NRK > Nyheter

Torsdag, 22 April, 15:29

NRK - 03 feb. 21 kl. 13:14

Nye millioner til Cruise-film

Hollywood-filmen «Scorpio», også kjent som «Mission Impossible 8», får 68 millioner kroner i statlige midler gjennom den såkalte insentivordningen. Midlene skal bidra til å øke antallet store internasjonale film- og serieproduksjoner i Norge..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Impossible, Norge, Cruise

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nye, millioner, til, Cruise-film
Dagbladet - 04 feb. 21 kl. 18:26

Danket ut av Cruise: - Skuffende

Flere store norske filmprosjekter må tenke nytt etter at Tom Cruise og Paramount stakk av med 68 millioner kroner i støttemidler..

Dagbladet - 03 feb. 21 kl. 12:20

Cruise returnerer trolig til Norge

Hollywood-giganten Paramount Pictures, som sammen med Tom Cruise står bak «Mission Impossible»-filmene, stikker av med norsk filmpott..

E24 - 05 april 21 kl. 20:53

Norwegian Cruise Line vil åpne for cruise for vaksinerte

I et brev til amerikanske smittevernmyndigheter mener selskapet at vaksine er tilstrekkelig beskyttelse mot corona..

VG - 18 mars 21 kl. 20:07

Enorm interesse for å lage ny Max Manus-film

Hele syv store aktører innen norsk og nordisk film kjemper nå om å få rettighetene til å lage film eller TV-serie av den nye Max Manus-boken «Rottejegeren»..

VG - 12 mars 21 kl. 11:06

Filmanmeldelse «Prosjekt Z»: Internhumor i norsk skrekkomedie

Norsk film om å lage film. Den er ikke all verden til film..

VG - 04 mars 21 kl. 19:27

Hollywood elsker Nesbø: Amazon lager film av «Sjalusimannen»

Når krimkongen Jo Nesbø (60) skriver novellesamling skjer dette: Amazon vil lage film av den ene, Ben Stiller vil lage film av den andre – og her hjemme lages for første gang et lydbokdrama med Sven Nordin i spissen..

NRK - 19 april 21 kl. 10:48

100 millioner doser ekstra til EU

EU har inngått avtale med Pfizer om levering av ytterligere 100 millioner vaksinedoser i 2021, opplyser selskapet. Dermed blir 600 millioner doser levert i år. Den nye avtalen kommer som følge av at EU-kommisjonen har valgt å benytte seg av muligheten til å kjøpe ytterligere 100 millioner vaksinedoser i tråd med en avtale signert 17.

VG - 03 feb. 21 kl. 07:00

Regjeringen: Vil flagge hjem norsk film

Kulturministeren setter av 40 millioner kroner for å nødhjelpe pandemirammede norske film- og serieproduksjoner i utlandet..

Aftenposten - 05 mars 21 kl. 15:57

Norske kinokjeder vil ikke vise ny Disney-film: – Vi må stå imot dette

Disneys nye film lanseres samtidig på kino og Disney+. Dette slår bena vekk under hele forretningsmodellen for….

VG - 03 feb. 21 kl. 12:21

Tom Cruise tilbake til Norge for «M:I 8»

Hollywood-filmen Scorpio - bedre kjent som «Mission:Impossible 8» får inntil 68 millioner kroner av Norsk filminstitutt – store deler av filmen skal spilles inn i Norge.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

– Nasjonale råd vil gjelde

Det er dei nasjonale råda og reglane som vil gjelde for 17. mai-feiringane rundt i landet, seier kulturminister Abid Raja onsdag. – På stader med høg smitte, vil dei lokale og strengare reglane gjelde, fortel han.

NRK - 30 minutter siden

Følg koronapressekonferanse kl. 15

NRK - 1 time siden

Klimatoppmøtet til Biden er i gang

Biden-administrasjonen har opna det digitale klimatoppmøtet der 40 stats- og regjeringssjefar er inviterte. Bidenn har plikta USA til å kutte klimagassutsleppet sitt med minst 50 prosent innan 2030, samanlikna med utsleppsnivået i 2005..

NRK - 1 time siden

Museum inngjekk forlik

Nordnorsk Kunstmuseum i Tromsø har inngått eit forlik med den tidlegare direktøren Jérémie McGowan. McGowan gjekk til sak mot museet etter at han fekk sparken i fjor, men tapte i retten. Bakgrunnen for forliket er eit felles ynskje om å skape ro rundt museet, opplyser partane i ei pressemelding..

NRK - 1 time siden

19 nye dødsfall i Sverige

Det er registrert 19 koronarelaterte dødsfall i Sverige det siste døgnet. I Danmark har det vorte registrert to nye dødsfall siste døgnet. Så langt har pandemien kosta 13.

NRK - 1 time siden

Gude-måleri seld for 4,1 millionar

Salet av eit måleri av Hans Fredrik Gude med motiv frå Balestrand enda med bodkrig. Kjøparen måtte ut med 4,1 millionar for verket «Norwegische Landschaft», som vart mala i 1848. Bodrunden starta på 800.

NRK - 1 time siden

Avsluttar øving ved Ukraina

Dei omstridde russiske militærøvingane ved Ukraina vert avslutta fredag, melder den russiske forsvarsministeren. Øvingane har skapt frykt for ein trappa opp konflikt. Den spente situasjonen har vorte kritisert av vestlege styresmakter og Nato..

NRK - 1 time siden

Avslutter øvelse ved Ukraina

Russland avslutter militærøvelsene i nærheten av Ukraina på fredag, opplyser russiske myndigheter..

NRK - 1 time siden

Joe Biden leder klimatoppmøte

NRK - 1 time siden

Ingen endring i Oslo denne uka

Det gjøres ingen endringer i Oslos koronatiltak denne uka, melder byrådet i en pressemelding. De vil gjøre en ny vurdering kommende tirsdag, som offentliggjøres i en pressemelding samme dag. Raymond Johansen varslet forrige uke at de ville vurdere forbudet mot mer enn to gjester denne uka, men på grunn av fortsatt høy smitte i Oslo venter de.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt