Passord til journalister blottstilt

Over 2700 mediefolk fra de største mediehusene i Norge har fått sine passord lekket ut på nettet. Adresseavisen avslørte tidligere denne uken at passordene til 600.000 nordmenn er blottstilt på nettet som følge av omfattende datalekkasjer.

P4 - 4 timer siden

Masseslagsmål i Oslo

Det brøt ut et masseslagsmål på Kalbakken T-banestasjonen i Oslo i kveld. Det har også blitt observert et skytevåpen, opplyser politiet. Ingen er pågrepet og det er foreløpig ikke noe som tyder på at noen skal ha blitt skadet i hendelsen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt