NRK > Nyheter

Søndag, 18 April, 08:22

NRK - 04 mars 21 kl. 18:33

Nye smitteverntiltak i Vestfold

En betydelig økning i smitte av den engelske virusvarianten i Færder, Holmestrand, Horten, Larvik, Sandefjord og Tønsberg, gjør at regjeringen innfører regionale tiltak i Vestfold etter ønske fra kommunene og etter råd fra statsforvalteren, FHI og Helsedirektoratet. De gjelder fra 5. mars til 16. mars..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Færder, Tønsberg, Vestfold, FHI, Helsedirektoratet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nye, smitteverntiltaki , Vestfold
E24 - 26 feb. 21 kl. 20:40

Oslo presenterer nye smitteverntiltak allerede søndag

Oslo innfører strengere smitteverntiltak neste uke, opplyser helsebyråd Robert Steen (Ap) til Dagbladet. Målet er å skjerme barn og unge fra innstrammingene..

NRK - 04 mars 21 kl. 10:56

Vestfold kan bli stengt ned 5. mars

Spesielt strengt kan det bli i Tønsberg og Færder med stengte kjøpesentre. Alle kommuner i Vestfold ber Helsedirektoratet om strengere regionale smitteverntiltak. Det betyr skjenkestopp, hjemmekontor, og å forby arrangementer og fritidsaktiviteter..

VG - 04 mars 21 kl. 11:45

Vestfold ønsker nedstenging etter smitteøkning

Alle Vestfold-kommunene ber Helsedirektoratet om strengere regionale smitteverntiltak. Tiltakene vil innebære nedstenging fra natt til fredag..

E24 - 04 mars 21 kl. 12:40

Vestfold ønsker nedstenging etter smitteøkning

Alle Vestfold-kommunene ber Helsedirektoratet om strengere regionale smitteverntiltak. Tiltakene vil innebære nedstenging fra natt til fredag..

NRK - 18 mars 21 kl. 10:32

Vestfold og Telemark høyest R-tall

Med 1,7 har Vestfold og Telemark det høyeste R-tallet av fylkene i landet, ifølge Folkehelseinstituttet. Det betyr at hver smittet person i Vestfold og Telemark i snitt smitter 1,7 andre. I Oslo er R-tallet 1,3 og Viken 1,4, skriver Tønsbergs Blad..

NRK - 24 feb. 21 kl. 13:28

28 nye smittede i Kristiansand

I Kristiansand er det registrert 28 nye koronasmittede det siste døgnet, opplyser kommunen onsdag. 182 nye nærkontakter ble også satt i karantene. Tirsdag vedtok kommunen strengere smitteverntiltak i Kristiansand på grunn av økning i smitte..

E24 - 07 jan. 21 kl. 11:59

NHO-bedrifter vil permittere flere etter nye smittetiltak

Det nye året starter med økte permitteringer blant NHOs medlemmer. Ferske smitteverntiltak fører til at bedriftene planlegger å permittere enda flere fremover. – Det er en seig vei opp av grøfta, sier sjeføkonom Øystein Dørum..

NRK - 22 jan. 21 kl. 18:05

Nye tiltak i Oslo-området i kveld

Regjeringen foreslår nye smitteverntiltak for Oslo og de andre kommunene som grenser til Nordre Follo i kveld. Det sier helseminister Bent Høie. Kommunene har bedt om tiltak som alle kan sette i verk sammen, sier Oslos byrådsleder Raymond Johansen..

Dagbladet - 31 jan. 21 kl. 22:30

Dette er de nye tiltakene

Helseminister Bent Høie presenterer nye smitteverntiltak for flere Østfold-kommuner etter utbrudd med den britiske virusvarianten..

NRK - 09 mars 21 kl. 10:23

Innfører ikkje nye tiltak i dag

Regjeringa vil ikkje innføre nye smitteverntiltak i dag, men varslar sterkt inngripande tiltak framover dersom smitten ikkje går ned. Regjeringa vil sjå an korleis kommunane handterer smittesituasjonen før eventuelle nasjonale tiltak kjem..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Vil gi asyl til noen afghanere

Tyskland bør gi asyl til afghanere som har hjulpet landets styrker under krigen i Afghanistan, mener forsvarsminister Annegret Kramp-Karrenbauer. Runst 300 afghanere jobber nå for det tyske forsvaret. Nato skal trekke seg ut av landet innen september..

NRK - 45 minutter siden

Frankrike med innreisekarantene

Frankrike innfører ti dagers karantene for personer som ankommer med flygninger fra Argentina, Chile og Sør-Afrika. Dett vil også gjelde fra Brasil, men flygninger derfra er forløpig stanset frem til fredag. Årsaken er bekymring rundt den brasilianske koronavarianten.

NRK - 1 time siden

Ungdomsbråk på Stord

På Stord har politiet i Sør-Vest hatt det travelt med å løyse opp ei samling av rundt 10 ungdommar i 16 til 18-årsalderen som hadde samla seg i Hystadmarkjo. Også der hadde naboar klaga på grunn av bråk..

NRK - 2 timer siden

Jordskred i Tana, hytter evakuert

I Finnmark har et større jordskred tatt med seg rundt 250 meter av fylkesvei 98 ved Steinvik i Tana, melder Vegtrafikksentralen. Tre personer er evakuert fra et hyttefelt i nærheten. Det er ikke tegn på at folk er tatt av jordskredet..

NRK - 1 time siden

Mann tatt for knivstikking i Bergen

Ein mann i 20-åra er arrestert i Bergen, mistenkt for å ha stukke ein annan jamaldrande mann i hals/nakke med kniv. Den skadde mannen er sendt til Haukeland sjukehus, med uavklarte skadar, opplyser politiet..

NRK - 2 timer siden

33 anmeldt for festbråk i Oslo

Politiet i Oslo har i natt anmeldt ialt 33 personer for brudd på smittevernreglene. Det skal dreie seg om fester på Vindern, Bekkelaget og i sentrum,..

NRK - 2 timer siden

Jordskred i Tana ødela fylkesvei

I Finnmark har et jordskred tatt med seg rundt 250 meter av fylkesvei 98 ved Steinvik i Tana. Tre personer er evakuert fra et hyttefelt i nærheten. Det er ikke tegn på at folk er tatt av jordskredet, opplyser politiet..

NRK - 2 timer siden

Tyskland vil gi asyl til afghanere

Tyskland bør gi asyl til afghanere som har bistått under krigen i Afghanistan, mener forsvarsminister Annegret Kramp-Karrenbauer. Regjeringen jobber med å finne ut hvordan man kan få fortgang i å godkjenne slike søknader, sier hun til DPA..

NRK - 2 timer siden

To menn pågrepet for attentatplaner

Russlands sikkerhetstjeneste FSB melder at et attentat mot Hviterusslands president Aleksandr Lukasjenko er avverget. Ifølge både hviterussisk og russisk sikkerhetstjeneste er to menn pågrepet i Moskva. Den ene har amerikansk statsborgerskap..

NRK - 2 timer siden

150 nye koronatilfeller i Oslo

Det er registrert 150 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er elleve under snittet de sju foregående dagene. 150 tilfeller er 17 flere enn på fredag, og 23 flere enn samme dag forrige uke.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt