VG > Innenriks

Torsdag, 22 April, 05:00

VG - 04 mars 21 kl. 22:00

Ny undersøkelse: Fire av ti ønsker strengere tiltak

Befolkningen er splittet i støtten til tiltakene, ifølge Helsedirektoratets befolkningsundersøkelse. Men de fleste ønsker nå strengere tiltak raskere..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Helsedirektoratets

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny undersøkelse, Fireav ti , ønsker, strengere, tiltak
NRK - I førrgår: 16:50

Rettspsykiatrisk undersøkelse

Politiet vil ha en full judisiell undersøkelse av advokat Tor Kjærviks drapssiktede sønn, melder VG. En slik undersøkelse er ikke uvanlige i alvorlige straffesaker og brukes blant annet til å avgjøre om siktede er strafferettslig tilregnelig, skriver avisa..

NRK - 02 april 21 kl. 03:12

Støtter strengere tiltak i Tyskland

Et flertall av tyskerne støtter strengere nedstengningstiltak for å bekjempe koronapandemien, viser meningsmåling. To tredeler, eller 67 prosent, av de spurte er enig i en oppfordring som intensivleger står bak, om strengere nedstengningstiltak. Det viser målingen som meningsmålingsinstituttet Infratest dimap har gjort blant 1.

Aftenposten - 07 april 21 kl. 09:39

Undersøkelse: Én tredjedel sliter med psykisk eller nevrologisk lidelse etter covid-19

En rekke undersøkelser viser langvarige helseproblemer. Nå viser en ny stor undersøkelse at én av tre risikerer….

NRK - 18 jan. 21 kl. 19:21

Rekordhøy tillit til helsevesenet

Åtte av ti nordmenn svarer at de har tillit til at de vil få tilstrekkelig behandling av helsevesenet om de skulle bli smittet av koronaviruset, ifølge en undersøkelse. Fire av ti nordmenn hadde koronatestet seg ved årsskifte, viser samme undersøkelse..

VG - 27 mars 21 kl. 12:30

Undersøkelse: Hjemmekontor har gitt vektøkning og dårligere helse

For mange har ett år på hjemmekontor satt sine spor. I en undersøkelse svarer fire av ti at de har gått opp i vekt. Like mange mener helsen har blitt dårligere..

NRK - 13 april 21 kl. 20:57

Ny undersøkelse om koronahåndtering

Tre av fire mener Norge var dårlig beredt på å håndtere koronapandemien, viser en undersøkelse fra Opinion. 76 prosent sier Norge ikke var godt nok beredt, mens 17 prosent sier Norge var godt nok beredt. Andelen som mener Norge ikke var godt nok beredt, har økt fra 59 prosent i januar..

NRK - 12 jan. 21 kl. 15:27

Strengere dom i lagmannsretten

En mann i 40-årene fra Østfold er dømt til fengsel i fire år og fem måneder for voldtekt, vold og narkotikaoppbevaring. Straffen fra Borgarting lagmannsrett er fire måneder strengere enn dommen til Fredrikstad tingrett i mai..

NRK - 13 jan. 21 kl. 18:49

Undersøkelse: Vi holder mer avstand

Tallet på personer som har hatt mange nærkontakter den siste uka, har falt. I undersøkelsen oppgir 68 prosent å ha hatt én til fem nærkontakter i løpet av den siste uka. Helsedirektoratets ukentlige befolkningsundersøkelse er utført av Mindshare..

NRK - 13 feb. 21 kl. 15:58

Mer utbytte av fysisk undervisning

Studentene opplever i snitt større læringsutbytte ved fysisk undervisning enn ved digital undervisning, viser en ny studieundersøkelse ved Universitetet i Agder. Undersøkelsen, som ble gjort i desember, er en oppfølging av en lik undersøkelse i mai..

Aftenposten - 22 feb. 21 kl. 12:11

Undersøkelse: Nesten halvparten av kvinnene i Forsvaret har opplevd seksuell trakassering

Totalt 22 prosent av respondentene i en undersøkelse fra Forsvaret har opplevd seksuell trakassering..

Fler nyheter fra VG

VG - 11 timer siden

Støre gjør retrett: Vil ha fri abort til uke 18

På lørdag avviste Jonas Gahr Støre at Ap har vedtatt fri abort frem til uke 18. Nå snur han – og varsler samtidig at han vil ta abortkampen inn i eventuelle regjeringsforhandlinger..

VG - 15 timer siden

«Helge Ingstad»: – Hadde ikke behøvd å forlise

Vraket av «Helge Ingstad» hugges opp i år. Havarikommisjonen mener at fregatten kunne vært reddet i de skjebnesvangre minuttene etter kollisjonen i Hjeltefjorden..

VG - Igår: 23:00

Mann skutt og drept: Ringte selv nødetatene og sa han muligens var skutt

TØNSBERG (VG) Politiet jakter en eller flere gjerningsmenn etter at en mann i 30-årene ble skutt på åpen gate i Tønsberg tirsdag kveld. Mannen varslet selv nødetatene om at han muligens var skutt..

VG - Igår: 23:00

Mann skutt og drept på åpen gate: – Fremstod ikke som et tilfeldig offer

TØNSBERG (VG) Politiet jakter en eller flere gjerningsmenn etter at en mann i 30-årene ble skutt på åpen gate i Tønsberg tirsdag kveld..

VG - 19 timer siden

Leieboer fortalte politiet hvor Kristian Løvli lå drept: – Jeg har gjort dette her

NEDRE ROMERIKE TINGRETT (VG) Faren til drepte Kristian Løvli tipset politiet om den tiltalte leieboeren etter å ha sett overvåkningsbilder at 49-åringen gikk inn i garasjen, omtrent samtidig som sønnen hans forsvant..

VG - Igår: 20:49

Sliter med smittesporingsarbeidet i Gol

Etter et nytt smittetilfelle tirsdag slår ordføreren alarm. – Noen vegrer seg for å fortelle, sier hun..

VG - Igår: 16:10

EUs legemiddelkontor: Også Blodpropp-risiko med Johnson & Johnson vaksinen

De mener at nytten av å ta vaksinen fortsatt er større enn risikoen, men har funnet en mulig sammenheng med sjelden blodpropp..

VG - Igår: 14:50

Hareide om «historisk» vedtak for Nord-Norge: - Null verdi

Alle partier på Stortinget vil utrede Nord-Norgebane. Tirsdag ettermiddag går flertallet på Stortinget enda lengre og ber regjeringen «sette i gang arbeidet med å realisere Nord-Norgebanen»..

VG - Igår: 13:23

Én av tre drakk mindre alkohol etter at Norge stengte ned

I en ny FHI-undersøkelse sier 30 prosent at de drakk mindre etter at Norge ble stengt ned i mars i fjor. 13 prosent sier at de drakk mer..

VG - Igår: 09:56

Ingen Guri-effekt for Venstre – frykter nederlag på rus

For 13 måneder siden ble Guri Melby (40) kunnskapsminister. For et halvår siden ble hun partileder. Men Guri-effekten har uteblitt fullstendig for Venstre..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt