P4 > Nyheter

Søndag, 20 September, 21:40

P4 - 21 sep. 19 kl. 12:24

Nye demonstrasjoner i Frankrike

Det har brutt ut nye demonstrasjoner i Frankrike i forbindelse med protestbevegelsen De gule vestene.
Over 7000 politifolk er i beredskap, og minst 39 personer er hittil pågrepet.
Protestbevegelsen mistet i sommer oppslutning, og lederne har denne helgen oppfordret til nye demonstrasjoner både i Paris og andre franske byer.
Bevegelsen begynte i november i fjor som en protest mot økte drivstoffavgifter og økonomiske ulikheter..
Les mer på P4


Les mer om:
Frankrike, De, Paris

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nye, demonstrasjoneri , Frankrike
P4 - 17 nov. 19 kl. 15:33

245 pågrepet i Frankrike

245 personer ble pågrepet under gule vester-demonstrasjoner i Frankrike i går. Det er anslått at rundt 30 000 personer deltok. Det ble utført en del hærverk der biler ble snudd på taket og satt fyr på og det ble kastet steiner mot vinduene på kjøpesentre og hoteller.

P4 - 17 des. 19 kl. 21:30

Massive demonstrasjoner i Frankrike

Det har i dag vært massive demonstrasjoner mot president Emmanuel Macron i Frankrike. Over 600.000 personer tok til gatene rundt om i landet.

Aftenposten - 04 okt. 19 kl. 06:56

Hongkong vil forby masker under demonstrasjoner. Det fører nå til nye demonstrasjoner.

Hongkongs ledelse diskuterer fredag innføring av krisetiltak som inkluderer forbud mot ansiktsmasker under demonstrasjoner. Det er ventet protester i byen..

Aftenposten - 20 okt. 19 kl. 19:52

Direkte: Demonstrasjoner i Barcelona for syvende dag på dag

Søndag kveld er det igjen nye demonstrasjoner i Barcelona. Over 600 mennesker er skadet i sammenstøt mellom politi og demonstrasjoner siden mandag..

P4 - 07 juni 20 kl. 20:46

Store demonstrasjoner i England

For andre dag på rad har det vært store demonstrasjoner mot politivold og rasisme i England. Titusenvis har også i dag fylt gatene i London, og det har vært demonstrasjoner i flere engelske byer. Britenes helseminister ba folk bli hjemme i dag, etter at så mange var samlet i går, og er bekymret for spredning av koronaviruset, men det var det langt fra alle som brydde seg om i dag..

P4 - 10 juli 20 kl. 05:24

Protester i Hellas

Det var i går kraftige protester mot en ny lov som skal begrense demonstrasjoner i Hellas. Den greske statsministeren innført loven for å på slutt på mange små demonstrasjoner som ofte fører til kaos i trafikken, men har samtidig understreket at lovlige demonstrasjoner fortsatt vil være lov. I går samlet over 10.

NRK - 17 nov. 19 kl. 14:01

254 demonstranter pågrepet i går

Til sammen 254 personer ble pågrepet under gule vester-demonstrasjoner i Frankrike lørdag. Søndag er det ett år siden protestbevegelsens første demonstrasjon, og det er planlagt nye demonstrasjoner..

P4 - 14 mai 20 kl. 21:14

Flere døde i Frankrike enn Spania

Nå har Frankrike passert Spania i antall koronarelaterte dødsfall. Det er registrert 351 nye dødsfall i Frankrike det siste døgnet, og totalt er 27.425 døde i landet.

NRK - 23 nov. 19 kl. 11:58

Demonstrasjoner om vold

Både i Frankrike og i Russland er det ventet demonstrasjoner. I Paris skal aktivister demonstrere mot vold mot kvinner. Hittil i år har 130 kvinner blitt drept av mannen eller eksmannen.

NRK - 20 aug. 20 kl. 20:50

Kraftig smittehopp i Frankrike

Frankrike registrerte torsdag 4771 nye tilfeller av koronasmitte i løpet av ett døgn. Det er tusen flere nye tilfeller enn døgnet før, melder AFP. Det er første gang siden mai at det rapporteres over 4000 nye smittetilfeller på ett døgn i Frankrike..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Kristoff nummer 4

Aleksander Kristoff syklet inn til 4. plass i avslutningen av Tour de France i kveld. Aller raskest i spurten på Champs-Élysées var Irske Sam Bennett.

P4 - 2 timer siden

Ny dokumentlekkasje om omfattende hvitvasking

Flere amerikanske storbanker skal ha bistått svindlere, gangstere og oligarker med hvitvasking av penger. Det viser en dokumentlekkasje kalt FinCEN Files, som blant andre Aftenposten har fått tilgang til. Der går det også fram at det i Norge skal ha blitt sluset 1 milliard kroner gjennom ulike DNB-kontoer.

P4 - 2 timer siden

- Mange eldre intensivsykepleiere orker ikke en ny bølge

Norsk Sykepleierforbund advarer..

P4 - 2 timer siden

Trodde de var forgiftet, hadde spist hasjkake

En familie i Agder kontaktet nødetatene i etetrmiddag fordi de trodde de var forgiftet. De følte seg både svimle og dårlige, så ambulanse rykket ut. Men så viste det seg at det var browniesen som sønnen i huset hadde bakt som var synderen.

P4 - 2 timer siden

- Minst 24 sivile drept

Minst 24 sivile skal ha blitt drept i flere flyangrep mot en landsby i Afghanistan i går. Angrepene skal ha blitt utført av afghanske regjeringsstyrker, og det skal ha vært flere barn blant de drepte. Kilder i den afghanske regjeringen hevder at 30 Taliban-krigere ble drept, men vitner sier at de fleste som ble drept var sivile, melder nyehtsbyrået AP..

P4 - 4 timer siden

Ruud måtte gi tapt

Casper Ruud måtte til slutt gi tapt for verdensener Novak Djokovic i ATP-1000-turneringen i Roma nå i ettermiddag. Men den norske 21-åringen imponerte stort og er uansett historisk som eneste nordmann som har tatt seg så langt som til semifinale i en ATP-turnering. Djokovic vant kampen 7-5, 6-3..

P4 - 4 timer siden

Norsk Folkehjelp-ansatte omkom

To ansatte i Norsk Folkehjelp har mistet livet i en eksplosjonsulykke på Salomonøyene i Stillehavet. Det opplyser organisasjonen i en pressemelding. De to omkomne er en australsk og en britisk statsborger.

P4 - 4 timer siden

Mange utsatt for svindel

Nesten 300.000 nordmenn har blitt svindlet på en måte som har fått økonomiske konsekvenser bare det siste året. Det viser en undersøkelse fra Norsks enter for informasjonssikring, NorSIS.

P4 - 5 timer siden

Evakuert etter bombefunn

Det er funnet fem bomber fra krigen i den tyske byen Münster. Rundt 16.000 mennesker er nå evakuert.

P4 - 5 timer siden

Byrådslederen frykter smittehopp

Byrådsleder Raymond Johansen frykter at buss-streiken vil føre til økt smitte i Oslo, som allerede har en eskalerende smittesituasjon. Han sier til Aftenposten at bekymringen er økt trengsel. Han håper streiken blir kortvarig, og oppfordrer sterkt til at de som kan ha hjemmekontor, har det.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt