NRK > Nyheter

Torsdag, 26 November, 09:53

NRK - 23 okt. 20 kl. 22:18

Nye kamper om Nagorno-Karabakh

Kampene om Nagorno-Karabakh fortsatte fredag, samtidig som USAs utenriksminister Mike Pompeo møtte representanter for partene. Nok en gang beskyldte partene hverandre for å rette artilleriangrep mot boligområder..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nagorno-Karabakh, USAs, Mike Pompeo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nye, kamperom , Nagorno-Karabakh
NRK - 14 nov. 20 kl. 11:59

Tenner på hus i Nagorno-Karabakh

Flere innbyggere i Nagorno-Karabakh setter nå fyr på eget hus og flykter til Armenia før deler av området blir overlatt til Aserbajdsjan i helgen. Fredsavtalen mellom Armenia og Aserbajdsjan innebærer en slutt på kampene som har rast i Nagorno-Karabakh..

Aftenposten - 19 okt. 20 kl. 13:49

Nye kamper i Nagorno-Karabakh til tross for våpenhvile

Aserbajdsjan og Armenia kjemper mandag igjen om regionen Nagorno-Karabakh, til tross for en ny våpenhvile som trådde i kraft i helgen..

NRK - 10 nov. 20 kl. 09:31

Ingen kamper i Nagorno-Karabakh

Armenias forsvarsdepartement opplyser at kampene i Nagorno-Karabakh har stanset fullstendig, og sier situasjonen er rolig..

NRK - 18 okt. 20 kl. 17:40

Fleire drepne i Nagorno-Karabakh

Styresmaktene i Nagorno-Karabakh seier at dødstalet blant soldatane deira har stige til 710, melder Reuters. Sidan kamphandlingane mellom Armenia og Aserbajdsjan starta 27. september har både soldatar og sivile på begge sider mista livet..

Aftenposten - 21 okt. 20 kl. 15:09

Koronasmittede og friske stuer seg sammen i tilfluktsrom i Nagorno-Karabakh

Koronasmittede sitter i kalde, trange kjellere sammen med friske for å søke tilflukt fra krigshandlinger i Nagorno-Karabakh. Pandemien sprer seg ukontrollert..

Aftenposten - 21 okt. 20 kl. 15:42

Armenias statsminister utelukker diplomatisk løsning på konflikten om Nagorno-Karabakh

Armenias statsminister sier det ikke finnes noen diplomatisk løsning på striden i Nagorno-Karabakh og ber armenere verve seg frivillig til fronten..

VG - 21 okt. 20 kl. 16:17

Armenias statsminister utelukker diplomatisk løsning på konflikten om Nagorno-Karabakh

Armenias statsminister sier det ikke finnes noen diplomatisk løsning på striden i Nagorno-Karabakh og ber armenere verve seg frivillig til fronten..

NRK - 30 okt. 20 kl. 23:42

Genève-møte om Nagorno-Karabakh

Utenriksministerne i Aserbajdsjan og Armenia møttes fredag i Genève for å snakke om hvordan konflikten om det omstridte området Nagorno-Karabakh kan løses. På møtet deltok også diplomater fra FRankrike, Russland og USA, melder Reuters..

Aftenposten - 31 okt. 20 kl. 07:21

Ingen våpenhvile i Nagorno-Karabakh etter samtaler

Armenia og Aserbajdsjan forpliktet seg ikke til å inngå ny våpenhvile i Nagorno-Karabakh etter et møte i Genève, men de lover å unngå å angripe sivile mål..

VG - 02 nov. 20 kl. 16:48

Sivile på flukt fra krig: Norge betaler nødhjelp til Nagorno-Karabakh

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) krever våpenhvile og respekt for folkeretten i Nagorno Karabakh, der Aserbajdsjan skal ha «fritatt» åtte landsbyer fra armensk kontroll..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

27 dømt til livstidsstraff i Tyrkia

En tyrkisk domstol dømte i dag 27 personer til fengsel på livstid for medvirkning i kuppforsøket mot president Recep Tayyip Erdogan i 2016, melder AFP..

NRK - 15 minutter siden

Korona i den svenske kongefamilien

Svenske prins Carl Philip og prinsesse Sofia har testet positivt på koronaviruset. Det melder det svenske kongehuset, skriver avisa Expressen..

NRK - 15 minutter siden

Landslagstreneren testet positivt

Landslagstrener Eirik Myhr Nossum testet positivt for koronaviruset på arrangørens test ved ankomst til finske Ruka i går ettermiddag..

NRK - 15 minutter siden

Tyskland passerte 15.000 dødsfall

Tyskland har passert 15.000 koronarelaterte dødsfall, etter at det i dag ble meldt om 389 dødsfall det siste døgnet. Målt i forhold til folketallet er dette tre ganger flere døde enn Norge, men bare en tredel av Sveriges dødstall..

NRK - 16 timer siden

Biden får tilgang til etterretning

Påtroppende president Joe Biden vil mandag motta den første muntlige gjennomgangen av viktig etterretning. Det er den samme rapporten den sittende presidenten mottar. President Trump har inntil nylig hindret Biden tilgang til denne informasjonen..

NRK - 30 minutter siden

Ingen inkassokø

Koronakrisen har foreløpig ikke ført til en gjeldskrise for norske husholdninger. Tall fra Kredinor, som står for halvparten av alle inkasso-saker på forbrukslån i Norge, viser at antall inkassosaker har gått ned med ca. 30 prosent siden april..

NRK - 30 minutter siden

Flertallet av studenter mer ensomme

Tre av fem norske studenter har følt seg mer ensomme etter koronautbruddet i mars, ifølge en undersøkelse utført av Sentio. Undersøkelsen, der 1.000 studenter har svart, er gjennomført på vegne av Universitas og Norsk studentorganisasjon (NSO)..

NRK - 1 time siden

Får ikke skiftet mannskap

Vekterstreiken gjør at det ikke blir skiftet mannskap på flere av oljeplattformene i Nordsjøen. Flere helikopterterminaler i landet er rammet av vekterstreiken som ble trappet opp natt til tirsdag. Trafikken er derfor sterkt redusert..

NRK - 1 time siden

Selger seg ut av Entra

Staten ved nærings- og fiskeridepartementet har solgt seg helt ut av eiendomsselskapet Entra ASA, for 2,5 milliarder kroner. Kjøper av aksjene er det svenske eiendomsselskapet Castellum AB. Entra eier og forvalter totalt 90 eiendommer i Norge..

NRK - 1 time siden

Bruflot vant kampvotering

Tidligere Unge Høyre-leder Sandra Bruflot vant kampen om den sikre andreplassen for Buskerud valgkrets ved valget neste år. Nominasjonskomiteen hadde foreslått Kristin Ørmen Johnsen, skriver Drammens Tidende.Trond Helleland står på førsteplass..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt