P4 > Nyheter

Friday, 19 July, 01:24

P4 - 11 Jul 19 kl. 23:07

Nye tåkelys ved Flesland

Bergen Lufthavn Flesland har fått installert nye tåkelys til 40 millioner kroner.
Målet er at det skal redusere forsinkelser, skriver Bergens Tidende.
Det er nå 150 til 200 kanselleringer årlig på grunn av tåke, og det er forventet at det skal reduseres til mellom ti og 20..
Les mer på P4


Les mer om:
Lufthavn Flesland, Bergens Tidende, Flesland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nye, tåkelys, ved, Flesland
NRK - 11 Jul 19 kl. 22:31

Flesland får tåkelys til 40 mill.

Bergen Lufthavn Flesland har fått installert nye tåkelys til 40 millioner kroner for å redusere forsinkelser, ifølge Bergens Tidende..

Hegnar.no - 11 Jul 19 kl. 23:07

Tåkelys til 40 millioner på plass på Flesland

Flykanselleringene på Flesland i Bergen forventes å bli kraftig redusert etter at nye, sterke tåkelys til 40 millioner kroner er installert på flystripa..

NRK - 07 Apr 19 kl. 11:33

Tåke skaper problemer på Flesland

Ingen fly har foreløpig fått lande på Bergen lufthavn Flesland i morgentimene søndag på grunn av tett tåke. Flere fly har forsøkt å lande, men har måttet avbryte. Det er store forsinkelser, men Avinor oppfordrer folk til å møte opp til vanlig tid..

NRK - 08 May 19 kl. 14:21

Ber om bevæpning på Flesland

Vest politidistrikt har bedt om å få bære våpen på Bergen lufthavn Flesland. – Dette er et føre-var-tiltak. Reisende trenger ikke bekymre seg for sikkerheten, sier politimester Kaare Songstad.

P4 - 08 May 19 kl. 14:18

Vil bevæpne seg på Flesland

Politiet ber om å få bære våpen permanent på Flesland lufthavn i Bergen. I en pressemelding sier politiet at de må ta hensyn til dagens trusselbilde, og at de har internasjonale forpliktelser knyttet til sikkerhet ved lufthavner. Vest politidistrikt understreker at det ikke foreligger noen konkrete trusler mot lufthavnen, og det kun er et føre-var-tiltak.

Aftenposten - 08 May 19 kl. 14:40

Politiet ber om permanent bevæpning på Flesland

Politimester for Vest politidistrikt, Kaare Songstad anmoder om permanent bevæpning av politiet på Flesland..

Dagbladet - Igår: 21:12

Håper BBC-press kan hjelpe Frode Berg

- Når en tung internasjonal aktør som BBC setter søkelys på saken, betyr det at man også internasjonalt følger med, sier Berg-venn..

Aftenposten - 29 Mar 19 kl. 11:17

Slik jobber journalister: – Medienes søkelys er «vanvittig tøft», mener Bård Hoksrud.

Som kilde hjelper det å vite hvordan mediene fungerer, mener mennesker som selv har stått i stormen..

Aftenposten - 12 Jun 19 kl. 12:13

Tesla-eieren begynte å kjøre fra P-plassen på Flesland. Så merket han at noe var galt.

Noe helt sentralt manglet på to av hjulene..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Varmeste juni noensinne

Årets junimåned var den varmeste målt på kloden noensinne. Den globale gjennomsnittstemperaturen i juni endte på 15,9 grader, som er temperaturrekord, bekrefter NASA og meteorologer i flere land. En hetebølge rammet flere land i Europa i juni.

P4 - 1 time siden

Fortsetter søk i morgen

Søket etter mannen i 40-årene som falt over bord fra en fritidsbåt i Sogn og Fjordane i ettermiddag fortsetter i morgen. Aksjonen er nå gått over til søk etter antatt omkommet. Mannens to barn var også i båten, de ble reddet på land.

P4 - 2 timer siden

- FaceApp bryter norsk lov

Ansiktsappen FaceApp bryter norsk lov. Det mener Forbrukerrådet. Appen som blir utviklet av selskapet Wireless Lab i Russland, lar brukeren se hvordan man vil se ut som gammel.

P4 - 2 timer siden

Hannbjørn skutt i Selbu

En hannbjørn er skutt ved Slindvatnet i Selbu i Trøndelag. Det melder Nea Radio. Dette er den andre bjørnen som er skutt i kommunen denne uken..

P4 - 2 timer siden

- Forhindret terrorangrep

Tysk politi mener de har forhindret et nært forestående terrorangrep. Seks personer er pågrepet som politiet mener er en mulig sikkerhetsrisiko. Politiet gjennomsøkte flere leiligheter i Köln og i Düren, samt på en byggeplass, i forbindelse med de mulige terrorplanene..

P4 - 3 timer siden

USA har skutt ned iransk drone

Et av USAs krigsfartøy har skutt ned en iransk drone over Hormuzstredet. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Dronen skal ha kommet nærmere enn én kilometer fra det amerikanske fartøyet.

P4 - 5 timer siden

Tar dommen til etterretning

- Nå kan familien til Maren Ueland konsentrere seg om sorgprossen. Det sier familiens bistandsadvokat Ragnar Falck Paulsen til P4-nyhetene. Alle de 24 tiltalte i dobbeldtrapssaken ble i dag funnet skyldig.

P4 - 4 timer siden

Mot profitt i velferden

Over halvparten av de spurte i en ny undersøkelse mener private selskaper ikke bør få ta ut profitt fra offentlige velferdstjenester. Undersøkelsen er utført av Sentio for Fagforbundet, skriver FriFagbevegelse. Fagforbundet-leder Mette Nord sier det er en uting at kommersielle selskaper tar ut store fortjenester fra norsk velferd..

P4 - 4 timer siden

Equinor vant stor kontrakt

Equinor har vunnet en stor kontrakt som gjør at de får bygge vindmøller utenfor New York. Kontrakten har en verdi på rundt tre millarder dollar. Selskapet skal nå levere strøm til minst en halv million familier i New York med mellom 60 og 80 vindmøller nesten tre ganger så høye som Frihetsgudinnen.

P4 - 4 timer siden

- Forsøkte å stoppe rop

Donald Trump hevder han forsøkte å stoppe tilhengerne sine fra å rope «send henne tilbake» om demokraten Ilhan Omar på et valgkampmøte i går. Omar, som kom til USA som krigsflyktning fra Somalia, er en av de fire kvinnelige demokratene Trump tidligere denne uken sa burde dra tilbake til landene de kommer fra. Trump sier nå at han er uenig med tilhengernes rop, skriver New York Times.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt