P4 > Nyheter

Saturday, 22 February, 07:15

P4 - 21 Sep 19 kl. 12:24

Nye demonstrasjoner i Frankrike

Det har brutt ut nye demonstrasjoner i Frankrike i forbindelse med protestbevegelsen De gule vestene.
Over 7000 politifolk er i beredskap, og minst 39 personer er hittil pågrepet.
Protestbevegelsen mistet i sommer oppslutning, og lederne har denne helgen oppfordret til nye demonstrasjoner både i Paris og andre franske byer.
Bevegelsen begynte i november i fjor som en protest mot økte drivstoffavgifter og økonomiske ulikheter..
Les mer på P4


Les mer om:
Frankrike, De, Paris

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nye, demonstrasjoneri , Frankrike
P4 - 17 Nov 19 kl. 15:33

245 pågrepet i Frankrike

245 personer ble pågrepet under gule vester-demonstrasjoner i Frankrike i går. Det er anslått at rundt 30 000 personer deltok. Det ble utført en del hærverk der biler ble snudd på taket og satt fyr på og det ble kastet steiner mot vinduene på kjøpesentre og hoteller.

P4 - 17 Dec 19 kl. 21:30

Massive demonstrasjoner i Frankrike

Det har i dag vært massive demonstrasjoner mot president Emmanuel Macron i Frankrike. Over 600.000 personer tok til gatene rundt om i landet.

NRK - 17 Nov 19 kl. 14:01

254 demonstranter pågrepet i går

Til sammen 254 personer ble pågrepet under gule vester-demonstrasjoner i Frankrike lørdag. Søndag er det ett år siden protestbevegelsens første demonstrasjon, og det er planlagt nye demonstrasjoner..

NRK - 07 Dec 19 kl. 08:38

Streik skaper kaos i Frankrike

Flere hundre tusen har demonstrert i Frankrike de siste dagene. Fly og tog er innstilt, og skoler og offentlige kontorer er stengt. Det er ventet store demonstrasjoner lørdag, og fagforeningene varsler at streiken kan strekke seg ut neste uke..

E24 - 07 Dec 19 kl. 09:18

Frankrike fortsatt rammet av streikekaos

Streikekaoset fortsetter i Frankrike, og store demonstrasjoner er ventet lørdag. Fagforeningene advarer om at situasjonen kan strekke seg utover i neste uke..

NRK - 23 Nov 19 kl. 11:58

Demonstrasjoner om vold

Både i Frankrike og i Russland er det ventet demonstrasjoner. I Paris skal aktivister demonstrere mot vold mot kvinner. Hittil i år har 130 kvinner blitt drept av mannen eller eksmannen.

P4 - 07 Dec 19 kl. 09:45

Streikekaos i Frankrike

Storstreiken som pågår i Frankrike gjør det vanskeligere å være turist i landet. Hundretusenvis er tatt ut i streiken mot nye pensjonsreformer, og dette gjør at hundrevis av flyavganger er kansellert, et flertall av metrolinjene i Paris er stengt, og det samme er Eiffeltårnet. Det er også ventet store demonstrasjoner i dag.

Aftenposten - 20 Oct 19 kl. 19:52

Direkte: Demonstrasjoner i Barcelona for syvende dag på dag

Søndag kveld er det igjen nye demonstrasjoner i Barcelona. Over 600 mennesker er skadet i sammenstøt mellom politi og demonstrasjoner siden mandag..

Aftenposten - 04 Oct 19 kl. 06:56

Hongkong vil forby masker under demonstrasjoner. Det fører nå til nye demonstrasjoner.

Hongkongs ledelse diskuterer fredag innføring av krisetiltak som inkluderer forbud mot ansiktsmasker under demonstrasjoner. Det er ventet protester i byen..

E24 - 25 Aug 19 kl. 11:57

68 pågrepet for protester mot G7-toppmøtet i Frankrike

Franske myndigheter har lørdag pågrepet 68 personer i forbindelse med demonstrasjoner i Bayonne i Frankrike, like utenfor der G7-toppmøtet arrangeres..

Fler nyheter fra P4

P4 - 7 timer siden

Hevder Russland hjelper Sanders

Russland prøver å påvirke demokratenes nominasjonskamp i USA ved å hjelpe Bernie Sanders. Det hevder ikke navngitte kilder, som skal ha kjennskap til saken, til Washington Post. Både Sanders, president Donald Trump og andre statlige ansatte skal ha blitt orientert av myndighetene om det angivelige påvirkningsforsøket.

P4 - 7 timer siden

Nesvik får 700.000 i etterlønn

Tidligere fiskeriminister Harald Tom Nesvik må vente seks måneder før han får gå tilbake til sin gamle jobb. Karantenenemnda har vedtatt karantene fordi han kommer til å ha kontakt med mange av de samme aktørene tilbake i jobben i brønnbåtrederiet Sølvtrans, som i statsråd-jobben. Grunnet karantenen får Nesvik seks måneder etterlønn, noe som utgjør 700.

P4 - 7 timer siden

HBO bekrefter Friends-gjensyn

Det blir et gjensyn med den høyt elskede TV-serien Friends i en spesialepisode. Det bekrefter strømmetjenesten HBO Max. Alle de seks skuespillerne er med i episoden og flere av dem har delt nyheten i sine sosiale medier.

P4 - 8 timer siden

Aps Jette Christensen tar ikke gjenvalg

Arbeiderpartiets Jette Christensen tar ikke gjenvalg som stortingsrepresentant neste år. Det opplyser hun selv på Facebook i kveld. Christensen sitter i utenriks- og forsvarskomiteen og er nestleder i Vestland Arbeiderparti.

P4 - 9 timer siden

Koronasmitte påvist i Libanon

Det første tilfellet av koronavirus i Libanon er nå bekreftet. Det er nå påvist smitte i nærmere 30 land, og nye tall i dag viser at det totalt er registrert over 75.000 smittede.

P4 - 9 timer siden

Uenighet i Weinstein-saken

Juryen i saken mot den amerikanske filmprodusenten Harvey Weinstein skal være uenig om voldtektsanklagene. Tirsdag ble juryen sendt på bakrommet for å avgjøre 67-åringens skjebne, men nå tre dager senere skal de ennå ikke ha klart å bli enige. Weinstein er tiltalt for å ha voldtatt en skuespiller på et hotellrom i 2013 og for å ha tvunget sin tidligere assistent til sex i 2006.

P4 - 9 timer siden

Geolog skal vurdere ras-området i Jølster

En geolog skal klokken 12 lørdag vurdere ras-området i Jølster. Først da blir det klart om E39 kan åpne igjen. Europaveien er stengt på begge sider av det 150 meter brede skredet som gikk fredag ettermiddag.

P4 - 10 timer siden

To menn dømt for voldtekt

To unge menn er i Gulating lagmannsrett dømt for å ha voldtatt en 15 år gammel jente. Voldtekten skjedde samme dag som jenta hadde rømt fra en barnevernsinstitusjon, ifølge Stavanger Aftenblad. Gjerningsmennene på 19 og 24 år må sone rundt fem og et halvt år fengsel og betale fornærmede 200.

P4 - 10 timer siden

WHO: - Å hindre spredning haster

Verdens helseorganisasjon mener mulighetene for å bremse den internasjonale spredningen av koronaviruset, blir stadig mindre. WHO-sjefen har tidligere sagt at det lave antallet smittede utenfor den kinesiske provinsen hvor smitten oppstod, betyr at det er mulig å dempe spredningen på verdensbasis. Men antall smittede har økt i land som Iran, Sør-Korea og Italia, og WHO-sjefen er bekymret for utviklingen..

P4 - 10 timer siden

Regelbrudd innen hundeavl

Norsk Kennel Klub registrerte i fjor 85 brudd på klubbens etiske grunnregler for avl og oppdrett av hunder. I 32 av sakene gjaldt det paring av tispe som er under 18 måneder gammel, noe som ikke er lov. NKKs regler skal bidra til å ivareta dyrevelferden, og sikre god helse blant hund..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt