NRK > Nyheter

Monday, 16 December, 06:25

NRK - 22 Sep 19 kl. 01:12

Nye demonstrasjoner i Egypt

Hundrevis av mennesker ble møtt med tåregass fra sikkerhetsstyrker da de deltok i demonstrasjoner mot president Abdel-Fattah al-Sisi i havnebyen Suez lørdag kveld. Demonstrantene krever at presidenten går av. Også fredag var det protester i Egypt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Abdel-Fattah, sisi, Suez, Egypt

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nye, demonstrasjoneri , Egypt
NRK - 25 Sep 19 kl. 14:12

1000 arrestert i Egypt

Over 1000 mennesker er arrestert i Egypt etter demonstrasjoner mot den sittende presidenten Abdel-Fattah al-Sisi. Det var demonstrasjoner i en rekke byer sist fredag. Siden 2013 har offentlige samlinger med mer enn 10 personer vært ulovlig i Egypt..

NRK - 26 Sep 19 kl. 19:09

Nær 2000 pågrepet i Egypt

Nesten 100 barn og unge er blant 1.915 mennesker som er pågrepet og fengslet i kjølvannet av helgens demonstrasjoner i Egypt, ifølge menneskerettsgruppe..

Aftenposten - 26 Sep 19 kl. 20:53

Nær 2.000 pågrepet i arrestbølge i Egypt

Nesten 100 barn og unge er blant 1.915 mennesker som er pågrepet og fengslet i kjølvannet av helgens demonstrasjoner i Egypt, ifølge menneskerettsgruppe..

Aftenposten - 20 Oct 19 kl. 19:52

Direkte: Demonstrasjoner i Barcelona for syvende dag på dag

Søndag kveld er det igjen nye demonstrasjoner i Barcelona. Over 600 mennesker er skadet i sammenstøt mellom politi og demonstrasjoner siden mandag..

Aftenposten - 04 Oct 19 kl. 06:56

Hongkong vil forby masker under demonstrasjoner. Det fører nå til nye demonstrasjoner.

Hongkongs ledelse diskuterer fredag innføring av krisetiltak som inkluderer forbud mot ansiktsmasker under demonstrasjoner. Det er ventet protester i byen..

NRK - 21 Sep 19 kl. 01:26

Demonstrasjoner i Egypt

Hundrevis av mennesker demonstrerte fredag kveld mot president Abdul Fattah al-Sisi, på Tahrirplassen i Egyps hovedstad Kairo, melder BBC. Politiet tok i bruk tåregass mot demonstantene. Protestene er de første siden al-Sisi tok makten i 2014..

P4 - 26 Sep 19 kl. 19:13

Barn pågrepet i Egpyt

Nesten 100 barn er blant de over 1.900 personene som er pågrepet og fengsel etter demonstrasjonene i Egypt i helgen. Det hevder en egyptisk menneskerettighetsgruppe.

P4 - 21 Sep 19 kl. 12:24

Nye demonstrasjoner i Frankrike

Det har brutt ut nye demonstrasjoner i Frankrike i forbindelse med protestbevegelsen De gule vestene. Over 7000 politifolk er i beredskap, og minst 39 personer er hittil pågrepet. Protestbevegelsen mistet i sommer oppslutning, og lederne har denne helgen oppfordret til nye demonstrasjoner både i Paris og andre franske byer.

P4 - 22 Sep 19 kl. 22:48

Vil overvåke journalister i Egypt

Egptiske myndigheter gjør nye forsøk på å kneble demonstrasjonene i landet. Blant annet har myndighetene sendt ut en advarsel til journalister om at deres dekning av urolighetene vil bli nøye overvåket. Advarselen kommer bare timer etter at hundrevis av mennesker deltok i demonstrasjoner mot den sittende presidenten i dag..

NRK - 20 Jul 19 kl. 19:32

Frykter terror mot fly fra Egypt

Britiske myndigheter frykter at fly fra Egypt til Storbritannia kan rammes av terror. Flyselskapet British Airways har stanset alle flygninger til Kairo. Myndighetene sier det er økt fare for terror, og endret derfor sitt reiseråd for Egypt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mann døde etter skyting i Sverige

En mann i 20-årene er død etter skytingen i Uppsala i Sverige søndag kveld, melder Aftonbladet. To menn ble skutt mens de satt i en bil. Den andre mannen er alvorlig skadet.

NRK - 45 minutter siden

New Zealand mintes vulkanofre

New Zealand sto stille i ett minutt mandag for å markere at det var én uke siden det dødelige vulkanutbruddet på White Island. Klokken 14.11 lokal tid, nøyaktig én uke siden vulkanutbruddet, stoppet New Zealand opp for å minnes de døde..

NRK - 1 time siden

Nye voldelige protester i Hongkong

Politiet i Hongkong brukte tåregass for å demme opp for demonstrasjonene som ble utløst av Carrie Lams besøk til Kinas president Xi Jinping. Sent søndag blokkerte maskerte ungdommer veiene rundt området Mong Kok i protest mot møtet mellom lederne..

NRK - 1 time siden

To pågrepet etter knivstikking

To personer ble mandag morgen pågrepet på en adresse i Oslo, i forbindelse med at en mann ble knivstukket i Brugata i Oslo sentrum sent søndag kveld. Det opplyser Oslo politidistrikt. Mannen fikk skader i armen..

NRK - 1 time siden

Innbrudd hos gullsmed i Porsgrunn

En tyv kom seg unna med smykker og diamanter for en ukjent verdi da de brøt seg inn i en gullsmedforretning i Porsgrunn natt til mandag. Ifølge politiet hadde en stor stein blitt kastet inn gjennom inngangsdøra..

NRK - 2 timer siden

USA oppfordrer til nye samtaler

USAs spesialutsending til Nord-Korea, Stephen Biegun, oppfordrer landet til å vende tilbake til forhandlingsbordet. Nord-Korea har satt frist til slutten av året for USA til å komme med innrømmelser i de fastlåste samtalene om atomvåpen..

NRK - 2 timer siden

Vil vrake Sanner som nestleder

Medlemmer av valgkomiteen i Høyre og Unge Høyre åpner for å vrake 1. nestleder Jan Tore Sanner fra lista til Høyres landsmøte neste år. Flere i partiet sier at det er på tide med fornyelse i ledelsen av partiet, skriver Aftenposten..

NRK - 2 timer siden

Interpol slettet norsk etterlysning

Interpol har hevet etterlysningen av 44 år gamle Umar Farooq Zahoor som er etterlyst som en hovedmann bak bedrageriet av 60 millioner kroner mot Nordea. Det skjer til tross for at Norge vil ha ham utlevert, skriver VG. Vedtaket kan ikke påklages..

NRK - 3 timer siden

Ber myndighetene erklære helsekrise

Leger og helsearbeidere oppfordrer regjeringen i Australia til å erklære en helsekrise på grunn av giftig røyk fra skogbrannene. I flere uker har røyken fra skogbrannen lagt seg som et teppe over Sydney og andre deler av delstaten New South Wales..

NRK - 4 timer siden

Demokratene innkaller vitner

Demokratene i det amerikanske Senatet ønsker å innkalle fire nye vitner i riksrettshøringene mot president Donald Trump, i delen av tiltalen som handler om Ukraina. De fire er John Bolton, Mick Mulvaney, Robert Blair og Michael Duffey..




Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt