NRK > Nyheter

Fredag, 30 Oktober, 10:35

NRK - 28 sep. 20 kl. 13:08

Nye koronatiltak i Oslo

Oslo kommune skal orientere om koronasituasjonen og nye smitteverntiltak klokken 18 i dag. På pressekonferansen vil byrådsleder Raymond Johansen (Ap) og helsebyråd Robert Steen (Ap) være til stede. Pressekonferansen blir overført på NRK2 og nrk.no..
Les mer på NRK


Les mer om:
Raymond Johansen, Robert Steen, NRK2, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nye, koronatiltaki , Oslo
P4 - 23 okt. 20 kl. 16:05

Varsler nye koronatiltak i Oslo

Byrådet i Oslo varsler nye koronatiltak for å slå ned smitten i hovedstaden førstkommende mandag. Til NRK sier byrådsleder Raymond Johansen at de ønsker å redusere kontakten mellom folk, og sørge for at alle holder en meters avstand. Siden i sommer har hovedstaden slitt med smitteøkning.

NRK - 28 sep. 20 kl. 18:08

Nye koronatiltak i Oslo

Byrådet i Oslo innfører strengere koronatiltak som varer til 13. oktober. Blant annet blir det påbudt med munnbind i kollektivtrafikken og forbudt å være mer enn 50 personer på innendørs arrangementer, sier byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen..

NRK - 23 okt. 20 kl. 15:57

Varsler flere koronatiltak i Oslo

Byrådsleder Raymond Johansen varsler pressekonferanse om flere koronatiltak i Oslo på mandag. Han er bekymret over smitteøkningen i hovedstaden..

NRK - 30 sep. 20 kl. 12:04

Regjeringen letter på koronatiltak

Regjeringen letter på en del koronatiltak. Blant annet blir det tillatt med 600 personer på utendørsarrangementer, sier statsminister Erna Solberg. I dag er det tillatt med 200 personer.

NRK - 05 okt. 20 kl. 10:42

25 milliarder til koronatiltak

Regjeringen bevilger 25 milliarder til koronatiltak i 2021, melder VG. Statsminister Erna Solberg sier til avisa at regjeringen vil gjøre det som trengs for å få Norge trygt gjennom pandemien, også neste år..

P4 - 07 okt. 20 kl. 11:55

Setter av penger til koronatiltak

Regjeringen setter av 25 milliarder kroner til flere koronatiltak. Blant annet vil de bruke 1,1 milliarder kroner på et beredskapslager med kritiske legemidler i primær- og spesialisthelsetjenesten. Det vil også bli satt av to milliarder kroner til kollektivtrafikken for å kompensere for tapte billettinntekter..

P4 - 24 okt. 20 kl. 07:19

85 nye smittede i Oslo

I Oslo har 85 personer fått påvist koronasmitte det siste døgn. Det er også en klar økning fra dagene før, og det høyeste tallet i hovedstaden siden april. Byrådsleder Raymond Johansen varslet i går nye koronatiltak neste uke..

NRK - 28 sep. 20 kl. 21:13

– Bør følge etter Oslo

Oslo innførte mandag flere nye koronatiltak, blant annet påbud om munnbind i kollektivtrafikken. Helseminister Bent Høie sier mandag kveld at han har bedt alle kommunene rundt hovedstaden legge Oslos tiltakspakke til grunn..

P4 - 09 okt. 20 kl. 16:05

Merkel: - Kan komme nye tiltak

Det kan komme nye og strengere koronatiltak i Tyskland. Det sier forbundskansler Angela Merkel i dag. Hun er bekymret for økende smitte, blant annet i Berlin.

NRK - 19 okt. 20 kl. 19:18

Nye koronatiltak også i Østerrike

Også regjeringen i Østerrike legger begrensninger på hvor mange som kan samles: seks innendørs og 12 utendørs. Økt koronasmitte betyr også at de som ser på idrettsarrangementer må ha på munnbind. 1.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mann siktet for skade på eget barn

Politiet vil varetektsfengsle en mann i 30-årene fra Bergen for uaktsom skade på eget barn. Mannen er ikke siktet for å ha forårsaket skaden, men for å ha vært uaktsom da skaden oppsto. Barnet er innlagt på sykehus, skriver Bergens Tidende..

NRK - 15 minutter siden

Arbeidssøkartal halvert sidan april

Talet på arbeidssøkarar er meir enn halvert sidan april. Fredag var det registrert 187.000 heilt ledige, delvis ledige og arbeidssøkarar på tiltak hjå Nav – 10.

NRK - 15 minutter siden

Betalar for mykje for medisinar

Nordmenn betalte til saman 129 millionar kroner for medisinar i fjor ved å kjøpe eit spesifikt merkenamn i staden for billegare, ekvivalente legemiddel, seier Apotekforeininga. Det same verkestoffet blir ofte selt i fleire versjonar med ulike namn..

NRK - 45 minutter siden

Nevner ikke riksrettssaken

Kantar Media/CMAG har gjort en gjennomgang av Demokratenes valgkampreklamer. Denne viser at Demokratene ikke har nevnt ordet «riksrett» siden april, da Joe Biden ble valgt som demokratenes presidentkandidat. Det skriver The Huffington Post..

NRK - 45 minutter siden

Fannemel mistar NM

Skihopparen Anders Fannemel mistar årets NM grunna ein tilbakevendande kneskade, skriv Dagbladet. 29-åringen frå Hornindal har gjennomgått tre kneoperasjonar, og har framleis problem. Han fryktar no at karrieren kan vere over..

NRK - 45 minutter siden

Ein million koronasmitta på to døgn

For fyrste gong nokosinne har nettsida Worldometer på to døgn registrert fleire enn ein million nye koronasmitta personar på verdsbasis. Onsdag blei det meldt 507.543 smittetilfelle, og torsdag 545.

NRK - 8 timer siden

Trump hevder han stanset pandemien

Ifølge Det hvite hus har president Donald Trump klart å «avslutte koronapandemien». Punktet står på topp av listen over hva president Trump har oppnådd i sin første periode. Dette skjer samtidig som smittetallene øker, skriver Politico..

NRK - 45 minutter siden

Nedgang frå start på europeisk børs

Nye nedstengingar og kraftig smittespreiing har ført til nedgang frå start på dei toneangivande europeiske børsane fredag. Dermed held tendensen fram frå tidlegare denne veka. I Frankfurt var DAX 30-indeksen ned nesten 1,2 prosent etter få minutt..

NRK - 1 time siden

Nye reglar for vinterdekk

Frå 1. november er det nye reglar for vinterdekk til tungbilar. Statens vegvesen håpar dette kan bidra til tryggare vintervegar.

NRK - 1 time siden

Åtte nye smitta i Trondheim

Åtte personer testa i går positivt for koronaviruset. Alle de smitta er 20- til 40-årene, og har milde symptomer. En person, som tidligere har fått påvist smitte, får intensivbehandling fredag på St.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt