NRK > Nyheter

Torsdag, 24 September, 10:29

NRK - 22 sep. 19 kl. 01:12

Nye demonstrasjoner i Egypt

Hundrevis av mennesker ble møtt med tåregass fra sikkerhetsstyrker da de deltok i demonstrasjoner mot president Abdel-Fattah al-Sisi i havnebyen Suez lørdag kveld. Demonstrantene krever at presidenten går av. Også fredag var det protester i Egypt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Abdel-Fattah, sisi, Suez, Egypt

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nye, demonstrasjoneri , Egypt
NRK - 25 sep. 19 kl. 14:12

1000 arrestert i Egypt

Over 1000 mennesker er arrestert i Egypt etter demonstrasjoner mot den sittende presidenten Abdel-Fattah al-Sisi. Det var demonstrasjoner i en rekke byer sist fredag. Siden 2013 har offentlige samlinger med mer enn 10 personer vært ulovlig i Egypt..

P4 - 21 sep. 19 kl. 12:24

Nye demonstrasjoner i Frankrike

Det har brutt ut nye demonstrasjoner i Frankrike i forbindelse med protestbevegelsen De gule vestene. Over 7000 politifolk er i beredskap, og minst 39 personer er hittil pågrepet. Protestbevegelsen mistet i sommer oppslutning, og lederne har denne helgen oppfordret til nye demonstrasjoner både i Paris og andre franske byer.

Aftenposten - 04 okt. 19 kl. 06:56

Hongkong vil forby masker under demonstrasjoner. Det fører nå til nye demonstrasjoner.

Hongkongs ledelse diskuterer fredag innføring av krisetiltak som inkluderer forbud mot ansiktsmasker under demonstrasjoner. Det er ventet protester i byen..

Aftenposten - 20 okt. 19 kl. 19:52

Direkte: Demonstrasjoner i Barcelona for syvende dag på dag

Søndag kveld er det igjen nye demonstrasjoner i Barcelona. Over 600 mennesker er skadet i sammenstøt mellom politi og demonstrasjoner siden mandag..

P4 - 07 juni 20 kl. 20:46

Store demonstrasjoner i England

For andre dag på rad har det vært store demonstrasjoner mot politivold og rasisme i England. Titusenvis har også i dag fylt gatene i London, og det har vært demonstrasjoner i flere engelske byer. Britenes helseminister ba folk bli hjemme i dag, etter at så mange var samlet i går, og er bekymret for spredning av koronaviruset, men det var det langt fra alle som brydde seg om i dag..

P4 - 10 juli 20 kl. 05:24

Protester i Hellas

Det var i går kraftige protester mot en ny lov som skal begrense demonstrasjoner i Hellas. Den greske statsministeren innført loven for å på slutt på mange små demonstrasjoner som ofte fører til kaos i trafikken, men har samtidig understreket at lovlige demonstrasjoner fortsatt vil være lov. I går samlet over 10.

NRK - 19 feb. 20 kl. 17:06

Koronasmitta i Egypt friskmeldt

WHO seier at mannen som var smitta av det nye koronaviruset i Egypt, ikkje lenger har viruset, og at han er i betring, melder Reuters. Dette var det første dømet på smitte i Egypt, og vart oppdaga førre fredag..

NRK - 26 sep. 19 kl. 19:09

Nær 2000 pågrepet i Egypt

Nesten 100 barn og unge er blant 1.915 mennesker som er pågrepet og fengslet i kjølvannet av helgens demonstrasjoner i Egypt, ifølge menneskerettsgruppe..

Aftenposten - 26 sep. 19 kl. 20:53

Nær 2.000 pågrepet i arrestbølge i Egypt

Nesten 100 barn og unge er blant 1.915 mennesker som er pågrepet og fengslet i kjølvannet av helgens demonstrasjoner i Egypt, ifølge menneskerettsgruppe..

NRK - 20 juli 19 kl. 19:32

Frykter terror mot fly fra Egypt

Britiske myndigheter frykter at fly fra Egypt til Storbritannia kan rammes av terror. Flyselskapet British Airways har stanset alle flygninger til Kairo. Myndighetene sier det er økt fare for terror, og endret derfor sitt reiseråd for Egypt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Ny generalsekretær i NOAS

Pål Nesse blir ny generalsekretær i NOAS (Norsk organisasjon for asylsøkere). Nesse har erfaring fra Flyktninghjelpen, både i inn- og utland. Han kommer fra stilling som seniorrådgiver i Flyktninghjelpen..

NRK - 15 minutter siden

Egyptisk organisasjon får Raftopris

Den internasjonalt anerkjente Raftoprisen går i år til en egyptisk organisasjon som kjemper mot brudd på menneskerettighetene. Prisen kan gi mottakeren beskyttelse mot forfølgelse..

NRK - 30 minutter siden

Uendret styringsrente

Norges Banks hovedstyre holder styringsrenta uendret på 0 prosent..

NRK - 30 minutter siden

Ansatte ved salatfabrikk smittet

13 ansatte ved Bamas avdeling på Lierstranda har testet positivt for korona. Selskapet opplyser at de avventer å gjenåpne fabrikken. Tirsdag var det bekreftet at sju ansatte var smittet, men nå har altså ytterligere seks testet positivt..

NRK - 30 minutter siden

Svalbard populært for utlendinger

Nesten halvparten av fastboende på Svalbard, er fra utlandet. Totalt er 47 prosent av Svalbards innbyggere – inkludert Barentsburg – utenlandske statsborgere, viser tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB). Antall nordlendinger minker..

NRK - 14 timer siden

«Børning 3» kommer på kino

Det er enighet mellom kinoene og distributørene angående «Børning 3». Dermed blir det blir premiere den 14. oktober.

NRK - 1 time siden

Hol og Ulvik på fjellhyttetoppen

I perioden 2016 til 2019 hadde Hol i Hallingdal og Ulvik i Hardanger de dyreste fjellhyttene. I snitt måtte kjøpere ut med 3,3 millioner kroner, ifølge SSB-tall. De dyreste sjøhyttene lå i Bærum og Asker med snittpris på 5,5 og 4,8 millioner kroner..

NRK - 17 timer siden

Fant ammunisjon som var kastet

Det er funnet ammunisjon og noe som kan være en granat på gjenvinningsstasjonen på Skoppum i Vestfold. Politiet er på stedet og forsvaret blir sendt dit for å hente det. – Ufattelig at noen kaster slikt der, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Joshua Wong arrestert i Hongkong

Den profilerte aktivisten Joshua Wong er pågrepet i Hongkong, mistenkt for å ha deltatt i en ulovlig folkeansamling og for å ha brutt forbudet mot å dekke til ansiktet, melder Hong Kong free press..

NRK - 1 time siden

502 millioner i gebyrer til forlag

Konkurransetilsynet varsler til sammen en halv milliard i gebyrer til aktørene for å ha samarbeidet ulovlig ved å dele konkurransesensitiv informasjon. I følge tilsynet har aktørene delt fremtidige bokpriser og utgivelsestidspunkt. Blant annet ilegges Bokbasen et gebyr på 3,89 millioner kroner og Cappelen Damm et gebyr på 151,9 millioner kroner..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt