P4 > Nyheter

Sunday, 05 April, 11:04

P4 - 21 Sep 19 kl. 12:24

Nye demonstrasjoner i Frankrike

Det har brutt ut nye demonstrasjoner i Frankrike i forbindelse med protestbevegelsen De gule vestene.
Over 7000 politifolk er i beredskap, og minst 39 personer er hittil pågrepet.
Protestbevegelsen mistet i sommer oppslutning, og lederne har denne helgen oppfordret til nye demonstrasjoner både i Paris og andre franske byer.
Bevegelsen begynte i november i fjor som en protest mot økte drivstoffavgifter og økonomiske ulikheter..
Les mer på P4


Les mer om:
Frankrike, De, Paris

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nye, demonstrasjoneri , Frankrike
P4 - 17 Nov 19 kl. 15:33

245 pågrepet i Frankrike

245 personer ble pågrepet under gule vester-demonstrasjoner i Frankrike i går. Det er anslått at rundt 30 000 personer deltok. Det ble utført en del hærverk der biler ble snudd på taket og satt fyr på og det ble kastet steiner mot vinduene på kjøpesentre og hoteller.

P4 - 17 Dec 19 kl. 21:30

Massive demonstrasjoner i Frankrike

Det har i dag vært massive demonstrasjoner mot president Emmanuel Macron i Frankrike. Over 600.000 personer tok til gatene rundt om i landet.

NRK - 17 Nov 19 kl. 14:01

254 demonstranter pågrepet i går

Til sammen 254 personer ble pågrepet under gule vester-demonstrasjoner i Frankrike lørdag. Søndag er det ett år siden protestbevegelsens første demonstrasjon, og det er planlagt nye demonstrasjoner..

NRK - 07 Dec 19 kl. 08:38

Streik skaper kaos i Frankrike

Flere hundre tusen har demonstrert i Frankrike de siste dagene. Fly og tog er innstilt, og skoler og offentlige kontorer er stengt. Det er ventet store demonstrasjoner lørdag, og fagforeningene varsler at streiken kan strekke seg ut neste uke..

E24 - 07 Dec 19 kl. 09:18

Frankrike fortsatt rammet av streikekaos

Streikekaoset fortsetter i Frankrike, og store demonstrasjoner er ventet lørdag. Fagforeningene advarer om at situasjonen kan strekke seg utover i neste uke..

NRK - 23 Nov 19 kl. 11:58

Demonstrasjoner om vold

Både i Frankrike og i Russland er det ventet demonstrasjoner. I Paris skal aktivister demonstrere mot vold mot kvinner. Hittil i år har 130 kvinner blitt drept av mannen eller eksmannen.

P4 - 07 Dec 19 kl. 09:45

Streikekaos i Frankrike

Storstreiken som pågår i Frankrike gjør det vanskeligere å være turist i landet. Hundretusenvis er tatt ut i streiken mot nye pensjonsreformer, og dette gjør at hundrevis av flyavganger er kansellert, et flertall av metrolinjene i Paris er stengt, og det samme er Eiffeltårnet. Det er også ventet store demonstrasjoner i dag.

Aftenposten - 20 Oct 19 kl. 19:52

Direkte: Demonstrasjoner i Barcelona for syvende dag på dag

Søndag kveld er det igjen nye demonstrasjoner i Barcelona. Over 600 mennesker er skadet i sammenstøt mellom politi og demonstrasjoner siden mandag..

Aftenposten - 04 Oct 19 kl. 06:56

Hongkong vil forby masker under demonstrasjoner. Det fører nå til nye demonstrasjoner.

Hongkongs ledelse diskuterer fredag innføring av krisetiltak som inkluderer forbud mot ansiktsmasker under demonstrasjoner. Det er ventet protester i byen..

E24 - 25 Aug 19 kl. 11:57

68 pågrepet for protester mot G7-toppmøtet i Frankrike

Franske myndigheter har lørdag pågrepet 68 personer i forbindelse med demonstrasjoner i Bayonne i Frankrike, like utenfor der G7-toppmøtet arrangeres..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Flere fester i natt

For andre natt på rad har det vært flere hjemmefester med mange deltakere flere steder i landet. Politiet i Agder meldte om flere fester natt til i går, og det samme har vært tilfellet natt til i dag. Politiet reagerer kraftig, og ber folk respektere rådene fra helsemyndighetene..

P4 - 45 minutter siden

Truet med pistol på t-banestasjon

En person ble slått og truet med pistol på Nydalen t-banestasjon i Oslo nå i formiddag. Politiet opplyser at personen ble fraranet flere eiendeler. De søker nå etter tre til fire personer..

P4 - 45 minutter siden

Nytt skip til Florida

Nok et cruiseskip med koronasyke passasjerer har fått legge til kai i delstaten Florida i USA. 12 personer av de rundt 1.900 om bord har testet positivt for viruset.

P4 - 1 time siden

Test for laks kan brukes til koronatest

En virustest for laks kan brukes til koronatesting av tusenvis av nordmenn hver dag. De samme testene som de siste 20 årene er brukt for å se om laks har virussykdommen ILA, kan brukes til å teste korona hos mennesker, melder NRK. Institutt for Biovitenskap ved Universitetet i Bergen sier de er klare til å teste, om regjeringen vil bruke dem - og Helsedirektoratet er positive.

P4 - 1 time siden

Flertallet tror stenging virker

Et stort flertall tror stegning av barnehager og skoler har effekt i kampen mot koronaviruset. I en ny undersøkelse fra Ipsos svarer 86 prosent at de tror dette virker, melder NTB. Like mange mener det var riktig av regjeringen å videreføre alle de nåværende koronatiltakene til etter påske..

P4 - 1 time siden

De fattigste forbereder seg

Samtidig som toppen kan være i ferd med å nærme seg i mange av de rike landene, forbereder de fattigste landene seg på koronaviruset. Mange av disse landene risikerer store utbrudd. Leger Uten Grenser og Røde Kors ber nå om unntak fra Norges reiseforbud, som gjelder for helsepersonell som jobber med pasientbehandling.

P4 - 1 time siden

- Har nok intensivplasser

- Det er nok intensivplasser på sykehusene i Stockholm. Det sier helsedirektør i region stockholm, Björn Eriksson. Aftonbladet viste i går til et internt brev fra Karolinska Universitetssykehus, der det ble advart om at intensivplassene i den svenske hovedstaden kunen bli fylt opp allerede i helgen.

P4 - 2 timer siden

Farevarsel i nord

Det er ventet snø og kraftig vind i Troms i dag, og Meteorologisk instiutt har sendt ut farevarsel. De advarer om lokalt vanskelige kjøreforhold. Vinden vil avta utover ettermiddagen..

P4 - 2 timer siden

Siste frist for Champions League

Finalene i Champions League og Europa League i fotball må spilles innen 3. august - ellers blir årets turneringer avlyst. Det sier sjef for UEFA, Aleksander Ceferin til tyske ZDF.

P4 - 3 timer siden

Dødstallene kan være mye høyere

Antall døde av koronaviruset i Sverige kan være mye høyere enn myndighetene har rapportert. I går ble det oppgitt at 373 var døde, men om etterslepet i rapporteringen er som det har vært tidligere, kan det være snakk om hele 750, skriver VG. For den siste drøye uken har det reelle antallet døde enkelte dager vært dobbelt så høyt som rapportert.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt