NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 23:12

NRK - 08 april 21 kl. 09:27

Nye nasjonalparker foreslås

Miljødirektoratet har levert en vurdering av mulige nye nasjonalparker til Klima- og miljødepartementet. Forslagene skal nå behandles videre, ifølge en pressemelding. Miljødirektoratet foreslår at blant annet Lyngsalpan i Troms blir nasjonalpark..
Les mer på NRK


Les mer om:
Klima, Lyngsalpan, Troms

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nye, nasjonalparker, foreslås
NRK - 15 mars 21 kl. 23:51

USAs nye innenriksminister godkjent

Kongressrepresentant Deb Haaland er av Senatet godkjent som USAs nye innenriksminister. Haaland blir den første fra USAs urfolk som leder det mektige departementet med ansvar for føderale landområder, nasjonalparker og urbefolkningen..

NRK - 07 april 21 kl. 21:09

Åpner for nye nasjonakparker

Sunnmørsalpene i Ørsta og fjellet Hornelen i Bremanger er blant de fire nye områdene Miljødirektoratet anbefaler å utrede for å se om de bør bli nasjonalparker eller landskapsvernområde. Rundt 10 prosent av Fastlands-Norge er vernet som nasjonalpark..

NRK - 29 mars 21 kl. 04:38

Foreslår å utsette folkeavstemning

Chiles president foreslår å utsette folkeavstemningen over ny grunnlov på grunn av koronapandemien. Valget skulle ha blitt holdt i april. President Sebastián Piñera foreslår å utsette valget med en måneds tid til mai..

NRK - 07 jan. 21 kl. 20:07

Foreslår Garland som justisminister

Påtroppande president Joe Biden har formelt foreslått Merrick Garland som ny justisminister..

NRK - 12 jan. 21 kl. 00:43

Giske foreslått som lokallagsleder

Det oppsto drama og kampvotering under årsmøtet i Trøndelag Arbeidersamfunn mandag kveld. Både Trond Giske, Tine Eikevik og Eva Kristin Hansen ble foreslått som ledere. Til slutt vant Hansen ledervalget med 21 mot 14 stemmer, skriver avisa Nidaros..

NRK - 22 jan. 21 kl. 17:57

Tiltak foreslått rundt Nordre Follo

Regjeringen har foreslått flere inngripende tiltak for kommunene rundt Nordre Follo, som har stengt ned etter et virusutbrudd. Oslo, Nesodden, Frogn, Ås, Indre Østfold, Moss og Vestby deltar på et møte om forslagene, og skal støtte dem, melder VG..

NRK - 22 jan. 21 kl. 20:31

Foreslår jaktsesong på Bigfoot

En politiker i Oklahoma foreslår jaktsesong for den mytiske kjempeapen Bigfoot. Trass i flere observasjoner av noe ukjent og hårete i USAs skoger, lever dyret trolig bare i fantasien. Å tillate jakt med feller skal kunne friste turister, melder AP..

E24 - 30 jan. 21 kl. 09:11

Anbefaler at tiltakene videreføres i én uke

Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet anbefaler at det gradvis lempes på tiltakene, men foreslår enkelte lettelser for barn og unge. Saken oppdateres. Helsedirektoratet og FHI anbefaler gradvis lemping av tiltakene i Oslo-regionen.

NRK - 11 feb. 21 kl. 10:15

Foreslår ny sykelønnsordning

Ekspertutvalg foreslår ny sykelønnsordning..

NRK - 11 feb. 21 kl. 10:15

Utvalg foreslår ny sykelønnsordning

Et utvalg ledet av professor Steinar Holden foreslår å utrede ny en sykelønnsordning. De vil ikke ha karensdager, men la arbeidsgiverne ta 10 prosent av regningen etter tre måneder. Både Virke og LO er kritiske til forslaget..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Storbritannia kutter i bistanden

Den britiske regjeringen vil kutte det årlige bistandsbidraget fra 0,7 prosent til 0,5 prosent av brutto nasjonalprodukt. Avgjørelsen har ført til krass kritikk fra to hundre britiske hjelpeorganisasjoner, skriver Sky News..

NRK - 1 time siden

14-åring utsatt for tyveri

Like før klokka 21 fikk politiet melding om at en 14 år gammel gutt fikk frastjålet en gjenstand ved togstasjonen på Gausel i Stavanger. Gjerningspersonen skal også være en ung gutt. Politiet er i kontakt med fornærmede.

NRK - 1 time siden

Rømling fortsatt på frifot

Mannen som rømte fra et fengslingsmøte tirsdag ettermiddag, er fortsatt på frifot. Det bekrefter operasjonsleder i politiet, Marius Fosvold. Mannen er en av to siktede etter et tyveri av en snøfreser i Tønsberg natt til mandag..

NRK - 30 minutter siden

Stort ras sperrer fylkesvei i Alta

Et stort steinras har onsdag kveld gått over fylkesvei 8830 mellom Skillefjordbotn og Storekorsnes nord for Alta. Vegtrafikksentralen nord opplyser at det er flere løse steiner i fjellsiden som må fjernes ved hjelp av vann før veien kan åpnes igjen..

NRK - 30 minutter siden

Minst fire drept i bombeangrep

Minst fire personer er drept og tolv såret etter at en bilbombe gikk av utenfor et femstjernershotell i byen Quetta i Pakistan, ifølge politiet. Hotellet skal ofte ha besøk av politikere, byråkrater og utlendinger, opplyser assisterende politisjef..

NRK - 45 minutter siden

Fremdeles ingen pågripelser

Rundt ett døgn etter at en mann ble drept i Tønsberg, står politiet fortsatt uten konkrete mistenkte i saken. Ingen er foreløpig pågrepet, opplyser politiet. De har samlet inn en rekke videoopptak fra området som nå blir gjennomgått..

NRK - 1 time siden

Smitteutbrot på byggeplass

Det er påvist fleire tilfelle av koronaviruset ved ein byggeplass i Lillestrøm. Førebels har ti personar testa positivt. Det bekreftar ordførar Jørgen Vik i Lillestrøm kommune til Romerikes Blad..

NRK - 1 time siden

Over 1000 arresterte i Russland

Meir enn 1000 personar har vorte arresterte i Russland i samband med støttedemonstrasjonar for opposisjonsleiar Aleksej Navalnyj onsdag. Det melder observasjonsgruppa OVD Info..

NRK - 2 timer siden

Forlenger søknadsfristen

Regjeringa forlenger søknadsfristen for støtteordninga for store publikumsopne arrangement til 20. mai då fleire aktørar ikkje rakk fristen. Det opplyser næringsminister Iselin Nybø i ei pressemelding.

NRK - 2 timer siden

Testet barnehagebarn i Lindesnes

Lindesnes kommune startet i dag massetesting av 128 barnehagebarn, etter koronautbrudd i en barnehage i Mandal. – Uvanlig, men nødvendig, mener kommuneoverlegen som jobber med å få kontroll på smitten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt