NRK > Nyheter

Torsdag, 26 November, 10:06

NRK - 30 okt. 20 kl. 09:39

Nye reglar for vinterdekk

Frå 1. november er det nye reglar for vinterdekk til tungbilar. Statens vegvesen håpar dette kan bidra til tryggare vintervegar. Kravet til godkjente vinterdekk blir strengare, og minstekravet til mønsterdjupn er endra til 5 millimeter..
Les mer på NRK


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nye, reglar, for, vinterdekk
NRK - 3 timer siden

Økt smitte i Sør-Korea

I Sør-Korea blei det registrert 583 nye koronasmitta siste døgn. Det er det høgaste talet sidan mars. Smitten har auka i landet sidan oktober, då styresmaktene letta på tiltaka.

NRK - 11 nov. 20 kl. 07:36

Hareide lovar elsparkesykkel-reglar

Legar og tannlegar ber om strengare regulering av køyring med elsparkesyklar. Skader etter ulukker med elsparkesykkel er dei einaste som har auka i koronatida. Samferdsleminister Knut Arild Hareide vil få på plass lovendringar så snart som mogleg..

P4 - 25 okt. 20 kl. 12:10

Innfører nye restriksjoner i Italia

I Italia innfører myndighetene nye restriksjoner i et forsøk å slå ned den nye smittebølgen som har rammet landet. Kinoer, treningssentre og svømmehaller blir nå stengt, mens restauranter og barer kun får servere frem til klokken 18. Italia har registrert mellom 15 og 20 000 nye koronasmittede de tre siste dagene..

NRK - 04 nov. 20 kl. 15:51

38 nye smittede i Drammen

Drammen kommune har registrert 38 nye koronatilfeller det siste døgnet. Dermed er det registrert 216 nye tilfeller i kommunen den siste uka. Blant de nye smittede er både elever og ansatte ved flere skoler, og flere skoleklasser er satt i karantene..

NRK - 09 nov. 20 kl. 12:16

19 nye smittet i Østfold

19 nye personer har fått påvist korona det siste døgnet i Østfold. Flest nye tilfeller er det i Fredrikstad med åtte nye det siste døgnet. Flere kommuner har innført lokale smitteverntiltak..

NRK - 16 nov. 20 kl. 07:10

105 nye koronatilfeller i Oslo

Søndag ble det registrert 105 nye smittetilfeller med Koronaviruset i Oslo, ifølge FHI. Lørdag ble det registrert 179 nye smittetilfeller i hovedstaden, mens tallet fredag var 218 nye smittetilfeller..

NRK - 21 nov. 20 kl. 17:08

19.875 nye smittede i Storbritannia

Storbritannia har registrert 19.875 nye koronatilfeller og 341 nye koronadødsfall det siste døgnet, ifølge Reuters. Det er færre nye tilfeller enn i går, da 20.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Nytt koronadødsfall ved Ahus  

Ahus bekrefter at en pasient ved sykehuset døde av korona i går, skriver rb.no. Det er så langt usikkert om dødsfallet er knyttet til smitteutbruddet på sykehjemmet Villa Skaar Valstad i Eidsvoll..

NRK - 15 minutter siden

27 dømt til livstidsstraff i Tyrkia

En tyrkisk domstol dømte i dag 27 personer til fengsel på livstid for medvirkning i kuppforsøket mot president Recep Tayyip Erdogan i 2016, melder AFP..

NRK - 30 minutter siden

Korona i den svenske kongefamilien

Svenske prins Carl Philip og prinsesse Sofia har testet positivt på koronaviruset. Det melder det svenske kongehuset, skriver avisa Expressen..

NRK - 30 minutter siden

Landslagstreneren testet positivt

Landslagstrener Eirik Myhr Nossum testet positivt for koronaviruset på arrangørens test ved ankomst til finske Ruka i går ettermiddag..

NRK - 30 minutter siden

Tyskland passerte 15.000 dødsfall

Tyskland har passert 15.000 koronarelaterte dødsfall, etter at det i dag ble meldt om 389 dødsfall det siste døgnet. Målt i forhold til folketallet er dette tre ganger flere døde enn Norge, men bare en tredel av Sveriges dødstall..

NRK - 16 timer siden

Biden får tilgang til etterretning

Påtroppende president Joe Biden vil mandag motta den første muntlige gjennomgangen av viktig etterretning. Det er den samme rapporten den sittende presidenten mottar. President Trump har inntil nylig hindret Biden tilgang til denne informasjonen..

NRK - 45 minutter siden

Ingen inkassokø

Koronakrisen har foreløpig ikke ført til en gjeldskrise for norske husholdninger. Tall fra Kredinor, som står for halvparten av alle inkasso-saker på forbrukslån i Norge, viser at antall inkassosaker har gått ned med ca. 30 prosent siden april..

NRK - 45 minutter siden

Flertallet av studenter mer ensomme

Tre av fem norske studenter har følt seg mer ensomme etter koronautbruddet i mars, ifølge en undersøkelse utført av Sentio. Undersøkelsen, der 1.000 studenter har svart, er gjennomført på vegne av Universitas og Norsk studentorganisasjon (NSO)..

NRK - 1 time siden

Får ikke skiftet mannskap

Vekterstreiken gjør at det ikke blir skiftet mannskap på flere av oljeplattformene i Nordsjøen. Flere helikopterterminaler i landet er rammet av vekterstreiken som ble trappet opp natt til tirsdag. Trafikken er derfor sterkt redusert..

NRK - 1 time siden

Selger seg ut av Entra

Staten ved nærings- og fiskeridepartementet har solgt seg helt ut av eiendomsselskapet Entra ASA, for 2,5 milliarder kroner. Kjøper av aksjene er det svenske eiendomsselskapet Castellum AB. Entra eier og forvalter totalt 90 eiendommer i Norge..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt