NRK > Nyheter

Saturday, 14 December, 05:52

NRK - 12 Nov 19 kl. 16:20

Nye opplysingar i Jensen-saka

Eirik Jensen kom med nye opplysingar i dag som han aldri har fortalt om i avhøyr eller i retten. På den femte dagen av den tredje rettsrunden mot tidlegare politimannen, fortalde han kor han kasta ein av dei mest sentrale telefonane i etterforskinga..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Jensen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nye, opplysingari , Jensen-saka
NRK - 20 Nov 19 kl. 11:09

Skuldar Kina for tortur

Simon Cheng, som tidlegare var tilsett ved det britiske konsulatet i Hongkong, seier han blei torturert av hemmeleg politi i Kina, som ville ha opplysingar om protestane i Hongkong. Storbritannias utanriksminister krev no at saka blir etterforska..

NRK - I førrgår: 09:20

Vurderer Baneheia-saka på nytt

Gjenopptakingskommisjonen skal vurdere om saka til drapsdømde Viggo Kristiansen skal takast opp på nytt. Advokaten hans, Arvid Sjødin, meiner det er nye bevis i saka. Det er uvisst om kommisjonen blir ferdig i løpet av dei to dagane som er sett av..

NRK - 27 Sep 19 kl. 15:31

Behandlar delar av Lukviksen-saka

Hålogaland lagmannsrett skal behandle delar av saka mot tidlegare fiskeriminister Svein Ludvigsen på nytt. Han vart dømd til fem år i fengsel for å ha misbrukt stillinga si for å skaffe seg seksuell omgang med tre unge asylsøkarar. Han nektar skuld..

NRK - 27 Sep 19 kl. 15:31

Behandlar delar av Ludvigsen-saka

Hålogaland lagmannsrett skal behandle delar av saka mot tidlegare fiskeriminister Svein Ludvigsen på nytt. Han vart dømd til fem år i fengsel for å ha misbrukt stillinga si for å skaffe seg seksuell omgang med tre unge asylsøkarar. Han nektar skuld..

NRK - 08 Sep 19 kl. 14:40

Siv Jensen har stemt

Frp-leder Siv Jensen stemte i dag kommunevalget i Oslo. – Nå får vi ikke gjort mer enn å be folk gå å stemme, sa Jensen..

NRK - 28 Nov 19 kl. 11:24

Kripos-rapport om Maja Herner-saka

Kripos har i dag overlevert sin rapport etter at dei har gått gjennom Maja Herner-saka på nytt. Dei har i sin gjennomgang ikkje funne nokon haldepunkt for at det har skjedd ei straffbar handling i forbindelse med at kvinna forsvann..

P4 - 23 Sep 19 kl. 18:41

Raja ut mot Jensen igjen

Vensres Abid Raja går nok en gang ut mot Frp-leder Siv Jensen. Nå anklager Raja Jensen for å bygge ned statens autoritet, fordi hun fortsatt vil bruke ord som snikislamisering. Det sier han i podcasten Kristiansen & Kolve, som spilles inn i kveld, melder VG.

NRK - 02 Dec 19 kl. 13:00

Fire pågripne i kongekrabbe-liga

Ytterlegare fire personar er pågripne og sikta i samband med saka om ulovleg omsetting av kongekrabbe, melder politiet. Tilsaman 16 personar er sikta i Finnmark politidistrikt i tilknytting til saka..

P4 - 01 Aug 19 kl. 19:47

Siv Jensen avlyser besøk for å være med familien

Frp-leder Siv Jensen avlyser besøket til Fpus sommerleir i Stavanger lørdag. Grunnen er at søsteren Nina Jensen, som er tidligere leder i WWF, har mistet ektemannen sin i kampen mot kreften. Jensen tar seg fri for å være med familien, skriver Dagbladet..

Klartale - 06 Nov 19 kl. 08:03

Blir Jensen dømt eller frifunnet denne gangen?

I dag (onsdag) starter en ny rettssak mot politimannen Eirik Jensen. Han er tiltalt sammen med hasj-smugleren Gjermund Cappelen. Sist ble Jensen både frifunnet og dømt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Staten vil stanse juleøl-kalendre

Helsedirektoratet har sendt et skriftlig varsel til Gulating og vil stanse butikkjeden fra å reklamere for deres juleølkalender på Facebook, melder Dagen. Ølutsalgkjeden opplyser til avisa at de vil endre markedsføringen sin..

NRK - 45 minutter siden

Truer med å droppe debatt

Samtlige av Demokratenes presidentkandidater som skal delta på en debatt i Los Angeles neste uke, truer med å droppe den som følge av en arbeidskonflikt. Debatten skal etter planen arrangeres på universitetet Loyola Marymount torsdag..

NRK - 1 time siden

Vy betaler en million kroner

Vy communication og togselskapet Vy har inngått et hemmelig forlik i saken om krenkelse av selskapets varemerke. I forliket, som ønsket å holde hemmelig, ble partene enige om at Vy skal betale Vy Communication en million kroner, ifølge Finansavisen..

NRK - 1 time siden

Hongkongs leder på besøk i Kina

Hongkongs leder Carrie Lam reiste lørdag til Kina. Den politiske og økonomiske situasjonen i Hongkong står etter alt og dømme på agendaen i løpet av hennes fire dager lange besøk, melder Reuters. Mandag skal hun møte Kinas president..

NRK - 1 time siden

Morales har fått asyl i Argentina

Bolivias tidligere president Evo Morales og fire andre medlemmer av landets tidligere regjering har fått innvilget asyl i Argentina. – Asylsøkerne har fått innvilget permanent oppholdstillatelse, sier det argentinske utenriksdepartementet..

NRK - 3 timer siden

Søker etter omkomne i vannet

Dykkere fra politiet søkte lørdag etter de to siste som er savnet etter vulkanutbruddet på New Zealand. Inkludert de to savnede som dykkerne søker etter, har vulkanutbruddet krevd 16 menneskeliv..

NRK - 4 timer siden

Høyesterett ber Trump forklare seg

Høyesterett i USA ber president Donald Trump forklare hvorfor han ikke ønsker å utlevere selvangivelsen sin. Trump blir bedt om å avgi forklaring i mars. En avgjørelse fra høyesterett er ventet i juni neste år, sier domstolen i en uttalelse..

NRK - 4 timer siden

Identifiserer ofre etter flyulykke

Levninger som tilhører de savnede om bord på et chilensk militærfly som styrtet på vei til Antarktis, ble fredag fraktet til en militærbase for identifisering. Myndighetene har ikke sagt noe om hva som kan være årsaken til ulykken..

NRK - 5 timer siden

John Lennons runde briller solgt

Et par av John Lennons briller som Beatles-legenden la igjen i baksetet på en bil, ble fredag solgt på auksjon i London for 1,7 millioner kroner. Brillene ble solgt på nettauksjon til en anonym kjøper..

NRK - 5 timer siden

Mann skadd etter påkjørsel i Oslo

En mann beskrives som hardt skadd etter at han fredag kveld ble påkjørt av en drosje utenfor et hotell i Oslo sentrum. Hendelsesforløpet er ukjent. Politiet er i kontakt med drosjesjåføren og flere vitner på stedet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt