P4 > Nyheter

Lørdag, 11 Juli, 09:03

P4 - 21 sep. 19 kl. 12:24

Nye demonstrasjoner i Frankrike

Det har brutt ut nye demonstrasjoner i Frankrike i forbindelse med protestbevegelsen De gule vestene.
Over 7000 politifolk er i beredskap, og minst 39 personer er hittil pågrepet.
Protestbevegelsen mistet i sommer oppslutning, og lederne har denne helgen oppfordret til nye demonstrasjoner både i Paris og andre franske byer.
Bevegelsen begynte i november i fjor som en protest mot økte drivstoffavgifter og økonomiske ulikheter..
Les mer på P4


Les mer om:
Frankrike, De, Paris

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nye, demonstrasjoneri , Frankrike
P4 - 17 nov. 19 kl. 15:33

245 pågrepet i Frankrike

245 personer ble pågrepet under gule vester-demonstrasjoner i Frankrike i går. Det er anslått at rundt 30 000 personer deltok. Det ble utført en del hærverk der biler ble snudd på taket og satt fyr på og det ble kastet steiner mot vinduene på kjøpesentre og hoteller.

P4 - 17 des. 19 kl. 21:30

Massive demonstrasjoner i Frankrike

Det har i dag vært massive demonstrasjoner mot president Emmanuel Macron i Frankrike. Over 600.000 personer tok til gatene rundt om i landet.

NRK - 17 nov. 19 kl. 14:01

254 demonstranter pågrepet i går

Til sammen 254 personer ble pågrepet under gule vester-demonstrasjoner i Frankrike lørdag. Søndag er det ett år siden protestbevegelsens første demonstrasjon, og det er planlagt nye demonstrasjoner..

NRK - 07 des. 19 kl. 08:38

Streik skaper kaos i Frankrike

Flere hundre tusen har demonstrert i Frankrike de siste dagene. Fly og tog er innstilt, og skoler og offentlige kontorer er stengt. Det er ventet store demonstrasjoner lørdag, og fagforeningene varsler at streiken kan strekke seg ut neste uke..

E24 - 07 des. 19 kl. 09:18

Frankrike fortsatt rammet av streikekaos

Streikekaoset fortsetter i Frankrike, og store demonstrasjoner er ventet lørdag. Fagforeningene advarer om at situasjonen kan strekke seg utover i neste uke..

NRK - 23 nov. 19 kl. 11:58

Demonstrasjoner om vold

Både i Frankrike og i Russland er det ventet demonstrasjoner. I Paris skal aktivister demonstrere mot vold mot kvinner. Hittil i år har 130 kvinner blitt drept av mannen eller eksmannen.

P4 - 07 des. 19 kl. 09:45

Streikekaos i Frankrike

Storstreiken som pågår i Frankrike gjør det vanskeligere å være turist i landet. Hundretusenvis er tatt ut i streiken mot nye pensjonsreformer, og dette gjør at hundrevis av flyavganger er kansellert, et flertall av metrolinjene i Paris er stengt, og det samme er Eiffeltårnet. Det er også ventet store demonstrasjoner i dag.

Aftenposten - 20 okt. 19 kl. 19:52

Direkte: Demonstrasjoner i Barcelona for syvende dag på dag

Søndag kveld er det igjen nye demonstrasjoner i Barcelona. Over 600 mennesker er skadet i sammenstøt mellom politi og demonstrasjoner siden mandag..

Aftenposten - 04 okt. 19 kl. 06:56

Hongkong vil forby masker under demonstrasjoner. Det fører nå til nye demonstrasjoner.

Hongkongs ledelse diskuterer fredag innføring av krisetiltak som inkluderer forbud mot ansiktsmasker under demonstrasjoner. Det er ventet protester i byen..

E24 - 25 aug. 19 kl. 11:57

68 pågrepet for protester mot G7-toppmøtet i Frankrike

Franske myndigheter har lørdag pågrepet 68 personer i forbindelse med demonstrasjoner i Bayonne i Frankrike, like utenfor der G7-toppmøtet arrangeres..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Bussjåfør drept

En fransk bussjåfør døde etter å ha blitt angrepet da han nektet passasjerer om bord uten munnbind forrige helg. Det er påbudt med munnbind på offentlig transport i Frankrike og angriperne, som verken hadde billett eller munnbind, skal ha slått sjåføren flere ganger. To menn var siktet for drapsforsøk, men påtalemyndigheten har varslet at siktelsen trolig vil bli oppjustert etter at sjåføren døde av skadene i går..

P4 - 10 minutter siden

Brukte drone over demonstrasjon

Politiet i Oslo bekrefter nå at de brukte drone over demonstrasjonen mot Stopp Islamiseringen av Norge på Mortensrud i juni. Det skriver Aftenposten. Politiet måtte gripe inn med skjold og fjerne flere motdemonstranter under markeringen til Sian.

P4 - 22 timer siden

VG: - Vil åpne for Hellas, Italia og Spania

- Regjeringen vil åpne for karantenefrie reiser til de store ferielandene fra og med onsdag neste uke. Det skriver VG, men dette er ennå ikke bekreftet. Regjeringen skal legge frem de nye reiserådene på en pressekonferanse om én time, altså klokken 12.

P4 - 1 time siden

Bil krasjet med ku

En bilfører er sendt til sykehus med uklart skadeomfang etter å ha krasjet med ei ku i Tønsberg i natt. Kua sto midt i veien og døde i sammenstøtet. Politiet har fått kontakt med eieren..

P4 - 1 time siden

Sponheim ut av Venstre

Tidligere Venstre-leder Lars Sponheim har nå meldt seg ut av partiet. 63-åringen sier til Bergensavisen at han mener det er feil at han som fylkesmann skal være medlem av et parti. Sponheim ble fylkesmann i Hordaland i 2010 en stilling senere har hatt i det sammenslåtte fylket Vestland..

P4 - 1 time siden

Stone slipper å sone

President Donald Trump har omgjort fengselsdommen til sin tidligere rådgiver Roger Stone, kun dager før han skulle sone dommen. Stone ble i februar dømt til tre år og fire måneder i fengsel blant annet å ha løyet for de folkevalgte om sine forbindelser til WikiLeaks - og for å ha hindret etterforskning i Russland-saken. En omgjøring sikrer at Stone ikke trenger å sone, selv om han fortsatt er en dømt mann..

P4 - 1 time siden

Mann knivstukket i Bergen

En mann ble knivstukket på Laksevåg i Bergen i natt. Mannen ble funnet utenfor en leilighet og er nå sendt til Haukeland universitetssykehus med uklart skadeomfang. Politiet har foreløpig ingen mistenkte i saken.

P4 - 1 time siden

Få smittede siste døgn

Ni personer har fått påvist koronasmitte i Norge det siste døgnet. Det er tre flere enn døgnet før. Totalt er 8.

P4 - 1 time siden

Svenskene er «lei» smittevernreglene

Svenskene er «lei» smittevernreglene. Det kommer frem i en ny rapport som er utarbeidet av länsstyrelsen i Skåne, på oppdrag fra svenske myndigheter. De har fått i oppdrag å se på hvordan anbefalinger og retningslinjer knyttet til smittevern følges i landet..

P4 - 1 time siden

64.000 smittet i USA

I USA har 63.643 personer fått påvist viruset det siste døgnet. Det viser oversikten fra Johns Hopkins Univiersity.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt