NRK > Nyheter

Søndag, 12 Juli, 17:40

NRK - 12 nov. 19 kl. 16:20

Nye opplysingar i Jensen-saka

Eirik Jensen kom med nye opplysingar i dag som han aldri har fortalt om i avhøyr eller i retten. På den femte dagen av den tredje rettsrunden mot tidlegare politimannen, fortalde han kor han kasta ein av dei mest sentrale telefonane i etterforskinga..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Jensen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nye, opplysingari , Jensen-saka
NRK - 16 jan. 20 kl. 10:13

Ny aktor i Jensen-saka

Juridisk rådgjevar Janne Danielsen er den nye aktoren i narkotika- og korrpusjonssaka mot den tidlegare politimannen Eirik Jensen. Ho erstattar avdøde Jan Egil Preshus i aktoratet. Hovudforhandlingane i saka startar oppatt torsdag..

NRK - 17 juni 20 kl. 11:27

Jensen-saka har kosta 67 millionar

Eirik Jensen-saka har til no kosta minst 67 millionar kroner, syner tal NRK har henta inn. Fredag får den tidlegare politioverbetjenten sin endelege dom etter tre og eit halvt år i rettssystemet..

NRK - 20 nov. 19 kl. 11:09

Skuldar Kina for tortur

Simon Cheng, som tidlegare var tilsett ved det britiske konsulatet i Hongkong, seier han blei torturert av hemmeleg politi i Kina, som ville ha opplysingar om protestane i Hongkong. Storbritannias utanriksminister krev no at saka blir etterforska..

NRK - 12 jan. 20 kl. 09:20

Kvinne tiltalt for falsk forklaring

Ei kvinne i 20-åra må møte i Bergen tingrett tiltalt for å ha gitt uriktige opplysingar etter at ho melde ei valdtekt til politiet i desember 2018, skriv Bergens Tidende. Ein mann blei arrestert og sikta i saka, men blei sett fri etter få timar..

NRK - 11 des. 19 kl. 09:20

Vurderer Baneheia-saka på nytt

Gjenopptakingskommisjonen skal vurdere om saka til drapsdømde Viggo Kristiansen skal takast opp på nytt. Advokaten hans, Arvid Sjødin, meiner det er nye bevis i saka. Det er uvisst om kommisjonen blir ferdig i løpet av dei to dagane som er sett av..

NRK - 10 juni 20 kl. 19:11

Datatilsynet grip inn

NRK avslørte i dag at saka om dei over 200 pasientane som er ramma av journalsaka ved Oslo universitetssjukehus, er langt meir alvorleg enn kva som har vore kjent til no. Datatilsynet vil no krevje svar frå sjukehuset etter saka..

NRK - 09 mars 20 kl. 22:32

Etterlyser person i Odin-saka

Politiet ønsker å kome i kontakt med føraren av bilen som var på hamna i Trondheim seks timar etter at Odin André Hagen Jacobsen var sett der. Det var TV 2 som omtalte saka først..

NRK - 29 des. 19 kl. 20:56

Mogleg drapsvåpen i Orderud-saka

Privatetterforskar Tore Sandberg har funne revolver som kan vera drapsvåpenet i Orderud-saka, melder NTB..

NRK - 27 sep. 19 kl. 15:31

Behandlar delar av Lukviksen-saka

Hålogaland lagmannsrett skal behandle delar av saka mot tidlegare fiskeriminister Svein Ludvigsen på nytt. Han vart dømd til fem år i fengsel for å ha misbrukt stillinga si for å skaffe seg seksuell omgang med tre unge asylsøkarar. Han nektar skuld..

NRK - 27 des. 19 kl. 23:07

Undersøker melding om naudrakett

Politiet har fredag kveld fått inn ei melding om at ein naudrakett har blitt observert ved Bud i Romsdal. Dei har varsla saka vidare til Hovudredningssentralen som skal undersøke saka nærare..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Smitteøknings-rekord i Florida

Antall registrerte smittetilfeller i Florida har steget med 15.300 søndag, som er det høyeste antallet nye smittetilfeller på en dag i den amerikanske delstaten siden begynnelsen av pandemien. Nesten 270.

NRK - 5 minutter siden

Undersøkte brønner i McCann-saken

Den siste uken har portugisisk politi undersøkt tre brønner i Algarve-regionen i jakten på Madeleine McCann, som ble meldt savnet i 2007 da hun var tre år gammel. Det melder flere britiske medier. Politiet har så langt ikke funnet spor i brønnene..

NRK - 15 minutter siden

MC-fører til sykehus

En mann i 60-åra er fraktet til sykehus etter et sammenstøt mellom en MC og en bil i Bakkenteigen i Horten. MCen skulle svinge av veien og bilen bak hadde ikke fått med seg dette. Føreren av bilen, en mann i 20 åra, har fått førerkortet beslaglagt..

NRK - 10 minutter siden

Dialog mellom Serbia og Kosovo

Den politiske kontakten mellom Serbia og Kosovo er gjenopprettet etter et videomøte med EU som tilrettelegger. Serbia nekter å anerkjenne Kosovo som en egen stat. Kosovo erklærte sin uavhengighet etter Balkan-krigen og Natos bombing av Serbia i 1999..

NRK - 15 minutter siden

Franske agenter dømt for spionasje

To tidligere franske etterretningsagenter er dømt til lange fengselsstraffer for å ha delt opplysninger med Kina, melder AFP. De ble dømt til tolv og åtte år i fengsel. Kona til en av agentene dømmes til fire års fengsel for delaktighet..

NRK - 30 minutter siden

Rekord for nye smittede i Florida

Antall registrerte smittetilfeller i Florida har steget med 15.300 søndag, som er det høyeste antallet nye smittetilfeller i den amerikanske delstaten siden begynnelsen av pandemien. Nesten 270.

NRK - 30 minutter siden

Savnet mann funnet

Mannen i 60-årene som har vært savnet på Blefjell i Telemark er funnet, skriver politiet på Twitter. Mannen er sliten, men oppegående, skriver de videre. Helikopter, hundepatruljer og frivillige deltok i søket..

NRK - 30 minutter siden

Over 20.000 koronadøde i Midtøsten

Nå har over 20.000 dødsfall blitt registrert i Midtøsten som følge av koronaviruset. Over halvparten av dødsfallene har vært i Iran, som er regionens hardest rammede land, ifølge AFP.

NRK - 45 minutter siden

Person fraktet i luftambulanse

En person på Langneset i Vefsn er fraktet til sykehus i luftambulanse, melder politiet. Personen skal ha blitt skadet i forbindelse med kjøring på motocrossbane. Føreren var våken og stabil, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Håper å finne turgåer i live

Politiet sier søndag ettermiddag at de fremdeles håper å finne turgåeren som er savnet på Blefjell i live. Det har nå gått omtrent et døgn siden han sist ga livstegn. Helikopter, hundepatruljer og frivillige fra blant annet Røde Kors deltar i søket..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt