NRK > Nyheter

Mandag, 18 Januar, 07:47

NRK - 27 nov. 20 kl. 19:40

Nye rekordhøgder på Wall Street

To av dei leiande børsindeksane i USA, S&P 500 og Nasdaq, klatra begge til rekordhøgt nivå fredag. Den teknologitunge Nasdaq-indeksen steig til 12.205,85 poeng, det meste nokosinne. S&P 500 steig meir beskjedent til 3638 poeng, som også er ny rekord..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Nasdaq, Wall Street

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nye, rekordhøgder, Wall, Street
E24 - 01 des. 20 kl. 22:08

Wall Street starter julemåneden på nye rekordnivåer

En ny opptur på Wall Street sendte den brede S&P500-indeksen og Nasdaq-indeksen til nye rekordnivåer tirsdag. Dow Jones steg også, men ikke til ny rekord..

E24 - 07 jan. 21 kl. 14:57

Wall Street stiger til nye rekorder - tek-aksjer stiger

Joe Bidens valgseier er formelt godkjent i USA, og Wall Street har nok en opptur torsdag. De tre største indeksene steg alle til nye rekorder sent torsdag ettermiddag..

E24 - 09 des. 20 kl. 20:09

Tungt fall på Wall Street

Tirsdag stengte det amerikanske aksjemarkedet med nye rekorder for to av de tre viktigste indeksene på Wall Street..

E24 - 10 des. 20 kl. 20:09

Airbnb med brakdebut

Etter flere dager med nye rekorder på Wall Street, endte onsdagen med et bratt fall for alle hovedindeksene på Wall Street..

E24 - 04 jan. 21 kl. 18:41

Wall Street-indeksene ned over to prosent

Wall Street snur til et markant fall på årets første handelsdag, etter nye rekorder i tidlig handel..

E24 - 07 jan. 21 kl. 14:57

Trippelrekord på Wall Street etter tek-oppgang

Joe Bidens valgseier er formelt godkjent i USA, og Wall Street stengte til nye rekorder. Teknologiaksjene dro Nasdaq-indeksen oppover etter onsdagens nedtur..

VG - 03 des. 20 kl. 22:11

Wall Street Journal: Forsyningstrøbbel for lovende vaksine

På grunn av problemer med forsyningstilgangen, vil den lovende Pfizer-vaksinen kun levere halvparten av sine planlagte vaksinedoser, melder Wall Street Journal..

E24 - 15 des. 20 kl. 22:09

Bred oppgang på Wall Street

Tirsdag klatret alle de tre hovedindeksene på Wall Street over én prosent, etter at Pfizers og BioNTechs coronavaksine begynte å rulle ut i USA mandag..

E24 - 24 des. 20 kl. 14:54

Wall Street styrer mot en positiv julaften

Indeksene på Wall Street styrer mot svak oppgang på sin siste handelsdag før juleferien..

E24 - 24 des. 20 kl. 14:54

Forsiktig oppgang i julehandelen på Wall Street

Indeksene på Wall Street klatrer forsiktig på sin siste handelsdag før juleferien..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Trusetrekk var ikke trakassering

En ansatt som fikk blottet underlivet da en overordnet trakk ned boksershortsen hans, ble ikke utsatt for seksuell trakassering, ifølge Diskrimineringsnemnda. Det skriver Klassekampen. Hendelsen skjedde i bedriftens garderobe..

NRK - 30 minutter siden

47 nye smittede i Oslo siste døgn

Det er registrert 47 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 85 færre enn gjennomsnittet den siste uka, som var på 132 smittede per dag. Samme dag i forrige uke ble det registrert 138 smittetilfeller, viser Oslo kommunes koronaoversikt..

NRK - 45 minutter siden

FBI frykter soldater

FBI frykter angrep "fra innsiden" under Joe Bidens innsettelse. FBI skal derfor sjekke bakgrunnen til alle de 25.000 soldatene som skal sikre innsettelsen av Biden som president.

NRK - 45 minutter siden

– Urettferdig vaksinefordeling

Det er urettferdig at norske 20-åringer blir ferdig vaksinert før helsearbeidere i Afrika, mener Norsk Folkehjelp. Norge har sikret seg flere vaksiner enn vi trenger, derfor bør vi i solidaritet gi bort de vi ikke trenger, mener organisasjonen..

NRK - 1 time siden

En av tre utsatte betaling

Hver tredje virksomhet har benyttet seg av ordningen med utsatt innbetaling av offentlige avgifter, viser en undersøkelse blant Virkes medlemmer. Ifølge Dagens Næringsliv melder halvparten om fall i omsetningen, mens 10 prosent vurderer oppsigelser..

NRK - 1 time siden

Samsung-sjef dømt igjen

Mannen som i praksis er sjefen for elektronikkgiganten Samsung blei i dag dømt til 2 og eit halvt år i fengsel i Sør-Korea. Lee Jae-yong er dømt for korrupsjon, melder nyheitsbyrået Yonhap. Han blei dømt i saka i 2017, men anka dommen..

NRK - 1 time siden

Få koronatiltak mot innvandrere

Det er bare gjennomført 2 koronatiltak rettet mot innvandrere, av i alt 29 tiltak som ble foreslått i desember. Det skriver Klassekampen. Diskrimineringsombud Hanne Bjurstrøm sier dette kan sees på som diskriminering og at beredskapen har sviktet i arbeidet med å få ut informasjon raskt til alle deler av befolkningen..

NRK - 1 time siden

Biden vil vrake Keystone-rørledning

Påtroppende president Joe Biden planlegger å vrake oljerørledningen Keystone fra Canada, melder canadiske CBC. Ledningen skal frakte olje fra oljesandfeltene i Alberta til USA, men planene er blitt sterkt kritisert av miljøvernere..

NRK - 1 time siden

Planlegger et 100-tall benådninger

President Donald Trump har planer å benåde et 100-tall personer på hans siste dag i embetet, ifølge kilder i Det hvite hus. Blant dem som ventes benådet, er det hvitsnippforbrytere og rappere. Men trolig ikke Donald Trump, selv, ifølge CNN..

NRK - 2 timer siden

Få og fredelige protester i USA

Små grupper med Trump-tilhengere, noen av dem væpnet, samlet seg i USAs delstatshovedsteder søndag. Men alle steder gikk det fredelig for seg. De fleste steder var det langt flere politi og soldater fra nasjonalgarden enn demonstranter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt