E24 > Økonomi

Tuesday, 25 February, 10:08

E24 - 18 Jan 20 kl. 08:09

Ny undersøkelse: Over 100.000 utsatt for ID-tyveri siste to år

– Bak disse tallene ligger det svært mange skjebner som over svært lang tid sliter med store utfordringer i livene, sier ekspert..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
ID

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny undersøkelse, Over, 100.000, utsatt, for, ID-tyverisiste to , år
P4 - 14 Oct 19 kl. 09:55

Flere nordmenn utsatt for nettkriminalitet

En halv million nordmenn har blitt utsatt for nettkriminalitet. Det viser en undersøkelse utført av Codan forsikring. 14 prosent av befolkningen over 18 år har opplevd å bli utsatt for nettkriminalitet som har forårsaket skade eller tap.

P4 - 21 Jan 20 kl. 11:53

2 av 100 utsatt for seksuell trakassering i mediebransjen

2 av 100 ansatte i mediebransjen har vært utsatt for seksuell trakassering det siste halvåret. Det viser en ny undersøkelse som medieorganisasjonene har utført. Av er spurte svarer 96 personer at de har blitt utsatt for dette.

P4 - 28 Jan 20 kl. 10:44

Færre utsatt for ID-tyveri

Færre nordmenn blir utsatt for ID-tyveri. Ifølge en ny undersøkelse fra NorSIS og Skatteetaten sier 2,5 prosent at de har opplevd at andre har misbrukt deres identitet til å begå kriminelle handlinger. Tidligere år har gjennomsnittet vært på 3,7 prosent.

P4 - 28 Nov 19 kl. 13:12

- Vanskelig å være kristen i Norge

1 av 4 aktive kristne mener det er vanskelig å være kristen i Norge. Det viser en undersøkelse gjort for avisen Dagen og Senter for undersøkende journalistikk. Mange av de spurte begrunner dette med måten krisendommen blir fremstilt i mediene, at de blir utsatt for fordommer, og at de frykter å bli stemplet som dumme..

NRK - 30 Dec 19 kl. 10:40

Full undersøkelse av Fay

Havarikommisjonen har besluttet å iverksette en full undersøkelse av forliset til fiskebåten «Fay». Det skriver VG. Det var på lørdag at fiskebåten fikk generatorstans nord for Honningsvåg.

NRK - 30 Dec 19 kl. 10:40

Full undersøkelse av «Fay»

Havarikommisjonen har besluttet å iverksette en full undersøkelse av forliset til fiskebåten , skriver VG. Det var på lørdag at fiskebåten fikk generatorstans nord for Honningsvåg. 12 personer ble reddet ut av den synkende båten..

Aftenposten - 31 Oct 19 kl. 14:29

Stor undersøkelse: Norske eliteseriespillere vil ikke ha kunstgress

Fotballspillere på elitenivå i Skandinavia ønsker seg naturgress under beina. 85 prosent av de spurte i en ny undersøkelse skulle helst ha sluppet kunstgress..

E24 - 11 Oct 19 kl. 06:00

Ny undersøkelse: Åtte av ti unge vil bli ledere

Og for andre år på rad er Google den mest attraktive arbeidsplassen blant unge arbeidstagere i Norge, viser Academic Works årlige undersøkelse..

VG - 28 Nov 19 kl. 09:12

Ny undersøkelse: Skjenkes av fulle sjefer

I en fersk undersøkelse kommer det frem at over halvparten av norske sjefer har vært fulle på sosiale jobbsammenhenger..

NRK - Igår: 16:50

Trump mer populær i undersøkelse

USAs president Donald Trump er mer populær enn før, ifølge en ny undersøkelse fra Gallup. At 49 prosent mener Trump gjør en god jobb gjør ham til favoritt i valget, skriver the Guardian. 93 % av republikanere, men bare 6 % av demokrater, støtter ham..

Fler nyheter fra E24

E24 - 2 timer siden

Rederiforbundet om corona-effekt: – Det gir utvilsomt merkostnader for rederiene

Selv om det ikke er mange stengte havner, er det nå lokale restriksjoner og regler i mange land som påvirker skipsfarten..

E24 - 2 timer siden

Resultatfall i Lerøy, spår bedring i første kvartal

Lerøys resultat for fjerde kvartal var svakere enn ventet, men selskapet vil øke utbytteutbetalingen og løfter slaktevolumet for neste år..

E24 - 2 timer siden

Svakere fra Noreco etter Tyra-kutt

Noreco leverer betydelig sterkere tall i fjerde kvartal enn på samme tid året før, men noe svakere enn kvartalet før etter at Tyra-feltet ble stengt..

E24 - 2 timer siden

Svensk forvalter har tapt 50 millioner på Tomra-veddemål i år

Svenske Per Johanssons veddemål mot Tomra-aksjen har fungert dårlig så langt i år..

E24 - 2 timer siden

Svakere fra Noreco i fjerde kvartal enn kvartalet før

Noreco leverer et resultat etter skatt på 44 millioner dollar (411 millioner kroner) etter oppkjøpet av Shells virksomhet i Danmark..

E24 - 4 timer siden

En av tre ungdommer vurderer å flytte fra Nord-Norge

En tredel av alle unge voksne i Troms og Finnmark vurderer å forlate landsdelen, viser en undersøkelse gjort for NRK..

E24 - 4 timer siden

Equinor trekker seg fra leteplaner i Australbukta

SYDNEY (VG) Equinor har gitt beskjed til myndighetene i Australia om at de dropper planene om leteboring i Australbukta utenfor kysten av Sør-Australia..

E24 - 4 timer siden

Amerikansk delstat tok inn 93 millioner i skatt på salg av cannabis

Den amerikanske delstaten Illinois kan bokføre over 93 millioner kroner til felleskassen i løpet av den første måneden cannabis ble solgt lovlig over disk..

E24 - 4 timer siden

SAS og Norwegian henter 1.159 passasjerer fra Kanariøyene

SAS og Norwegian setter inn to fly hver for å hente hjem 1.159 værfaste passasjerer på Kanariøyene sent mandag kveld..

E24 - 4 timer siden

Surfere jubler etter flere års kamp mot Equinor i Australia

I snart tre år har Anna Taylor og Tim Jones slåss mot Equinors plan om å lete etter olje i Australbukta. Tirsdag jubler de for at planen er droppet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt